2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar bu aralar sureklı basım agrıyor benım esım durmadan masaj yapıyor ıns dogumdan sonra gecer

kızlar fox da babam sınıfta kaldı dıye bır dızı var orda da bı tane cocuk gebe dıye şarkı soyluyo ayyy çok komık bızlerın şarkısı olsun dikkat edenınız oldumu hiç

Yarın Allah sağlıcakla bebeğine kavuşturur inşallah..Yalnız nikahı önceden mi yaptınız?Evleneli 8 ay oldu yazıyor da kafam karıştı :26:

Yoo biz nísanliydik esimle bebisime hamile kaldgm zaman ten uyumumuz nasil dye denerken bebisimz oldu snrada ewlndk ztn bu arada nisanliyken imam nikahmz vardi ... bu arada 2 saat snra doguma grcm dua edn olur mu

Günaydın kızlar.
Hepinize mutlu, sağlıklı süpper bir hafta diliyorum. Ağrısız, sancısız geçsin inşaallah.
Biz haftasonu doktorumuza gittik. Herşey yolunda çok şükür. Bebişim dönmüş aşağıya. Hali vakti yerindeymiş.
Gözlerini açıp kapattı ve esnedi usg çekilirken çok garip hissettim bu kadar net görünce. Büyümüşte aynı eşime benziyor.
Tuzu tamamen yasakladı doktor. Ödemlerden tansiyonun çıkmadığı sürece korkma kontrol et devamlı dedi.
Artık kontrollerimiz 3 haftada bir olacakmış, bayramdan sonra da raporumu yazacağını söyledi.
Sizler neler yaptınız bakalım?

Yoo biz nísanliydik esimle bebisime hamile kaldgm zaman ten uyumumuz nasil dye denerken bebisimz oldu snrada ewlndk ztn bu arada nisanliyken imam nikahmz vardi ... bu arada 2 saat snra doguma grcm dua edn olur mu

Hayırlısı olsun inşaallah. Eşin seni nişanlıyken fazla sevmiş
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Şuan doğumda bile olabilirsin. Hadi bakalım.

günaydın annişler beklenen oldu çok fena hastayım ve bu halimle işe geldim başım boğazım ağrıyor gözlerim yanıyor ve burnum akıyorr tek aklıma gelen ballı limon

günaydın annişler beklenen oldu çok fena hastayım ve bu halimle işe geldim başım boğazım ağrıyor gözlerim yanıyor ve burnum akıyorr tek aklıma gelen ballı limon
günaydın dünürcümmmm
çok geçmiş olsun aman dikkat et. dün çok sıcaktı ben de duş aldım ıslak saçlarla her taraf açıkken uzandım koltuğa ama akşam mide bulantısı baş dönmesi, üstüne bi de kocadan işittiğim azar cabası oldu sıcak olunca fenalaşıyoruz serinlemek için bişeyler yapıyoruz yine fenalaşıyoruz anlamadım ben
gelmeseydin ya işe. ya da imkan varsa git eve dinlen yoksa geçmez.

günaydın hendicim, ayakların mı şişiyo?
evdeyken iniyo ayaklarım sadece benim de. çalışırken koca ayaklı olmaya mahkumuz sanırım

kuzu dikkat et bal zencefilde deneyebilirsin boğaza bir numaradır...bende dün gece ilk krampımı yedim...vatana millete hayırlı uğurlu olsun...

günaydın canımmm nbr?

iyilik kuzu hoşgeldin...ben iyiyim ama moralim bozuldu...bu hafta 2 kiloya yakın kilo almışım ben ya...ayaklarımda ödem var yarın randevum var doktorumdan fırça yiyecem...sen nasılsın?:18:

zencefil konusunda kararsız kaldım gebelikte ne yenir ne yenmez iyice kafam karıştı

ya hep ondan oluyor kapı cam acık yatıyoz bide bizim ofiste bi hatun hastaydı dibimde oturuyor ondan da bulaşmış olabilir
rapor almam lazım gitmek için bilmiyorum şefimde hiç bişi demedi görüyor halimi şimdilik oturuyorum bakalım

oohhh yarasınnnn canım bizim tartının pili bitti alsam mı almasam mı kararsızım o yüzden
dün gece eşim diyo dogumdan sonra sıkı bi diyete girmemiz lazımmış, sen zaten zayıfsın beraber diyet yapıcakmışız gibi söyleme direkt söyle ne dolandırıyorsun lafı diyorum diyet yapcak yok olcak ondan sonra zaten incecik
mesaj alındı merak etme dedim göbeğinde dünya güzeli taşımak kolay değil napalım diyorum, tamam canım bişey demedim ama dogumdan sonra fazlalıkların gitmesi lazım daha yaşın çok genç diyo. bunların hepsini bilip bişey yapamamaya hamilelik deniyo işte

canım sen iste izinin gider rapor da alırsın gerekirse.
sen de benim gibi yıllık iznini bile isterken stres yapanlardansın sanırım

zencefil konusunda kararsız kaldım gebelikte ne yenir ne yenmez iyice kafam karıştı

ben kullanıyorum canım...bazı marketlerde satılıyor şeker şeklinde de okuldayken o şkerlerden çok tükettim...bende faranjit var..accık fazla konuştum mu ses gidiodu..benim kurtarıcım o şekerlerdi..doktoruna ulaşabilirsen ulaş bir istersen sor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…