2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
günaydın kızlar... bizi doktor 2 haftada 1 çağırıyor artık ... merak ediyorum da her gittiğimde eskisi gibi kilosuna boyuna bakar mı?yoksa gene ayda bir mi takibe devam eder

bakar herhalde:44:...bakmayacaka neden iki haftada bir seslesin ki..adı üstüne kontrol...

magnezyum kullansan ağrıların hafifler bence doktoruna sor

hoşgeldin kuzu...benim bildiğim raporla uzatabiliyorsun canım...bende kapatamıyorum mesela birinci dönemi ...iki haftam eksik kalıyo raporla birinci dönemi kapatacağım...

saol tatlım
hayır ücretlin bitince yıllık iznini raporlarını kullabilirsin sonra tekrar ücretsize çıkabilirsin

kanunu okuyunca kafam karıştı benimde ya.bakalım ben yine araştırıyım bunu

büyümüştür di mi teyzesi...amaninnnnn sabah eşim kalmış diyo ki yarın bu saatte beyefendiyi görüyo olacağız...oy yerim ben dedim o beyefendinin totosunu motosunu....hamileyken iltifat aldın mı sarılıp öpesin geldi di mi...

yarın direk aile hekimime gidicem rapor alıcam evimde yatarım en azından

canım çok normal kramplar bana magnezyum iyi geliyor. birde progestan verdi doktor. son yapılan araştırmalar sonucu progestan kasların gevşediğini ve rahatladığını tespit etmişler.. 200 mg günde 1 tane alıyorum okadar..

iy haftalar kızlar nasılsınız keyifler nasıl?
sonlara yaklasanlar nasıllar korkular başladımı ?
kızlar korktugum başıma geldi ve tansiyon problemim nüksetti malesef. 1 gun cıhaz takıldı koluma ve tans.ölçümü yaptı değerler yüksege yakın cıkınca ilaç başladı dr. kardiyolojı ile birlikte yürütüyoruz durumu. gunde 2 kez ilaç alıyorum. tabi erken dogum riski içinde bebişin akcıgerlerini geliştirmk için igne falan yaptı. riskimiz mevcut cünkü. yediklerime falan dikkat etmeye çalışıyorum ama bi anım bi anımı tutmuyor. ilaca başlayalı şişliklerim azaldı baya biraz rahatladım ama yinede üzülüyor insan.
hakkımızda hayırlısı olsun

büyümez mi yaa size gösteri yapmak için hazırlanıyordur o da şimdi
ben resmen ayaklarını hissediyorum artık ya da poposunu, eşime dün akşam dedim bak bi iki haftaya belli bile olur belki ayakları
iyice ben burdayım demeye başladı, dün midem bulanıyordu cereyanda kaldım çarpıldım biraz, o döndükçe daha da midem bulandı, inadına yaptı sanki cadı

yarın direk aile hekimime gidicem rapor alıcam evimde yatarım en azından

git al rapor yaa sen mi kurtarıcaksın şirketi... ben de vicdan yapıyorum hep saf gibi ne gerek varsa sanki kıymet biliyolar aman biri bişey demesin canım sıkılmasın diye katlanıyoruz.

geçmiş olsun canım...yediğine içtiklerine dikkat et...

Slm kızlar benim bugün çok kaşıntım var ne yapcağımı şaşırdım doktor içinde 2 tane olan bi fitil verdi vajinadan at dedi 3 günde bir onu kullandım 2. Sini dün akşam attım ama onu kullandıktan sonra daha kötü oldum akıntımda var daha cuma günü idrar tahlili yaptırdım bişey çıkmadı ilaçtanmı oluyo acaba ya

Canim cok gecmis olsun.bendede şeker cikti ne yazik ki. En az8ndan ilacın faydasını gormeye baslamissin.az da zamanimiz kaldı. I n s. Hayirlisiyla vaktinde sağlıcakla kavusuruz bebeklerimize

o mide bulantısı ben de de var kuzu..accık araştırdım da netten bebek dönünce yerine oturma faaliyetini gösterdiği vakit annede mide bulantısı olurmuş...cumartesi pazar bende aynı ilk üç ayım nasıldı aynı şeyleri yaşadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…