2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

napalım kuzu ben evde duran biri değilim..kendi bildim bileli hep dışarı adamıydım...eve birden düşünce vurdum kendimi temziliğe bugünde temzilik yapcaktım sil süpür...evden çıkarken kociş tembihledi...yatcakmışım bugün dinlenecekmişim ki ayaklarımın şişi incekmiş...

Diyetisyene gittim. Gebelik sekerinde gebeye özel diyet veriyorlar. Karbonhidratları tek başına yemiyosun protein ağırlıklı besleniyorsun. Eger düzene girmezse insülin veriyorlar.cok sukur simdilik iyi gidiyor.

olsun kız minnaklarımız bizimle ya vardın kırk olsun umrumda bile değil...

öyle çok şükür ki bebişlerimiz bizimle ben bu aralar çok kötü oluyorum serap ya bebeğimi kaybetme korkusuna kapılıyorum özellikle sabahları o ilk hareketi hissedene kadar perişan oluyorum

öyle çok şükür ki bebişlerimiz bizimle ben bu aralar çok kötü oluyorum serap ya bebeğimi kaybetme korkusuna kapılıyorum özellikle sabahları o ilk hareketi hissedene kadar perişan oluyorum

onnu bana deme kuzu bendede var..hatta bazen ağlıyorum birşey oldu diye...

bak hala temizlik diyo kocana ben bizzat kendim ispitlicem seni
sonra da oğlum hareket etmiyo diye ikinizi de strese sokuyosun. ne yapıyosun da evi her gün temizliyosun kıss

serap_dıkkat et cunku bendede aynı problem var temızlık hastalıgı ıkı dakıka uzanayım dıyorum yok bırsey durteklıyor kalkıyorum bugunde ütü var:)banada esım yardım edıyor sagolsun cok yaptırmamaya calısıyor ama benım kötu huyum kendı dısımda kımsenın yaptıgını begenmıyorum esımınkı harıc sımetrı hastalıgı gıbı bırseyde var cok zorlanıyorum ama dıkkat etmemız lazımbugun bırsey yapmayacagım mesela

bak hala temizlik diyo kocana ben bizzat kendim ispitlicem seni
sonra da oğlum hareket etmiyo diye ikinizi de strese sokuyosun. ne yapıyosun da evi her gün temizliyosun kıss

her gün balkonu yıkıyom...evi sil süpür yapıyom...duruumiyi olursa wc yide elden geçiriyom...çamaşır günümsesadece balkonu yıkıyorum diğerlerini yapmıyorum...

canımmmmmmmmm tavsiye etmiyorsan hemen atlayalım 29u direkt 30a geçelim ayyy şaka makaaa 30a merdiven dayadık bi çoğumuzzz
neyse nasılsa uzun bi süre 29 yaşındayım dicess

bizim serviste bi abi var diyoki evlendiğimizde eşimle aramızda 4 yaş fark vardı şimdi ise 8-9 yaşı buldu nasıl oluyor anlamıyorum diyorr dedim kadınlar her sene büyümezler arada yaşları artık 5 senede bir

işte simetri hastalığı bende de var...herşey yerli yerinde olacak...toz görmeyecem evde...

siz iyice depresife bağladınız yahuuu bi canlanın kendinize gelinnn ne ağlaması Allah ağlatmasın.
dünürcüm niye ağlayıp sızlanıp üzüyosun benim damaadımııııı
bugünlerde normalmiş bu panik halleri ama hormonlara yenilmek yok

hep bu hormonların yüzünden....

ne güzel demiş adam

her gün balkonu yıkıyom...evi sil süpür yapıyom...duruumiyi olursa wc yide elden geçiriyom...çamaşır günümsesadece balkonu yıkıyorum diğerlerini yapmıyorum...
o balkon yıkama işi yüzünden hep kavga ediyoruz her gün balkon mu yıkanırmış ee balkona çıkıyo giriyo içeri ben de deli oluyorum bişey diyince de kızıyo
o yokken çaktırmadan ya yıkıyorum ya siliyorum o da rahat ben de rahat miissss
sen iflah olmazsın canım anladım ben, benimki bana temizlik delisi diyo bilmiyor sizleri
bi kaç tanıdıkları psikolojileri bozuk olacak derecede temizlik hastası ve sürekli onları örnek veriyo bana, onlar sanki direkt mi böyle oldu, senin gibi şu pis bu pis diye diye bu hale geldiler diyo, sevineyim mi üzüleyim mi bilemeedim

ay ben bu hormonları alıyım gezmeye götüreyim ne hale soktular bizi yaaa manyak hormonlar

onnu bana deme kuzu bendede var..hatta bazen ağlıyorum birşey oldu diye...

kendimiz çalıyoz kendimiz söylüyoz yani ne dertli başımızsa bugün benimki hareketsiz mesela sanırım ben hastayım diye o da sakin sakin oturuyor kuzucuğumm

ben,m balkonda çeşme olduğu için yıkama daha kolayıma geliyo bu göbükle s,lemem zaten..ben bu işleri yaparken kociş evde olmadığı için no sıkıntı ama dün aramış bende uyuyakalmışım ...çıldırmış resmen bişi oldı diye...

evet bende rahatsız olunca kuuzunun hareketleri de yavaş oluyo...

bilmem canım dönünce oluyomuş bulantı...geçen pazartesi sağlıkocağında yan pozisyonda yatıyordu beyefendi...şimdi tekrardan kasıklarımda hissediyorum tepiklerini...
evet bende duymuştum ama erken daha sanki pozisyon belirlemek için :)
Diyetisyene gittim. Gebelik sekerinde gebeye özel diyet veriyorlar. Karbonhidratları tek başına yemiyosun protein ağırlıklı besleniyorsun. Eger düzene girmezse insülin veriyorlar.cok sukur simdilik iyi gidiyor.
geçmiş olsun aman dikkat et zor valla
Allahtan az kaldı idare edriz inş.

evet bende duymuştum ama erken daha sanki pozisyon belirlemek için :)

geçmiş olsun aman dikkat et zor valla
Allahtan az kaldı idare edriz inş.

ben artık neresi neremde farkedebiliyorum canım...kafa ayak kollar belli ediyo artık kendini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…