- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
günaydın kızlar... bizi doktor 2 haftada 1 çağırıyor artık ... merak ediyorum da her gittiğimde eskisi gibi kilosuna boyuna bakar mı?yoksa gene ayda bir mi takibe devam eder
Merhaba kızlar bu gece bende ilk krampımı yedim . kötü biseydi. Dr randevum da geçti. Bunun icin ilac kkullanmıyorum ben.arasam mi diye düşünüyorum dr.u. Birde bir iki gecedir inanilmaz bacaklarım belim ağrıyor. Sizdede oluyor mu. Normalmi bu da acaba.
hoşgeldin kuzu...benim bildiğim raporla uzatabiliyorsun canım...bende kapatamıyorum mesela birinci dönemi ...iki haftam eksik kalıyo raporla birinci dönemi kapatacağım...
saol tatlım
hayır ücretlin bitince yıllık iznini raporlarını kullabilirsin sonra tekrar ücretsize çıkabilirsin
evet benim kız sorma teyzesi pek bi poz veriyo bize fena olacak anam bu kız valla babasına diyorum ki yandık biz :)))
büyümüştür tabiiiiiiii kocaman olmuştur
emse de yediklerime dikkat edicem sanırım yoksa bunlar kalırsa beni sıkı bi diyet değil sıkı bi depresyon bekliyoaz önce bi müşterim yaşım 28 diyince aaaa 23 gösteriyosun ben de ne küçük hamile kalmış diye düşündüm dedi, bi sarılıp öpesim geldi kadını
kızart yüzünü al izin boşver kim ne derse desin, ben de arefe günü doktora gidicem mağazada arkadaş tek kalıcak ama yapcak bişey yok valla gitmeseydi öbür dunkof bana ne
bende dün akşam yedim ilk krampımı...hayırlı uğurlu olsun dedim...doktoruma sorduğumda magnezyum kalsiyum dengesizliğinden olur dedi...kabızlık sorunun yoksa muzla yoğurt tüket bol bol demişti...
kanunu okuyunca kafam karıştı benimde ya.bakalım ben yine araştırıyım bunu
büyümüştür tabiiiiiiii kocaman olmuştur
emse de yediklerime dikkat edicem sanırım yoksa bunlar kalırsa beni sıkı bi diyet değil sıkı bi depresyon bekliyoaz önce bi müşterim yaşım 28 diyince aaaa 23 gösteriyosun ben de ne küçük hamile kalmış diye düşündüm dedi, bi sarılıp öpesim geldi kadını
kızart yüzünü al izin boşver kim ne derse desin, ben de arefe günü doktora gidicem mağazada arkadaş tek kalıcak ama yapcak bişey yok valla gitmeseydi öbür dunkof bana ne
Merhaba kızlar bu gece bende ilk krampımı yedim . kötü biseydi. Dr randevum da geçti. Bunun icin ilac kkullanmıyorum ben.arasam mi diye düşünüyorum dr.u. Birde bir iki gecedir inanilmaz bacaklarım belim ağrıyor. Sizdede oluyor mu. Normalmi bu da acaba.
Bel ve bacak ağrısı da oluyor mu sende
kanunu okuyunca kafam karıştı benimde ya.bakalım ben yine araştırıyım bunu
büyümez mi yaa size gösteri yapmak için hazırlanıyordur o da şimdibüyümüştür di mi teyzesi...amaninnnnn sabah eşim kalmış diyo ki yarın bu saatte beyefendiyi görüyo olacağız...oy yerim ben dedim o beyefendinin totosunu motosunu....hamileyken iltifat aldın mı sarılıp öpesin geldi di mi...
yarın direk aile hekimime gidicem rapor alıcam evimde yatarım en azından
günaydın sezinimmm nbr?Gününüz Aydın olsun kızlar
iy haftalar kızlar nasılsınız keyifler nasıl?
sonlara yaklasanlar nasıllar korkular başladımı ?
kızlar korktugum başıma geldi ve tansiyon problemim nüksetti malesef. 1 gun cıhaz takıldı koluma ve tans.ölçümü yaptı değerler yüksege yakın cıkınca ilaç başladı dr. kardiyolojı ile birlikte yürütüyoruz durumu. gunde 2 kez ilaç alıyorum. tabi erken dogum riski içinde bebişin akcıgerlerini geliştirmk için igne falan yaptı. riskimiz mevcut cünkü. yediklerime falan dikkat etmeye çalışıyorum ama bi anım bi anımı tutmuyor. ilaca başlayalı şişliklerim azaldı baya biraz rahatladım ama yinede üzülüyor insan.
hakkımızda hayırlısı olsun
iy haftalar kızlar nasılsınız keyifler nasıl?
sonlara yaklasanlar nasıllar korkular başladımı ?
kızlar korktugum başıma geldi ve tansiyon problemim nüksetti malesef. 1 gun cıhaz takıldı koluma ve tans.ölçümü yaptı değerler yüksege yakın cıkınca ilaç başladı dr. kardiyolojı ile birlikte yürütüyoruz durumu. gunde 2 kez ilaç alıyorum. tabi erken dogum riski içinde bebişin akcıgerlerini geliştirmk için igne falan yaptı. riskimiz mevcut cünkü. yediklerime falan dikkat etmeye çalışıyorum ama bi anım bi anımı tutmuyor. ilaca başlayalı şişliklerim azaldı baya biraz rahatladım ama yinede üzülüyor insan.
hakkımızda hayırlısı olsun
büyümez mi yaa size gösteri yapmak için hazırlanıyordur o da şimdi
ben resmen ayaklarını hissediyorum artık ya da poposunu, eşime dün akşam dedim bak bi iki haftaya belli bile olur belki ayakları
iyice ben burdayım demeye başladı, dün midem bulanıyordu cereyanda kaldım çarpıldım biraz, o döndükçe daha da midem bulandı, inadına yaptı sanki cadı
git al rapor yaa sen mi kurtarıcaksın şirketi... ben de vicdan yapıyorum hep saf gibi ne gerek varsa sanki kıymet biliyolaraman biri bişey demesin canım sıkılmasın diye katlanıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?