2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

kötü bir huy ama elden bişi gelmiyor...

ben o yönden şanslıyım desene hem çeşme var hem gideri...ohhhh bazen bilerek öğleden sonra ikinci kez yıkıyorum...sırf serinlemek için bu gibi oluyo suyu...telefon meselesine hiç girmeyeyeim canım uyuya kalıpta 2 saat adamı kapıda bekleten biri olarak...

evet canım çok yakın bana da 21 eylül dedi sez. olacak doğum büyük ihtimal. sen balıkesirin içinden misin?[/QUOTE]

bana tam tarıh vermedı ama eylul sonu dedı muhtemelen aynı tarıhlerde doguracagız.ben aslen balıkesırlıyım ama orada bulunmuyoruz suan esımın tayını dolayısıyla baska bır ıldeyız

ben de çeşme olsa aynısını yapardım eminim
kızzzz nasıl uyku o ben hiççççççççççççççç bi kere bile şu alarmı kapatıp bile yatamadım yaa kendiliğimden uyanıyorum sabahları da. nolur bi kere de uyuyup kalsam işe geç gelsemmm

evet canım çok yakın bana da 21 eylül dedi sez. olacak doğum büyük ihtimal. sen balıkesirin içinden misin?

bana tam tarıh vermedı ama eylul sonu dedı muhtemelen aynı tarıhlerde doguracagız.ben aslen balıkesırlıyım ama orada bulunmuyoruz suan esımın tayını dolayısıyla baska bır ıldeyız[/QUOTE]

anladım canım ben hiç bi zaman ekimi bekleyeceğimizi düşünmemiştim zaten
eğer 21 eylül kısmet olursa 47 günüm kalmış kuzuma kavuşmamaaaaa

sorma apartman dökülmüş kapıyı resmen kırmaya getirdim diyo..kaynımı aramış polis arkadaşı var onu aramış.ekip falan gelmişti...ama benim kapıyı açmamı görseniz gözlerimi ovalayarak açıyorum...herkes de bir garip yüz ifadesi...

bana tam tarıh vermedı ama eylul sonu dedı muhtemelen aynı tarıhlerde doguracagız.ben aslen balıkesırlıyım ama orada bulunmuyoruz suan esımın tayını dolayısıyla baska bır ıldeyız

anladım canım ben hiç bi zaman ekimi bekleyeceğimizi düşünmemiştim zaten
eğer 21 eylül kısmet olursa 47 günüm kalmış kuzuma kavuşmamaaaaa [/QUOTE]

gızzzzzzzzzz doguruvecen ya bızden evveli gari sen amanınnn pek de az 47 mi

evet kuzu ayaklarım şişiyor hemde nasıl sallanıyor yürürken lımbır lımbır

kızz milletin seni boğası gelmiştir şoku atlattıktan sonra yani

gızzzzzzzzzz doguruvecen ya bızden evveli gari sen amanınnn pek de az 47 mi
inşallah sezinim hayırlısıyla hepimiz kazasız belasız atlatalım inş. çok fazla hayal etmeye başladım benim kısçeyiii bu aralar
evet kuzu ayaklarım şişiyor hemde nasıl sallanıyor yürürken lımbır lımbır
sorma canımmm bilekler şişince çok çirkin görünüyo kesinlikle etek elbise giymiyorum onları görmemek için bayramda bile elbise giymesem mi diye düşünüyorum sinir olucam ayaklarımı öyle görünce

Selamlar kaynatan annelerNabersiniz?Yine geç uyanabildim sonra kızımla karnımızı doyurduk teyzelerine bakalım dedik

hoşgeldiniz analı kızlı
catyyy bebeğinin odasına gidip gidip bakıyo musun
Hee analı gızlıyız biz
Bakmam mı?Yatak odamla yan yana zaten,kapısı da hep açık bi de kapısına ecenur harfleri yapıştırdık seve seve konuşa konuşa geçiyorum ordasından,geçen gün temizliğe gelen abla da eşyalarını yerleştirmiş şimdi bir kızım eksik ahhh ahh gelse de sevsem

bizim mobilyamızda gelsin bi an önce artık yerleştiriyim güzel güzel ne kaldıki zaten şurda 68 güncük

hepsi olcak inş Allahın izniyleee

Merhaba kızlar. Bizde bugun geç uyandık. Karnımızı doyurursun de gecmisi okudum biraz.
Benim su günlerde el be ayak eklemlerim hafif agirmaya basladi. Sanırım ödem mı oluyor yada şişiyor.
Her gun değişik seyler yasıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…