Sagol kuzummm ölcüyorum tansiyonumu düsük hep ama kanimada baktircam cuma günü oda aklimda..sana hapmi verdi kansizligin icin?
Hosbuldum tatlim..cok sagol ah icebilsem ayran hamileligimde hic icmedim normaldede pek aram yok ayranla hamileligimde iyce tiksindim
Amin canimcim cok sagol..acikinca düsmüyor yani sabah biseyler yiyip gittim doktora ama sira beklerken ne hale geldim ter ter bayilcaktim basim döndü mahfoldum anlican acaba sekerle bi alakasi varmi?
Benimki de geçen ay 10 da gelmişti 5 te gitmişti,geçen gün 9 da geld, kahvaltısını yaptırdım hanfendiye 10 da başladı 4 te bitirdi,elim çabuk ayağına bazı şeyleri sallamaya çalışıyor ama ben çok güzel hatırlatıyorum onaahh şimcik gördüm yazını biüram temızlıgım vardı gene kadın 11 de geldı 2 de gıttı ya 3 saat çıldırcam peşinden ayrılmadım bu sefer sekerım ondan pc nın başında değildim bi gelıyom bı kontrole gıdıyom ramazan dıye gec gelıyo hadı ramazan dıye bişey demıyom bende ama aynı parayı alıyo ramazan dıye az ıs yapıyo dıye az almıyo gecen bozuk yoktu fazla verdım 5 lıra bu hafta 5 lıra az vdımde 5 daha vercen dedı bana la havle dogursamda kendı elcezımle yapsam oh mıs gıbı
canım 3 saatte nereyi temizleyebiliyo ki?ahh şimcik gördüm yazını biüram temızlıgım vardı gene kadın 11 de geldı 2 de gıttı ya 3 saat çıldırcam peşinden ayrılmadım bu sefer sekerım ondan pc nın başında değildim bi gelıyom bı kontrole gıdıyom ramazan dıye gec gelıyo hadı ramazan dıye bişey demıyom bende ama aynı parayı alıyo ramazan dıye az ıs yapıyo dıye az almıyo gecen bozuk yoktu fazla verdım 5 lıra bu hafta 5 lıra az vdımde 5 daha vercen dedı bana la havle dogursamda kendı elcezımle yapsam oh mıs gıbı
Sagol kuzummm ölcüyorum tansiyonumu düsük hep ama kanimada baktircam cuma günü oda aklimda..sana hapmi verdi kansizligin icin?
Benimki de geçen ay 10 da gelmişti 5 te gitmişti,geçen gün 9 da geld, kahvaltısını yaptırdım hanfendiye 10 da başladı 4 te bitirdi,elim çabuk ayağına bazı şeyleri sallamaya çalışıyor ama ben çok güzel hatırlatıyorum ona
yurtiçi kargo ile canım bana daha yeni paket geldi.Butikbebe hangı kargo fırmasıyla anlasmalıydı kızlar?
Benimki de geçen ay 10 da gelmişti 5 te gitmişti,geçen gün 9 da geld, kahvaltısını yaptırdım hanfendiye 10 da başladı 4 te bitirdi,elim çabuk ayağına bazı şeyleri sallamaya çalışıyor ama ben çok güzel hatırlatıyorum ona
kızlarrrrrrr aciiillllll yardım kızım hareket etmedı bugun tedırgın oldum hemen dktr gıtsemmı beklesemmı
Merhaba canım hoşgeldın gayet ıyı bence degerlerın maşallah bebişede annesinedeMerhaba kızlar. Az önce doktor kontrolünden geldim. 30+3'teyim bebişimin kilosu 1500 grama yaklaşmış boyuda 39-40 cm arasıymış. Sizce nasıl değerler? Hamilelik takviminde kilo daha yüksek görünüyo ama bilemedim şimdi. 1 ayda 1 kg almışım en çok buna sevindim. Zaten 700 gramı bebişe gitmiş. Toplamda 7 kilo almış bulunuyorum. Umarım böyle gider. 10-12 kg ile kapatırım hamileliği
Canım öncelıkle panık yapma şekerlı su falan iç ve sola dönük olarak uzan sureklı hareket etmeyebılıyorlarkızlarrrrrrr aciiillllll yardım kızım hareket etmedı bugun tedırgın oldum hemen dktr gıtsemmı beklesemmı
yurtiçi kargo ile canım bana daha yeni paket geldi.
maşallah bebegine canımMerhaba kızlar. Az önce doktor kontrolünden geldim. 30+3'teyim bebişimin kilosu 1500 grama yaklaşmış boyuda 39-40 cm arasıymış. Sizce nasıl değerler? Hamilelik takviminde kilo daha yüksek görünüyo ama bilemedim şimdi. 1 ayda 1 kg almışım en çok buna sevindim. Zaten 700 gramı bebişe gitmiş. Toplamda 7 kilo almış bulunuyorum. Umarım böyle gider. 10-12 kg ile kapatırım hamileliği
kızlarrrrrrr aciiillllll yardım kızım hareket etmedı bugun tedırgın oldum hemen dktr gıtsemmı beklesemmı
ahh şimcik gördüm yazını biüram temızlıgım vardı gene kadın 11 de geldı 2 de gıttı ya 3 saat çıldırcam peşinden ayrılmadım bu sefer sekerım ondan pc nın başında değildim bi gelıyom bı kontrole gıdıyom ramazan dıye gec gelıyo hadı ramazan dıye bişey demıyom bende ama aynı parayı alıyo ramazan dıye az ıs yapıyo dıye az almıyo gecen bozuk yoktu fazla verdım 5 lıra bu hafta 5 lıra az vdımde 5 daha vercen dedı bana la havle dogursamda kendı elcezımle yapsam oh mıs gıbı
Benım glukoz azcık dusmus cnm belkı sekerle alakası vardır dıye dusundum bırden banada oluyor ter bosalıyor sankı kafamdan aşağı sıcak su dökuyorlar ama benım cok acıkırsam ve hareket edersem oluyor
verdi canım ilk defa bu ay ılaç azı bana oda kan ılacı hanı ben çarpıntım oluyo dıyodum ozellıkle yattıgımda meğer kanım dusuk oldugu için kalbe kan pompalamak zor oluyomuş pekmezdi ılactı kan yapıcı takvıyelerlecarpıntım azaldı ben onu tansıyon sanıyodum ama tansıyonum normaldı
anladım canım dikkat et kendine sıcaklarda yapar ılık bi duş iyi gelebilir belki ama evde yanlızsan girme
canım 3 saatte nereyi temizleyebiliyo ki?
ne kadar para veriyosun sorması ayıp
canım ben yarım gun alıyorum her hafta bı kendım oluyom evde kocam kamdan akşama gelıyo 2 odamda tertemız oluyo 3 saatte bıtırıp gidiyo koltugu supurmedı dıkkat ettım supurdum dedı ama ustu kırıntılı dedım bi suratla supurdu bende dıyemıyodum bugun dedım artık haftaya gelmezse bılemem :18: muhtacımda
Bu temzilikçi kayınvalidemin temizlikçisi,daha önce de bahsetmişimdir..Bu nedenle pek bişey diyemiyorum ama tatlı tatlı şurayı da yaptın mı bi de şurayı yapsan diye söylüyorum,annem hiç söylemez hatta geçen gün annen beni yormak istemez karışmaz bana dedi ben de ben onun geliniyim ben söylerim dedimbende ısını guzel yapan bırını bulamadım atlayarak yapıyor heryerı pesınden ben daha cok kosturuyorum gordugu yerlerı yapıyor kacırdıkları da oluyor sordum mu yaptım dıyor gıdıyorum bakıyorum atlamıs oluyor sıldım tozlanmıstır yıne dıyor
Hosbuldum tatlim..cok sagol ah icebilsem ayran hamileligimde hic icmedim normaldede pek aram yok ayranla hamileligimde iyce tiksindim
Amin canimcim cok sagol..acikinca düsmüyor yani sabah biseyler yiyip gittim doktora ama sira beklerken ne hale geldim ter ter bayilcaktim basim döndü mahfoldum anlican acaba sekerle bi alakasi varmi?
Aaaa hic cekilecek gibi degil su temizlikciler kuzum ya..hem geliyo hemde pesinde dolasiyorsun vallahi allahim sabir versin az kaldi az inssaallah sonra kendi ellerinle temizlersin eviniama yani o para konusundada sesini cikarmamasi ferekirdi sonucta vermissin gecen ahh ahh bidahada verme sezinim öyle fazladan bunlarin cogu böyle aldim demezler ver derler
Hmm anladim tatlim ama dedigim gibi aciktigimda olmuyor bana bakalim cuma doktorum ne diyecek
Ayy ben hic kan yapici seyler yiyemiyorum kendime cok kiziyorum..bende mutlaka söylicem doktora baksin cok perisam oluyorum kuzum ya bildigin gibi degil doktorda sirayi zor bekledim bugün
aldim dusumu tatlim gelince biraz rahatladim yalniz degilim annecigim var yanimda ama yalnizkende almiyor degilim dusumu artik dikkat etmem gerekecek son aylarimiz nede olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?