2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
GÜNAYDINLARRRRRRR
Ne çok konuşmuşunuz öyle oku oku bitmiyor..maşaallah.....

herkes ılık sularını alsın bakalım.. sütünü yoğurdunu cevizini meyvelerini unutmasınlar.. unutmayalım.. unnuturmayalım..

bu arada makyaj yapmak istemiyorum. kozmetik de zararlı olabilir. ne var bilinmiyor.. ama çalıştığım için yapmak zorundayım. siz de rahatsız oluyor musunuz. üzülüyorum. hani herşeye dikkat ediyorsun ama bunu yapamıyorsun. makyaj yapmayınca hastamısın,,kendine bakmıyorsun,bıraktın oluyorsun..

neyse.. bu günlerde geçecek.. sonuçta bu zamana kadar gebelikte makyaj yapanlar var ..

kizlar su an soktayim biraz once internetten kan sonucuma baktim ve sonuc 79dan 9gun sonra 4002 hala inanamiyorum yaaa nasil bu kadar yuksek olabilirrr

kızzzz ikizmi getircen yoksaaa

bu değer ne demek oluyor ki..hayırlı haberler alırız inşaallah..

şanlısın yani..

benim son değerim 1062 idi tam 1 hafta sonra yani 7 gün sonra 13325 lerdeydi... bu bebeğin iyi olduğu anlamına geliyor ii yerleşiyor:)

maşallahh canım.. iyicene yerleşsin bakalım..:)

en net bilgiyi dr un verebilir canım.. endişelenme canım çok etkileyecek olsa mutlaka bildirilerdi. yani sonuçta yıllardır kızamık aşısı yapılıyor. dr un görüş rapor alırsın belki gerek yoktur.. ama için rahat etmeyecekse 2-3 gün al raporunu. ama belki dr un en doğru şekilde ikna edebilir seni..

kizlar bugun ki tek belirtilerim azicik agriyan belim ve yaklasik yarim saattir agriyan sag bacagim bel agrisini anladim da bacak agrisi ne alakaysa
canım gümbür gümbür geliyorum anne diyor sanırsam:) maşallah..

selam kızlar bayadır giremiyodum.2. kattan 4. kata tasındık o yuzden :)) .ben hala folık asıt vıtamın vb ılaclara baslamadım sız basladınız mı ve ne ıçıyorsunuz?
canım hemen başlamasın gebelikten önce başlanıyor genelde. gebelik öncesi folik asit içiyordum günde 3 tane.... pazar günü dr um folibol verdi günde 1 tane.. bu daha etkili dedi.. sen de görüş mutlaka iç..mağdem başlamamışsın en etkili neyse veya adeti o şekilde belirler veya belirlesin..

ben girdiğimde kimse yazışmıyor ertesi gün giriyorum sayfalar birden ilerlemiş anlamıyorum...?
tatlım akşam giriyorsan şahsen ben yorgun oluyorum. ama sormak istediğin paylaşmak istediğin birşey varsa yaz mutlaka bir şekilde cevap bulursun..

kızlaaaaaaaar aranıza 2 günlük anne katıldı
çarşamba kese görces nasipse

hoşgeldin canım... dr a gidiyorsun güzel:)

ben çıkayım kimse birşey yazmıyor sıkıldım
bak işte şimdiden böyle trip atarsan ooooo haftalarımız aylarımız nasıl geçecek.. dediğim gibi sen düşüncelerini,sormak istediklerini veya ne biliyim şöyle bize bir sıcak günaydın de bak cevap gelir..

benim bulantım falan yoktu.. başlarda hafif oluyor geçti bir iki kere.. bugün başladı..

yağlı yiyeceklerden uzak durmamız lazım. o da çok bulandırıyor. dün haşlama patates yemiştim. gerçekten iyi geliyor arada yediğimden belki. benim de yoktu.. ama bugün kızarttım. gerçi yemeden önce de oluyordu ama neyse hayırlısı inşallah..

gebelikten önce duymuştum. bir kez denedim işe yaramadı.yani benim ki polip olduğundan.sanırım havalardan oluyor. bir an tutuluyorum bir an açılıyor. ama en çok tutuluyorum. inşallah bir an önce kurtulurum.teşekkürler..

gebeliğe zararı yok di mi:) ne yapalım artık herşeyi düşünür olduk.

sağında değilmiymiş.. benim sağımda.. dr dedi. sol tarafa dön bebişi rahatsız etme diye:)

ben hem devlet hem de özelde takip yaptıracağım. özel hastanede 1 muayene+15 gün içinde 1 kontrol ücretsiz ... sgk geçmiyor.
3 aya kadar her iki dr da alttan bakıyor.

teşekkürler canım. bakalım benim dr ne diyecek.. aramadım daha..arayım yazarım.

hoşgeldin canım..ben de yeni başladı.. dikkat et canım.

gunaydin kizlar bugun tekrar sonuclarimi alip muayene olucam insallah gorurum keseyi :)
yeni gelen arkadaslari tebrik ediyorum insallah saglicakla kucaginiza da alirsiniz bebislerinizi :)
hadi bakalım hayırlısı..

günaydın ekim anneleri salı günü bebeğimin pıt pıtlarını duydum çok şükür darısı sizlerin başına ...
amin canım.. sanırım ben de en geç 20 sinde gidecem o zaman duyarım inşallah..

günyadınn sevgililer günün en güzel anneleri sanırım eşlere ne büyük hediye göbüşlerin içinde allahım tamamına erdirsin...
evet canım.. bizim onlara onların bize .. sonuçta anne babanın çocukları.. ama dersin ki taşıyan taşımak isteyen doğuran doğurmak isteyen anne oluyor. çünkü gerçekten kocalar isteyip de karısı istemeyen çiftler var.. neyse isteyenlere allah versin..
bizim de ilk sevgililer günümüz olacak:) daha önce kutlamak nasip olmamıştı..

kızlar ya ben de acayip bi göbek çıktı... sanarsın 3 aylık hamileyim... nedir bu ya...çok ta yemek yemiyorum ama anlamadım sanırım gaz bu ama sabah kalkınca da aynı göbek...

yavvv bende de vardı.. dediğin gibi gaz olabiliyor.. bir de yoğurt ve süt daha çok yapıyor..

kizlar nette mesela 6 haftalik diyo doktorlar niye 1 hafta geriden soyluyo :26:

cnm 6 haftalık değil..... 6 haftanın içinde oluyosun nettekine göre yani mesela 5+1 de olsa nette 6. haftanın içinde diyo... ama doktor 5 haftalık diyo... yani 5 hafta bitmiş... 6. haftadan gün almaya başlamış oluyosun...

Bende de kabızlık sorunu vardı. Aynı sıkıntıyı yaşamamak için günde 3 adet kuru kayısı yada 1 adet incir yiyorum.

Tavsşye ederim inan sonuç mükemmel

günaydın bayanlar, gündüz işteyim akşamda evde kızla ilgilenirken pek takip edemiyorum herkesi tanıyacak kadar okuma fırsatım olmadı henüz ama oldukça hızlısınız maşallah, sayfalara yetişmek zor,
göbek bende kızımdan kalmıştı biraz, iki üç kilo da veremediğim vardı, bi kaç kilo da bu bırakırsa artık nolurum bilmiyorum.herkese güzel bir gün diliyorum,

Bende de kabızlık sorunu vardı. Aynı sıkıntıyı yaşamamak için günde 3 adet kuru kayısı yada 1 adet incir yiyorum.

ah ahhhhh ne kayısılar ne erikler yiyorum ama yok ... sadece brokoli fayda ediyo ve de bol su.... o da geçici çözüm...
ne yapalım katlancaz artık

Doktorlar ultrasonda bebeğin gelişim durumuna göre söylüyorlar :)

ben bu hafta islerini anlamiyodum degisen bisey yok hala anlamiyorum

ya incir yeme incir gebelik hormonunu düşürüyomuş çok emin değilim gebelik öncesi çok yemek gebelikte az yemek tavsiye ediliyor bir araştırsana gerçi bir taneden bişey olmaz ama insan korkuyor.. haliyle...

kızlar sonucumu aldım biraz önce salı günü 923 tü bugünde 2259 çıkmış çok mutluyum artık sırada kese ve kalp atışı var

bence normal kilolu ve normalin üstü kilolu arkadaşların hamilelk diyeti uygulaması lazım...gerçi karbon hidratları kescez ekmek kepek yada tam tahıllı olacak pilav makarna azaltılacak...

ya incir yeme incir gebelik hormonunu düşürüyomuş çok emin değilim gebelik öncesi çok yemek gebelikte az yemek tavsiye ediliyor bir araştırsana gerçi bir taneden bişey olmaz ama insan korkuyor.. haliyle...

Bildiğim kadarı ile incir hamilelik öncesi yumurtaların gelişmesin önemli rol oynadığı için özellikle yenilmesi için tavsiye ediliyor. Bende geç hamile kalanlardan olduğum için araştırmalarım beni o yönde doğrulamıştı . Ama gebelik sonrası yememeyi ilk senden duydum bunuda bi araştıralım

bir kaç kilo fazlam var, geçen hamileliğimde 12 kilo almıştırm, bunda hedefim 10 , bakalım bopazı tutup başarabilecekmiyim, şu anda canım tatlı bişey çekmiyo hiç, iştahım da azaldı biraz

bir kaç kilo fazlam var, geçen hamileliğimde 12 kilo almıştırm, bunda hedefim 10 , bakalım bopazı tutup başarabilecekmiyim, şu anda canım tatlı bişey çekmiyo hiç, iştahım da azaldı biraz

benimde dun basladi tatli krizim canim tatlidan baska bisey istemiyo ama yemiyorum tabiki

bence normal kilolu ve normalin üstü kilolu arkadaşların hamilelk diyeti uygulaması lazım...gerçi karbon hidratları kescez ekmek kepek yada tam tahıllı olacak pilav makarna azaltılacak...

Katılıyorum. Benim hamilelik döneminde en fazla alabileceğim kilo 8 olmalı. Fazlası hemn beni hem bebeği yorar .

ay bende duymuştum incirin yenmemesi gerektiğini ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…