2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Ben yaptığın yorum için ağır dedim farkındaysan. Ağır bişeyde söylemedim ama neden sende şimdi çıkış yaptın aban bende onu anlamadım.

git bence cnm hava deişikliğide olur zannetmiyorum bende bişiy olucağını

canım neden gitmiceksin ki bişey olmaz Allahın izniyle ben olsam kocamı yalnız bırakmam sen bilirsin yine

kendi aracınızla mı gideceksiniz kuzum öyleyse git değişiklik olsun bebek olunca bi müddet evden çıkamayacaksın

Doktorun sakınca görmüyorsa yoldayken veya orda beslenmene dikkat edeceksen sen bilirsin canım,hem eşinden ayrı kalmamış olursun.Şahsen 1 gün görmesem çok özlüyorum eşimi..ama karar senin..

bende çarşamba günü ankaradan düzceye gidicem ama hala tereddütteyim gitsemmi diye doktor bişe olmaz önde oturma kemer takma 1 buçuk saatte bi 10 dakika yürüyüş yap dedi ama

kızlar sağolun , walla benimde gönlüm el vermio kocişin yalnız gitmesine en iyisi gitmeli yavaş yavaş dediğiniz gibi arkada oturup yastık falan ayarliim öle giderim ancak zten inşlh bi sıkıntı oldan geriz ... bu arada ankara nasıl havalar , oranın sıcağıda hiç çekilmio kuru ve bunaltıcı gelir oranın havası banada

canım mesai bitmek üzere yarın bizim izin bürosunu arar sorarım böyle bi dilekçe var mı diye varsa atarım örneğini
tmm cnm bekliyorum yarın.
kuzu benim bildiğim dilekçe verilmiyor...sadece çalışır raporunu götürdün mü otomatik olarak devretmiyor mu?

cnm ben sordum dilekçe yazmak gerekiyomuş sanırım. gerekmiyosada yazayım yarın birgün sorun çıkarmasınlar. bizim kurum biraz farklı her işimi araştırıp kendimiz yapıyoruz. o yüzden ne yapılması gerekiyosa yapayım sonradan başım ağrımasın

bu hatunun üstüne fazla gidiyorlar ya...
çok haklısın canım o da gelirse hak verecek sana

kuzu benim bildiğim dilekçe verilmiyor...sadece çalışır raporunu götürdün mü otomatik olarak devretmiyor mu?

bizde de dilekçe yok raporu verince başka bişey istemiyolar ama kamuda farklıysa bilmiyorum tabii
serap yaa benim bulantım var iki gündür neden oluyodur ki sende de vardı galiba?

ben de masabaşı bi işte çalışıyorum ama akşam eve gittiğimde değil konuşmak ağzımı açmaya dermanım kalmıyo çünkü sürekli telefonda insanlara laf anlatmak ve sorun çözmek zorunda olduğum bi işim var bence konu temizlik ya da masabaşı iş değil her işin kendine göre zorluğu var ama önemli olan hakkını vererek yapmak ben nasıl ki iş yerinde lak lak yaparak para kazanmıyosam gelen temizlikçi de işini iyi yapacak arkadaş bu arada benim eşim sağolsun hala daha temizliğimizi beraber yapıyoruz olduğu kadar ama çevremde temizlik için kadın alan çok insan var memnun olan da var yaka silken de var eeee her işin iyisi de var kötüsü de...

herzamnki gibi sıcak ankaranı tek eksiği deniz bence

sadece bana denilen vücut kendini doğuma hazırlıyormuş...inan kasıklarımdaki kemiklerim ağrıyo...sanki ayrılıyomuş gibi hissediyorum bazen ağlıyorum ağrısına...
aman ters bişe olmasında
önceden hafifti ilk defa böle kötü oldum kalkarken çok zorlanıyorum hafifte yürürken alt tarafım sanki morarmış gibi kamik agrılarıda eklenince canım çok yanıo

ankarada hava sıcak canım dedigin gibi kuru sıcagı var buranın şimdiden ikimizede hayırlı yolculuklar olsun

bende öyle biliyorum ama yinede sorucam yağmurcamelek için

ay ne karışık işlerdir ya...bende yarın sorcam rapor işini...ne zaman gel derse gidip alıp okula teslim etmem lazım...

nette bişi yazmıyor mu canım...dilekçe yazılacak veya yazılmayacak diye...

cullu iyi sabırlı valla...

mide bulantısını bilmiyorum ama gebeliğin bu haftalarında olurmuş diye bir yazı okuduydum...kuzu birde kendimize dikkat etmiyoruz terliyoruz su gibi oluyoruz ama üzerimizi değiştirmiyoruz...veya duş alıyoruz kendimizi korumuyoruz..cumartesi günü ben duş aldım...akım arasında kaldım..fazla değil bir yarım saat sonra başım döndü midem bulandı...ter boşandı resmen..annem aradı o arada duştan çıktıktan sonra dikkat etmedin dedi...üşüttün dedi...he rikisi de olabilir...bir doğsa şu kuzular ben edeceğimiz biliyorum totosuna totosuna vurcam neler çektirdin kuzum diye bana...

valla boncuğum kimse kimseye bedavadan para vermiyo bu devirde. hepimiz çok isteriz hem evde oturalım hem cebimizden paramız eksik olmasın ama olmuyo maalesef
herkes aynı mağazada aynı mesaiyi harcıyo nerdeyse sorumlulukları bile aynı ama depoda bedenen çalışan en az maaşı alıyo, satın almada parmaklarıyla iş gören daha çok maaş alıyo. biri okumuş da masa başına gelmiş öbürü okumamış beden gücüyle kazanıyo. denge yok hiç bi zaman olmadı olmucak da. depodaki arkadaşlar geliyo bazen siz bizden daha çok maaş alıyosunuz ama burda serin yerde pc başında nettesiniz bütün gün diyo. ee sen de zamanında okusaydın sen de burda olurdun diyorum. ben de şimdi gidip müdüre mi diyeim ben de burda aynı saatlerde çalışyorum ama sen iyisin 7000 tl maaş alıyosun diye hee demek çok içimden geliyo o ayrı

cnm bak ne yazıyo.
[h=3]Doğum İzni[/h] A. Doğum Öncesi

1. İlgili, hamileliğinin 32 inci haftasında doktora giderek bunu belgelendiren raporunu alır. Bu şekilde ilgili doğum öncesi sahip olduğu sekiz hafta doğum iznini kullanma hakkına sahip olur ve derhal doğum öncesi izne ayrılabilir. (Eğer ilgiliye son üç haftaya kadar çalışabilir raporu verilmişse ve ilgili son üç haftaya kadar çalışmak istiyorsa son üç haftaya kadar çalışmak istediğini, doğum öncesi izninin beş haftasını doğum sonrasına aktaracağını gösterir bir dilekçe yazar. Bu durumda ilgilinin 37. haftasındayken bir rapor daha alarak doğum öncesi iznine ayrıldığını dilekçe ile bildirmesi gerekir.)

bende de var ama ben gebelikte olur diye duymuştum kararma ben ondandır dedim...:18::18:

Yağmurca buraya yenı bır bebek dükkanı acılmıs gitdinmi güzel şeyler var mı tutku bebe galıba? Hüseyın Akbasın bıraz yukarısında orman ısletmeye yakın.

aynı haltı ben de yedim işte dün şimdi bile midem bulanıyo.
sıcak terliyorum soğuk terliyorum o gündüz yanan ben koca pikeyle oturdum bütün akşam eşim de diyo vantilatörü getireyim istersen karşına bi de alay ediyosun diyorum içimdeki hatun çok ateşli rahat bırakmıyo beni
daha dün gece dedim poposuyla ittiriyo karnımı artık bariz hissediyorum, dedim sne ordan bi çık bak o ayaklar o popo nasıl ısırılcak

serapcım hayatta düşlediğim hayallerden biri de o altımda şirket aracı hiç bi masrafım tyok cebime de 7-8 bin tl cik koyacaklar geç gelicem erken kaçıcam ohhhhhhhhhhhhh misssssssssssssssss
şimdi bu adam taş atıp kolu yoruluyo da mı alıyo bu parayı
tabii ki hayır ona göre yediği azar fazla sorumluluğu fazla.

kuzu geç olmasaydı okul müdürünü arardım...haziran veya mayıs annelerinden doğum yapanlara mı sorsak ne etsek...şu da var kuzu...ben 37.haftamda değil de 35.haftamda ayrılacağım..yaw kafam karıştı...şimdi 35.de ayrılamaz myım ben..

kuzu ben vantilatörü çalıştırmıyorum artık...yatak odasını oturma odasına taşıdım...misler gibi serin serin yatıyoz...bende sağ tarafa yatınca kuduruyo...sol tarafa yatınca tık yok...

ya öyle kuzu ona da sor onunda gözü hep yüksektedir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…