2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

ama suda war öle bi ülkedeyiz ki 100 liraya mesala fazla diyoruz kolay biş iş dioruz akşama kadar kapı cam koltuk kapı silio diyoruz mesala temizlik yapan işçilere bide su war aksama kadar pc basında oyun oynayıp çay içen fazla maas alan memurlan veya calısan kişilerde var ben bunu anlatmaya calstım yoksa her ne yaparsa yapar herkesin düşüncesi kendisinedir..

bendede var ayak agrıları dün az dışarı çıktım ayaklaım ayakkabıya girmedi
bide benim alt bölgemde kas agrısı gibi agrım var 2 gündür sizdede varmıki

bende de var kuzu o dediğin ağrılardan...oturup kalkınca daha fena oluyorum...

ayy dünürüm bende bırakmam valla yapışıl ikiz ghibiyiz hatta takılır bana sen benim kuyruğumsun diye
aynen canım ben kıyamıyorum hiç yaa tam saf aşığım sıkılıyo adam bazen benden dicem amaaaaaaaa hiç öyle bi lüksü yok kusura bakmasın

canım bence açıklamalar yapıp sakız gibi uzatmayalım mevzuyu hiç gerek yok. herkes bi işte çalışıyo ve maaşını alıyo kimseyi beleşten kimse oturtmuyor, sanırım çalışmıyorsun sen?
ben masa başında 6 yıldır çalışıyorum ve şimdiden sonra bebeğime kıyıp gelicem işe. kimse de aa sen annesin diyip 5 kuruş fazla vermiyo. ya da bayram arefesi iş güç olmucak gelme diyen yok. hamilesin az daha kolay bi işte çalış diyen yok türkiyedeki özellikle özel sektörü anlatmama gerek yok sanırım. kimse bedavaya çalışmıyo kimse de kimseye bedavadan para vermiyo....

Elbette onlar da var,olacak da..Bu dünyanın düzeni bu malesef,birileri oturacak birileri çalışacak sonra onlar yer değiştirecek,eski nesil gidecek yerine yenisi gelecek vs. Babam bize çalışın,ne iş olursa yapın ama yeter ki çalışın çalışanı da horlamayın diye öğretmiştir..Yapılan işin adı değil de nasıl yapıldığı önemli olduğu önemlidir,hak geçmemesi ve helal kazanılması önemlidir ama herkesin kendi düşüncesi ve vicdanıdır tabi..

ben farkındaysan hemilelik dönemi için totomuzu kaldıramayız falan dedim kendim içinde öle hamileyken okadar yormuyoruz kendimizi ben sadece yazılana karsı cewap werdim okadar yani bunda alınmanın ne alemi waronuda anlamış deilim ben catbaby karekterinede ayrıca bişiy sölemedim sölememde tanımadığım bi insan başka yere cekildi konular kızlar her ne yapıosa kendine uzatmanın bi anlamı yok

işte bende bunu anlatmaya calısıorum bencede öle ben bunu sölemeye calsıyorum laf sünüo ordan oraya

valla tartışmaya girmeyeyim dedim ama tutamadım kendimi...

ben öğretmenim 7 yılımı doldurdum...seviyorum mesleğimi ama her zaman bu maaş konusu açıldığında ne yapıyorsunuz da alıyorsunuz şeklinde laflara maruz kaldık...bence her mesleğin kendine göre zorluğu var... ben bir ay çalışırım 1800-1900 tl maaş alırım..eve gelen temizlikçi ise ayda 3000 tl.ye yakın alır...

aynen cnm .d ağzını öpeyim senin calışıyorum şu an izindeyim:d

işte bende bunu anlatmaya calısıorum bencede öle ben bunu sölemeye calsıyorum laf sünüo ordan oraya
O zaman kelimelr daha dikkatli seçilecek nisacım Hepimiz hamileyiz son aylardayız,gerilmeye hazırız zaten bu nedenlerle de uzuyor olabilir ama bu konuya açıklık getirdiğim için de mutluyum,sen gibi başkaları da beni yanlış anlayabilirdi..Ben bugün fazla pc başında kaldım başım ağrıyor,az uzanıp evde yapmam gerekenleri yapıcam..Görüşürüz..

aynen canım yatarken bişe yok ama kalkarken otururken fena oluyo neden oluyoki acaba

sadece bana denilen vücut kendini doğuma hazırlıyormuş...inan kasıklarımdaki kemiklerim ağrıyo...sanki ayrılıyomuş gibi hissediyorum bazen ağlıyorum ağrısına...

.d. ona klaırsa bende öleyim sölemyim dedim işiimi ama bende üniv öğretim görvlisiym bende okadar alıyorum ne kişiler war 1ay calısıo ama yatarak okadar maas alıolar ben memur oda .D:

aynen öle pc basında fazla kalmayın hAREKET EDİN AZICIK:dd: sonra bukadar nie kilo aldım demeyinD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…