- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
akşam akşam gerildim ha ağzı olan konusuyor parmagı olan yazıyor
kız nıye tuhaf olsun araba sankı pedallarımı goremıyorsunaynen canım bayram kalabalığı var sokaklarda...eşim çıkartır caddeye gelirken de gel götür derim...tuhaf oluyorum koca karınla araba kullanmak gerçekten zor oluyo...
kuzu geç olmasaydı okul müdürünü arardım...haziran veya mayıs annelerinden doğum yapanlara mı sorsak ne etsek...şu da var kuzu...ben 37.haftamda değil de 35.haftamda ayrılacağım..yaw kafam karıştı...şimdi 35.de ayrılamaz myım ben..
biz ıyı yapmıyoruzda ondan mı temzlıkçi alıyoruz hanımefendi biraz agır konuşuyırsunuz biz hamıle oldugumuz için alıyoruz kaadını hiç bir kadın bır kadın nın kedı evı gıbı temızleyemez evını bu kadar !
boş ver kuzu...çok uğraştım cevap vermemek için ben de ama dayanamadım...yazdım sonradan da yazdığıma pişman oldum...
Oh iyi yapmışsın çıkmışsin gelmişsin. Ben de bugun çıktım ama küçük beye yine birşeyler aldım :) Bende hep esime burdan bahsediyorum :))
Olabilir canım. Telefon açıp tup bebek merkezine danış istersen. Birde Dr'una ısrarla sor niye veriyor diye. Belki de dediğin gibi riske gitmek istemiyor uzatıyor. Çünkü benim tanıdığım bir cok tup bebek yaptırmış arkadasım en fazla 4-5 ay kullandı.
akşam akşam gerildim ha ağzı olan konusuyor parmagı olan yazıyor
benimkine farketmiyo valla kuduruk olcak kesin
yok canım ben kendıme yaptım bu defa uzun suredır kendıme bısey almıyomsum bunu fark ettım ıyıce saldım kendımı ama toparlanıyım artık dedım eksıklerımı aldım dusun 3 aydır fondotenım bıtmıs almıyordum cunku makyaj felan yapmıyorum....bende anlatıyorum canım ıyı oldu senın ıcın kafan dagılır dıyorOh iyi yapmışsın çıkmışsin gelmişsin. Ben de bugun çıktım ama küçük beye yine birşeyler aldım :) Bende hep esime burdan bahsediyorum :))
Olabilir canım. Telefon açıp tup bebek merkezine danış istersen. Birde Dr'una ısrarla sor niye veriyor diye. Belki de dediğin gibi riske gitmek istemiyor uzatıyor. Çünkü benim tanıdığım bir cok tup bebek yaptırmış arkadasım en fazla 4-5 ay kullandı.
bosver canım yaa takma kendıne sters yaptıggına degmezakşam akşam gerildim ha ağzı olan konusuyor parmagı olan yazıyor
göbükle direksiyon arasında mesafe azalıyo...binişi görmeniz lazım rsmen göbeği yerleştirmeye çalışıyorum...kız nıye tuhaf olsun araba sankı pedallarımı goremıyorsun
Sezincim hiç sinirlenme. Zaten hormonlarımız tavan yapmış durumda. Arkadas kullandığı kelimeleri dikkatli secmemiş ve tartışma konusu yarattı.
Bende simdi gecmisi okurken gördüm de hiç yazmadım bile.
Sonuçta isteyen temizliği alır istemeyen almaz. Sinirlenme hiç. Değmez.
Ayrılıyosun cnm 32.haftadan donra son üç haftaya kadar çalışa biliyosun ama öncesinde de istediğin haftaya kadar çalışabilir raporuyla aktarmış oluyosun haftalarını bende 36.haftada ayrılcam
hahaha bak olabılır o kısmını hıc dusunmemıstım neyse canım bı kac ay kocaccın soforluk yapacakgöbükle direksiyon arasında mesafe azalıyo...binişi görmeniz lazım rsmen göbeği yerleştirmeye çalışıyorum...
serapcım haksızlıa gelemem ben bana bugun kadın geldı ve catybabyle konustuk bu konuyu sonra uyumuş kalmışım kaçırmışım uslup çok onemlı hayatım öğretmenlere derlerkı 3 ay tatılı var kı 2 aydır o bedavadan para alıyolar anlarının babalarının avutamadıklarını bır öğretmen 40 anesıyle uğraşıyor haberlerı yok okullar acılsada okula gıtseler kafa dınlesek aıleler var bekara hanım boşamak kolay geır pc başındakı memurlar dıyo ya burdakı çalışanlara laaf soyluyo kım o koşula nasl gelmiş nerden bılıyoruzda böyle yorum yapıyoruz
hahaha bak olabılır o kısmını hıc dusunmemıstım neyse canım bı kac ay kocaccın soforluk yapacak
Aynen öyle canım. Açıklığa kavuştursun.canım tüp bebek merkezini bir kaç kez aradım bi doktor sizi arayacak diyolar bi yurt dışında diyolar bir türlü görüşemedim ordaki doktorunla..ama bu ayki kontrolde açıklığa kavuşturcam bu ilaç kullanma işini
Bende hiç makyaj yapmıyorum. Sadece düğün vardı bir kere, bayramda yaparım, bir de misafirliğe giderken biraz rimel allik o kadar :)yok canım ben kendıme yaptım bu defa uzun suredır kendıme bısey almıyomsum bunu fark ettım ıyıce saldım kendımı ama toparlanıyım artık dedım eksıklerımı aldım dusun 3 aydır fondotenım bıtmıs almıyordum cunku makyaj felan yapmıyorum....bende anlatıyorum canım ıyı oldu senın ıcın kafan dagılır dıyor
bosver canım yaa takma kendıne sters yaptıggına degmez
ama arkadaşım pc başında çalışanlar yazmış ayıptır burda çalışanlar iş yerlerınden gırıyo kımın nasıl çalıştııgını yormlamak kımın haddıne km kımın emrınde nasıl çalışıyor nerden bılebılırız olmaz ama bu kaar rahat yorum yapılamaz
6 senelik evliyim evime bir kez temizlikçi geldi o da tüp bebek yaptırmıştım annemde kalıyordum eşim ben gelince ev temiz olsun diye tuttu.tutmaaz olaydı...bana bir sürü maddi zarar bırakıpta gitmiş...he hamile kaldığımdan evime döndüğümden beride temziliğimi kendim yapıyorum hatta 1 aydır ev boyandı odalarda eşyalar yer değişti kapılar değişti onların pisliği annemle ben yaptık temziliği...çok mu tiriizm temizim herkes kendine göre temiz titiz...
ama arkadaşım pc başında çalışanlar yazmış ayıptır burda çalışanlar iş yerlerınden gırıyo kımın nasıl çalıştııgını yormlamak kımın haddıne km kımın emrınde nasıl çalışıyor nerden bılebılırız olmaz ama bu kaar rahat yorum yapılamaz
bana da görenler koca gün otur dükkanda diyor ama rafa ürün dizme hergün gelen bir sürü toptancıyla çene yarıştırma fiyat araştırması yapma sipariş verme gelen siparişi kontrol etme ve binbir çeşit insanla müşteriyle uğraşmak kolay değil gerçekten...insan yeri geliyor kendi kocasının kahrını çekemiyor ama 2 kuruşluk insanların kahrını çekmek zorunda kalıyorum niçin çalışıyorum çünkü...para kazanmak için..hamile kaldığımdan beri yükseğe uzanmam yasak gelen müşteriye benim uzanmam yasak siz alabilrmisiniz dediğimde bana hala aynı cevap siz neden duruyosunuz siz neycisiniz bende siz neden alıyosunuz ihtiyacınız var aç kalmamak için işte bende aç kalmamak için paraya ihtiyacım olduğu için burdayım diyorum..iş meslek ayrımı yapmaksızın çalışmak zor her işin kendine göre zorluğu var kolay iş yok arkdaşlar...heleki artık koca bir göbekle yükseğe ürün dizme ürün verme o kadar zorki...küçücük sandalyede oturmak bile zor bırak çalımayı...
benım kımsem yok sadeciğim annem ablalarım olsa yanımda kımseye muhtac da kalmamda eşime diyorum sen süpürsen ben vıledalarım adam yatsı ezanında gelıyo yorgun şunu şuraya koy dyemıyorum adamcagıza evım 165 metre kare tam gunu pahalı geldı yarım alıyorum cunku yapamıyorum bır kaybım var buna dıkkat etmek ıstıyorum ama kocamda o parayı kolay kazanmıyokı acıyorum o paraya dedımkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?