Sevindim canım,Allah daim etsin..eşimi geçenlerde yakın üniversite arkadaşları iftara çağırdılar eşim eşsiz diye kabul etmedi,bişey demedim ama çok hoşuma gitti bu düşüncesizaten oyle bısey yapsa bastann yapardı canım yanı yapmaz su aralar bıraz sıkıldı ondan yoksa 3yıldır bensız bı yere gıtmıs degıldır bazen ben derdım hadı gıt bulus arkadaslarınla felan dıye yıne gıtmezdı yıne gıtmezdı cok sukur bızımkıde baya evcımen
Sevindim canım,Allah daim etsin..eşimi geçenlerde yakın üniversite arkadaşları iftara çağırdılar eşim eşsiz diye kabul etmedi,bişey demedim ama çok hoşuma gitti bu düşüncesi
İnşallah canım..o biraz da bizim elimizde,eve geldiğinde huzur ve sevgi bekler erkekler,tabi bu karşılıklıdır ama kadınlara daha fazla rol düşüyor..ne guzel canımm boyle dusuncelı olması allah razı olsun yıne dusunmeyen dusunmuyor ıns hep boyle kalırlar huy degıstırmezler ozellıkle ılerleyen yaslarda
karsılıkdır ama ınsanın karakterıyle ılgılıdır bazı erkekler yas ılerleyınce antropoza felan gırıyor galıba evde ne olursa olsun gozu dısarı kayıyorİnşallah canım..o biraz da bizim elimizde,eve geldiğinde huzur ve sevgi bekler erkekler,tabi bu karşılıklıdır ama kadınlara daha fazla rol düşüyor..
Aman Allah korusun..karsılıkdır ama ınsanın karakterıyle ılgılıdır bazı erkekler yas ılerleyınce antropoza felan gırıyor galıba evde ne olursa olsun gozu dısarı kayıyor
Bugünkü gerginliği bende okudum ve ilk defa burda öle bi kınuşma tarzıyla karşılaştım herkes birbirine gayet saygılı bende de alışkanlık yaptı forum keşke önceden keşfetsetmişim((
iyi akşamlar herkese
benim gene mide ydanmaları başladı süt soda gaviscon yok fayda etmio bogazıma kadar yanıom
benim de yanıyo gerçekten hiçbişey fayda etmiyor bazen çok gıcık bi durum.dün gece uykudan ağzıma acı su gelmesiyle uyandım öksüre öksüre yana yana boğuluyodum az daha hayatımda böle iğrenç bi tat almamıştım ıyyyyyyyyyyyyyy çok korkunçtu sonra hep iki yastıkla yattım.
kızlar size birşey sorucam iki gündür ishal ve karın ağrısı yaşıyorum yani dün akşam başladı hala devam ediyor kızımın hareketleri de az halsizlik de var acaba doktora gisemmi ki yarın önemli midir bu ishal
kızlar size birşey sorucam iki gündür ishal ve karın ağrısı yaşıyorum yani dün akşam başladı hala devam ediyor kızımın hareketleri de az halsizlik de var acaba doktora gisemmi ki yarın önemli midir bu ishal
Geçmiş olsun canım..Geçen gün ben de çok fena olmuştum,yediklerimden midir nedir ,az yağlı yemeye çalışıyorum..2 soda içtim bir de doktorumun verdiği reflü hapını içtim de biraz rahatladım..iyi akşamlar herkese
benim gene mide ydanmaları başladı süt soda gaviscon yok fayda etmio bogazıma kadar yanıom
canım haşlama patates muz yesen belki faydalı olabilir bunları bi deneseydin denedikten sonra geçmezse doktora görün derim
üşütmüş olabilirsin
tam bır haftadır ıshalım canım ama ben kaşındım çunku kabız olmamak ıçın tedbır aldım hep malum şuankı meyveler ishal yapmaya elverişli ü.... m olsun k....ı olsun ve benımde gecen 2 gun çok cılız hareketler yaptı derınden derınden hiç düşünmemeye çalıştım ama 2 gundurde benı sallıyo resmen oyuzden dedıklerın bende de oldu ama yınede dr danışmak ıstersen en bılırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?