2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Ayrılıyosun cnm 32.haftadan donra son üç haftaya kadar çalışa biliyosun ama öncesinde de istediğin haftaya kadar çalışabilir raporuyla aktarmış oluyosun haftalarını bende 36.haftada ayrılcam

Sezincim hiç sinirlenme. Zaten hormonlarımız tavan yapmış durumda. Arkadas kullandığı kelimeleri dikkatli secmemiş ve tartışma konusu yarattı.
Bende simdi gecmisi okurken gördüm de hiç yazmadım bile.
Sonuçta isteyen temizliği alır istemeyen almaz. Sinirlenme hiç. Değmez.

boş ver kuzu...çok uğraştım cevap vermemek için ben de ama dayanamadım...yazdım sonradan da yazdığıma pişman oldum...

serapcım haksızlıa gelemem ben bana bugun kadın geldı ve catybabyle konustuk bu konuyu sonra uyumuş kalmışım kaçırmışım uslup çok onemlı hayatım öğretmenlere derlerkı 3 ay tatılı var kı 2 aydır o bedavadan para alıyolar anlarının babalarının avutamadıklarını bır öğretmen 40 anesıyle uğraşıyor haberlerı yok okullar acılsada okula gıtseler kafa dınlesek aıleler var bekara hanım boşamak kolay geır pc başındakı memurlar dıyo ya burdakı çalışanlara laaf soyluyo kım o koşula nasl gelmiş nerden bılıyoruzda böyle yorum yapıyoruz

canım tüp bebek merkezini bir kaç kez aradım bi doktor sizi arayacak diyolar bi yurt dışında diyolar bir türlü görüşemedim ordaki doktorunla..ama bu ayki kontrolde açıklığa kavuşturcam bu ilaç kullanma işini

yok canım ben kendıme yaptım bu defa uzun suredır kendıme bısey almıyomsum bunu fark ettım ıyıce saldım kendımı ama toparlanıyım artık dedım eksıklerımı aldım dusun 3 aydır fondotenım bıtmıs almıyordum cunku makyaj felan yapmıyorum....bende anlatıyorum canım ıyı oldu senın ıcın kafan dagılır dıyor

akşam akşam gerildim ha ağzı olan konusuyor parmagı olan yazıyor
bosver canım yaa takma kendıne sters yaptıggına degmez

ama arkadaşım pc başında çalışanlar yazmış ayıptır burda çalışanlar iş yerlerınden gırıyo kımın nasıl çalıştııgını yormlamak kımın haddıne km kımın emrınde nasıl çalışıyor nerden bılebılırız olmaz ama bu kaar rahat yorum yapılamaz

Ayrılıyosun cnm 32.haftadan donra son üç haftaya kadar çalışa biliyosun ama öncesinde de istediğin haftaya kadar çalışabilir raporuyla aktarmış oluyosun haftalarını bende 36.haftada ayrılcam

valla yarın sorcam kuzu doktora bilir ehrhalde..olmazsa okul müdürünü arayacağım..ilk iki hafta çalışıp bırakacağım eylül ayında çünkü...çocuklardada kopukluk olmasın bir öğretmenler kapatsınlar bir dönemi...

bu laflara çok maruz kaılıyoruz canım..ama gelsin bir saat o çocukların başında durup bişiler anlatsınlar..anlamadıklarında başa dönüp yeri geldiğinde kırk kere anlatsınlar bakayım o sabrı gösterebilecekler mi? 17 yıl dirsek çürütmüşüm yeri gelmiş uykusuz gecelerim olmuş...herşeyimden fedakarlık gösterip mesleğimi elime almışım bu lafları da mesleğime söylettirmem...kolay kolay kazanmıyoruz o paraları...benim bu sene ve geçen sene çektiğimi bir Allah bilir birde ben...yine sürüne sürüne okula gittim neymiş aldığım pparayı hakedeyip diye... ben hakederek çalışıyorsam herkes aldığı paranın hakkını verecek...

hahaha bak olabılır o kısmını hıc dusunmemıstım neyse canım bı kac ay kocaccın soforluk yapacak

hııı öyle yapıyom şöferrrr şöferrr diyiyom buraya gitmem lazım götürüyo...
geçende diyo ki eylülde ben mi götürecem sen sürebilir misin...bu göbükle mi dedim..adam sustu...

Aynen öyle canım. Açıklığa kavuştursun.
Bende hiç makyaj yapmıyorum. Sadece düğün vardı bir kere, bayramda yaparım, bir de misafirliğe giderken biraz rimel allik o kadar :)

Öyle canım. Buradakilerin cogu pc basında çalışıyor dediğin gibi. Bende simdi evdeyim ama zamanında pc basında çalıştım. Ayıp etmiş öyle yazmakla. Cok haklisin ama uzme kendini ve bebeğini sinirlenerek.

benım kımsem yok sadeciğim annem ablalarım olsa yanımda kımseye muhtac da kalmamda eşime diyorum sen süpürsen ben vıledalarım adam yatsı ezanında gelıyo yorgun şunu şuraya koy dyemıyorum adamcagıza evım 165 metre kare tam gunu pahalı geldı yarım alıyorum cunku yapamıyorum bır kaybım var buna dıkkat etmek ıstıyorum ama kocamda o parayı kolay kazanmıyokı acıyorum o paraya dedımkı

bana da görenler koca gün otur dükkanda diyor ama rafa ürün dizme hergün gelen bir sürü toptancıyla çene yarıştırma fiyat araştırması yapma sipariş verme gelen siparişi kontrol etme ve binbir çeşit insanla müşteriyle uğraşmak kolay değil gerçekten...insan yeri geliyor kendi kocasının kahrını çekemiyor ama 2 kuruşluk insanların kahrını çekmek zorunda kalıyorum niçin çalışıyorum çünkü...para kazanmak için..hamile kaldığımdan beri yükseğe uzanmam yasak gelen müşteriye benim uzanmam yasak siz alabilrmisiniz dediğimde bana hala aynı cevap siz neden duruyosunuz siz neycisiniz bende siz neden alıyosunuz ihtiyacınız var aç kalmamak için işte bende aç kalmamak için paraya ihtiyacım olduğu için burdayım diyorum..iş meslek ayrımı yapmaksızın çalışmak zor her işin kendine göre zorluğu var kolay iş yok arkdaşlar...heleki artık koca bir göbekle yükseğe ürün dizme ürün verme o kadar zorki...küçücük sandalyede oturmak bile zor bırak çalımayı...

çok tehlıkelı uzanman canım ama ekmek parası herkesın işi kendıne zor herkes kendı işini bilir ben ozelde çalıştım hep ayak tabaanlarıma basamazdım eve geldıgımde ama temızlıgımıze yapardım akşam ları yapardım tek ızın gunumde kocamla gecıreyım o gunde temızlıkle ugraşmıyayım dıye mıllet sey mı annedyokı eve temızlıkçı alıyolar ukala ukala begenmıyorlar ocamın çok parası olsaydı oyle dusunurdum evet acımazdım paraya

canım benim lafım sana değildi ama yanlış alıntı yaptım galiba hani demişin ya biz temizlik yapamıyoruzda temizlikçi alıyoz gibi konuşmuşun ya demek istediğim zora kalmadıkça herkes almaz canım seni anlıyorum mümkünse tüm hamişler alsın temizlikçi doğuruana kadar çünkü gerçekten çok gerekiyor...şimdiiyce şiştim annem yarın dönüyor ve inan bana süpürmek zor geliyor ben esnafım cumartesi pazarım yok çok ama çok yoruluyorum artık ev işlerine hamile öncesi gibi yapamıyorum..ne yalan söylim şimdi evim çok temizdir herzaman diyemem diyemem çünkü eve çıkınca uzandımmı kalkasım yok artık ama genede kendim yapmaya çalışıyorum çünkü benim yaşadığım yer küçük yer temizlikçi bulunma znadir bulunur bi kere tuttuk daha da düşünmüyorum çok zarar verdi evime ve dışarda da anlatması iyice çirkinleştiridi olayı canım.rabbim yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…