2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Bence de sor canım. Sadece tup bebek diye uzatıyorsa gereksiz yere veriyor bence. Çünkü önlem amaçlı bastan verirler ama artık 7 aylık olduk cok sukur. Bir sorun da olduğunu söylemiyor. E daha niye veriyor o zaman dimi.

selam kızlar nasılsınız...dunden berı yokum neler kaynattınız bakalım....dun sevgılı saygıdeger kayınvalıdecıgım gelmsıtı oyuzden gıremedım ama aklım hep buradaydı kızlar napıyor acaba dıye acayıp benımsedım sızı sormayın bazen esıme anlatıyorum arkadas soyle yapmıs felan gıbısınden sen dııyor baya kankaya bagladın dıyor alıstım sankı evde oturmus cay kahve eslıgınde muhhabett edıyormusuz gıbı gelıyor dedım...bugunde alısverıse gıttım sac duzletırıcım bozulmustu yenısını aldım cok sukur ılk defa dısarı cıkınca ogluma bısey almadan geldım ee kusura bakmasın artıkkk kucuk bey

Son düzenleme:
canım ben gece yatarken 1 tane alıyorum progestan.ama bütün ilaçlardan tiksindim.eşimde kızıyor birde hamileyken ilaç kullanılmaz deniyor hapkolik oldun diyor bana

bende içmeyince eşim kızıyo..geçen randevu da doktoruma şikayet ediyo kafasına göre ilaç alıyo bu diye...bende söyledim...zaten sevmem ilaç içmesini.yediğime içtiğime dikkat ediyorum ve gün aşırı içiyorum dedim ilacımı..tamam sıkıntı yok dedi doktorum da rahatladım..artık o kadar söylenmiyo...

bence sız haksızsınız her işin zorlugu kendınedır haaa herkes de faklı yapar işini benım eşimin dukkanında kadın var gunlugu 50 lıraya akşama kadar bulaşık yıkıyo ayakta ben 4 yıl unı.okudum benım gunlugum 120 ye gelmedı hiç bi zaman yarım gun alıp 70 verıyorum 3 saatte yeter mı sız ce saatı 23 lıraya gelıyo bende evımı temızledıgımde 3 saatte o işi yapıydum hamıle kalmadan once hakkıyla işiini yapana şapka çıkartırım ben hiç kımse salak değildir benım kocamdaa o parayı kolay kazanmıyor kcamın parasıyla kadın alabılıyorum sonuçta ve de bı an once gıtmek için koltuklarımı supurmuyor kadın bugun yıne kıtaplıgın tozunu almamış gecen hafta lavaboyu ovmadan gitmiş doğru dedınız hergun işe gıdıp duzgun yapsalar 1 hafta totolarının ustlerıne oturmazlar oyuzden fostur fostur yapıp her gun yapıyolar

canım tüp bebeği istanbulda yaptırdık kontrollerime bu doktorla devam etmeye başladım acaba tüp bebek diye bilinçsizcemi uzatıyor başka da kullanan yok galiba benden başka? aynı merkezde tüp bebekle hamile kalan arkadaşım kullanmıyor hemde 15 haftalık daha o.sorun konusuna gelince her hafta çok sağlıklı bir bebek diyor tahlilerimde güzel çıkıyor anlamadım ne iştir.

biz ıyı yapmıyoruzda ondan mı temzlıkçi alıyoruz hanımefendi biraz agır konuşuyırsunuz biz hamıle oldugumuz için alıyoruz kaadını hiç bir kadın bır kadın nın kedı evı gıbı temızleyemez evını bu kadar !

hoşgeldin kuzu...bende yarın atcam kendimi dışarı kuzumu gördükten sonra...

ben hamilelikte iki defa aldım..iki aldığımda da kadın gittikten sonra kalktım kendim peşinden yine evi ben elden geçirdim ...

genelleme yapan sızsınız arkadaşım kendıne gelenı anlatıyor kımse de kmseyı aşşagılamıyor herkkes helalınden yesin ekmegını hanımefendı ben aylardır diyemedım koltuk supurmeden gıden kadınada arkasından kendım supurdum artık supurgeyı kaldıramyoru m bugun dedımkı süpürürmusun koltugu supurdum dedı ama supurmedı yalan soyluyosun dıyemedımkı eşim bana sn bışey dıyemezsın dıyıp duruyo dıyemem de ılk defa bugun dedım ve suratla yapıldı pat kuuutt seslerıyle

yazdıklarınız oldukça tutarsız son yazdıgınızla ılk yazdıklarınız neden anı bır fenle gerı adım atma geregı duydunuz anlayamadım

arkadaş senın aradıgın bu topikte yok başka topikt ara o masa basında oturuyo dedıgın kışılerde yıllarca sıralarda dız çüürütmüştür sızz kendı işinize bakın bırakın herkes kendı işini en ıyı sekılde yapsn

Şuan ankaradayım ve baya sıcak akşamları serinliyor ama gündüzleri felaket durduğum yerde sular bışalıyo:))))bende bayramın birinci günü yola çıkıcam gelirkende sordum dk biley olmaz dedi bişi de olmadı şükür ama çok şiştim iki gün geçnedi(((

sezın baya sınır yapmıssın canım yazılanlara sakın ol canım herkes kendı tarafından konsuyor...ben hıc almadım temzılıkcı ama nasıl yaptıklarını tahmın edıyorum ve oyuzden almıyorum dedıgın gıbı sunuda yap bunuda yap dıyeme o gelen kadın kahvesını alır oturur tum ısı bana yaptırırkımsede parayı kolay kazanmıyor ama hak meselesı var ben onun hakkını tam verıyorsam ondanda ısını hakkıyla yapmasını beklerım

hosbuldukk canım...at canım ama dıkkatet hem hava sıcakk hemde kalabalık darlandım ınsanlar hıc sagına soluna dıkkat etmıyorum elım karnımda gezıyorum

aynen canım bayram kalabalığı var sokaklarda...eşim çıkartır caddeye gelirken de gel götür derim...tuhaf oluyorum koca karınla araba kullanmak gerçekten zor oluyo...

sezin sakin ol kuzum...

6 senelik evliyim evime bir kez temizlikçi geldi o da tüp bebek yaptırmıştım annemde kalıyordum eşim ben gelince ev temiz olsun diye tuttu.tutmaaz olaydı...bana bir sürü maddi zarar bırakıpta gitmiş...he hamile kaldığımdan evime döndüğümden beride temziliğimi kendim yapıyorum hatta 1 aydır ev boyandı odalarda eşyalar yer değişti kapılar değişti onların pisliği annemle ben yaptık temziliği...çok mu tiriizm temizim herkes kendine göre temiz titiz...

Oh iyi yapmışsın çıkmışsin gelmişsin. Ben de bugun çıktım ama küçük beye yine birşeyler aldım :) Bende hep esime burdan bahsediyorum :))

Olabilir canım. Telefon açıp tup bebek merkezine danış istersen. Birde Dr'una ısrarla sor niye veriyor diye. Belki de dediğin gibi riske gitmek istemiyor uzatıyor. Çünkü benim tanıdığım bir cok tup bebek yaptırmış arkadasım en fazla 4-5 ay kullandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…