kızlar bu aralar sureklı basım agrıyor benımesım durmadan masaj yapıyor ıns dogumdan sonra gecer
Bende izliyorum onu. Ama bazen cok uzariyoooooorrr.... Gebe gebe gebeeee gebe gebe gebeeeeeekızlar fox da babam sınıfta kaldı dıye bır dızı var orda da bı tane cocuk gebe dıye şarkı soyluyo ayyy çok komık bızlerın şarkısı olsun dikkat edenınız oldumu hiç
Yarın Allah sağlıcakla bebeğine kavuşturur inşallah..Yalnız nikahı önceden mi yaptınız?Evleneli 8 ay oldu yazıyor da kafam karıştı :26:
Yoo biz nísanliydik esimle bebisime hamile kaldgm zamanten uyumumuz nasil dye denerken bebisimz oldu snrada ewlndk ztn bu arada nisanliyken imam nikahmz vardi ... bu arada 2 saat snra doguma grcm dua edn olur mu
günaydın canımmm nbr?herkesciklere günaydın....
günaydın dünürcümmmmgünaydın annişler beklenen oldu çok fena hastayım ve bu halimle işe geldim başım boğazım ağrıyor gözlerim yanıyor ve burnum akıyorr tek aklıma gelen ballı limon
günaydın hendicim, ayakların mı şişiyo?Günaydın kızlar.
Hepinize mutlu, sağlıklı süpper bir hafta diliyorum. Ağrısız, sancısız geçsin inşaallah.
Biz haftasonu doktorumuza gittik. Herşey yolunda çok şükür. Bebişim dönmüş aşağıya. Hali vakti yerindeymiş.
Gözlerini açıp kapattı ve esnedi usg çekilirken çok garip hissettim bu kadar net görünce. Büyümüşte aynı eşime benziyor.
Tuzu tamamen yasakladı doktor. Ödemlerden tansiyonun çıkmadığı sürece korkma kontrol et devamlı dedi.
Artık kontrollerimiz 3 haftada bir olacakmış, bayramdan sonra da raporumu yazacağını söyledi.
Sizler neler yaptınız bakalım?
günaydın annişler beklenen oldu çok fena hastayım ve bu halimle işe geldim başım boğazım ağrıyor gözlerim yanıyor ve burnum akıyorr tek aklıma gelen ballı limon
günaydın canımmm nbr?
günaydın annişler beklenen oldu çok fena hastayım ve bu halimle işe geldim başım boğazım ağrıyor gözlerim yanıyor ve burnum akıyorr tek aklıma gelen ballı limon
kuzu dikkat et bal zencefilde deneyebilirsin boğaza bir numaradır...bende dün gece ilk krampımı yedim...vatana millete hayırlı uğurlu olsun...
iyilik kuzu hoşgeldin...ben iyiyim ama moralim bozuldu...bu hafta 2 kiloya yakın kilo almışım ben ya...ayaklarımda ödem var yarın randevum var doktorumdan fırça yiyecem...sen nasılsın?:18:
günaydın dünürcümmmm
çok geçmiş olsun aman dikkat et. dün çok sıcaktı ben de duş aldım ıslak saçlarla her taraf açıkken uzandım koltuğa ama akşam mide bulantısı baş dönmesi, üstüne bi de kocadan işittiğim azar cabası oldusıcak olunca fenalaşıyoruz serinlemek için bişeyler yapıyoruz yine fenalaşıyoruz anlamadım ben
gelmeseydin ya işe. ya da imkan varsa git eve dinlen yoksa geçmez.
günaydın hendicim, ayakların mı şişiyo?
evdeyken iniyo ayaklarım sadece benim de. çalışırken koca ayaklı olmaya mahkumuz sanırım
kuzu dikkat et bal zencefilde deneyebilirsin boğaza bir numaradır...bende dün gece ilk krampımı yedim...vatana millete hayırlı uğurlu olsun...
iyilik kuzu hoşgeldin...ben iyiyim ama moralim bozuldu...bu hafta 2 kiloya yakın kilo almışım ben ya...ayaklarımda ödem var yarın randevum var doktorumdan fırça yiyecem...sen nasılsın?:18:
Gunaydın canım. cok gecmiş olsun dikkat et kendine de bebişinede
zencefil konusunda kararsız kaldım gebelikte ne yenir ne yenmez iyice kafam karıştı
ya hep ondan oluyor kapı cam acık yatıyoz bide bizim ofiste bi hatun hastaydı dibimde oturuyor ondan da bulaşmış olabilir
rapor almam lazım gitmek için bilmiyorum şefimde hiç bişi demedi görüyor halimi şimdilik oturuyorum bakalım
zencefil konusunda kararsız kaldım gebelikte ne yenir ne yenmez iyice kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?