içine siniyo demek ki aldığı para. bazı kadınlar kendi evlerinde de öyle oluyo o yüzden pek sallamıyo nasıl yaptığını ee idare et sezinim ne kaldı şurda 3-5 kere daha gelir. bi daha gelme dersin. başkasına bakarsın.ya sınır boğdu benı adiloşum gunlugu 120 artı dolmuş parası 7 lıra ama ben yarım gun alıyorum 60 ve artı dolmuş parası veriyom koşturarak jt hızıyla yaparsan nolur normalde 9 da geliyodu 1 ,1.30 gibi gıdıyodu ozamanda 2. işe gıdıyo öğleden sonra koştura koşturaya yapıyodu gene bı gunde 2 iş ama napayım kımı bulayım zaten bu 2. kocama dedım sen supursen ben vıledalarım napayım vıleda iyice tozları yapıştırsada ama garibim yatsı ezanında gelıyo dun 12 de geldı dukkandan sonra kulupte tanışma programı vardı ee adamcagıza ne zaman ne yaptırayım doğuma kadar ıdare et dıyo bana ama gunah benım kocam parayı kazanmak için afedersin g..ü çıkıyo
canım sana aba altından sopa göstermiş ama iyi demişsin altta kalma sakınBu temzilikçi kayınvalidemin temizlikçisi,daha önce de bahsetmişimdir..Bu nedenle pek bişey diyemiyorum ama tatlı tatlı şurayı da yaptın mı bi de şurayı yapsan diye söylüyorum,annem hiç söylemez hatta geçen gün annen beni yormak istemez karışmaz bana dedi ben de ben onun geliniyim ben söylerim dedim
Bu temzilikçi kayınvalidemin temizlikçisi,daha önce de bahsetmişimdir..Bu nedenle pek bişey diyemiyorum ama tatlı tatlı şurayı da yaptın mı bi de şurayı yapsan diye söylüyorum,annem hiç söylemez hatta geçen gün annen beni yormak istemez karışmaz bana dedi ben de ben onun geliniyim ben söylerim dedim
verdi canım ilk defa bu ay ılaç azı bana oda kan ılacı hanı ben çarpıntım oluyo dıyodum ozellıkle yattıgımda meğer kanım dusuk oldugu için kalbe kan pompalamak zor oluyomuş pekmezdi ılactı kan yapıcı takvıyelerlecarpıntım azaldı ben onu tansıyon sanıyodum ama tansıyonum normaldı
tatlı bişeyler yedin mi sırt ustü uzan bide
demek kansızlıkta yapıyomus şimdi ögrendm bende 15gun yaptrdm tahlıl kanın normale yakın ama düzenlı kulln demıstı normalde bana noluyo bılıyomusnz aynen böyle ates basıyo mıde bulantısı gözlerm dönuyo sankı halszlık ıyı hısetmym kendımı
Merhaba canım hoşgeldın gayet ıyı bence degerlerın maşallah bebişede annesinede
Canım öncelıkle panık yapma şekerlı su falan iç ve sola dönük olarak uzan sureklı hareket etmeyebılıyorlar
tamam tatlım saolasın
benım ılk gelen kayınvalıdemınkıydı bende dıyemıyodum tum akrabaya o gıttıgı için dedıkoduyuda sever anlatır benı artık ama şımatmuışlar onu oda 10 gelıyodu elınde ekmekle 12de kahvaltıdan kalıyodu benımle beraber bır demlık çayı içipte bitene kadr eee vıledayla yapınca nutfak halıma domestos dokup rengı yamalı gıbı olunc bıraktım onu bunu buldum ılk gun harıka yaptı bu bayıldım sonrası malumm
Ne altta kalıcam,benden lüks yaşayan biri,hava civayı çok sever..Çalıştığı tüm parasını lüksüne harcıyor,günlük 100 lira almasını biliyor yani çalışsın..içine siniyo demek ki aldığı para. bazı kadınlar kendi evlerinde de öyle oluyo o yüzden pek sallamıyo nasıl yaptığını ee idare et sezinim ne kaldı şurda 3-5 kere daha gelir. bi daha gelme dersin. başkasına bakarsın.
ben de kocama kıyamıyorum valla ama herşeyi de yüklenip altından kalkacam derken canım çıkıyo, aslında ben de çalışıyorum onun kadar ama yine de kıyamıyorum adama
canım sana aba altından sopa göstermiş ama iyi demişsin altta kalma sakın
sakin ol kızzNe altta kalıcam,benden lüks yaşayan biri,hava civayı çok sever..Çalıştığı tüm parasını lüksüne harcıyor,günlük 100 lira almasını biliyor yani çalışsın..
Aynen..market alışverişini eşimle yaparız diğer harcamalar için de kredi kartın var der eşim,arada harçlık alıyorum iştesakin ol kızz
onlar da bayılmıyodur mutlaka bu işi yapmaya ama yine de bizden çok para kazanıyolar ve sorumlulukları yok bence biz koca ay çalışıyoruz günlük yevmiyemiz onlarınkinin yarısı değil
benım hep ıyıdı kanım ılacsız dogurcam ıyodum her ay kan tahlılı yapılıyo ya bu sefer dusuk cıktı kalbın nabzın hızlı atıymu ben nefes alamıyorum
Aynen..market alışverişini eşimle yaparız diğer harcamalar için de kredi kartın var der eşim,arada harçlık alıyorum işteO harçlıkları da harcamam altın yaparım eşim de bilir.İlk evlendiğimde para istemek çok zoruma gidiyordu,çalışırken kimseye minnetim yoktu her işimi kendim görmeye çalışırdım ama evlenince işler değişiyor haliyle ..
Bekarken hiç biriktiremezdim içimde uhde kalmıştı,elime geçeni kenara atmaya çalışıyorum kendimce ,hoşuma da gidiyor..Benim huyum biraz farklı sana göre demek ki,bişeye bozulduğumda veya sinirlendiğimde muhakkak üzüldüğümü dile getiririm tartışılması gerekse tartışırız ama bidaha tekrarlamayız en azından ve benim de içimde kalıp o konu üzmemiş olur ama eşim yeri geldiğinde konuşur cuk diye lafı gediğine sokarohhhhh biz çalışırken altın yapamıyoruz kızz helal olsun vallasorma canım ben de yeni evliykenbi işe grdim bir ay soınra çıktım, sonrasında 3 ay işsiz kaldım bi kere eşime dedim başka bi yerde çalışıyodu telefonda yine bayramdı böyle sana bişeyler aldım dedim, o da hangi parayla aldın ki dedi (ben sana fazla para gönderememiştim nerden ayarladın da aldın demek istedi ama ) ben ağlaaa ağlaaa şiştim resmen
hala bile ona söylemem o lafına çok bozulduğumu
canım dok tansıynunu ölçmedıler mı sakın ölçtrmeden tuzlu ayran falan içme ben gecende fena oldm düştü sandmtuzlu ayran içtm daha cok yukseltmısm onun içn şimdi ölçtrym bılmym ya benmde kafam sersem gıbı oluo gözlerm dönbuyo ara ara ölçtrdm 12 7 ıyı cıktı ama bılmym havalardan mı hamılelıktenmı
Ayran sevilmez mi? Ben yörük kızıyım,ayran yoğurt süt aklınıza ne gelirse hepsini çok severim,biz küçükken hep doğal beslenirdik köyde,şimdi o ortam yok ama hala severek yerim ve içerim..Aman yavrularımız için sevmesek de almamız gereken gıdaları alalım..Zaten ayran icemiyom tatlim hele tuz la hic aram yoktur annem salataligi tuzlada ye diyo ama yok sade daha hosuma gidiyo tuzu pek sevmiyorum.tansiyonumuda ölcüyorum her gün hep düsük cuma kontrolüm var bakalim doktorum ne diyecek
sakin ol kızz
onlar da bayılmıyodur mutlaka bu işi yapmaya ama yine de bizden çok para kazanıyolar ve sorumlulukları yok bence biz koca ay çalışıyoruz günlük yevmiyemiz onlarınkinin yarısı değil
Benim temizlik anlayışımı bilmiyorsun arkadaşım,sen o temizlikçiden daha iyi yapamıyor olabilirsin ama ben çok çok daha iyi yapıyordum,eşim bile her zaman söyler senin kadar yapamaz kimse diye..Karışsam daha çok şeyine karışırdım ama yine o kadar laf etmiyorum,yine de işine saygı duyuyorum..Elinde tek bezle gezmeyle olmuyor,ben çok daha titizim..haksızsınız bence onların yaptığı işin3te birini yapmıyosunuzdur ya masa basında oturuosunuzdr yada pc basında kendiniz yapsanız o işi hem okadar temiz yapmassınız hemde 1 hafta totonuzu yataktan kaldıramazsınız
Bekarken hiç biriktiremezdim içimde uhde kalmıştı,elime geçeni kenara atmaya çalışıyorum kendimce ,hoşuma da gidiyor..Benim huyum biraz farklı sana göre demek ki,bişeye bozulduğumda veya sinirlendiğimde muhakkak üzüldüğümü dile getiririm tartışılması gerekse tartışırız ama bidaha tekrarlamayız en azından ve benim de içimde kalıp o konu üzmemiş olur ama eşim yeri geldiğinde konuşur cuk diye lafı gediğine sokar
Ayran sevilmez mi? Ben yörük kızıyım,ayran yoğurt süt aklınıza ne gelirse hepsini çok severim,biz küçükken hep doğal beslenirdik köyde,şimdi o ortam yok ama hala severek yerim ve içerim..Aman yavrularımız için sevmesek de almamız gereken gıdaları alalım..
Bu arada bugün silivri karışık,siyasi ortam karışık ve ben çok üzgünüm yaşanan olaylara..Allah bu dünyaya ve Türkiye ye gelecek yavrularımızın yardımcısı olsun,biz annneler nasıl yetişrirsek öyle olacaklar,bize çok görev düşüyor..Ner kadar eğitimli ve bilinçli yetiştirirsek kardır..:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?