2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Sagol kuzummm ölcüyorum tansiyonumu düsük hep ama kanimada baktircam cuma günü oda aklimda..sana hapmi verdi kansizligin icin?

verdi canım ilk defa bu ay ılaç azı bana oda kan ılacı hanı ben çarpıntım oluyo dıyodum ozellıkle yattıgımda meğer kanım dusuk oldugu için kalbe kan pompalamak zor oluyomuş pekmezdi ılactı kan yapıcı takvıyelerlecarpıntım azaldı ben onu tansıyon sanıyodum ama tansıyonum normaldı

anladım canım dikkat et kendine sıcaklarda yapar ılık bi duş iyi gelebilir belki ama evde yanlızsan girme

Benimki de geçen ay 10 da gelmişti 5 te gitmişti,geçen gün 9 da geld, kahvaltısını yaptırdım hanfendiye 10 da başladı 4 te bitirdi,elim çabuk ayağına bazı şeyleri sallamaya çalışıyor ama ben çok güzel hatırlatıyorum ona

canım 3 saatte nereyi temizleyebiliyo ki?
ne kadar para veriyosun sorması ayıp

Merhaba kızlar. Az önce doktor kontrolünden geldim. 30+3'teyim bebişimin kilosu 1500 grama yaklaşmış boyuda 39-40 cm arasıymış. Sizce nasıl değerler? Hamilelik takviminde kilo daha yüksek görünüyo ama bilemedim şimdi. 1 ayda 1 kg almışım en çok buna sevindim. Zaten 700 gramı bebişe gitmiş. Toplamda 7 kilo almış bulunuyorum. Umarım böyle gider. 10-12 kg ile kapatırım hamileliği

:2:
Sagol kuzummm ölcüyorum tansiyonumu düsük hep ama kanimada baktircam cuma günü oda aklimda..sana hapmi verdi kansizligin icin?

Ay şu baş dönmesi bende oluyo sürekli napcam bilmiyorum tansiyonuma hiç bakmadım demir ilacı bayafır kullanıyorum önceden de olmuştu dönme halaizlik çarpıntı değerler çok düşmüş ondanmış ama bu sefer ne var bilmiyorum((

canım ben yarım gun alıyorum her hafta bı kendım oluyom evde kocam kamdan akşama gelıyo 2 odamda tertemız oluyo 3 saatte bıtırıp gidiyo koltugu supurmedı dıkkat ettım supurdum dedı ama ustu kırıntılı dedım bi suratla supurdu bende dıyemıyodum bugun dedım artık haftaya gelmezse bılemem :18: muhtacımda

bende ısını guzel yapan bırını bulamadım atlayarak yapıyor heryerı pesınden ben daha cok kosturuyorum gordugu yerlerı yapıyor kacırdıkları da oluyor sordum mu yaptım dıyor gıdıyorum bakıyorum atlamıs oluyor sıldım tozlanmıstır yıne dıyor

Benim ki sabah dokuzda bazen swkiz buçukta geliyo akşam altıda zor yolluyorum:)))) sağolsun çok titiz bi kadın benim dememe hiçç gerek kalmıyo bazen ben yeter diyip yolluyorum:)))15 günde bir cam siliyo:)))

Merhaba canım hoşgeldın gayet ıyı bence degerlerın maşallah bebişede annesinede
kızlarrrrrrr aciiillllll yardım kızım hareket etmedı bugun tedırgın oldum hemen dktr gıtsemmı beklesemmı
Canım öncelıkle panık yapma şekerlı su falan iç ve sola dönük olarak uzan sureklı hareket etmeyebılıyorlar
yurtiçi kargo ile canım bana daha yeni paket geldi.

tamam tatlım saolasın

maşallah bebegine canım
kızlarrrrrrr aciiillllll yardım kızım hareket etmedı bugun tedırgın oldum hemen dktr gıtsemmı beklesemmı

dinledinmi kendini canım bol su iç tatlı bişeyler ye uzan ozaman hareket eder

Aaaa hic cekilecek gibi degil su temizlikciler kuzum ya..hem geliyo hemde pesinde dolasiyorsun vallahi allahim sabir versin az kaldi az inssaallah sonra kendi ellerinle temizlersin evini ama yani o para konusundada sesini cikarmamasi ferekirdi sonucta vermissin gecen ahh ahh bidahada verme sezinim öyle fazladan bunlarin cogu böyle aldim demezler ver derler
Benım glukoz azcık dusmus cnm belkı sekerle alakası vardır dıye dusundum bırden banada oluyor ter bosalıyor sankı kafamdan aşağı sıcak su dökuyorlar ama benım cok acıkırsam ve hareket edersem oluyor

Hmm anladim tatlim ama dedigim gibi aciktigimda olmuyor bana bakalim cuma doktorum ne diyecek

Ayy ben hic kan yapici seyler yiyemiyorum kendime cok kiziyorum..bende mutlaka söylicem doktora baksin cok perisam oluyorum kuzum ya bildigin gibi degil doktorda sirayi zor bekledim bugün
anladım canım dikkat et kendine sıcaklarda yapar ılık bi duş iyi gelebilir belki ama evde yanlızsan girme

aldim dusumu tatlim gelince biraz rahatladim yalniz degilim annecigim var yanimda ama yalnizkende almiyor degilim dusumu artik dikkat etmem gerekecek son aylarimiz nede olsa

canım 3 saatte nereyi temizleyebiliyo ki?
ne kadar para veriyosun sorması ayıp

ya sınır boğdu benı adiloşum gunlugu 120 artı dolmuş parası 7 lıra ama ben yarım gun alıyorum 60 ve artı dolmuş parası veriyom koşturarak jt hızıyla yaparsan nolur normalde 9 da geliyodu 1 ,1.30 gibi gıdıyodu ozamanda 2. işe gıdıyo öğleden sonra koştura koşturaya yapıyodu gene bı gunde 2 iş ama napayım kımı bulayım zaten bu 2. kocama dedım sen supursen ben vıledalarım napayım vıleda iyice tozları yapıştırsada ama garibim yatsı ezanında gelıyo dun 12 de geldı dukkandan sonra kulupte tanışma programı vardı ee adamcagıza ne zaman ne yaptırayım doğuma kadar ıdare et dıyo bana ama gunah benım kocam parayı kazanmak için afedersin g..ü çıkıyo

Bu temzilikçi kayınvalidemin temizlikçisi,daha önce de bahsetmişimdir..Bu nedenle pek bişey diyemiyorum ama tatlı tatlı şurayı da yaptın mı bi de şurayı yapsan diye söylüyorum,annem hiç söylemez hatta geçen gün annen beni yormak istemez karışmaz bana dedi ben de ben onun geliniyim ben söylerim dedim

canım dok tansıynunu ölçmedıler mı sakın ölçtrmeden tuzlu ayran falan içme ben gecende fena oldm düştü sandmtuzlu ayran içtm daha cok yukseltmısm onun içn şimdi ölçtrym bılmym ya benmde kafam sersem gıbı oluo gözlerm dönbuyo ara ara ölçtrdm 12 7 ıyı cıktı ama bılmym havalardan mı hamılelıktenmı

tabi son aylar agırlaştık onun için dikkat etmemiz lazım sadece duşa degil herşeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…