2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
bende yapmıyorum canım makyaj surme bıle cekmıyorum bı arkadasıma makyaj yapma demıs doktoru oda sadece goz makyajı yapıyoordu banada soyledı bende hıc yapmadım ama bayram artık yapmak lazım bayramda barı bıraz bakalım kendımıze dımı ama

ya kızlar bosverın sınır yapmayın kendınıze... sız eger bu hanımlara para verıyorsanız onları begenıp begenmeme hakkında sahıpsınız kımsede para bollugundan cagırmıyor onları herkesın kendıne gore bı sebebı var

ayne kuzu eşim ne hararetlı yazıyon dıyo aakşam tamam mı kıme yazıyon dıyo büşra00 a yazıyom dıyom acayıp guldu kodlu ya yok kuzu ya lına yok zikzak ama sankı tanıyorum herkesı gule gule kullan aldıklarını ıyı oluyo demı azcık cıkmak

kız sen yanlış anladın sen ne dedınkı sadecik ben sana bişey demedim gülüümm alınmadım da

bende gecen aksam gırmıstım esım evdeydı ne konusuyonuz gecenın bu saatınde tum gun bıtıremedınızmı dıyoraynen canım sankı tanıyomusum gıbı yuzunu gordugun ınsanlarla bu kadar kısa zamanda boyle yakınlasma olmazdı galıba evet canım ben uzun zamandır cıkmıyordum bugun ıyı oldu oglum bugun benım gunum ıdare et hep sana hep sana olmaz dedım

Kızlar epeydir bakamadım foruma ( unutmuşsunuzdur beni..forum ilerlemiş baya bi..okuyamamm herhalde geçmişi. Umarım herkes iyidir..ben çok iyiyim kilo almıyorum gibi birşey :) çok mutluyum..bebeğim gayet iyi maaşallah..sadece karnım büyüdü.daha yeni yeni hamile kıyafetlerine geçtim 2 haftadır..bakalım son 2 ayda nolucak halimiz??

bende o haberı ızlıyordum ya begendıgımız ne kadar ınsan varsa uyusturucu kullanıyr bunlar parayı bulunca boyle oluyor yazkk cokk yazıkkkk

kız eşim duymasın da kenana bayılıyorum ben karadayı başlasada ızlesek dıyomda hüsrana ugradım gızzz

ne mutlu sana canım hoşgeldin valla bız pek bı benımsedık bırbırımızı bugun bırı catybaby e la soylemiş kendıme soylemış kadar sınır oldum takıl bızımle

kız eşim duymasın da kenana bayılıyorum ben karadayı başlasada ızlesek dıyomda hüsrana ugradım gızzz
yok yok korkma soylemm ben ben okadar hayran deılım ama tv de ızlıyoruz sonucta boyle gormek hos deıl

o masallah ben M den L ye terfı ettım gobus saolsun

kızlar ben galıba sızlerı fazla benımsedım yabancı bırı bırnıze bişey dese içgüdüsel onu korumaya kollamaya çalıştıgımı farkettım

Bayramda da bi güzelleselim tabii, bende bugun çıktım kendime bayramlik niyetine birşeyler aldım :) sabahlik ve gecelik aldım.
Esim ve oğlumu da yine es gecmedim :))
Esime de gömlek aldım Bayram icin oğluma da tulum. Almadan duramıyorum galiba
Birde uni baby yenildogan ıslak pamuk mendil aldım oğluma 3lu paket.

Haa bir de hacı şakırım granul matik sabun toz deterjanini aldım. Onunla yıkarım bebegin kıyafetlerini dedim.
Sizce iyi mı. Birde dalın in sıvı deterjani vardı.

Bu arada ben çıkıyorum. İftar vakti. Sonra uğrarım.
Hayırlı iftarlar herkese.

Büşracigim tuzu az kullanman ödem acısından avantaj olur. Ama tansiyonun cok düşüp rahatsız ediyorsa arada tuzlu yemeye çalış yine de.

Evet ödem acisindan sansliyim ama bu tansiyon beni mahfediyor bakalim az da olsa kullanmam gerek tuzu herhalde jasemincim

ne güldüm sezinimmmm öyle mi dedin enisteye allah senii yerim kiz
ya kenanda uyuşturucu kullanıyomuşşşşşşş yapma beee

Bunlari duymasin bencede kocacinn kuzum

Evet ödem acisindan sansliyim ama bu tansiyon beni mahfediyor bakalim az da olsa kullanmam gerek tuzu herhalde jasemincim

ne güldüm sezinimmmm öyle mi dedin enisteye allah senii yerim kiz

Bunlari duymasin bencede kocacinn kuzum

sen hadı aç kulubüde dıyo bende azcık spor haberlerını ızlıyeyım dıyo bazen bana bılıyo ya ben bu siteye girince dalıyorum saatlerce yazıyom burda hmmmm ben kulube gıdıyom dıyom zaten neti acınca ayyyyyyy nerden takıldım kız sankı kızlarla normal haytta buluşma yerı burası

ohh ıyı yapmışsın stress attın demekkı alışveriş yaparak ıyı gunlerde kullanın jasmıncım sıvı deterjan değilde sabun tozu dıyorlar bende senın aldıgından alıcam kızlar evet bayramda azcık suslenın püslenın artık bızler oyle ne nıyete ne alıyoz afiyet olsun

eniste bulmus yolu sen kulübte takil ben mac bakayim süpermis bakitmiyonmu kizz yoksa maca..evet bende bi alistim ki buraya vallaha fena oldu fena ama iyi oluyor ya böyle sizler gibi güzel insanlarla tanismak cok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…