2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

geçmiş olsun canım umarım ilaç iyi gelir vaktinde kavuşursun yavruna

canım sirkeli su ile genital bölgeni silcekmişsin..o iyi geliyomuş..hamile arkadaşlar o şekilde kurtuldular...dene belki sende de işe yarar..

çok geçmiş olsun cnm.. en azından farkedilip kontrol altına alındın iğnede yapılmış o çok iyi işte . bende içimden diyorum eğer öyle bi durum varsa banada yapsalar o iğneden ciğer geliştirici falan ...
sağol cnm yuvarlanıp gidiyorum ben diğer arkadaşlardan çok farklı hamilelik geçiriyorum doktordan doktora 10 günde 1 dışar yüzü görüyorum oda arabayla gidiyorum zaten yatış verildi bana iş yerinde kaza geçirdim düştüm dişlerim falan kırıldı kollarımda ve dizlerimde ezikler oluştu allah bebeğimi korudu burum damarım çatladı falan.. buyüzden 1,5 ay oldu evdeyim doktorum bu bi işaretti dedi bence yatman gerekiyor artık gitme işe rapor yazarım sonrada heyet çıkartırım dedi. doğum iznin açılana kadar bu şekilde işyerinden ücretinide alırsın deyince süper oldu. 6 ay kadar evde olmuş olcam ama bebeişimle pek bişey kalmamış olcak. ama herkes diyor boşver sonrasını önceside çok önemli bol bol dinlenip girceksin doğuma allahın izniyle diyorlar. bende öyle avutuyorum kendimi.. korku olmazmı cnm ya bendeki korku kimsede yoktur nasıl olcak ne olcak ne bitcek diye :)

geçmiş olsun canım...yediğine içtiklerine dikkat et...
ediyorumda bazen neyin tetiklediğini çözemiyorum işte
sen nasılsın varmı sıkıntın
enfeksıyon sıkıntılı bi durum kullan verdiklerini temizlesin enf.
gecmıştır temiz cıktıysa
gecmış olsn canım
Canim cok gecmis olsun.bendede şeker cikti ne yazik ki. En az8ndan ilacın faydasını gormeye baslamissin.az da zamanimiz kaldı. I n s. Hayirlisiyla vaktinde sağlıcakla kavusuruz bebeklerimize

geçmiş olsun yaa ne zor demi
sana ilaç verdimi sen nasılsın

Sağolun kızlar şu sirkeli suyu bide deneyim valla hamileliliğimin başından beri şu enfeksiyondan çekiyorum bi ara 3 gün hastanede bile yatmıştım çok şükür şuan o kadar sıkıntım yok ama doktorumada dedim benim kadar idrar tahlili olan varmı dedim yok dedi 2 haftada bir doktordayım ve hemen hemen her gittiğimde tahlil bazende idrar kültürü veriyorum

Bend3 diyet yapıyorum. Suan kontrol altında. Ama hamile olupta caninin istediğini yiyememek cok kötü(

günaydın kızlar..

orlic derin35 pissa nalan86

hepinize geçmiş olsun kızlar..

içinizi ferah tutun inşallah vaktiyle kavuşuruz hepimiz yavrularımıza..

hem o olabilir hem de üşüttüm sanırım ıslak saçla rüzgarda kalınca. size de çok ter basıyo mu yaa deliricem artık kıpırdıcak halim kalmıyo offlamaktan, hele gece inleyerek sızıp kalıyorum korkuyo benimki neyin var diye
orlic çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk geçmiş olsun canımmm

bir bilene sor kuzu yok mu çalıştığın yerde bir bilen...ama benim bildiğim arkadaşlar rapor alıp uzatabiliyorlardı...
sorucam kuzu burda kimsenin bişey bildiği yok. başka yerlerden araştırıcam ben.

memur bi arkadaşım şuan doğum izninde daha doğrusu ücretli izni bitti yıllık izinlerini kullanıyor onlar bitince ücretsiz iznine başlıcakkk
anladım cnm bende ücretli izin bittikten hemen sonra ücretsiz almak zorundayım diye üzülmüştüm. peki o arkadaşın doğum öncesi iznini aktardımı?aktarma rapor alırken işyerine dilekçe veriyoruz dimi.

oluyo kuzu oluyo çeşme gibi akıyo...her tarafımdan...

bende yarın rapor işini sorcam doktoruma bakalım ne zaman gel diyecek rapor için...

sen çalışabiliri alınca otomatik olarak aktarılıyor zaten o arkadaşım 32de ayrılmıştı izne zaten doğum öncesi izni yoktu yani
ben kamu kurumunun İKsındayım canım az çok içindeyiz bu işlerin kafana takılan olursa sorar hallederiz

oluyo kuzu oluyo çeşme gibi akıyo...her tarafımdan...
sorma canım yaa kuru iç çamaşırına hasret kaldım
ve kuru yastık ile çarşafa bu kadar tere rağmen hızla kilo alıyoruz bi de sen oğluşunu yarın mı görüceksin ben bugün gidiceksin sandım. ben de çarşamba çalışabilir raporumu almaya gidicem. doktorum izinde diğer doktordan alıcam başka bi doktorun daha görmesi iyi olucak benim için.

aynen ya bazen altımamı yaptım diyorum...evet kuzu yarın görcem paşamı...

yarın benim için üç önemli gün....

hem minnakımı görcem....

hem doğum günüm....

hemde nişanlandığımız tarih....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…