- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
seraappp temizlikle bozdun kafayı bak Allah korusun ev temizlerken doğum yapacan o olacak
geçen de demiştim bi çok doğum hikayesinde ev temizledikten sonra oldu yazıyo. niye kuzunu da kendini de bu kadar paralıyosun ki evde iki kişisiniz bi de. ne kadar batmış olabilir. sen gel benim camları gör dayanamaz girişirsin heralde
sırf azar yicem diye dokunamıyorum tutucam bi kadın bayramdan sonra temizleticem.
nasıl diyet uyguluyorsun
başta tansıyon vardı dıyetle az yemekle sarımsakla kontrlde gidiyordu ama zamanla yetmezmış bu gebelıge baglı oldugundan artarmış ilaçsız olursa engelleyemezmışsın
yemekde dert değil artık ama yemediğin halede iyi olsan barı
dönüyormu acep bebiş ?
amın inş. duanda unutma
dikkat et. üşütme elenti falan gelir ilerler falan son zamanlarda Allah korusuun sıkıntılı zamanlara giriyoruz aman ha
sağol canım teş.
canım sağol amın amın
olsun kız minnaklarımız bizimle ya vardın kırk olsun umrumda bile değil...
öyle çok şükür ki bebişlerimiz bizimle ben bu aralar çok kötü oluyorum serap ya bebeğimi kaybetme korkusuna kapılıyorum özellikle sabahları o ilk hareketi hissedene kadar perişan oluyorum
bak hala temizlik diyo kocana ben bizzat kendim ispitlicem seninapalım kuzu ben evde duran biri değilim..kendi bildim bileli hep dışarı adamıydım...eve birden düşünce vurdum kendimi temziliğe bugünde temzilik yapcaktım sil süpür...evden çıkarken kociş tembihledi...yatcakmışım bugün dinlenecekmişim ki ayaklarımın şişi incekmiş...
napalım kuzu ben evde duran biri değilim..kendi bildim bileli hep dışarı adamıydım...eve birden düşünce vurdum kendimi temziliğe bugünde temzilik yapcaktım sil süpür...evden çıkarken kociş tembihledi...yatcakmışım bugün dinlenecekmişim ki ayaklarımın şişi incekmiş...
bak hala temizlik diyo kocana ben bizzat kendim ispitlicem seni
sonra da oğlum hareket etmiyo diye ikinizi de strese sokuyosun. ne yapıyosun da evi her gün temizliyosun kıss
canımmmmmmmmm tavsiye etmiyorsan hemen atlayalım 29u direkt 30a geçelimayyy şaka makaaa 30a merdiven dayadık bi çoğumuzzz
neyse nasılsa uzun bi süre 29 yaşındayım dicess
serap_dıkkat et cunku bendede aynı problem var temızlık hastalıgııkı dakıka uzanayım dıyorum yok bırsey durteklıyor kalkıyorum bugunde ütü var:)banada esım yardım edıyor sagolsun cok yaptırmamaya calısıyor ama benım kötu huyum kendı dısımda kımsenın yaptıgını begenmıyorum esımınkı harıc sımetrı hastalıgı gıbı bırseyde var cok zorlanıyorum ama dıkkat etmemız lazım bugun bırsey yapmayacagım mesela
siz iyice depresife bağladınız yahuuu bi canlanın kendinize gelinnn ne ağlaması Allah ağlatmasın.öyle çok şükür ki bebişlerimiz bizimle ben bu aralar çok kötü oluyorum serap ya bebeğimi kaybetme korkusuna kapılıyorum özellikle sabahları o ilk hareketi hissedene kadar perişan oluyorum
siz iyice depresife bağladınız yahuuu bi canlanın kendinize gelinnn ne ağlaması Allah ağlatmasın.
dünürcüm niye ağlayıp sızlanıp üzüyosun benim damaadımııııı
bugünlerde normalmiş bu panik halleri ama hormonlara yenilmek yok
bizim serviste bi abi var diyoki evlendiğimizde eşimle aramızda 4 yaş fark vardı şimdi ise 8-9 yaşı buldu nasıl oluyor anlamıyorum diyorr dedim kadınlar her sene büyümezler arada yaşları artık 5 senede bir
o balkon yıkama işi yüzünden hep kavga ediyoruz her gün balkon mu yıkanırmış ee balkona çıkıyo giriyo içeri ben de deli oluyorum bişey diyince de kızıyoher gün balkonu yıkıyom...evi sil süpür yapıyom...duruumiyi olursa wc yide elden geçiriyom...çamaşır günümsesadece balkonu yıkıyorum diğerlerini yapmıyorum...
siz iyice depresife bağladınız yahuuu bi canlanın kendinize gelinnn ne ağlaması Allah ağlatmasın.
dünürcüm niye ağlayıp sızlanıp üzüyosun benim damaadımııııı
bugünlerde normalmiş bu panik halleri ama hormonlara yenilmek yok
onnu bana deme kuzu bendede var..hatta bazen ağlıyorum birşey oldu diye...
ne güzel demiş adam
o balkon yıkama işi yüzünden hep kavga ediyoruz her gün balkon mu yıkanırmış ee balkona çıkıyo giriyo içeri ben de deli oluyorum bişey diyince de kızıyo
o yokken çaktırmadan ya yıkıyorum ya siliyorum o da rahat ben de rahat miissss
sen iflah olmazsın canım anladım ben, benimki bana temizlik delisi diyo bilmiyor sizleri
bi kaç tanıdıkları psikolojileri bozuk olacak derecede temizlik hastası ve sürekli onları örnek veriyo bana, onlar sanki direkt mi böyle oldu, senin gibi şu pis bu pis diye diye bu hale geldiler diyo, sevineyim mi üzüleyim mi bilemeedim
ay ben bu hormonları alıyım gezmeye götüreyim ne hale soktular bizi yaaa manyak hormonlar
kendimiz çalıyoz kendimiz söylüyoz yani ne dertli başımızsa bugün benimki hareketsiz mesela sanırım ben hastayım diye o da sakin sakin oturuyor kuzucuğumm
evet bende duymuştum ama erken daha sanki pozisyon belirlemek için :)bilmem canım dönünce oluyomuş bulantı...geçen pazartesi sağlıkocağında yan pozisyonda yatıyordu beyefendi...şimdi tekrardan kasıklarımda hissediyorum tepiklerini...
geçmiş olsun aman dikkat et zor vallaDiyetisyene gittim. Gebelik sekerinde gebeye özel diyet veriyorlar. Karbonhidratları tek başına yemiyosun protein ağırlıklı besleniyorsun. Eger düzene girmezse insülin veriyorlar.cok sukur simdilik iyi gidiyor.
evet bende rahatsız olunca kuuzunun hareketleri de yavaş oluyo...
ayy yerim ben onları analarına üzülüyorlar sanırım
evet bende duymuştum ama erken daha sanki pozisyon belirlemek için :)
geçmiş olsun aman dikkat et zor valla
Allahtan az kaldı idare edriz inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?