mrb arkadaslar nasılsınız?ev ıslerı ıle aralar nasıl yapabılıyormusunuz.ınsan cok yoruluyor
aynen bana da namaz da eğilmek zor geliyor karnım çok büyük olmadığı halde oturup kalkerken zorlanıyorum namazda karnımın ağırlığını ve baskısını hissediyorum
ben hiç takip etmedim canım öyle adet tarihlerimi tutmadım hamile olduktan sonra o yüzden hiç bilmiyorum acaba psikolojik olabilir mi adet tarihini bildiğin için
mrb arkadaslar nasılsınız?ev ıslerı ıle aralar nasıl yapabılıyormusunuz.ınsan cok yoruluyor
Kızlar dünde aordum aynı soruyu ama kimsecikler cvp vermedi bana(( adet tarihiniz yaklaşınca belirtileriniz oluyo mu karın ağrısı falan benim hepside oluyoda (
Bilmem belkise olabilir bazan tarihi bilmediğim halde belirtilwrden takvime vakıyorum ki yaklaşmış:)) herkes aynı olmuyo demekki
ilk başlarda hatrlamıyorum canım ama olmadı sanırım zaten unuttuk adet grmeye gormeye nasıl oldugunu
ah kızlar ah sabahtan beri biri bir yemek pişiriyor sormayın yaa canım çektii hem de orucum acaba tahmin ettiğim şeyimi pişiriyorlar yaaa burda hamile var az kokutalım demiyorlar
kız burunlar çok hassas bence ondan bende hemen hmmm şu koktu hmm bu koktu dıyorum
ah kızlar ah sabahtan beri biri bir yemek pişiriyor sormayın yaa canım çektii hem de orucum acaba tahmin ettiğim şeyimi pişiriyorlar yaaa burda hamile var az kokutalım demiyorlar
Offf kizlar canim iyce sikildi ya su pazar günlerini hic sevmiyorum...
Allah kabul etsin canim ya kiyamam cok mu canin cekti..niye bu kadar kokuturlarki aaaa
Biz hala devam ediyoruz,haftada iki kez falan bazen de üçya arkadaslar bişey sorcm biraz mahrem ama gercekten eşlernzle arkadas gıbı mı oldunuz ama daha 2 ay var eger agrı sızı yoksa bırlıkte olmanın bi sakıncası yok dıye bılıyrm hatta normal doguma katkısı var dıye bılıyrm yanlışmı bvılıyorm acaba ya
Kızlar dünde aordum aynı soruyu ama kimsecikler cvp vermedi bana(( adet tarihiniz yaklaşınca belirtileriniz oluyo mu karın ağrısı falan benim hepside oluyoda (
bende sevmıym canım benm kocişte calışyo bayramı beklıym bayramda 2 gun evde bede annemde kalıcm 3 gun sıkıldm artk ya
ya arkadaslar bişey sorcm biraz mahrem ama gercekten eşlernzle arkadas gıbı mı oldunuz ama daha 2 ay var eger agrı sızı yoksa bırlıkte olmanın bi sakıncası yok dıye bılıyrm hatta normal doguma katkısı var dıye bılıyrm yanlışmı bvılıyorm acaba ya
aynen canım ya yola devam daha cok erkenBiz hala devam ediyoruz,haftada iki kez falan bazen de üçediğin gibi ben de katkısı olduğunu bile duydum bu nedenle devam durmak yok
Doktorum riskli görseydik söylerdi ki ilk aylarda özellikle hep sormuştum..Yanii kocamı da düşünmem gerek di mi?aynen canım ya yola devam daha cok erken
Canım o senin tercihine kalmış birsey, eger Dr risk yok dediyse. Biz bastan beri risk almak istemedik cesaret edemedik, kanama oldu arada zaten tup bebek diye. Ama dr'un yasak koymadıysa ister yaparsın ister yapmazsın. Katkısını yada ne zaman bırakmak gerektiğini bilmiyorum zaten yapmıyoruz diye sormadım da araştırmadım da canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?