eniste bulmus yolu sen kulübte takil ben mac bakayim süpermis bakitmiyonmu kizz yoksa maca..evet bende bi alistim ki buraya vallaha fena oldu fena ama iyi oluyor ya böyle sizler gibi güzel insanlarla tanismak cok güzel
anca geldik sezinim iftarimizi yaptık yok ya heryerim açıyor dayak yemiş gibiyim bugün rüya gördüm psikolojim çok bozuldu
ah kıyamam ben sana kız vakıt gecıyoo bak kaç gunumuz kaldı he be diyoz gun bıtıyo anacım benımkı bıraksan 1.lig,2. lig, 3. lig alman llıgı hepsini izler bırazda bransından dolayı sporcudurda aynı zamanda kendı ama sıkıyo habıre maç habıre maç sırf oyuzden annem bı ane tv alıverdı bıze kışın
Evet ya günler geciyor aslinda ama gecmiyor gibi geliyor bize baksana ben 50lere düsmüsümhmm simdi anlasildi eniste sporcuymus tabiiki cok normal ozaman bu kadar mac ci olmasi kuzum elifcik dogsunda biraz ara verir maca
hayı dıyelum hayra cıksın canım ıstersen muslugu aç öyle anlat su gıbı gelip gecssın eger kotu gorduysen
valla yarın sorcam kuzu doktora bilir ehrhalde..olmazsa okul müdürünü arayacağım..ilk iki hafta çalışıp bırakacağım eylül ayında çünkü...çocuklardada kopukluk olmasın bir öğretmenler kapatsınlar bir dönemi...
Aaaa yörük biriyle karşılaşmayalı çok olmuştu ne güzel,ben de seni çok sevdim canım kanım ısındışimdi daha çok sevdim seni bende yörüğüm nerelısın canım sen .ah ADALET ADECE BİR KADIN ADI OLARAK KALMAKTA ÜLKEMDE kızımın adını adalet koysamda bu ağır ısım yerde kalmasa miki
bende bugunden sonra 60 lara düşcem inş. banada gecmıyo gıbı gelıyodu geçmıyo dıyodum burda ama 30 lar koşturuyor sankı demi herkes neden elifin yanına ısım arıyoruz canım bız elif dıcez ama belkı buyuynce neden eskı ısım koydunuz bana derse dıye elif azra dedık elif ecem dedık bakalım senın fıkrın varmı
bBayramda da bi güzelleselim tabii, bende bugun çıktım kendime bayramlik niyetine birşeyler aldım :) sabahlik ve gecelik aldım.
Esim ve oğlumu da yine es gecmedim :))
Esime de gömlek aldım Bayram icin oğluma da tulum. Almadan duramıyorum galiba
Birde uni baby yenildogan ıslak pamuk mendil aldım oğluma 3lu paket.
Haa bir de hacı şakırım granul matik sabun toz deterjanini aldım. Onunla yıkarım bebegin kıyafetlerini dedim.
Sizce iyi mı. Birde dalın in sıvı deterjani vardı.
Bu arada ben çıkıyorum. İftar vakti. Sonra uğrarım.
Hayırlı iftarlar herkese.
bızımkı futbolcu deıl ama aynen oyle herturlu lıgı futbol programını ızlıyor baygınlık gellıyor kumandayı alır almaz fb tv acıyor sınır oluyorumah kıyamam ben sana kız vakıt gecıyoo bak kaç gunumuz kaldı he be diyoz gun bıtıyo anacım benımkı bıraksan 1.lig,2. lig, 3. lig alman llıgı hepsini izler bırazda bransından dolayı sporcudurda aynı zamanda kendı ama sıkıyo habıre maç habıre maç sırf oyuzden annem bı ane tv alıverdı bıze kışın
hosgeldın canım cok sukur ıyıyız sen nasılsın ????slm kızlar hayırlı akşamlar nasılsınız?
hoşbuldum canım ben de iyi olmaya çalışıyorum ama son bi kaçgündür çok fazla kasılmalarım var napsam bilmiyorumb
ohh ıyı yapmıssın canım gule gule kullanın..
bende hacı sakır aldım canım onunla yıkadım..
bızımkı futbolcu deıl ama aynen oyle herturlu lıgı futbol programını ızlıyor baygınlık gellıyor kumandayı alır almaz fb tv acıyor sınır oluyorum
hosgeldın canım cok sukur ıyıyız sen nasılsın ????
hoşbuldum canım ben de iyi olmaya çalışıyorum ama son bi kaçgündür çok fazla kasılmalarım var napsam bilmiyorum
dr umla görüşmedim canım ama kendimi yormadım hiç son günlerde devam ederse gidip bi görünücemdoktorunla gorustunmu canım???kendını yoracak bısey yapma canım yat devamlı bazen yoruluncada oluyor benım cok fazla olmadı kasılmm
ohhh mısss ne guzel yapmıssınızz:))Tekrar selamlar arkadaşlar,kızımla yemeğimizi yedik kahvemizi içtik dizimizi izliyoruzGündüzki gerginlikten sonra ne güzel kestirmişim
canım senın bu kasılmaların bayadır oluyor galıba bence bır an once doktorunla gorusdr umla görüşmedim canım ama kendimi yormadım hiç son günlerde devam ederse gidip bi görünücem
hoşgeldin cnm afiyet olsun hayırdır ne gerginliği yaşadın?Tekrar selamlar arkadaşlar,kızımla yemeğimizi yedik kahvemizi içtik dizimizi izliyoruzGündüzki gerginlikten sonra ne güzel kestirmişim
yok canım iki gündür başladı bu daha önce yoktu önceki ağrılarım kasılma türü değildiohhh mısss ne guzel yapmıssınızz:))
canım senın bu kasılmaların bayadır oluyor galıba bence bır an once doktorunla gorus
Geçmişi okuman lazım canım,tekrar hortlatmayalım..Oluyor arada yanlış anlamalar,anlaşılmamalar..Sonuçta burada sadece yazı dilimiz konuşuyor,birbirimizi görmiyoruz,tanımıyoruz..Ama burda birçok kişiye kanım ısındı,onlar kendilerini belli ediyorlar..hoşgeldin cnm afiyet olsun hayırdır ne gerginliği yaşadın?
pek anlamadım ama üzme kendini canım burası sanal alem herşeyi herkesi ciddiye almamak lazımGeçmişi okuman lazım canım,tekrar hortlatmayalım..Oluyor arada yanlış anlamalar,anlaşılmamalar..Sonuçta burada sadece yazı dilimiz konuşuyor,birbirimizi görmiyoruz,tanımıyoruz..Ama burda birçok kişiye kanım ısındı,onlar kendilerini belli ediyorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?