2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

ben iyi yapıyorum ki temizlikçiye ihtiyaç duymuyorum cnm=)) ayrıca ben genelleme konustum her temizliğe gelen bayan aynı olması imkansız öle olsa veya okadar kolay olsa herkez gider temizliğe biz bi günde mesala cam siliosak koltuk halı silmiyoruz onlara hepsini bi günde yapmasını istiyoruz ayrıca böle çağırırken tanıdık biri veya bildiğin biri olması önemli ama saat olayına gelince onda illaki haklı olabilirsin bide basında duruosan normal

kızlar bebeklerinize oda yaptınız mı yoksa yatak odasında mı yatacak sizinle ben ayrı oda taraftarıydım çevremden ayrı yerlerden olmayacağını söyledi siz naptınız
Ben minnağıma oda yaptım,yatak odasına da sepet beşik aldım,bir kaç ay misafirimiz olur sonra şirin odasına geçer diye düşündük

yazdıklarını defalarca okudum iyi bişe ymi yazdın kötü mü hala anlamış değilim. enteresan bi yorum yapmışsın
o kadarcık temizlikten ben yamulmuyorum çok şükür, hamile oldugum için bu ay sonu bi kadın gelicek yardıma şimdiye kadar almadım kimseyi çok şükür ki evimi de _ok götürmüyo

Ben hamile kaldığımdan beri temizlikçi olayına girdim,önceden hep kendim yapardım.Burda gereksiz bir tartışma ortamı yaratmak istemiyorum,sanırım sen de istemezsin..Herkes kendini biliyor sonuçta,30 yaşımda biriyim heralde temizlikçiden temizlik yapma sanatını öğrenecek değilim..

Bir de o var,temizlikçiye güvenip evimi o dediğinden götürmez benim,süpürü silerim toz alırım banyoyu yıkarım,sadece kapı ve cam kalır ona da halim olmadığı için..

ben tartışma olayında deilim biraz genelleme yaparak temizlik bakımından konustun onun hakkında düşüncelerimi söledim ben temizliğin yaşla bi alaksı yok cnm zaten 18 yasında yapan war 50 yasında yapandan daha iyidir illaki herkez kendini biliodur temizlikçi die aşağılama yerine mesala daha düzgün kullansan kelimelerine ondan öğrenebileğin şeylerde olabilir bu anormal bişiy deil cnm hiç bir zaman ben hep deme tartısmaya girmicem sadece düşüncelerim bunlar kim ne yaparsada onun düşüncesidir

Kesinlikle aşağılamıyorum,bu da karakteristik özelliğimi bilmediğinden ötürü arkadaşım..İşine de kendisine de saygı duyuyorum çünkü bana gelen bayan için konuşursam kendini yetiştirmiş çok da lüksüne düşkün pozitif bir bayan ama ben sadece haksızlıklara gelemem,eşim o 100 tl için bilmem kaç saat çalışıyorsa ben o parayı kolay kolay harcayamam,herkes işini yapmalı diye düşünüyorum,görevi o anda ne ise onu..

yok cnm kötü bişiy dmedim orada biraz konusma hatası wardı onu düzeltim ben kendimde almıyorum temizlikçi mesala bnede yorulmuyorum ben hani temizlikçi söyle böle denio okonuya kızdım hepsi güzel yapmıodur illaki anlamında genelleme konustum ama catbaby alındı

farkındaysan zaten ben okunuşmana hak werdim sen werilen paraya rağmen okadar iş yapmadığını sölüosun haklısında dedim okadar kolay kazanılmıo bende sana dedim her temzlikçi alınmıo illaki tanıdık vasıtasıyla bulman gerektiğini senin için daha ii olabilceğini söledim

kızlar bana akıl verin , eşimin ailesi ankarada yarın yolaçıkıp ankaraya gidecek bana istersen sende geldedi yarın çıkıcaz 2. günü dönücez , sizce gitsem mi yoksa burda mı kalsam kararsız kaldım , yani doktor sık mola verip beslenmene dikkatbedersen sıkıntı yok dio , ama ne biliim bi türlü karar veremiyorum

Yazdıkların yanlış anlaşılmaya müsait olduğu için tepkim o oldu..Kimseyi kırmak niyetinde değilim sadece haksızlıklara gelemiyorum,masa başında kafa patlatıp da zar zor maaş alanlar da var,herkes nasibini kazanmaya çalışıyor..

ben sadece daha fazla paraya daha sorumluk gerektirmeyen bi işleri olduğunu düşünüyorum onu söyledim.gereksiz bi tartışma kimse boşa gerilmesin, kim kimi istiyosa alsın ister temizlikçi desin ister yardımcı ister abla desin. zaten hepimiz gerilmeye yer arıyoruz daha dikkatle seçelim cümleleri

git bence cnm hava deişikliğide olur zannetmiyorum bende bişiy olucağını

canım neden gitmiceksin ki bişey olmaz Allahın izniyle ben olsam kocamı yalnız bırakmam sen bilirsin yine

kendi aracınızla mı gideceksiniz kuzum öyleyse git değişiklik olsun bebek olunca bi müddet evden çıkamayacaksın

Doktorun sakınca görmüyorsa yoldayken veya orda beslenmene dikkat edeceksen sen bilirsin canım,hem eşinden ayrı kalmamış olursun.Şahsen 1 gün görmesem çok özlüyorum eşimi..ama karar senin..

bende çarşamba günü ankaradan düzceye gidicem ama hala tereddütteyim gitsemmi diye doktor bişe olmaz önde oturma kemer takma 1 buçuk saatte bi 10 dakika yürüyüş yap dedi ama

ama suda war öle bi ülkedeyiz ki 100 liraya mesala fazla diyoruz kolay biş iş dioruz akşama kadar kapı cam koltuk kapı silio diyoruz mesala temizlik yapan işçilere bide su war aksama kadar pc basında oyun oynayıp çay içen fazla maas alan memurlan veya calısan kişilerde var ben bunu anlatmaya calstım yoksa her ne yaparsa yapar herkesin düşüncesi kendisinedir..

Yazışmalarınızı okudum yoğunluğum sebebi ile giriş yapıp yazamadım ama sırf bu konu için biraz zaman ayıracağım. Caty ile hamileliğimiz süresince burada tanıştık ama hem özelden hem de telefonla görüşmelerimizle birbirimizi kırk yıldır tanıyor gibiyiz.
Kesinlikle kimseyi ne işine nede parasına göre yargılayacak bir insan değil. Konunun yanlış anlaşıldığını düşünüyorum. Bence yorum yaparkende kimsenin karakterini bilmeden ağır yorumlar yapmayın...
1 hafta totomuzu kaldıramazmışız gibi kullanılan kelime hiçte hoş değil. Kimse kimseyi küçümsemiyor aşağılamıyor sonuçta biraz daha seviyeli yorum lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…