- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
ben yuzumu yıkar yıkamaz dogru balkona :) balkon yıka toza zaten alerjım vardua edıyorum Allahım ne olur banada azıcık gamsızlık ver dıye:) dagınıklıga asla tahammul edemıyorum bende gııtııgım yerlerdede zorlanıyorum mılletın evını duzeltesım gelıyor:)
balkonumda çeşme olsa beni kimse alamaz o çeşmenin başından bu sıcaklarda
bizim ev öyle saçma sapan ki öncedne bi alt katta oturuyorduk balkonun gideri yoktu düşünsene benim çektiğim işkenceyiviledayla sil bakalım, o da içime sinmezdi ne kadar silsem de o yüzden hiç açmazdım o balkonu.
bi kere aynısını ben de yaptım çantamda unutmuşum hiç de huyum değildir ama yemek yapmaya da dalınca 3-4 saat sonra gördüm aradığını eve geldi ama surat 5 karış oturdu bütün akşam haklı adam
kızlar kaç kılodasınız?
ben o yönden şanslıyım desene hem çeşme var hem gideri...ohhhh bazen bilerek öğleden sonra ikinci kez yıkıyorum...sırf serinlemek için bu gibi oluyo suyu...telefon meselesine hiç girmeyeyeim canım uyuya kalıpta 2 saat adamı kapıda bekleten biri olarak...
evet canım çok yakın bana da 21 eylül dedi sez. olacak doğum büyük ihtimal. sen balıkesirin içinden misin?
ben de çeşme olsa aynısını yapardım eminim
kızzzz nasıl uyku o ben hiççççççççççççççç bi kere bile şu alarmı kapatıp bile yatamadım yaa kendiliğimden uyanıyorum sabahları da. nolur bi kere de uyuyup kalsam işe geç gelsemmm
bana tam tarıh vermedı ama eylul sonu dedı muhtemelen aynı tarıhlerde doguracagız.ben aslen balıkesırlıyım ama orada bulunmuyoruz suan esımın tayını dolayısıyla baska bır ıldeyız
günaydın dünürcümmmm
çok geçmiş olsun aman dikkat et. dün çok sıcaktı ben de duş aldım ıslak saçlarla her taraf açıkken uzandım koltuğa ama akşam mide bulantısı baş dönmesi, üstüne bi de kocadan işittiğim azar cabası oldusıcak olunca fenalaşıyoruz serinlemek için bişeyler yapıyoruz yine fenalaşıyoruz anlamadım ben
gelmeseydin ya işe. ya da imkan varsa git eve dinlen yoksa geçmez.
günaydın hendicim, ayakların mı şişiyo?
evdeyken iniyo ayaklarım sadece benim de. çalışırken koca ayaklı olmaya mahkumuz sanırım
kızz milletin seni boğası gelmiştir şoku atlattıktan sonra yani
sorma apartman dökülmüş kapıyı resmen kırmaya getirdim diyo..kaynımı aramış polis arkadaşı var onu aramış.ekip falan gelmişti...ama benim kapıyı açmamı görseniz gözlerimi ovalayarak açıyorum...herkes de bir garip yüz ifadesi...
inşallah sezinim hayırlısıyla hepimiz kazasız belasız atlatalım inş. çok fazla hayal etmeye başladım benim kısçeyiii bu aralargızzzzzzzzzz doguruvecen ya bızden evveli gari sen amanınnn pek de az 47 mi
sorma canımmm bilekler şişince çok çirkin görünüyo kesinlikle etek elbise giymiyorum onları görmemek içinevet kuzu ayaklarım şişiyor hemde nasıl sallanıyor yürürken lımbır lımbır
kızz milletin seni boğası gelmiştir şoku atlattıktan sonra yani
kızlar kaç kılodasınız?
hoşgeldiniz analı kızlıSelamlar kaynatan annelerNabersiniz?Yine geç uyanabildim sonra kızımla karnımızı doyurduk teyzelerine bakalım dedik
Hee analı gızlıyız bizhoşgeldiniz analı kızlı
catyyy bebeğinin odasına gidip gidip bakıyo musun
Hee analı gızlıyız biz
Bakmam mı?Yatak odamla yan yana zaten,kapısı da hep açık bi de kapısına ecenur harfleri yapıştırdık seve seve konuşa konuşa geçiyorum ordasından,geçen gün temizliğe gelen abla da eşyalarını yerleştirmiş şimdi bir kızım eksik ahhh ahh gelse de sevsem
Evett az kaldı,ben o 68 e pek inanamıyorum,sanki kızım daha önce çıkacak gibi geliyor ama hayırlısıbizim mobilyamızda gelsin bi an önce artık yerleştiriyim güzel güzel ne kaldıki zaten şurda 68 güncük
hepsi olcak inş Allahın izniyleeeHee analı gızlıyız biz
Bakmam mı?Yatak odamla yan yana zaten,kapısı da hep açık bi de kapısına ecenur harfleri yapıştırdık seve seve konuşa konuşa geçiyorum ordasından,geçen gün temizliğe gelen abla da eşyalarını yerleştirmiş şimdi bir kızım eksik ahhh ahh gelse de sevsem
kızlar kaç kılodasınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?