2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

bende aynı cnm üç hafta aktarıcam. doktorum ne kadar istiyosan o kadar aktarırsın dedi. ama dilekçe yazıcam ben. araştırıp sana dönerim okey. şimdi mesai bitti çıkmam lazımmmm öptümm sizi ve minnak yavrularınızı

eşim diyo aynı sen...bir dakika yerinde durmayacak...he dedim babasına mı benzeseydi...
benimki de diyo sana benzerse yandık diye. ben habire eşimi süzüyorum ona benzesin diye
tabii ki kocam bana göre dünyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yakışıklııısııııııııııııııııııııııııı herkesin ki kendine dünya güzeli

tamam kuuz hadi pazartesi sendromunu atlattın...darısı yarının başına...

selam kızlar nasılsınız ben kötüyüm bugün çok istifra ettim karnım ağırdı :2: bebeğim hareket ediyor onda bir sorun yok ama benim midem çok bulandı çok kötü oldum zaten 2 yudum bişi yemiştim o da gitti..dün gece de bacağıma bir kramp girdi hiç daha öncekilere benzemiyor 2 kez girdi kendi çabamla geçti hiç eşime ses çıkarmadım ay sonradan bir kramp girdi ki koyverdim sesimi adam yatakta nsıl döneceğini şaşırdı hemen göbeğime yapıştı neoldu kuzum diye dedim bacağıma kramp girdi çok kötüyüm sonra o sağolsun ovdu bacağımı dikti falan sonra kaldırdı yürüdüm geçti ama çok korktu adam doğuruyom sanmış artık uyumaya yatmaya korkar oldum gene kramp gircek diye..of hayırlısınla sağlıcakla bi doğursak ..bugün kaynanalarda burdaydı tutturmuş ikide birde çok merak ediyorum nası bişey olcak nası bişey olcak en sonunda kayınpeder aaa yeter ama 2 ay sonra görcen zamanı geldiğinde dedi daha bir çorap almışlığı yok yada almaya niyeti de yok demişti hiç bişey almaya niyetim yok diye ama bebeciği merak edermiş..

bana benzesin bana...

slm kızlar
oluyorym yorgunluktan
dün bütün evi temizledim perdeleri yikadim taktım yerleri sildim ütü yaptım
birde oruc olunca daha çok yoruldm :2:
birde midem bulaniyor atesim var neden acaba:18:

hoşgeldin kuzu o mide bulantısı bugünlerde çoğumuzda var..takma kafana...

slm kızlar
oluyorym yorgunluktan

şaka mısın kız sen hem hamişsin hem oruçsun ve bukadar işimi yaprın valla kusura bakma ama dayaklıksın yani canından zorun mu var yazık hem sana hem bebeğine dıkkat et bence normal zamanlarımızda değilsin tatlım!!!

bana benzesin bana...
bencilsin bencilll

he aynen ama beni bıraksınlar valla gözüm yükseklerde değil..sınıfıma koysunlar ben başka bişi istemiyorum...çocuk sesi bana yetiyo...birde tabiki zil sesi...
ben de müdür olursam sızlanmıcam hiç sözz ALlahımm
ama bu müdürün ki gibi şartlar olsun lütfen, dua ederken dikkatli olmak lazım

slm kızlar
oluyorym yorgunluktan

ben o temizlik yorgunluğunu iki gün çektim canım..keşke yormasaydın kendini o kadar....mide bulantısını da çoğumuz yaşıyoruz şu an...

soluma yatmaktan bıktım uyuşuo her yerim ayak tırnagımdan başıma kadar ya :2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…