iy haftalar kızlar nasılsınız keyifler nasıl?
sonlara yaklasanlar nasıllar korkular başladımı ?
kızlar korktugum başıma geldi ve tansiyon problemim nüksetti malesef. 1 gun cıhaz takıldı koluma ve tans.ölçümü yaptı değerler yüksege yakın cıkınca ilaç başladı dr. kardiyolojı ile birlikte yürütüyoruz durumu. gunde 2 kez ilaç alıyorum. tabi erken dogum riski içinde bebişin akcıgerlerini geliştirmk için igne falan yaptı. riskimiz mevcut cünkü. yediklerime falan dikkat etmeye çalışıyorum ama bi anım bi anımı tutmuyor. ilaca başlayalı şişliklerim azaldı baya biraz rahatladım ama yinede üzülüyor insan.
hakkımızda hayırlısı olsun
Slm kızlar benim bugün çok kaşıntım var ne yapcağımı şaşırdım doktor içinde 2 tane olan bi fitil verdi vajinadan at dedi 3 günde bir onu kullandım 2. Sini dün akşam attım ama onu kullandıktan sonra daha kötü oldum akıntımda var daha cuma günü idrar tahlili yaptırdım bişey çıkmadı ilaçtanmı oluyo acaba ya
iy haftalar kızlar nasılsınız keyifler nasıl?
sonlara yaklasanlar nasıllar korkular başladımı ?
kızlar korktugum başıma geldi ve tansiyon problemim nüksetti malesef. 1 gun cıhaz takıldı koluma ve tans.ölçümü yaptı değerler yüksege yakın cıkınca ilaç başladı dr. kardiyolojı ile birlikte yürütüyoruz durumu. gunde 2 kez ilaç alıyorum. tabi erken dogum riski içinde bebişin akcıgerlerini geliştirmk için igne falan yaptı. riskimiz mevcut cünkü. yediklerime falan dikkat etmeye çalışıyorum ama bi anım bi anımı tutmuyor. ilaca başlayalı şişliklerim azaldı baya biraz rahatladım ama yinede üzülüyor insan.
hakkımızda hayırlısı olsun
ediyorumda bazen neyin tetiklediğini çözemiyorum iştegeçmiş olsun canım...yediğine içtiklerine dikkat et...
enfeksıyon sıkıntılı bi durum kullan verdiklerini temizlesin enf.Slm kızlar benim bugün çok kaşıntım var ne yapcağımı şaşırdım doktor içinde 2 tane olan bi fitil verdi vajinadan at dedi 3 günde bir onu kullandım 2. Sini dün akşam attım ama onu kullandıktan sonra daha kötü oldum akıntımda var daha cuma günü idrar tahlili yaptırdım bişey çıkmadı ilaçtanmı oluyo acaba ya
Canim cok gecmis olsun.bendede şeker cikti ne yazik ki. En az8ndan ilacın faydasını gormeye baslamissin.az da zamanimiz kaldı. I n s. Hayirlisiyla vaktinde sağlıcakla kavusuruz bebeklerimize
ediyorumda bazen neyin tetiklediğini çözemiyorum işte
sen nasılsın varmı sıkıntın
enfeksıyon sıkıntılı bi durum kullan verdiklerini temizlesin enf.
gecmıştır temiz cıktıysa
gecmış olsn canım
geçmiş olsun yaa ne zor demi
sana ilaç verdimi sen nasılsın
ediyorumda bazen neyin tetiklediğini çözemiyorum işte
sen nasılsın varmı sıkıntın
o mide bulantısı ben de de var kuzu..accık araştırdım da netten bebek dönünce yerine oturma faaliyetini gösterdiği vakit annede mide bulantısı olurmuş...cumartesi pazar bende aynı ilk üç ayım nasıldı aynı şeyleri yaşadım...
günaydın kızlar..
orlic derin35 pissa nalan86
hepinize geçmiş olsun kızlar..
içinizi ferah tutun inşallah vaktiyle kavuşuruz hepimiz yavrularımıza..
sorucam kuzu burda kimsenin bişey bildiği yok. başka yerlerden araştırıcam ben.
bir bilene sor kuzu yok mu çalıştığın yerde bir bilen...ama benim bildiğim arkadaşlar rapor alıp uzatabiliyorlardı...
anladım cnm bende ücretli izin bittikten hemen sonra ücretsiz almak zorundayım diye üzülmüştüm. peki o arkadaşın doğum öncesi iznini aktardımı?aktarma rapor alırken işyerine dilekçe veriyoruz dimi.memur bi arkadaşım şuan doğum izninde daha doğrusu ücretli izni bitti yıllık izinlerini kullanıyor onlar bitince ücretsiz iznine başlıcakkk
hem o olabilir hem de üşüttüm sanırım ıslak saçla rüzgarda kalınca. size de çok ter basıyo mu yaa deliricem artık kıpırdıcak halim kalmıyo offlamaktan, hele gece inleyerek sızıp kalıyorum korkuyo benimki neyin var diye
orlic çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk geçmiş olsun canımmm
anladım cnm bende ücretli izin bittikten hemen sonra ücretsiz almak zorundayım diye üzülmüştüm. peki o arkadaşın doğum öncesi iznini aktardımı?aktarma rapor alırken işyerine dilekçe veriyoruz dimi.
anladım cnm bende ücretli izin bittikten hemen sonra ücretsiz almak zorundayım diye üzülmüştüm. peki o arkadaşın doğum öncesi iznini aktardımı?aktarma rapor alırken işyerine dilekçe veriyoruz dimi.
Bende bi yerde okumuştum süt gelmesi normalmiş bende hiç öle bili olmadı nerdeyse herkesde olmuş acaba benimki mi anormal:)
sorma canım yaa kuru iç çamaşırına hasret kaldım
oluyo kuzu oluyo çeşme gibi akıyo...her tarafımdan...
sorma canım yaa kuru iç çamaşırına hasret kaldım
ve kuru yastık ile çarşafabu kadar tere rağmen hızla kilo alıyoruz bi de sen oğluşunu yarın mı görüceksin ben bugün gidiceksin sandım. ben de çarşamba çalışabilir raporumu almaya gidicem. doktorum izinde diğer doktordan alıcam başka bi doktorun daha görmesi iyi olucak benim için.
aynen ya bazen altımamı yaptım diyorum...evet kuzu yarın görcem paşamı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?