- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
kızlar ben hala progestan kullanıyorum doğuma kadarda kullanacam galibaa
Kızlar size yazdıktan sonra namazı kilip annemle dışarı çıktık. Yeni geldim. Alışveriş yaptık gene :))
Bayılıyorum alışverişe. Kendime birşeyler aldım bayramlik niyetine, oğluna da tulum aldım, gecelik ve sabahlik buldum indirimdeydi onu da aldım :))
Ama ayaklarım ağrımış.
Herhalde hersey normal artık bizde canım.
Magnezyum bana da verdi Dr canım. Kullanıyorum. Ama bunlar kas gibi de degil sanki. Aslında tam da ne çözemedim. Sanki parmaklarım kilo aldığı icin mı yada sistigi icin mi ne oluyor öyle. Ödem cok zor ya insallah olmaz cok. Tuzu az kullanıyorum bende ama yine de kullanıyorum sonuçta. Öyle cok fazla dikkat etmiyorum açıkcası.
O bende de cok, yürüyunce ağrıyor ayaklarımın altı. Ayakkabıya da girmiyorlar bazen :)
Vajina da mı ağrın?
doktorun mu dedi canım benim ki üçüncü ayımda kesti...
aç hadi topik şafak topiğini hergün şafak sayalımolur valla şafak sayarız...illere düştük artıkın...
evet canım her gittiğmde yazıyor progestan coraspin decavit pembe bi folikasit demir hapı magnezyum ve calsiyumda suda eritme.ocak ayından beri iğne hap jel artık tiksinir oldum hap yutmaktan bile.benim tüp bebek belki o yüzden devam ediyorumdur canım
aç hadi topik şafak topiğini hergün şafak sayalım
progestanı devam etmenin nedeni ne canım
evet canım her gittiğmde yazıyor progestan coraspin decavit pembe bi folikasit demir hapı magnezyum ve calsiyumda suda eritme.ocak ayından beri iğne hap jel artık tiksinir oldum hap yutmaktan bile.benim tüp bebek belki o yüzden devam ediyorumdur canım
ben süt içemiyorum canım tiksindim başta...ayran kurtarmaz mı?
olabilir kuzu benimde bir kaybım vardı üç tane içiyordum günde..sarhoş gibi dolaşıyordum ortalıkta...bende sadece elevit ve magnorm kullanıyorum o da aklıma geldikçe...gerçekten ilaçlardan tiksindik artık...
Aynen bunları bende yasıyorum, ne guzel tarif ermişsin. :)aman ne ağrılar ne ağrılar bundan sonra böle artık mesela topuk ağrısı var çok fena ayakta kalınca,sırt ağrısı var yatakta pozisyon bulamayınca,yürürken kasık kısmına bişeyler batoyomuş gibi olur,sabah uyanınca bi bakarsın el,ayak parmakları olmuş birere sosis,burun ve dukaklar kocaman kıpkırmızı haha en azından benim böle oluyo.
Sırtımı yaslamayinca bende de oluyor o batmaAynı durumlar bende de mevcut cnmAma şu sırt agrısı beni bitiriyor adeta batma seklınde sırtımı yaslamayınca anında baslıyor
ewet canım sancı gibi degil ama kas agrısı gibi
ne ignesi kullanıyosun canım bende kullanıyorum clexane 04lük kan pıhtılaşması için
Benim de tup canım. 4 aydan sonra Progesteronu kesti, gecen de ecopirini kesti(coraspinin aynısı) sadece gyno ferro sanol ve magnezyum kullanıyorum.
aaa ben niye devam ediyorum ki ya birdahakine sorcam ya ben neden kullanıyorum bunları diyeo yazıyo ben içiyorum ya
Ayran sevilmez mi? Ben yörük kızıyım,ayran yoğurt süt aklınıza ne gelirse hepsini çok severim,biz küçükken hep doğal beslenirdik köyde,şimdi o ortam yok ama hala severek yerim ve içerim..Aman yavrularımız için sevmesek de almamız gereken gıdaları alalım..
Bu arada bugün silivri karışık,siyasi ortam karışık ve ben çok üzgünüm yaşanan olaylara..Allah bu dünyaya ve Türkiye ye gelecek yavrularımızın yardımcısı olsun,biz annneler nasıl yetişrirsek öyle olacaklar,bize çok görev düşüyor..Ner kadar eğitimli ve bilinçli yetiştirirsek kardır..:26:
bizde en son ona kanaat getirdik canımÇatı genişliyor ya ondandir belki canım.
canım progestan iğne kullanıyordum sonra hapına çevirdi doktor şimdi hapına devam ediyorum ama niye devam ettiğimi bilmiyorum hiç bi sorun yok
Bence de sor canım. Bende tikdinmistim. Dusuk tehlikesi kanama falan yoksa kesiyorlar benim bildigim. Senin de sağlıkliymis cok sukur.
Zaten ayran icemiyom tatlim hele tuz la hic aram yoktur annem salataligi tuzlada ye diyo ama yok sade daha hosuma gidiyo tuzu pek sevmiyorum.tansiyonumuda ölcüyorum her gün hep düsük cuma kontrolüm var bakalim doktorum ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?