yok canım iki gündür başladı bu daha önce yoktu önceki ağrılarım kasılma türü değildi
Yok canım geldi geçti uzatmıyorum,kapandı zaten..Bugün tv lere ve gazetelere bakarsak çok daha ciddi şeyler oldu,geri dönülmez olaylar..pek anlamadım ama üzme kendini canım burası sanal alem herşeyi herkesi ciddiye almamak lazım
amin canım sağolasınpardon canım ben kasılma dıye hatırlıyorum ıns devam etmez canım allah sıfa versın
evet ya memleket ne kaışmış neler neler olmuş nolcak bu ülkenin hali böyle giderseYok canım geldi geçti uzatmıyorum,kapandı zaten..Bugün tv lere ve gazetelere bakarsak çok daha ciddi şeyler oldu,geri dönülmez olaylar..
kuzu geç olmasaydı okul müdürünü arardım...haziran veya mayıs annelerinden doğum yapanlara mı sorsak ne etsek...şu da var kuzu...ben 37.haftamda değil de 35.haftamda ayrılacağım..yaw kafam karıştı...şimdi 35.de ayrılamaz myım ben..
Allah ömür verirse kızmın geleceğini kara kara düşünmeye başladım,eşimin yurtdışında çalışm aimkanı var,böyle giderse mecburen gidicez yani..Allah sonumuzu hayır etsin..evet ya memleket ne kaışmış neler neler olmuş nolcak bu ülkenin hali böyle giderse
İyi almışım o zaman :)ohh ıyı yapmışsın stress attın demekkı alışveriş yaparak ıyı gunlerde kullanın jasmıncım sıvı deterjan değilde sabun tozu dıyorlar bende senın aldıgından alıcam kızlar evet bayramda azcık suslenın püslenın artık bızler oyle ne nıyete ne alıyoz afiyet olsun
Bende alıştım gercekten. İyi oluyor.eniste bulmus yolu sen kulübte takil ben mac bakayim süpermis bakitmiyonmu kizz yoksa maca..evet bende bi alistim ki buraya vallaha fena oldu fena ama iyi oluyor ya böyle sizler gibi güzel insanlarla tanismak cok güzel
Sana da hayırlı akşamlar sebi. İyiyiz iftarı yapıp geldik. Sen nasılsın?slm kızlar hayırlı akşamlar nasılsınız?
ınsan dusnmeden edemıyorkı canım ortalık kotu allah hepımızın sonunu hayır etsın sonumuz dıger musluman ulkelere benzetmesın ınsAllah ömür verirse kızmın geleceğini kara kara düşünmeye başladım,eşimin yurtdışında çalışm aimkanı var,böyle giderse mecburen gidicez yani..Allah sonumuzu hayır etsin..
amin canım hakkımızda ne hayırlıysa öyle olsunAllah ömür verirse kızmın geleceğini kara kara düşünmeye başladım,eşimin yurtdışında çalışm aimkanı var,böyle giderse mecburen gidicez yani..Allah sonumuzu hayır etsin..
afiyet olsun kuzum nolsun ben de iyi olmaya çalışıyorum napimİyi almışım o zaman :)
Kız sabahlik ve geceliği ekstradan aldım. Bayramlik icin etek aldımbiraz cümleyi yanlis kurdum galiba. İftara yetişmek icin hızlı yazınca :))
Bende alıştım gercekten. İyi oluyor.
Sana da hayırlı akşamlar sebi. İyiyiz iftarı yapıp geldik. Sen nasılsın?
Evet iyi herhalde o bende onu kullanayım dedim.b
ohh ıyı yapmıssın canım gule gule kullanın..
bende hacı sakır aldım canım onunla yıkadım..
bızımkı futbolcu deıl ama aynen oyle herturlu lıgı futbol programını ızlıyor baygınlık gellıyor kumandayı alır almaz fb tv acıyor sınır oluyorum
hosgeldın canım cok sukur ıyıyız sen nasılsın ????
Hosgeldin canım, afiyet olsun.Tekrar selamlar arkadaşlar,kızımla yemeğimizi yedik kahvemizi içtik dizimizi izliyoruzGündüzki gerginlikten sonra ne güzel kestirmişim
Canım magnezyum kullanıyor musunyok canım iki gündür başladı bu daha önce yoktu önceki ağrılarım kasılma türü değildi
Geçmişi okuman lazım canım,tekrar hortlatmayalım..Oluyor arada yanlış anlamalar,anlaşılmamalar..Sonuçta burada sadece yazı dilimiz konuşuyor,birbirimizi görmiyoruz,tanımıyoruz..Ama burda birçok kişiye kanım ısındı,onlar kendilerini belli ediyorlar..
Tekrar selamlar arkadaşlar,kızımla yemeğimizi yedik kahvemizi içtik dizimizi izliyoruzGündüzki gerginlikten sonra ne güzel kestirmişim
evet canım kullanıyorumEvet iyi herhalde o bende onu kullanayım dedim.
Hosgeldin canım, afiyet olsun.
Her gun kahve iciyor musun caty? Ben onceden cok içerdim ama simdi pek içmiyorum.
Canım magnezyum kullanıyor musun
Biraz once sezin de yazdı gene. Uyuyup kalmış konuları anca okumuş.
Hiç gerek yok bende de gerginliğe.
Dediğin gibi yazı dilinde bazen iyi de söylesen kötü gibi ifade edebiliyor insan.
Kahve dediğim türk kahvesi canım,günde 1 veya 2 günde 1 içiyorum,biçok şeye faydası varmış sağlık açısından..Nadiren de nescafe içiyorum,abartılmadığı sürece sorun yok demişti doktorum.Evet iyi herhalde o bende onu kullanayım dedim.
Hosgeldin canım, afiyet olsun.
Her gun kahve iciyor musun caty? Ben onceden cok içerdim ama simdi pek içmiyorum.
Canım magnezyum kullanıyor musun
Biraz once sezin de yazdı gene. Uyuyup kalmış konuları anca okumuş.
Hiç gerek yok bende de gerginliğe.
Dediğin gibi yazı dilinde bazen iyi de söylesen kötü gibi ifade edebiliyor insan.
Aynen canım,cici cici konuşalımselam canım kestirmekle iyi yapmışsın..Ben genelde sessiz okuyorum yazılanları. Hakikaten bugünkü de gereksiz bi gerginlikti uzayıp gitti boşuna neyse gitti en azından. Şahsen ben bu forumda kişilerin karşılıklı tartışma değil sıcak arkadaşça cici sohbet etmesini seviyorum genelde olduğu gibi ve o yüzden takip ediyorum.Hoşuma giden kısmı bu...Hep böle olsun inşallah...Birbirimizin halinden en iyi biz anlarız çünkü hepimiz aynı durumdayız,göbüşlü ,bebişli...
Neden bu kadar geç gelmesine izin veriyosun bakayım?Hamiş hamiş seni evde neden yalnız bırakıyor?offf aman sıkıldım ya kocada gec gelecek arkadaslarıyla okeye gıdeceklermıs sahura kadar tekım yanı
Neden bu kadar geç gelmesine izin veriyosun bakayım?Hamiş hamiş seni evde neden yalnız bırakıyor?Kocam da birazdan gelir,restoranı kapaması lazım..
Önemli olan alışkanlık haline getirmemesi,ilerde Allah korusun akşamları bebeğinle baş başa kalırsın evde,onların baba sevgisine ilgisine de çok ihtiyaçları var..Seni korkutmak değil amacım muhakkak sen daha iyi tanırsın bilirisin,eşim eğer evcimen olmasaydı benimkinin de elimden çekeceği olurdu..annemler de uzaktalar zaten birbaşıma ağlar kalırdım heraldecanım bız evlenelı 3 yıl oldu ve esım 2.kez boyle bısey ıstıyor benden dıgerıde gecen haftalarda olmmustu bu ramazanda cok calıstı bıraz kafasını dagıtsın ama alısganlık halıne getırırse ıste ozaman cekecegı var elımde
zaten oyle bısey yapsa bastann yapardı canım yanı yapmaz su aralar bıraz sıkıldı ondan yoksa 3yıldır bensız bı yere gıtmıs degıldır bazen ben derdım hadı gıt bulus arkadaslarınla felan dıye yıne gıtmezdı yıne gıtmezdı cok sukur bızımkıde baya evcımen...allah yuzumuze bakmıs canım gurbetteyız ama kocıslerımızn oyel kotu huyları yokÖnemli olan alışkanlık haline getirmemesi,ilerde Allah korusun akşamları bebeğinle baş başa kalırsın evde,onların baba sevgisine ilgisine de çok ihtiyaçları var..Seni korkutmak değil amacım muhakkak sen daha iyi tanırsın bilirisin,eşim eğer evcimen olmasaydı benimkinin de elimden çekeceği olurdu..annemler de uzaktalar zaten birbaşıma ağlar kalırdım heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?