yarın benim için üç önemli gün....
hem minnakımı görcem....
hem doğum günüm....
hemde nişanlandığımız tarih....
tmm cnm sağolasın. ben şimdi 32 haftam dolunca 3 hafta daha çalışmak için çalışabilir raporu alıcam. bunun için kurumuma dilekçe vermem gerekiyomu raporu almadan önce?sen çalışabiliri alınca otomatik olarak aktarılıyor zaten o arkadaşım 32de ayrılmıştı izne zaten doğum öncesi izni yoktu yani
ben kamu kurumunun İKsındayım canım az çok içindeyiz bu işlerin kafana takılan olursa sorar hallederiz
bende yarın rapor işini sorcam doktoruma bakalım ne zaman gel diyecek rapor için...
nasıl diyet uyguluyorsunBend3 diyet yapıyorum. Suan kontrol altında. Ama hamile olupta caninin istediğini yiyememek cok kötü(
dönüyormu acep bebiş ?bende iyiyim her zaman ki kasıklarımda ki ağrı var başka bişi yok haftasonu mide bulantısı çektim ama şimdi iyiyim...
amın inş. duanda unutmagünaydın kızlar..
orlic derin35 pissa nalan86
hepinize geçmiş olsun kızlar..
içinizi ferah tutun inşallah vaktiyle kavuşuruz hepimiz yavrularımıza..
dikkat et. üşütme elenti falan gelir ilerler falan son zamanlarda Allah korusuun sıkıntılı zamanlara giriyoruz aman hahem o olabilir hem de üşüttüm sanırım ıslak saçla rüzgarda kalınca. size de çok ter basıyo mu yaa deliricem artık kıpırdıcak halim kalmıyo offlamaktan, hele gece inleyerek sızıp kalıyorum korkuyo benimki neyin var diye
orlic çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk geçmiş olsun canımmm
canım sağol amın amınsağol cnm... amin cnm inşallah kavuşuruz hayırlısıyla :))
hem minnakımı görcem....
hem doğum günüm....
ssüpeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kocan napcak bakalımsağa yatınca işte böle oluyo zaten
tmm cnm sağolasın. ben şimdi 32 haftam dolunca 3 hafta daha çalışmak için çalışabilir raporu alıcam. bunun için kurumuma dilekçe vermem gerekiyomu raporu almadan önce?
ben onu hiç sormadım yaa 32 haftam dolunca gidicem ama benim oğlan önden gidiyo bakalım nasıl olcak
anamm kız seroo doğumgünün mü ne güzel nice yaşlara minnak oğlunlaa
ben onu hiç sormadım yaa 32 haftam dolunca gidicem ama benim oğlan önden gidiyo bakalım nasıl olcak
dönüyormu acep bebiş ?
ssüpeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kocan napcak bakalımoğlunuz güzel bi poz verir size hediye olarak inş.
ben sağıma yatAamıyorum yaa raahatsız oluyorum artık. sol kalçam daha ince kalcak bu gidişle
amin canım evet yarın doğum günüm 29 oluyoruz...
benimki maşallaahh diyeyim sürekli kıpır kıpır içerde napıyo çok merak ediyorum hele dün kudurrrduuubende merakla beklemedeyim...:18::18ğlumu görcem ya en güzel hediye bu olacak bana...
bende sürekli sola yatıyorum...uyuşuyorum sağa dönüyorum döndüğüm an tepiği yiyorum..kıyamayıp tekrar sola yatıyorum...
ben oldum da ne oldu hiç güzel değil 30a bir kala
hem minnakımı görcem....
hem doğum günüm....
geçmiş olsun Cnm hamilelikten mı acaba benimde çok ağrıyor ama benim migrenden oluyor hiç çekilmiyor hiç
benimki maşallaahh diyeyim sürekli kıpır kıpır içerde napıyo çok merak ediyorum hele dün kudurrrduuu
o döndükçe kıpırdadıkça hem canım acıdı hem midem bulandı ama değerrrr
çünkü o kıpırdanmazsa annesi hemen panik yapıcak böyle çekmek daha iyi
canımmmmmmmmm tavsiye etmiyorsan hemen atlayalım 29u direkt 30a geçelimben oldum da ne oldu hiç güzel değil 30a bir kala
canımmmmne güzel yarın senin günün desene bizim senle aramızda bir gün var serap bakalım nekadar olmuş senin oğluşun ben en son 26+3 de gitmiştim 930 gr 33 cm demişti tabi benim ki kız senın kı erkek senın oğlan daha iridir erkekler daha önden gidiyo çoğu zaman aynı gün doğuma gidecez sanki senle serap bu arada şimdiden mutlu yıllar canım :)
seraappp temizlikle bozdun kafayı bak Allah korusun ev temizlerken doğum yapacan o olacak
evet temizlik yaptıktan bir gün sonra öğlene kadar hiç kıpırdamadı kuzum bende öğlen ağladım..ağladığımı görünce tepiği attı da rahatladım...
Merhaba kızlar bu gece bende ilk krampımı yedim . kötü biseydi. Dr randevum da geçti. Bunun icin ilac kkullanmıyorum ben.arasam mi diye düşünüyorum dr.u. Birde bir iki gecedir inanilmaz bacaklarım belim ağrıyor. Sizdede oluyor mu. Normalmi bu da acaba.
Valla bendende gelmiyo hiç 31 e girdim bizimki mi anormal ki :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?