2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
günaydın annişler beklenen oldu çok fena hastayım ve bu halimle işe geldim başım boğazım ağrıyor gözlerim yanıyor ve burnum akıyorr tek aklıma gelen ballı limon

geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine rapor falan al bence yatmadan geçmez çünkü iş bitmez annem sen kendine ii bak :)

çok geçmiş olsun.. izin alamıyormusun ? bence eve geç durma bu halde işyerinde.
günaydın annişler beklenen oldu çok fena hastayım ve bu halimle işe geldim başım boğazım ağrıyor gözlerim yanıyor ve burnum akıyorr tek aklıma gelen ballı limon

benim herif korkusundan kilo muhabbetini açamıyor herhalde...

ama emerse direkt başlayamam diyete...yok emmezse minnakım beni büyük bir diyet bekliyo...

ay heyecan yaptım yarın kuzumu görcem büyüdümü acaba çok merak ediyom sıpamı...

canım sen iste izinin gider rapor da alırsın gerekirse.
sen de benim gibi yıllık iznini bile isterken stres yapanlardansın sanırım

ya yıllık iznimi kullanmak istemiyorum doğumdan sonra kullanırım diye bakalım bugün geçsin artık böyle izinde raporda alsam eve gidene kadar yarım gün geçicek
bazen çok anlayışsız oluyorlar arefe günü yarım gün sen gelme diyen yok

nazarboncuğum85 ***senin bebeişin değilmi resimdeki ay yawrum ne güzel poz vermiş öyle bizimki bi bakmadı zorla yandan anca bu kadar oldu :)

pastilim vardı evde onu kullandım haftasonu yine alıcam bugün

geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine rapor falan al bence yatmadan geçmez çünkü iş bitmez annem sen kendine ii bak :)

çok geçmiş olsun.. izin alamıyormusun ? bence eve geç durma bu halde işyerinde.

teşekkür ederim kızlar alırımda tam bayram öncesi ya aynı işi yaptığım kızlar arefe yok işleri devralmam lazım felan filan ama böyle olursam yarın gelmem

dikkat et kuzu sıcak şeyler iç..

ahhh canım ya hiç sorma :S özel sektör böle işte bakalım ben şansımı denicem yarım gün gelmesem dicem ama bilmiyorum

günaydın kızlar nasılsınız ? benim hafta sonum çok yoğun geçti yine her zamanki gibi temizlik ütü ve pazartesi iş başı

zizagcım geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine.izin al git yaa görmüyolarmı halini
kızlar size bi sorum olacak ben doğumdan sonra iznim bitince 2 ay daha maaş almak için biraz rapor biraz yıllık izin almayı düşünüyorum.ondan sonra ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum ama bugün kanunu okuyunca bişey dikkatimi çekti.Doğum yapan memura verilecek aylıksız iznin başlangıç tarihi, doğum sonrası analık izninin (asgari 8, azami 13 hafta) bitimi; eşi doğum yapan memura verilecek aylıksız iznin başlangıç tarihi ise doğum tarihi olarak belirlenmiştir. şimdi ben doğum iznim bittikten hemen sonra aylıksız izne ayrılmak zorunda mıyım kafam karıştı :26::26:

ahhh canım ya hiç sorma :S özel sektör böle işte bakalım ben şansımı denicem yarım gün gelmesem dicem ama bilmiyorum

ben özel sektörde değilim kamudayım ama memur değilim o yüzden sesimi çıkaramıyorum çok fazla

ben cuma günü gelmicem diye tam söylücektim 3 kişi birden biz gelmeyelim filan dediler ne diyim ben

hoşgeldin kuzu...benim bildiğim raporla uzatabiliyorsun canım...bende kapatamıyorum mesela birinci dönemi ...iki haftam eksik kalıyo raporla birinci dönemi kapatacağım...

ben özel sektörde değilim kamudayım ama memur değilim o yüzden sesimi çıkaramıyorum çok fazla

ben cuma günü gelmicem diye tam söylücektim 3 kişi birden biz gelmeyelim filan dediler ne diyim ben

her yerde var kuzu o anlayışsız insanlardan...

saol tatlım
hayır ücretlin bitince yıllık iznini raporlarını kullabilirsin sonra tekrar ücretsize çıkabilirsin

günaydın kızlar... bizi doktor 2 haftada 1 çağırıyor artık ... merak ediyorum da her gittiğimde eskisi gibi kilosuna boyuna bakar mı?yoksa gene ayda bir mi takibe devam eder

Merhaba kızlar bu gece bende ilk krampımı yedim . kötü biseydi. Dr randevum da geçti. Bunun icin ilac kkullanmıyorum ben.arasam mi diye düşünüyorum dr.u. Birde bir iki gecedir inanilmaz bacaklarım belim ağrıyor. Sizdede oluyor mu. Normalmi bu da acaba.

büyümüştür tabiiiiiiii kocaman olmuştur
emse de yediklerime dikkat edicem sanırım yoksa bunlar kalırsa beni sıkı bi diyet değil sıkı bi depresyon bekliyo az önce bi müşterim yaşım 28 diyince aaaa 23 gösteriyosun ben de ne küçük hamile kalmış diye düşündüm dedi, bi sarılıp öpesim geldi kadını

kızart yüzünü al izin boşver kim ne derse desin, ben de arefe günü doktora gidicem mağazada arkadaş tek kalıcak ama yapcak bişey yok valla gitmeseydi öbür dunkof bana ne

bende dün akşam yedim ilk krampımı...hayırlı uğurlu olsun dedim...doktoruma sorduğumda magnezyum kalsiyum dengesizliğinden olur dedi...kabızlık sorunun yoksa muzla yoğurt tüket bol bol demişti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…