kizlar nette mesela 6 haftalik diyo doktorlar niye 1 hafta geriden soyluyo :26:
kizlar su an soktayim biraz once internetten kan sonucuma baktim ve sonuc 79dan 9gun sonra 4002 hala inanamiyorum yaaa nasil bu kadar yuksek olabilirrr
kızzzz ikizmi getircen yoksaaa
gaziantep canm
normalde çok ciddi bi doktordyr canm.hatta gaziantepte sayılan bilinen doktorlardan biridir.ben oğluma doğum yapmadan önce 3 düşüğüm olmuştu tedavimi o yaptı.uzun zamandır birlikteyiz yani.birde yaşıda büyük bizi çocukları gibi görüyor
kek işin şakası canm normalde benim doktorumada herkes suratsız der ama bize öyle değil
benim son değerim 1062 idi tam 1 hafta sonra yani 7 gün sonra 13325 lerdeydi... bu bebeğin iyi olduğu anlamına geliyor ii yerleşiyor:)
kızlar acil cevap lütfen... minik öğrencilerime kızamık aşısı yapılacak ve biliyorumki aşı sonrası hafifte olsa döküntüleri olucak bu beni ve bebeğimi etkilermi ben kızamık geçirmedim aşıda olmadım... doktoruma danışıcam ama rapor alsam bu süreç geçene kadar ne kadar labilirimki.... off yaaaa.... kızamık olan annenin gebeliği sonlandırılıyo ve gayet güzel tutunmuşken offf aksilik bu ya kötü düşünmek istemiyorum beni bulur o yaa....
canım gümbür gümbür geliyorum anne diyor sanırsam:) maşallah..kizlar bugun ki tek belirtilerim azicik agriyan belim ve yaklasik yarim saattir agriyan sag bacagim bel agrisini anladim da bacak agrisi ne alakaysa
canım hemen başlamasın gebelikten önce başlanıyor genelde. gebelik öncesi folik asit içiyordum günde 3 tane.... pazar günü dr um folibol verdi günde 1 tane.. bu daha etkili dedi.. sen de görüş mutlaka iç..mağdem başlamamışsın en etkili neyse veya adeti o şekilde belirler veya belirlesin..selam kızlar bayadır giremiyodum.2. kattan 4. kata tasındık o yuzden :)) .ben hala folık asıt vıtamın vb ılaclara baslamadım sız basladınız mı ve ne ıçıyorsunuz?
tatlım akşam giriyorsan şahsen ben yorgun oluyorum. ama sormak istediğin paylaşmak istediğin birşey varsa yaz mutlaka bir şekilde cevap bulursun..ben girdiğimde kimse yazışmıyor ertesi gün giriyorum sayfalar birden ilerlemiş anlamıyorum...?
kızlaaaaaaaar aranıza 2 günlük anne katıldı
çarşamba kese görces nasipse
bak işte şimdiden böyle trip atarsan ooooo haftalarımız aylarımız nasıl geçecek.. dediğim gibi sen düşüncelerini,sormak istediklerini veya ne biliyim şöyle bize bir sıcak günaydın de bak cevap gelir..ben çıkayım kimse birşey yazmıyor sıkıldım
dün sabah çok kötüydüm bütün gün bulandı durdu ama akşam patates haşadım sıcakken üzerine kaşar rendeleyip yedim... hem midemi tuttu hem lezzettli hemde yiyebildiğim kokmayan tek şey o...henüz doktorluk olmadım inşallah olmaz ama yeri geliyo eşim bile kokuyo ev kokuyo her yer kokuyp
bir bardak kaynamış suda, 1 er çay kaşığı karbonat ve tuz karıştır. soğut bu karışımı,sonra burnuna çek. burunu biraz açıyor bu.
hem de içini dezenfekte ediyor. hatta boğazın için de aynı suyla gargara yap.
bolca dinlenmeye bak. bol bol portakal gibi c vitaminli meyvelerden ye... geçmiş olsun.
sağında değilmiymiş.. benim sağımda.. dr dedi. sol tarafa dön bebişi rahatsız etme diye:)Bende bugun doktora gittim ,hem kesesini hem kalp atışını gördüm .Hep sağımda hissediyorum dedim doktora ama ,o sadece psikolojik dedi ,anlamadım ama çok mutluyum .Allah herkese kucağına almayı nasip etsin kızlar :)
ben hem devlet hem de özelde takip yaptıracağım. özel hastanede 1 muayene+15 gün içinde 1 kontrol ücretsiz ... sgk geçmiyor.
3 aya kadar her iki dr da alttan bakıyor.
Merhaba kızlar benide aranıza alın bende inş ekim annesi olacağım.Keseyi gördük çok şükür.Bebeği görmek için 22 şubatta kontrole gidicem umarım herşey güzel olur.Bu arada herşey kokuyor,tiksiniyorum,Yağ,salça,yemek hiçbişey görmek istemiyorum.Yiyebildiğim tek şey tuzlu çubuk,limon ve haşlanmış yağsız sade makarna.Mide bulantısı olan varmı benim gibi
hadi bakalım hayırlısı..gunaydin kizlar bugun tekrar sonuclarimi alip muayene olucam insallah gorurum keseyi :)
yeni gelen arkadaslari tebrik ediyorum insallah saglicakla kucaginiza da alirsiniz bebislerinizi :)
amin canım.. sanırım ben de en geç 20 sinde gidecem o zaman duyarım inşallah..günaydın ekim anneleri salı günü bebeğimin pıt pıtlarını duydum çok şükür darısı sizlerin başına ...
evet canım.. bizim onlara onların bize .. sonuçta anne babanın çocukları.. ama dersin ki taşıyan taşımak isteyen doğuran doğurmak isteyen anne oluyor. çünkü gerçekten kocalar isteyip de karısı istemeyen çiftler var.. neyse isteyenlere allah versin..günyadınn sevgililer günün en güzel anneleri sanırım eşlere ne büyük hediye göbüşlerin içinde allahım tamamına erdirsin...
kızlar ya ben de acayip bi göbek çıktı... sanarsın 3 aylık hamileyim... nedir bu ya...çok ta yemek yemiyorum ama anlamadım sanırım gaz bu ama sabah kalkınca da aynı göbek...
kizlar nette mesela 6 haftalik diyo doktorlar niye 1 hafta geriden soyluyo :26:
gobekler foraaaaaaaaa
ha ha ha hayyyyyyy.......
göbüşlerimiz bebiş dolsun.....
hımmmmmm tabi hediye simdi yerlesmeye calısıyo....
ondandır...
ama dediğin gibi de olabilir. zaten kabızlık sorunum vardı...şimdi daha beter oldu tabi.. yapacak bişey yok bol bol su içerek çözmeye calışcaz... ama hamilelik psikolojisine sokuyo beni iyi oluo. yoksa bel ağrısı ve arada karın ağrısından başak belirtiyok.... göbüşe bakınca hamileyim diyorum
Bende de kabızlık sorunu vardı. Aynı sıkıntıyı yaşamamak için günde 3 adet kuru kayısı yada 1 adet incir yiyorum.
Tavsşye ederim inan sonuç mükemmel
cnm 6 haftalık değil..... 6 haftanın içinde oluyosun nettekine göre yani mesela 5+1 de olsa nette 6. haftanın içinde diyo... ama doktor 5 haftalık diyo... yani 5 hafta bitmiş... 6. haftadan gün almaya başlamış oluyosun...
Doktorlar ultrasonda bebeğin gelişim durumuna göre söylüyorlar :)
Bende de kabızlık sorunu vardı. Aynı sıkıntıyı yaşamamak için günde 3 adet kuru kayısı yada 1 adet incir yiyorum.
Tavsşye ederim inan sonuç mükemmel
gururla taşınacak o göbekler....
gururla taşınacak o göbekler....
kızlar sonucumu aldım biraz önce salı günü 923 tü bugünde 2259 çıkmış çok mutluyum artık sırada kese ve kalp atışı var
ya incir yeme incir gebelik hormonunu düşürüyomuş çok emin değilim gebelik öncesi çok yemek gebelikte az yemek tavsiye ediliyor bir araştırsana gerçi bir taneden bişey olmaz ama insan korkuyor.. haliyle...
bir kaç kilo fazlam var, geçen hamileliğimde 12 kilo almıştırm, bunda hedefim 10 , bakalım bopazı tutup başarabilecekmiyim, şu anda canım tatlı bişey çekmiyo hiç, iştahım da azaldı biraz
bence normal kilolu ve normalin üstü kilolu arkadaşların hamilelk diyeti uygulaması lazım...gerçi karbon hidratları kescez ekmek kepek yada tam tahıllı olacak pilav makarna azaltılacak...
kızlar sonucumu aldım biraz önce salı günü 923 tü bugünde 2259 çıkmış çok mutluyum artık sırada kese ve kalp atışı var
Bildiğim kadarı ile incir hamilelik öncesi yumurtaların gelişmesin önemli rol oynadığı için özellikle yenilmesi için tavsiye ediliyor. Bende geç hamile kalanlardan olduğum için araştırmalarım beni o yönde doğrulamıştı . Ama gebelik sonrası yememeyi ilk senden duydum bunuda bi araştıralım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?