canım dogum günün kutlu olsun bebegnle sevdiklerinle nice senelereyarın benim için üç önemli gün....
hem minnakımı görcem....
hem doğum günüm....
hemde nişanlandığımız tarih....
öyle çok şükür ki bebişlerimiz bizimle ben bu aralar çok kötü oluyorum serap ya bebeğimi kaybetme korkusuna kapılıyorum özellikle sabahları o ilk hareketi hissedene kadar perişan oluyorum
canım dogum günün kutlu olsun bebegnle sevdiklerinle nice senelere
bende ilk hareketini hissedene kadar merakla bekliyorum korku çok var içimde
canım dogum günün kutlu olsun bebegnle sevdiklerinle nice senelere
bende ilk hareketini hissedene kadar merakla bekliyorum korku çok var içimde
sağol cnm dostlar sağolsun... aynen cnm çok doğru söylüyorsun birde ben doktor kontrolümden çıkmıştım dedim ona ağrım var bakalım dedi baktı ultarasondan herşey çok normal dedi sen abartıyosun sanki naz yapıyorsun dedi birde fitil yazıp verdi bana eşimle ogün ilacı alıp eve geldik fitili attım yok geçmiyor meğer ben sancı çekiyormuşum haberim yok nerden bileyim. sonra eşim dedi gel gidelim trakya tarafına orada annemlerin evi var rahatlarsın demişti cumartesi günüydü gittik oraya 1,5 saatlik yoldu ertesi gün yine devam etti ağrım ve kanama geldi hemen eşim en yakın hastaneye götürdü orda bakmadılar bebek yogun bakım yok diye ambulans sevk etti beni çorluya orada yaptım doğumu o gece . kontrol etti ebe gece 2 olmuştu saat rahim açılmış doğum başladı dedi hemen doğuma aldılar neye uğradığımızı şaşırdık valla. suni sancılar vs sonucu düşün artık 800 gr bebeği çıkaramamıştım ne zor uğraşlarla bebek oksijensiz kaldı vs salak ebe çatı kontrolleri vs yapar insan hemen dediğin gibi bebek küçük hassas doğumda beyin kanaması olmuştu sıkıştığı ve oksijensiz kaldığı için.. inana gerçek zor günlerdi.. ertesi gün başhekim kadın doğumcu gelmişti ozaman o dedi birdahaki hamile kaldığında hangi doktora gidersen git erken doğum oldu de rahim ağzına dikiş atılsın dedi. eğere bebek 1 kilo üzeri olsaydı yaşama şansı yüksek olurdu ama allahtan ümit kesilmez demişti.. yani korkma cnm benim doktor bile dedi 30 haftadan sonra doğsa bile yaşar çok şükür allahın izniyle dedi. çok şükür sende atlatmışın cnm.. artık korkma . bende 30 üzeri olsam rahatlıcam :) Allah hakkımızda hepimizin aynı şekilde haırlısını nasip etsin.. oyüzden okadar çok titiz davranıyoruz ki . birde tedavi le elde edilen bebeğimiz ikiside aynı şekilde. kendiliğinden olmadı ilaç ve iğne rahim filmi sonrası oldu.. birdahaki kontrolün nezaman neler konuşcak acaba kesinlikle paylaş bizimle cnnm çok merak ediyorum..
işte simetri hastalığı bende de var...herşey yerli yerinde olacak...toz görmeyecem evde...
balkonumda çeşme olsa beni kimse alamaz o çeşmenin başından bu sıcaklardaben,m balkonda çeşme olduğu için yıkama daha kolayıma geliyo bu göbükle s,lemem zaten..ben bu işleri yaparken kociş evde olmadığı için no sıkıntı ama dün aramış bende uyuyakalmışım ...çıldırmış resmen bişi oldı diye...
ayyy cok pimpirik hatunlarız yaaa
en sevmediğim Anne tipi aman bişey olcak bebeğe diye pimpiriklenenlerdir ama sanırım biz de aynısı olcasssbide dogduktan sonra gör o pimpirikliği
en sevmediğim Anne tipi aman bişey olcak bebeğe diye pimpiriklenenlerdir ama sanırım biz de aynısı olcasss
umarım başkaları severken kendimi atmam üstlerine çok korkuyorum bi edepsizlik düşüncesizlik yaparsam diye
en sevmediğim Anne tipi aman bişey olcak bebeğe diye pimpiriklenenlerdir ama sanırım biz de aynısı olcasss
umarım başkaları severken kendimi atmam üstlerine çok korkuyorum bi edepsizlik düşüncesizlik yaparsam diye
kızlar yaa bana cahillik mi bulaşı ne :) şu hareketli suratları nerden koyuyosunuz ya bulamadım ben
ben 54.5 kılodayım benım gıbı zayıf olan varmı ya
aynen bende de var o düşünce başkaları sevdirmeyince kızardım çocukken bile şimdi ben ödüm patlar heralde gözümü alamam :s
adıg_e dogum zamanlarımızı bırbırne cok yakın ama sanırım benım eylul sonu gıbı ılk önce 1 ekım denmıstı sımdı eylul sonu olacak dedı dr.um
cevap yazacagın sayfada var sende cıkmıyormu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?