2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
yarın benim için üç önemli gün....

hem minnakımı görcem....

hem doğum günüm....

hemde nişanlandığımız tarih....
canım dogum günün kutlu olsun bebegnle sevdiklerinle nice senelere
öyle çok şükür ki bebişlerimiz bizimle ben bu aralar çok kötü oluyorum serap ya bebeğimi kaybetme korkusuna kapılıyorum özellikle sabahları o ilk hareketi hissedene kadar perişan oluyorum

bende ilk hareketini hissedene kadar merakla bekliyorum korku çok var içimde

Herkese merhaba,
Benim gibi kan uyuşmazlığı olan hanımlar varsa 28. haftada uyuşmazlık aşısı yapılması gerekiyor yazıyor internette.
Doktoruma en son gittiğimde sormuştum. Bi dahaki kontrolünde bana hatırlat demişti. Sizler yaptırdınız mı bu iğneyi?

ayy hemde tedavi görüp hamile kalmışsın ve böyle duyarsızlar yüzünden kaybetmişsin canım Allah sabırlar versin gerçekten dahada üzüldüm inşallah bu bebeğini sağlıcakla alırsın kucağına canım haklısın artık erken doğum gerçekleşse bile yaşama yansları çok yüksek Allahın izniyle o yüzden insan daha bi rahatlıyor :) şimdi az sonra kontrole gideceğim kesin yine çatı muayene yapıp nst ye bağlıyacak çok korkuyorum inşallah yine sancı çıkmaz:18: ben hissetmiyorum ama nst te erciyes dağı gibi dalgalar çıkıyordu dua et canım neler dedi yazarım buraya :) kalın sağlıcakla ben hazırlanayım bakalım...

işte simetri hastalığı bende de var...herşey yerli yerinde olacak...toz görmeyecem evde...

ben yuzumu yıkar yıkamaz dogru balkona :) balkon yıka toza zaten alerjım var dua edıyorum Allahım ne olur banada azıcık gamsızlık ver dıye:) dagınıklıga asla tahammul edemıyorum bende gııtııgım yerlerdede zorlanıyorum mılletın evını duzeltesım gelıyor:)

balkonumda çeşme olsa beni kimse alamaz o çeşmenin başından bu sıcaklarda
bizim ev öyle saçma sapan ki öncedne bi alt katta oturuyorduk balkonun gideri yoktu düşünsene benim çektiğim işkenceyi viledayla sil bakalım, o da içime sinmezdi ne kadar silsem de o yüzden hiç açmazdım o balkonu.
bi kere aynısını ben de yaptım çantamda unutmuşum hiç de huyum değildir ama yemek yapmaya da dalınca 3-4 saat sonra gördüm aradığını eve geldi ama surat 5 karış oturdu bütün akşam haklı adam

bide dogduktan sonra gör o pimpirikliği
en sevmediğim Anne tipi aman bişey olcak bebeğe diye pimpiriklenenlerdir ama sanırım biz de aynısı olcasss
umarım başkaları severken kendimi atmam üstlerine çok korkuyorum bi edepsizlik düşüncesizlik yaparsam diye

aynen bende de var o düşünce başkaları sevdirmeyince kızardım çocukken bile şimdi ben ödüm patlar heralde gözümü alamam :s

adıg_e dogum zamanlarımızı bırbırne cok yakın ama sanırım benım eylul sonu gıbı ılk önce 1 ekım denmıstı sımdı eylul sonu olacak dedı dr.um

aynen bende de var o düşünce başkaları sevdirmeyince kızardım çocukken bile şimdi ben ödüm patlar heralde gözümü alamam :s

evet işte öyle yapmak istemiyorum çok sevimsiz görünücem millete çünkü biri bana yapsa çocugu dünya tatlısı da olsa sevmem bi daha biliyorum kendimi

adıg_e dogum zamanlarımızı bırbırne cok yakın ama sanırım benım eylul sonu gıbı ılk önce 1 ekım denmıstı sımdı eylul sonu olacak dedı dr.um

evet canım çok yakın bana da 21 eylül dedi sez. olacak doğum büyük ihtimal. sen balıkesirin içinden misin?

pimpirikli Anneler olmayalım kızlar Rabbim korur zaten onları biz dikkat edelim yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…