2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

ewet canım sancı gibi degil ama kas agrısı gibi

doktorun mu dedi canım benim ki üçüncü ayımda kesti...

evet canım her gittiğmde yazıyor progestan coraspin decavit pembe bi folikasit demir hapı magnezyum ve calsiyumda suda eritme.ocak ayından beri iğne hap jel artık tiksinir oldum hap yutmaktan bile.benim tüp bebek belki o yüzden devam ediyorumdur canım

olabilir kuzu benimde bir kaybım vardı üç tane içiyordum günde..sarhoş gibi dolaşıyordum ortalıkta...bende sadece elevit ve magnorm kullanıyorum o da aklıma geldikçe...gerçekten ilaçlardan tiksindik artık...

aç hadi topik şafak topiğini hergün şafak sayalım

progestanı devam etmenin nedeni ne canım

doktor veriyor her kontrole gittiğimde bende devam ediyorum nedeni ni bilmiyorum ki...ama her kontrolümüzde çok sağlıklı bir bebek diyor hiç bir sorun gözükmüyor fakat kullandığım ilaçları tekrar yazıyor

ne ignesi kullanıyosun canım bende kullanıyorum clexane 04lük kan pıhtılaşması için

ben süt içemiyorum canım tiksindim başta...ayran kurtarmaz mı?

bilmiyorum Cnm keşke kurtarsa
kızlar buarada siz bebislere günlük hazırlıyor musunuz ben hergün kizina günlük tutuyorum ve güzelce susluyorum kızım buyunce hediye edicem ve onu ne kadar sevdiğimizi anlasın istiyorum

canım ben gece yatarken 1 tane alıyorum progestan.ama bütün ilaçlardan tiksindim.eşimde kızıyor birde hamileyken ilaç kullanılmaz deniyor hapkolik oldun diyor bana

Aynen bunları bende yasıyorum, ne guzel tarif ermişsin. :)
Aynı durumlar bende de mevcut cnm Ama şu sırt agrısı beni bitiriyor adeta batma seklınde sırtımı yaslamayınca anında baslıyor
Sırtımı yaslamayinca bende de oluyor o batma
kızlar ben hala progestan kullanıyorum doğuma kadarda kullanacam galibaa

Ben 4 ay kullandım. Sonra bıraktırdı dr'um.

Benim de tup canım. 4 aydan sonra Progesteronu kesti, gecen de ecopirini kesti(coraspinin aynısı) sadece gyno ferro sanol ve magnezyum kullanıyorum.

Benim de tup canım. 4 aydan sonra Progesteronu kesti, gecen de ecopirini kesti(coraspinin aynısı) sadece gyno ferro sanol ve magnezyum kullanıyorum.

aaa ben niye devam ediyorum ki ya birdahakine sorcam ya ben neden kullanıyorum bunları diye o yazıyo ben içiyorum ya

şimdi daha çok sevdim seni bende yörüğüm nerelısın canım sen .ah ADALET ADECE BİR KADIN ADI OLARAK KALMAKTA ÜLKEMDE kızımın adını adalet koysamda bu ağır ısım yerde kalmasa miki

Çatı genişliyor ya ondandir belki canım.
bizde en son ona kanaat getirdik canım
canım progestan iğne kullanıyordum sonra hapına çevirdi doktor şimdi hapına devam ediyorum ama niye devam ettiğimi bilmiyorum hiç bi sorun yok

bencede sor doktorua artık saglıklı bi sorun yoksa progestanı kullanmanada gerek yok zaten yeteri kadar ilaç alıyoruz
bende coraspin gyneferon devit3 folikasit bunların aynı sıra bide iğne kullanıyorum hergün

Bence de sor canım. Bende tikdinmistim. Dusuk tehlikesi kanama falan yoksa kesiyorlar benim bildigim. Senin de sağlıkliymis cok sukur.

çok şükür hiç öyle bir tehlike olmadı canım ama önlem amacıylamı kullandırıyor anlamadım..belki bidahakine keser kesmezsede sorcam açıklama yapsın bari o kadar para veriyorum ilgilensin diye özel hastaneye gidiyorum

Zaten ayran icemiyom tatlim hele tuz la hic aram yoktur annem salataligi tuzlada ye diyo ama yok sade daha hosuma gidiyo tuzu pek sevmiyorum.tansiyonumuda ölcüyorum her gün hep düsük cuma kontrolüm var bakalim doktorum ne diyecek

Büşracigim tuzu az kullanman ödem acısından avantaj olur. Ama tansiyonun cok düşüp rahatsız ediyorsa arada tuzlu yemeye çalış yine de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…