2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

geçmiş olsun canım bendede kramp çok fazla oluyordu doktoruma söyledim magnezyum verdi kullandıktan 3-4 gün sonra faydasını gördüm yakınlarda kontrolün varsa doktoruna söyle veya aile hekimine anlat magnezyum yazacaktır

bencilsin bencilll

ben de müdür olursam sızlanmıcam hiç sözz ALlahımm
ama bu müdürün ki gibi şartlar olsun lütfen, dua ederken dikkatli olmak lazım

bencilim ama kuzumun da bütün sıkıntılarını ben çekiyom..kociş horul horul uyurken ben oturuyom...

yok anacım ben müdür falan olmak istemem... 2 sene yaptım köyde burnumdan geldi...ne onun maaaşı ne de onun sıkıntısı...

soluma yatmaktan bıktım uyuşuo her yerim ayak tırnagımdan başıma kadar ya :2::2:

aynı belirtiler var kuzu..bende sağa yatınca minnak rahatsız oluyo basıyo tepiği..sağa dönüyorum uykuda basınca tepiği kıyamıyorum tekrar sola dönüyorum...

ne yapayim Cnm azicik kir olsun toz olsun alerjim oluyor benim toza alerjim var evin temiz olması lazım ama daha bu kadar yormam kendimi zaten dayak yemiş gibiyim
ben o temizlik yorgunluğunu iki gün çektim canım..keşke yormasaydın kendini o kadar....mide bulantısını da çoğumuz yaşıyoruz şu an...
artk oyle yapicam kusmak istemiyom orucluyum zaten birşey yemedim

kızlar zemzem suyunun bebeğe ne faydasi var acaba birde bir arkadaşım hergün hurma yememi söyledi

canım zemzemi içiriyolar neden veriyola bilmiyorum ama bende vereceğim zemzemi...hurmayıda doğum yapan arkadaşlar bir hafta kala bol bol ye dediler kasılmayı sağlıyo ve normal doğumu kolaylaştırıyomuş..

bencede bana benzesin anam totolarını devirip yatıolar sabah kadar uyuyamayan biziz tip benziosa benzesin ama gözleri benden alsın huyu suyu bana benzesin oglumun :)
al bendende o kadar tek yöne yatmak ne zormuş.eşim sola yatmak alışkanlık yapacak doğumdan sonrada sola yatacaksın diyor:)
ay yok ben daha sola yatmam galiba dogumdan sonra
aynı belirtiler var kuzu..bende sağa yatınca minnak rahatsız oluyo basıyo tepiği..sağa dönüyorum uykuda basınca tepiği kıyamıyorum tekrar sola dönüyorum...
ben saga dönünce eşim hemen sola sola dio hem bizim hem bebek için önemli

ben 78e düşmüşüm...abowwww....200 küsürlerden 70li sayılara...

68 e düşmüşüm bende az kaldı az kızlar nerden nereye geldik. sanki dün gibi düşük tehlikesi geçirdigim günler
rabbim kimseye yaşatmasın

aynen bazen gıcıklığına uyutmuyorum bende...
aynı huy eşimde de var doktor sola yatacaksın dedikten sonra sağa yattım mı çocuğun hakkına girme sola sola diyo...
aynen sen yazdın da sarhoş sarhoş okulda dolaştığım günler geldi aklıma...ne günlerdi ya progestanı içince kendimden geçiyordum ve benim ilk üç ayım aşırı bulantılı geçti...

progestan ah ah ne fena etki edio o ya
geçti kötü günler çok şükür sıra az sabırdan sonra bebeklerime kavuşucaz saglıkla inşallah
bide şafak topiğimi açsak ne

canım zemzemi içiriyolar neden veriyola bilmiyorum ama bende vereceğim zemzemi...hurmayıda doğum yapan arkadaşlar bir hafta kala bol bol ye dediler kasılmayı sağlıyo ve normal doğumu kolaylaştırıyomuş..

arkadaşım zemzem suyu verdi hergün içiyorum inşallah kizima faydasi olur hergün iki tane hurma yiyorum inşallah kolay olur doğum ayrıca ben normal doğum istiyorum bu arada süt içen hamilenin oğlunun kalbi temiz kızı da güzel olurmus

canım kullanıyorum hem megnezyum hemde kalsiyum suda eritme kullanıyorum ama genede oluyor işte:2:

ben süt içemiyorum canım tiksindim başta...ayran kurtarmaz mı?

Kızlar size yazdıktan sonra namazı kilip annemle dışarı çıktık. Yeni geldim. Alışveriş yaptık gene :))
Bayılıyorum alışverişe. Kendime birşeyler aldım bayramlik niyetine, oğluna da tulum aldım, gecelik ve sabahlik buldum indirimdeydi onu da aldım :))
Ama ayaklarım ağrımış.
hoşgeldin canım
benim de şişen yerler acımaya başladı çürük gibi normal heralde
Herhalde hersey normal artık bizde canım.
Ben de geceleri kas ağrılarından,çekilme karıncalanma gibi durumlardan uyuyamıyordum doktorum magnezyum verdi baya azaldı çok şükür..İnş. fazla ödem olmaz bizlerde çok sıkıntılı bir durum..
Magnezyum bana da verdi Dr canım. Kullanıyorum. Ama bunlar kas gibi de degil sanki. Aslında tam da ne çözemedim. Sanki parmaklarım kilo aldığı icin mı yada sistigi icin mi ne oluyor öyle. Ödem cok zor ya insallah olmaz cok. Tuzu az kullanıyorum bende ama yine de kullanıyorum sonuçta. Öyle cok fazla dikkat etmiyorum açıkcası.

O bende de cok, yürüyunce ağrıyor ayaklarımın altı. Ayakkabıya da girmiyorlar bazen :)
Vajina da mı ağrın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…