Doktorum riskli görseydik söylerdi ki ilk aylarda özellikle hep sormuştum..Yanii kocamı da düşünmem gerek di mi?Ben o işten ziyade kocamla cilveleşmeyi çok severim ,sarılmayı öpmeyi ..Ama kocam her defasında beni yanlış anlar
Evet ya bikkinlik geliyo bazen helede pazar olunca hic bisey cekilmiyo bayramin tadini cikart tatlim...benim bayramimda pek güzel gecmicek maalesef..
Doktorum riskli görseydik söylerdi ki ilk aylarda özellikle hep sormuştum..Yanii kocamı da düşünmem gerek di mi?Ben o işten ziyade kocamla cilveleşmeyi çok severim ,sarılmayı öpmeyi ..Ama kocam her defasında beni yanlış anlar
tabı canım sen rısk alma drm bişey söylemedi herhangi bi sorun yok dok cok sık olmamak sartıyla demişti
inş canm ya zaten evde dura dura psıkoljm bozuldu iyice insana hasret kaldm bayrmdan sonra bebişe bana alısveriş yapcz benm cok iş var kızmı okula yazdrcm ayn 31 de bıde gunumvar nASıl yapcm bılmm telaş cok bende bide dıym dogurmym gune kadar bıraz stres ATmaya ihtycm var ya avalarda serınler belkı bıraz
Canım gunünü niye iptal etmedin. Bizim de gunümüz oluyordu bizimkiler kendiliğinden iptal ettir bendeku gunu. Gerçi akraba gunu oldugu icin herkes anlayışli. Bebek doğsun Mevlüt'üne geliriz dediler.
Anla işte canım,başka bişey istiyorum sanıyorNasıl yanlış anlıyor kız?
ya arkadaslar bişey sorcm biraz mahrem ama gercekten eşlernzle arkadas gıbı mı oldunuz ama daha 2 ay var eger agrı sızı yoksa bırlıkte olmanın bi sakıncası yok dıye bılıyrm hatta normal doguma katkısı var dıye bılıyrm yanlışmı bvılıyorm acaba ya
inş canm ya zaten evde dura dura psıkoljm bozuldu iyice insana hasret kaldm bayrmdan sonra bebişe bana alısveriş yapcz benm cok iş var kızmı okula yazdrcm ayn 31 de bıde gunumvar nASıl yapcm bılmm telaş cok bende bide dıym dogurmym gune kadar bıraz stres ATmaya ihtycm var ya avalarda serınler belkı bıraz
Neyse sen yorma yine kendini. Herseyi servisi vs onlar yapsın. Makineye yerleştirme ne varsa. Sen bir salata yap. Böreği de biri yapsın eğer kendini iyi hissetmezsen.ya aslında bende öyle düşnydm hatta ramazana denk gelıyodu bızmde akrabalar benm sülale halmlr yengmlr babanmler bız gelır yaprz dedıler bende bişey dıyemedm iptal edelm falan annem yapıck hazırlık getrck bende yufkadan bı börek sararm bı salata yaparm napym
Anla işte canım,başka bişey istiyorum sanıyor
yazdım ben çokkk biz kankayız canım bızım rıskımız yoktu 3 ay hiç dr a sormadık ve yapmadık benım bır duşugum vardı ama kanama şeklınde dusurmedım kalp atışını alamamıştık yanı düşük riskim yok ama eşim benden daha korktu bişey olur dıye hatta zaman zamn dedımkı benden sogudumu acaba çunku bu adam adet zamanınım gecmesını bekleyemezdi gun sayardı ama yok hamılelıgın verdıgı psıkolojımıdır nedır bılemem belkı o şekılde beraber olmak ıstemıyodur cunku karın çıkıyo kilo alınıyor ve benı eşim sureklı evdede şık ve bakımı gormeye alışıktı hamılelık bıraz soldurdu benı tabi eskı cazıbelıgımın oldugunu düşünmüyorum ama doğumdan sonra kendımı toparlamam lazım bende alıştım şimdi yapalım dese yapamam zaten zor yatıp kalkıyorum yanı 7. aydayız toplasak 7 kere olmuştur ayda 1 falan
Neyse sen yorma yine kendini. Herseyi servisi vs onlar yapsın. Makineye yerleştirme ne varsa. Sen bir salata yap. Böreği de biri yapsın eğer kendini iyi hissetmezsen.
Haha hay :)) desene adama biraz mınciklamak istiyorum sadece, devamını getirme hemen diye :)))
Offf kizlar canim iyce sikildi ya su pazar günlerini hic sevmiyorum...
Allah kabul etsin canim ya kiyamam cok mu canin cekti..niye bu kadar kokuturlarki aaaa
neyse yaa kokular gitti şimdi kendim yemek yaptım da unuttum onu o an kokudan etkilendimAy canım benim yaaa. Akıllarına gelse de sana da getirseler. İsmarlanabilecek birşeyse sipariş ver yada kolay birşeyse yapmaya çalış. Yada annen falan yakında yaptir birine canım.
yormam canım olmadı kardesm gelır 21 yasnda kardes var cumartesı gunm gelır hala kızları falan bız sana bişey yaptıtmayz dedıler
canım hep öyle diyorlar ama yine en çok sen yoruluyorsun ev sahibi olarak ister istemez o nerde bu nerde diye soruyorlar sende gösterirken yapmış oluyorsun işte
ya insan en ıyı sekılde agırlamk ıstyo herzamn gelmıyolar ama napıym yapabıldgm kadaryla mazeretm var napıym hazırlıgı dusunmuym da temızlık falan bılmym hıcte zorlayamm kendımı cok ayakta kalınca sırtm belım agrıyo yapmym zaten yavas yavas
ya arkadaslar bişey sorcm biraz mahrem ama gercekten eşlernzle arkadas gıbı mı oldunuz ama daha 2 ay var eger agrı sızı yoksa bırlıkte olmanın bi sakıncası yok dıye bılıyrm hatta normal doguma katkısı var dıye bılıyrm yanlışmı bvılıyorm acaba ya
geçen hafta ben de iftara misafir ağırladım birkaç gün sonra iki gün sancı çektim temizlikti yemekti derken yoruldum herhalde ama sen kendini fazla yorma söylersin mazeretini
Ewet ilk 4 ay sorun sikinti yoktu ama sonra rahim iyice sertlesip kapandgi icin daha iliskinin basinda yanma oluyo aciyo cok kotu evlndgmz ilk gece acidigi gbi bikere ciglik attim acidan esim baya kzdi bna madm aciyo ndn zorluyosun bn sna bebisimz icin herseye katlnrm dememismydm dedi kizdi bna iliskiye yne gryoruz ama ustun koru ince detaya girmedenyarn kizim kucagma geliyo ama o bi dogsn kirkimiz da ciksin kardeslik biticek hayirlisiyla bu arada bn cok heyecnlym kizim yrn dogucak sbh 9 da
Yarın Allah sağlıcakla bebeğine kavuşturur inşallah..Yalnız nikahı önceden mi yaptınız?Evleneli 8 ay oldu yazıyor da kafam karıştı :26:Ewet ilk 4 ay sorun sikinti yoktu ama sonra rahim iyice sertlesip kapandgi icin daha iliskinin basinda yanma oluyo aciyo cok kotu evlndgmz ilk gece acidigi gbi bikere ciglik attim acidan esim baya kzdi bna madm aciyo ndn zorluyosun bn sna bebisimz icin herseye katlnrm dememismydm dedi kizdi bna iliskiye yne gryoruz ama ustun koru ince detaya girmedenyarn kizim kucagma geliyo ama o bi dogsn kirkimiz da ciksin kardeslik biticek hayirlisiyla bu arada bn cok heyecnlym kizim yrn dogucak sbh 9 da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?