2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Lütfen o bize kilo almaya iten boğazlarımızı tutup zararlı kilo aldıracak şeyleri yemeyelim. Faydalı şeyler tüketelim :26:

yemiyorum zatenn ablamdan biliyorum direk o geliyo aklima cok kilo almisti diyorum ben fazla kilo almicam diye zaten yedigimiz seyler belli sebze salata meyve ve bol su

kizlar ben cikiyorum daha kahvalti bile yapmadim kendinize iyi bakin

canım ben özele gittim bugün..32 tl verdim..12 gün sonraya gün verdi dr. ben de sordum idareye kontrole gelcem yine aynı parayı mı vercem die..eğer 10 gün içinde çağırırsa vermezsiniz dedi..

cnm sende samsun anadoluya mı gidiyorsun acaba bende 32 veriyorum 10 gün içinde gidersen para alınmıyor ama zaten merak etme 10 günden sonraya veriyorlar para kazanalım diye...

bende 2013 ekim annesi olmak istiyorum. ama daha beklemedeyim. yaş 37 bir kızım var, ikincisini de istiyorum kısmetse, acı tecrübelerimden sonra bu şubatta hamile olduğumu öğrenirmiyim, bilmiyorum ama istiyorum hayırlısıysa. sat 24 ocak, bat ise 22 şubat. bakalım bekleyip göreceğiz. umarım bu listede bizde oluruz bebeğimle, gebelik isteyenlere iyi şanslar, hamilelere ise sağlıklı hamilelikler diliyorum,

yemiyorum zatenn ablamdan biliyorum direk o geliyo aklima cok kilo almisti diyorum ben fazla kilo almicam diye zaten yedigimiz seyler belli sebze salata meyve ve bol su

Benimde arkadaşım hamileliğini duyunca bi salmıştı kendini 22 kilo alıp gitti doğuma :) zaten hep şöyle söyledi 20 kilo ile gitsem doğuma ne iyi olacak dediğinide yaptı bide 30 olmadığına seviniyo

Atalarımız demiş =Ye tatlıyı çıkar Hakkı'yı ye ekşiyi çıkar Ayşe'yi =

Bizden ne çıkacak bakalım :) Canım çok turşu çekiyo. Yiyorum doymuyorum turşuya resmen. Birde daha hamileliğimi öğrenmeden kola çekmişti canım acayipp Kola düşkünü değilim ama istedi işte arada yokluyo yine
içemiyorum ya inadına yokluyo

Allahım bu güzel duyguyu isteyen herkese yaşatsı inşallah, ilk seferde o kadar çok uğraştım ki, her ay umutların boşa çıkması, sıkıntı stres, bir kez aşılama da başarısız olunca çok yıkılmıştım, ama şükür ilk tüp bebek denemememizde kızıma kavuştuk.bu dafa da sanırım stres faktörü olmayınca 3. Ayımızda kendiliğinden geldi küçük nanom, büyük harf olmuş bu arada pardon :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…