çok şükür hiç öyle bir tehlike olmadı canım ama önlem amacıylamı kullandırıyor anlamadım..belki bidahakine keser kesmezsede sorcam açıklama yapsın bari o kadar para veriyorum ilgilensin diye özel hastaneye gidiyorum
canım ben gece yatarken 1 tane alıyorum progestan.ama bütün ilaçlardan tiksindim.eşimde kızıyor birde hamileyken ilaç kullanılmaz deniyor hapkolik oldun diyor bana
haksızsınız bence onların yaptığı işin3te birini yapmıyosunuzdur ya masa basında oturuosunuzdr yada pc basında kendiniz yapsanız o işi hem okadar temiz yapmassınız hemde 1 hafta totonuzu yataktan kaldıramazsınız
Bence de sor canım. Sadece tup bebek diye uzatıyorsa gereksiz yere veriyor bence. Çünkü önlem amaçlı bastan verirler ama artık 7 aylık olduk cok sukur. Bir sorun da olduğunu söylemiyor. E daha niye veriyor o zaman dimi.
ben iyi yapıyorum ki temizlikçiye ihtiyaç duymuyorum cnm=)) ayrıca ben genelleme konustum her temizliğe gelen bayan aynı olması imkansız öle olsa veya okadar kolay olsa herkez gider temizliğe biz bi günde mesala cam siliosak koltuk halı silmiyoruz onlara hepsini bi günde yapmasını istiyoruz ayrıca böle çağırırken tanıdık biri veya bildiğin biri olması önemli ama saat olayına gelince onda illaki haklı olabilirsin bide basında duruosan normal
selam kızlar nasılsınız...dunden berı yokum neler kaynattınız bakalım....dun sevgılı saygıdeger kayınvalıdecıgımgelmsıtı oyuzden gıremedım ama aklım hep buradaydı kızlar napıyor acaba dıye acayıp benımsedım sızı sormayın bazen esıme anlatıyorum arkadas soyle yapmıs felan gıbısınden sen dııyor baya kankaya bagladın dıyor alıstım sankı evde oturmus cay kahve eslıgınde muhhabett edıyormusuz gıbı gelıyor dedım...bugunde alısverıse gıttım sac duzletırıcım bozulmustu yenısını aldım cok sukur ılk defa dısarı cıkınca ogluma bısey almadan geldım ee kusura bakmasın artıkkk kucuk bey
biz ıyı yapmıyoruzda ondan mı temzlıkçi alıyoruz hanımefendi biraz agır konuşuyırsunuz biz hamıle oldugumuz için alıyoruz kaadını hiç bir kadın bır kadın nın kedı evı gıbı temızleyemez evını bu kadar !
ben tartışma olayında deilim biraz genelleme yaparak temizlik bakımından konustun onun hakkında düşüncelerimi söledim ben temizliğin yaşla bi alaksı yok cnm zaten 18 yasında yapan war 50 yasında yapandan daha iyidir illaki herkez kendini biliodur temizlikçi die aşağılama yerine mesala daha düzgün kullansan kelimelerine ondan öğrenebileğin şeylerde olabilir bu anormal bişiy deil cnmhiç bir zaman ben hep deme tartısmaya girmicem sadece düşüncelerim bunlar kim ne yaparsada onun düşüncesidir
hoşgeldin kuzu...bende yarın atcam kendimi dışarı kuzumu gördükten sonra...
farkındaysan zaten ben okunuşmana hak werdim sen werilen paraya rağmen okadar iş yapmadığını sölüosun haklısında dedim okadar kolay kazanılmıo bende sana dedim her temzlikçi alınmıo illaki tanıdık vasıtasıyla bulman gerektiğini senin için daha ii olabilceğini söledim
ama suda war öle bi ülkedeyiz ki 100 liraya mesala fazla diyoruz kolay biş iş dioruz akşama kadar kapı cam koltuk kapı silio diyoruz mesala temizlik yapan işçilere bide su war aksama kadar pc basında oyun oynayıp çay içen fazla maas alan memurlan veya calısan kişilerde var ben bunu anlatmaya calstım yoksa her ne yaparsa yapar herkesin düşüncesi kendisinedir..
kızlar sağolun , walla benimde gönlüm el vermio kocişin yalnız gitmesine en iyisi gitmeli yavaş yavaş dediğiniz gibi arkada oturup yastık falan ayarliim öle giderim ancak zten inşlh bi sıkıntı oldan geriz ... bu arada ankara nasıl havalar , oranın sıcağıda hiç çekilmio kuru ve bunaltıcı gelir oranın havası banada
genelleme yapan sızsınız arkadaşım kendıne gelenı anlatıyor kımse de kmseyı aşşagılamıyor herkkes helalınden yesin ekmegını hanımefendı ben aylardır diyemedım koltuk supurmeden gıden kadınada arkasından kendım supurdum artık supurgeyı kaldıramyoru m bugun dedımkı süpürürmusun koltugu supurdum dedı ama supurmedı yalan soyluyosun dıyemedımkı eşim bana sn bışey dıyemezsın dıyıp duruyo dıyemem de ılk defa bugun dedım ve suratla yapıldı pat kuuutt seslerıyle
hosbuldukk canım...at canım ama dıkkatet hem hava sıcakk hemde kalabalık darlandım ınsanlar hıc sagına soluna dıkkat etmıyorum elım karnımda gezıyorum
arkadaş senın aradıgın bu topikte yok başka topikt ara o masa basında oturuyo dedıgın kışılerde yıllarca sıralarda dız çüürütmüştür sızz kendı işinize bakın bırakın herkes kendı işini en ıyı sekılde yapsn
biz ıyı yapmıyoruzda ondan mı temzlıkçi alıyoruz hanımefendi biraz agır konuşuyırsunuz biz hamıle oldugumuz için alıyoruz kaadını hiç bir kadın bır kadın nın kedı evı gıbı temızleyemez evını bu kadar !
Oh iyi yapmışsın çıkmışsin gelmişsin. Ben de bugun çıktım ama küçük beye yine birşeyler aldım :) Bende hep esime burdan bahsediyorum :))selam kızlar nasılsınız...dunden berı yokum neler kaynattınız bakalım....dun sevgılı saygıdeger kayınvalıdecıgımgelmsıtı oyuzden gıremedım ama aklım hep buradaydı kızlar napıyor acaba dıye acayıp benımsedım sızı sormayın bazen esıme anlatıyorum arkadas soyle yapmıs felan gıbısınden sen dııyor baya kankaya bagladın dıyor alıstım sankı evde oturmus cay kahve eslıgınde muhhabett edıyormusuz gıbı gelıyor dedım...bugunde alısverıse gıttım sac duzletırıcım bozulmustu yenısını aldım cok sukur ılk defa dısarı cıkınca ogluma bısey almadan geldım ee kusura bakmasın artıkkk kucuk bey
canım tüp bebeği istanbulda yaptırdık kontrollerime bu doktorla devam etmeye başladım acaba tüp bebek diye bilinçsizcemi uzatıyor başka da kullanan yok galiba benden başka? aynı merkezde tüp bebekle hamile kalan arkadaşım kullanmıyor hemde 15 haftalık daha o.sorun konusuna gelince her hafta çok sağlıklı bir bebek diyor tahlilerimde güzel çıkıyor anlamadım ne iştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?