2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
eniste bulmus yolu sen kulübte takil ben mac bakayim süpermis bakitmiyonmu kizz yoksa maca..evet bende bi alistim ki buraya vallaha fena oldu fena ama iyi oluyor ya böyle sizler gibi güzel insanlarla tanismak cok güzel

ah kıyamam ben sana kız vakıt gecıyoo bak kaç gunumuz kaldı he be diyoz gun bıtıyo anacım benımkı bıraksan 1.lig,2. lig, 3. lig alman llıgı hepsini izler bırazda bransından dolayı sporcudurda aynı zamanda kendı ama sıkıyo habıre maç habıre maç sırf oyuzden annem bı ane tv alıverdı bıze kışın

Evet ya günler geciyor aslinda ama gecmiyor gibi geliyor bize baksana ben 50lere düsmüsüm hmm simdi anlasildi eniste sporcuymus tabiiki cok normal ozaman bu kadar mac ci olmasi kuzum elifcik dogsunda biraz ara verir maca

Evet ya günler geciyor aslinda ama gecmiyor gibi geliyor bize baksana ben 50lere düsmüsüm hmm simdi anlasildi eniste sporcuymus tabiiki cok normal ozaman bu kadar mac ci olmasi kuzum elifcik dogsunda biraz ara verir maca

bende bugunden sonra 60 lara düşcem inş. banada gecmıyo gıbı gelıyodu geçmıyo dıyodum burda ama 30 lar koşturuyor sankı demi herkes neden elifin yanına ısım arıyoruz canım bız elif dıcez ama belkı buyuynce neden eskı ısım koydunuz bana derse dıye elif azra dedık elif ecem dedık bakalım senın fıkrın varmı

hayı dıyelum hayra cıksın canım ıstersen muslugu aç öyle anlat su gıbı gelip gecssın eger kotu gorduysen

çok kötü sezinim hiç uyumadim esimde yoktu çok yalnız hissettim kendimi

kramplari olan arkadaşlar her gün bir tane muz yiyin ben düzenli yedim iki gündür karnına kramp agri girmiyor

Kızlar bu konuyu bende merak ediyorum. Birde şunu düşünüyorum ben. Şimdi tatildeyiz ya çalışabilir raporunu yinede 32.haftada mı alicaz.okullarin açılma yakını gidip alsak olurmu ki benim 34.haftsya denk geliyor sanırım okullarin açılması

şimdi daha çok sevdim seni bende yörüğüm nerelısın canım sen .ah ADALET ADECE BİR KADIN ADI OLARAK KALMAKTA ÜLKEMDE kızımın adını adalet koysamda bu ağır ısım yerde kalmasa miki
Aaaa yörük biriyle karşılaşmayalı çok olmuştu ne güzel,ben de seni çok sevdim canım kanım ısındıÇok zor ve çetrefilli,karışık bir ortamdayız tedirgin olmuyor değilim..ama dediğim gibi bizim yetiştirme ve konuşma tarzımız çok çok önemli,önce eğitimli veya kendini eğitmiş anneler olmamız lazım..

Evet 2 isimde güzel olur bence elif azra hos duyuluyor kuzum tabii sizin icinize sinsin en önemlisi o..ama büsra teyzesi ona elifcik diyecek bi dogsalarda yesek kollarini bacaklarini

b
ohh ıyı yapmıssın canım gule gule kullanın..
bende hacı sakır aldım canım onunla yıkadım..
bızımkı futbolcu deıl ama aynen oyle herturlu lıgı futbol programını ızlıyor baygınlık gellıyor kumandayı alır almaz fb tv acıyor sınır oluyorum
slm kızlar hayırlı akşamlar nasılsınız?
hosgeldın canım cok sukur ıyıyız sen nasılsın ????

hoşbuldum canım ben de iyi olmaya çalışıyorum ama son bi kaçgündür çok fazla kasılmalarım var napsam bilmiyorum

Tekrar selamlar arkadaşlar,kızımla yemeğimizi yedik kahvemizi içtik dizimizi izliyoruzGündüzki gerginlikten sonra ne güzel kestirmişim

Tekrar selamlar arkadaşlar,kızımla yemeğimizi yedik kahvemizi içtik dizimizi izliyoruzGündüzki gerginlikten sonra ne güzel kestirmişim
ohhh mısss ne guzel yapmıssınızz:))

dr umla görüşmedim canım ama kendimi yormadım hiç son günlerde devam ederse gidip bi görünücem
canım senın bu kasılmaların bayadır oluyor galıba bence bır an once doktorunla gorus

hoşgeldin cnm afiyet olsun hayırdır ne gerginliği yaşadın?
Geçmişi okuman lazım canım,tekrar hortlatmayalım..Oluyor arada yanlış anlamalar,anlaşılmamalar..Sonuçta burada sadece yazı dilimiz konuşuyor,birbirimizi görmiyoruz,tanımıyoruz..Ama burda birçok kişiye kanım ısındı,onlar kendilerini belli ediyorlar..

pek anlamadım ama üzme kendini canım burası sanal alem herşeyi herkesi ciddiye almamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…