hoşgeldin canımMerhaba kızlar. Bizde bugun geç uyandık. Karnımızı doyurursun de gecmisi okudum biraz.
Benim su günlerde el be ayak eklemlerim hafif agirmaya basladi. Sanırım ödem mı oluyor yada şişiyor.
Her gun değişik seyler yasıyoruz.
Ben de geceleri kas ağrılarından,çekilme karıncalanma gibi durumlardan uyuyamıyordum doktorum magnezyum verdi baya azaldı çok şükür..İnş. fazla ödem olmaz bizlerde çok sıkıntılı bir durum..Merhaba kızlar. Bizde bugun geç uyandık. Karnımızı doyurursun de gecmisi okudum biraz.
Benim su günlerde el be ayak eklemlerim hafif agirmaya basladi. Sanırım ödem mı oluyor yada şişiyor.
kızlar 9 ayda dogar erkekler gününü doldururlar derler bakalım banada hep erken pırtlatacakmışım gibi gelioEvett az kaldı,ben o 68 e pek inanamıyorum,sanki kızım daha önce çıkacak gibi geliyor ama hayırlısı
Merhaba kızlar. Bizde bugun geç uyandık. Karnımızı doyurursun de gecmisi okudum biraz.
hoş eldin şekerimSelamlar kaynatan annelerNabersiniz?Yine geç uyanabildim sonra kızımla karnımızı doyurduk teyzelerine bakalım dedik
evet canım çok yakın bana da 21 eylül dedi sez. olacak doğum büyük ihtimal. sen balıkesirin içinden misin?
Ben geldim kizlaaar...ayy dünden beri yine kulak agrisi cekiyorum..doktora gittim yeni geldim damla verdi bakalim insaallah bebegime birsey olmazda hemen gecer...bide benim cok tansiyonum düsüyor ne yapsamda iyi gelir acaba..hemen bi terleme basliyor oturamiyorum basim dönüyor migdem bulaniyor..
Ben geldim kizlaaar...ayy dünden beri yine kulak agrisi cekiyorum..doktora gittim yeni geldim damla verdi bakalim insaallah bebegime birsey olmazda hemen gecer...bide benim cok tansiyonum düsüyor ne yapsamda iyi gelir acaba..hemen bi terleme basliyor oturamiyorum basim dönüyor migdem bulaniyor..
aman ne ağrılar ne ağrılar bundan sonra böle artık mesela topuk ağrısı var çok fena ayakta kalınca,sırt ağrısı var yatakta pozisyon bulamayınca,yürürken kasık kısmına bişeyler batoyomuş gibi olur,sabah uyanınca bi bakarsın el,ayak parmakları olmuş birere sosis,burun ve dukaklar kocaman kıpkırmızı haha en azından benim böle oluyo.
Ama gelmedi canım:26:hoş eldin şekerimsana ozelden mesaj attım
Arkadaş olmayınca yollayamazsın ki canım,talebi yolladım kabul edersen yollayabilirsin.kız kıme attım ozaman ben eyvah
hoşgeldin canım çok çok geçmiş olsun
tansiyon için hafif tuzlu ayran içsen iyi gelir
Geçmiş olsun cnm ALLAH şifa versin acıkınca falanmı dusuyor cnm tansıyonun? Şekerinmi düşük acaba.
Arkadaş olmayınca yollayamazsın ki canım,talebi yolladım kabul edersen yollayabilirsin.
büşrammmm geçmiş olsun canım emınmısın tansıyon olduguna ölçüyomusun ben de tansıyon dıyodum ama kanmın dusuklugunden oluyomuş meğer
Sezinimmmm nerelerdesin napiyorsun kiizzzzz
Hosbuldum tatlim..cok sagol ah icebilsem ayran hamileligimde hic icmedim normaldede pek aram yok ayranla hamileligimde iyce tiksindim
Amin canimcim cok sagol..acikinca düsmüyor yani sabah biseyler yiyip gittim doktora ama sira beklerken ne hale geldim ter ter bayilcaktim basim döndü mahfoldum anlican acaba sekerle bi alakasi varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?