2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
içine siniyo demek ki aldığı para. bazı kadınlar kendi evlerinde de öyle oluyo o yüzden pek sallamıyo nasıl yaptığını ee idare et sezinim ne kaldı şurda 3-5 kere daha gelir. bi daha gelme dersin. başkasına bakarsın.
ben de kocama kıyamıyorum valla ama herşeyi de yüklenip altından kalkacam derken canım çıkıyo, aslında ben de çalışıyorum onun kadar ama yine de kıyamıyorum adama

canım sana aba altından sopa göstermiş ama iyi demişsin altta kalma sakın

benım ılk gelen kayınvalıdemınkıydı bende dıyemıyodum tum akrabaya o gıttıgı için dedıkoduyuda sever anlatır benı artık ama şımatmuışlar onu oda 10 gelıyodu elınde ekmekle 12de kahvaltıdan kalıyodu benımle beraber bır demlık çayı içipte bitene kadr eee vıledayla yapınca nutfak halıma domestos dokup rengı yamalı gıbı olunc bıraktım onu bunu buldum ılk gun harıka yaptı bu bayıldım sonrası malumm

demek kansızlıkta yapıyomus şimdi ögrendm bende 15gun yaptrdm tahlıl kanın normale yakın ama düzenlı kulln demıstı normalde bana noluyo bılıyomusnz aynen böyle ates basıyo mıde bulantısı gözlerm dönuyo sankı halszlık ıyı hısetmym kendımı

benım hep ıyıdı kanım ılacsız dogurcam ıyodum her ay kan tahlılı yapılıyo ya bu sefer dusuk cıktı kalbın nabzın hızlı atıymu ben nefes alamıyorum

Ne altta kalıcam,benden lüks yaşayan biri,hava civayı çok sever..Çalıştığı tüm parasını lüksüne harcıyor,günlük 100 lira almasını biliyor yani çalışsın..

Ne altta kalıcam,benden lüks yaşayan biri,hava civayı çok sever..Çalıştığı tüm parasını lüksüne harcıyor,günlük 100 lira almasını biliyor yani çalışsın..
sakin ol kızz
onlar da bayılmıyodur mutlaka bu işi yapmaya ama yine de bizden çok para kazanıyolar ve sorumlulukları yok bence biz koca ay çalışıyoruz günlük yevmiyemiz onlarınkinin yarısı değil

sakin ol kızz
onlar da bayılmıyodur mutlaka bu işi yapmaya ama yine de bizden çok para kazanıyolar ve sorumlulukları yok bence biz koca ay çalışıyoruz günlük yevmiyemiz onlarınkinin yarısı değil
Aynen..market alışverişini eşimle yaparız diğer harcamalar için de kredi kartın var der eşim,arada harçlık alıyorum işteO harçlıkları da harcamam altın yaparım eşim de bilir.İlk evlendiğimde para istemek çok zoruma gidiyordu,çalışırken kimseye minnetim yoktu her işimi kendim görmeye çalışırdım ama evlenince işler değişiyor haliyle ..

benım hep ıyıdı kanım ılacsız dogurcam ıyodum her ay kan tahlılı yapılıyo ya bu sefer dusuk cıktı kalbın nabzın hızlı atıymu ben nefes alamıyorum

bende panık atak oldgu için ben alıstm artk nefes alamamaya kalp carpıntısına bişeylerden korktgm heyecanlandgm zaman daha cok oluyo normalde cok olmuyo

ohhhhh biz çalışırken altın yapamıyoruz kızz helal olsun valla sorma canım ben de yeni evliykenbi işe grdim bir ay soınra çıktım, sonrasında 3 ay işsiz kaldım bi kere eşime dedim başka bi yerde çalışıyodu telefonda yine bayramdı böyle sana bişeyler aldım dedim, o da hangi parayla aldın ki dedi (ben sana fazla para gönderememiştim nerden ayarladın da aldın demek istedi ama ) ben ağlaaa ağlaaa şiştim resmen
hala bile ona söylemem o lafına çok bozulduğumu

Bekarken hiç biriktiremezdim içimde uhde kalmıştı,elime geçeni kenara atmaya çalışıyorum kendimce ,hoşuma da gidiyor..Benim huyum biraz farklı sana göre demek ki,bişeye bozulduğumda veya sinirlendiğimde muhakkak üzüldüğümü dile getiririm tartışılması gerekse tartışırız ama bidaha tekrarlamayız en azından ve benim de içimde kalıp o konu üzmemiş olur ama eşim yeri geldiğinde konuşur cuk diye lafı gediğine sokar

Zaten ayran icemiyom tatlim hele tuz la hic aram yoktur annem salataligi tuzlada ye diyo ama yok sade daha hosuma gidiyo tuzu pek sevmiyorum.tansiyonumuda ölcüyorum her gün hep düsük cuma kontrolüm var bakalim doktorum ne diyecek

kızlar bebeklerınız hareket tmeyınce sol degıl de sağa yatın rahatsız luyorlar ve kıpırdıyolar genellıkle bızlere sola yatın hep derler cunku ozaman rahattalar ama duz yada sağa yatarsanız hemen kıpırtısını hıssedeceksenız şekıl değiştiriyolar ben hep öyle denedım sola yatıp bekleyınce rahatlaırı yerınde ya hiç kıpırdamıyolar fasulye bırde benım yontemı dene ıstersen

Zaten ayran icemiyom tatlim hele tuz la hic aram yoktur annem salataligi tuzlada ye diyo ama yok sade daha hosuma gidiyo tuzu pek sevmiyorum.tansiyonumuda ölcüyorum her gün hep düsük cuma kontrolüm var bakalim doktorum ne diyecek
Ayran sevilmez mi? Ben yörük kızıyım,ayran yoğurt süt aklınıza ne gelirse hepsini çok severim,biz küçükken hep doğal beslenirdik köyde,şimdi o ortam yok ama hala severek yerim ve içerim..Aman yavrularımız için sevmesek de almamız gereken gıdaları alalım..
Bu arada bugün silivri karışık,siyasi ortam karışık ve ben çok üzgünüm yaşanan olaylara..Allah bu dünyaya ve Türkiye ye gelecek yavrularımızın yardımcısı olsun,biz annneler nasıl yetişrirsek öyle olacaklar,bize çok görev düşüyor..Ner kadar eğitimli ve bilinçli yetiştirirsek kardır..:26:

sakin ol kızz

haksızsınız bence onların yaptığı işin3te birini yapmıyosunuzdur ya masa basında oturuosunuzdr yada pc basında kendiniz yapsanız o işi hem okadar temiz yapmassınız hemde 1 hafta totonuzu yataktan kaldıramazsınız

Benim temizlik anlayışımı bilmiyorsun arkadaşım,sen o temizlikçiden daha iyi yapamıyor olabilirsin ama ben çok çok daha iyi yapıyordum,eşim bile her zaman söyler senin kadar yapamaz kimse diye..Karışsam daha çok şeyine karışırdım ama yine o kadar laf etmiyorum,yine de işine saygı duyuyorum..Elinde tek bezle gezmeyle olmuyor,ben çok daha titizim..

ben de eninde sonunda söylerim ama onun öyle demek istemediğini bildiğim için söylemeye de utandım kendi içimde hallettim meseleyi
bizim gibi erkekler de unutmuyolar valla içlerine oturan meseleleri takmıyomuş gibi görünüyolar ama

Ayran sevilir ama maslesef hamileligimde hic icemedim icim almiyor ama sütü cok severim hergün 2-3 bardak iciyorum canim

kızlar bebeklerinize oda yaptınız mı yoksa yatak odasında mı yatacak sizinle ben ayrı oda taraftarıydım çevremden ayrı yerlerden olmayacağını söyledi siz naptınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…