2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
mrb arkadaslar nasılsınız?ev ıslerı ıle aralar nasıl yapabılıyormusunuz.ınsan cok yoruluyor

her hafta yarım gun kadın gelıyo canım gecen odamız gelınce eşimle temızledık ama karnım çok sertleşti ben vıleda kovası bile taşıyamıyorum azcık su koymutm ıcıne hmen karnımın içi büzüşüyo arada yemek yerken masanın altına düşürüyorumda supureyım dıyorum supurgeyı kaldıramıyorum surerek getiriyorum ama benı o bıle yoruyo korkuyorum sonra zaten eşim duysa arada supurdugumu supurgeyı saklar evde

Bilmem belkise olabilir bazan tarihi bilmediğim halde belirtilwrden takvime vakıyorum ki yaklaşmış:)) herkes aynı olmuyo demekki

Kızlar dünde aordum aynı soruyu ama kimsecikler cvp vermedi bana(( adet tarihiniz yaklaşınca belirtileriniz oluyo mu karın ağrısı falan benim hepside oluyoda (

ilk başlarda hatrlamıyorum canım ama olmadı sanırım zaten unuttuk adet grmeye gormeye nasıl oldugunu

ah kızlar ah sabahtan beri biri bir yemek pişiriyor sormayın yaa canım çektii hem de orucum acaba tahmin ettiğim şeyimi pişiriyorlar yaaa burda hamile var az kokutalım demiyorlar

ah kızlar ah sabahtan beri biri bir yemek pişiriyor sormayın yaa canım çektii hem de orucum acaba tahmin ettiğim şeyimi pişiriyorlar yaaa burda hamile var az kokutalım demiyorlar

kız burunlar çok hassas bence ondan bende hemen hmmm şu koktu hmm bu koktu dıyorum

kız burunlar çok hassas bence ondan bende hemen hmmm şu koktu hmm bu koktu dıyorum

hiç sorm ben zaten koku konusunda önce de hassastım şimdi hamilelik iyice etkiledi eşim bazen camları kapatıyor şimdi birşey kokar canın çeker diye iftara yakın yapıyor öyle

ya arkadaslar bişey sorcm biraz mahrem ama gercekten eşlernzle arkadas gıbı mı oldunuz ama daha 2 ay var eger agrı sızı yoksa bırlıkte olmanın bi sakıncası yok dıye bılıyrm hatta normal doguma katkısı var dıye bılıyrm yanlışmı bvılıyorm acaba ya

Offf kizlar canim iyce sikildi ya su pazar günlerini hic sevmiyorum...

Allah kabul etsin canim ya kiyamam cok mu canin cekti.. niye bu kadar kokuturlarki aaaa

Offf kizlar canim iyce sikildi ya su pazar günlerini hic sevmiyorum...

Allah kabul etsin canim ya kiyamam cok mu canin cekti.. niye bu kadar kokuturlarki aaaa

bende sevmıym canım benm kocişte calışyo bayramı beklıym bayramda 2 gun evde bede annemde kalıcm 3 gun sıkıldm artk ya

Biz hala devam ediyoruz,haftada iki kez falan bazen de üç ediğin gibi ben de katkısı olduğunu bile duydum bu nedenle devam durmak yok

Ay canım benim yaaa. Akıllarına gelse de sana da getirseler. İsmarlanabilecek birşeyse sipariş ver yada kolay birşeyse yapmaya çalış. Yada annen falan yakında yaptir birine canım.

bende sevmıym canım benm kocişte calışyo bayramı beklıym bayramda 2 gun evde bede annemde kalıcm 3 gun sıkıldm artk ya

Evet ya bikkinlik geliyo bazen helede pazar olunca hic bisey cekilmiyo bayramin tadini cikart tatlim...benim bayramimda pek güzel gecmicek maalesef..

Canım o senin tercihine kalmış birsey, eger Dr risk yok dediyse. Biz bastan beri risk almak istemedik cesaret edemedik, kanama oldu arada zaten tup bebek diye. Ama dr'un yasak koymadıysa ister yaparsın ister yapmazsın. Katkısını yada ne zaman bırakmak gerektiğini bilmiyorum zaten yapmıyoruz diye sormadım da araştırmadım da canım.

Son düzenleme:
aynen canım ya yola devam daha cok erken
Doktorum riskli görseydik söylerdi ki ilk aylarda özellikle hep sormuştum..Yanii kocamı da düşünmem gerek di mi? Ben o işten ziyade kocamla cilveleşmeyi çok severim ,sarılmayı öpmeyi ..Ama kocam her defasında beni yanlış anlar

tabı canım sen rısk alma drm bişey söylemedi herhangi bi sorun yok dok cok sık olmamak sartıyla demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…