bende yapmıyorum canım makyaj surme bıle cekmıyorum bı arkadasıma makyaj yapma demıs doktoru oda sadece goz makyajı yapıyoordu banada soyledı bende hıc yapmadım ama bayram artık yapmak lazım bayramda barı bıraz bakalım kendımıze dımı amaAynen öyle canım. Açıklığa kavuştursun.
Bende hiç makyaj yapmıyorum. Sadece düğün vardı bir kere, bayramda yaparım, bir de misafirliğe giderken biraz rimel allik o kadar :)
Öyle canım. Buradakilerin cogu pc basında çalışıyor dediğin gibi. Bende simdi evdeyim ama zamanında pc basında çalıştım. Ayıp etmiş öyle yazmakla. Cok haklisin ama uzme kendini ve bebeğini sinirlenerek.
benım kımsem yok sadeciğim annem ablalarım olsa yanımda kımseye muhtac da kalmamda eşime diyorum sen süpürsen ben vıledalarım adam yatsı ezanında gelıyo yorgun şunu şuraya koy dyemıyorum adamcagıza evım 165 metre kare tam gunu pahalı geldı yarım alıyorum cunku yapamıyorum bır kaybım var buna dıkkat etmek ıstıyorum ama kocamda o parayı kolay kazanmıyokı acıyorum o paraya dedımkı
ya kızlar bosverın sınır yapmayın kendınıze... sız eger bu hanımlara para verıyorsanız onları begenıp begenmeme hakkında sahıpsınız kımsede para bollugundan cagırmıyor onları herkesın kendıne gore bı sebebı varbana da görenler koca gün otur dükkanda diyor ama rafa ürün dizme hergün gelen bir sürü toptancıyla çene yarıştırma fiyat araştırması yapma sipariş verme gelen siparişi kontrol etme ve binbir çeşit insanla müşteriyle uğraşmak kolay değil gerçekten...insan yeri geliyor kendi kocasının kahrını çekemiyor ama 2 kuruşluk insanların kahrını çekmek zorunda kalıyorum niçin çalışıyorum çünkü...para kazanmak için..hamile kaldığımdan beri yükseğe uzanmam yasak gelen müşteriye benim uzanmam yasak siz alabilrmisiniz dediğimde bana hala aynı cevap siz neden duruyosunuz siz neycisiniz bende siz neden alıyosunuz ihtiyacınız var aç kalmamak için işte bende aç kalmamak için paraya ihtiyacım olduğu için burdayım diyorum..iş meslek ayrımı yapmaksızın çalışmak zor her işin kendine göre zorluğu var kolay iş yok arkdaşlar...heleki artık koca bir göbekle yükseğe ürün dizme ürün verme o kadar zorki...küçücük sandalyede oturmak bile zor bırak çalımayı...
selam kızlar nasılsınız...dunden berı yokum neler kaynattınız bakalım....dun sevgılı saygıdeger kayınvalıdecıgımgelmsıtı oyuzden gıremedım ama aklım hep buradaydı kızlar napıyor acaba dıye acayıp benımsedım sızı sormayın bazen esıme anlatıyorum arkadas soyle yapmıs felan gıbısınden sen dııyor baya kankaya bagladın dıyor alıstım sankı evde oturmus cay kahve eslıgınde muhhabett edıyormusuz gıbı gelıyor dedım...bugunde alısverıse gıttım sac duzletırıcım bozulmustu yenısını aldım cok sukur ılk defa dısarı cıkınca ogluma bısey almadan geldım ee kusura bakmasın artıkkk kucuk bey
canım benim lafım sana değildi ama yanlış alıntı yaptım galiba hani demişin ya biz temizlik yapamıyoruzda temizlikçi alıyoz gibi konuşmuşun ya demek istediğim zora kalmadıkça herkes almaz canım seni anlıyorum mümkünse tüm hamişler alsın temizlikçi doğuruana kadar çünkü gerçekten çok gerekiyor...şimdiiyce şiştim annem yarın dönüyor ve inan bana süpürmek zor geliyor ben esnafım cumartesi pazarım yok çok ama çok yoruluyorum artık ev işlerine hamile öncesi gibi yapamıyorum..ne yalan söylim şimdi evim çok temizdir herzaman diyemem diyemem çünkü eve çıkınca uzandımmı kalkasım yok artık ama genede kendim yapmaya çalışıyorum çünkü benim yaşadığım yer küçük yer temizlikçi bulunma znadir bulunur bi kere tuttuk daha da düşünmüyorum çok zarar verdi evime ve dışarda da anlatması iyice çirkinleştiridi olayı canım.rabbim yardımcın olsun
ayne kuzu eşim ne hararetlı yazıyon dıyo aakşam tamam mı kıme yazıyon dıyo büşra00 a yazıyom dıyom acayıp guldu kodlu ya yok kuzu ya lına yok zikzak ama sankı tanıyorum herkesı gule gule kullan aldıklarını ıyı oluyo demı azcık cıkmak
kız sen yanlış anladın sen ne dedınkısadecik ben sana bişey demedim gülüümm alınmadım da
ya kenanda uyuşturucu kullanıyomuşşşşşşş yapma beee
bende o haberı ızlıyordum ya begendıgımız ne kadar ınsan varsa uyusturucu kullanıyr bunlar parayı bulunca boyle oluyor yazkk cokk yazıkkkk
Kızlar epeydir bakamadım foruma( unutmuşsunuzdur beni..forum ilerlemiş baya bi..okuyamamm herhalde geçmişi. Umarım herkes iyidir..ben çok iyiyim kilo almıyorum gibi birşey :) çok mutluyum..bebeğim gayet iyi maaşallah..sadece karnım büyüdü.daha yeni yeni hamile kıyafetlerine geçtim 2 haftadır..bakalım son 2 ayda nolucak halimiz??
yok yok korkma soylemm benkız eşim duymasın da kenana bayılıyorum ben karadayı başlasada ızlesek dıyomda hüsrana ugradım gızzz
Kızlar epeydir bakamadım foruma( unutmuşsunuzdur beni..forum ilerlemiş baya bi..okuyamamm herhalde geçmişi. Umarım herkes iyidir..ben çok iyiyim kilo almıyorum gibi birşey :) çok mutluyum..bebeğim gayet iyi maaşallah..sadece karnım büyüdü.daha yeni yeni hamile kıyafetlerine geçtim 2 haftadır..bakalım son 2 ayda nolucak halimiz??
Bayramda da bi güzelleselim tabii, bende bugun çıktım kendime bayramlik niyetine birşeyler aldım :) sabahlik ve gecelik aldım.bende yapmıyorum canım makyaj surme bıle cekmıyorum bı arkadasıma makyaj yapma demıs doktoru oda sadece goz makyajı yapıyoordu banada soyledı bende hıc yapmadım ama bayram artık yapmak lazım bayramda barı bıraz bakalım kendımıze dımı ama
Büşracigim tuzu az kullanman ödem acısından avantaj olur. Ama tansiyonun cok düşüp rahatsız ediyorsa arada tuzlu yemeye çalış yine de.
ayne kuzu eşim ne hararetlı yazıyon dıyo aakşam tamam mı kıme yazıyon dıyo büşra00 a yazıyom dıyom acayıp guldu kodlu ya yok kuzu ya lına yok zikzak ama sankı tanıyorum herkesı gule gule kullan aldıklarını ıyı oluyo demı azcık cıkmak
ya kenanda uyuşturucu kullanıyomuşşşşşşş yapma beee
kız eşim duymasın da kenana bayılıyorum ben karadayı başlasada ızlesek dıyomda hüsrana ugradım gızzz
Evet ödem acisindan sansliyim ama bu tansiyon beni mahfediyor bakalim az da olsa kullanmam gerek tuzu herhalde jasemincim
ne güldüm sezinimmmm öyle mi dedin enisteye allah senii yerim kiz
Bunlari duymasin bencede kocacinn kuzum
Bayramda da bi güzelleselim tabii, bende bugun çıktım kendime bayramlik niyetine birşeyler aldım :) sabahlik ve gecelik aldım.
Esim ve oğlumu da yine es gecmedim :))
Esime de gömlek aldım Bayram icin oğluma da tulum. Almadan duramıyorum galiba
Birde uni baby yenildogan ıslak pamuk mendil aldım oğluma 3lu paket.
Haa bir de hacı şakırım granul matik sabun toz deterjanini aldım. Onunla yıkarım bebegin kıyafetlerini dedim.
Sizce iyi mı. Birde dalın in sıvı deterjani vardı.
Bu arada ben çıkıyorum. İftar vakti. Sonra uğrarım.
Hayırlı iftarlar herkese.
geç geldın ya bugun zuulumm biz iyiyiz sen nasılsın başın gectımıkızlar biz geldik ne yapiyonuz
sen hadı aç kulubüde dıyo bende azcık spor haberlerını ızlıyeyım dıyo bazen bana bılıyo ya ben bu siteye girince dalıyorum saatlerce yazıyom burda hmmmm ben kulube gıdıyom dıyom zaten neti acınca ayyyyyyy nerden takıldım kız sankı kızlarla normal haytta buluşma yerı burası
geç geldın ya bugun zuulumm biz iyiyiz sen nasılsın başın gectımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?