2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Sevindim canım,Allah daim etsin..eşimi geçenlerde yakın üniversite arkadaşları iftara çağırdılar eşim eşsiz diye kabul etmedi,bişey demedim ama çok hoşuma gitti bu düşüncesi

Sevindim canım,Allah daim etsin..eşimi geçenlerde yakın üniversite arkadaşları iftara çağırdılar eşim eşsiz diye kabul etmedi,bişey demedim ama çok hoşuma gitti bu düşüncesi

ne guzel canımm boyle dusuncelı olması allah razı olsun yıne dusunmeyen dusunmuyor ıns hep boyle kalırlar huy degıstırmezler ozellıkle ılerleyen yaslarda

Bugünkü gerginliği bende okudum ve ilk defa burda öle bi kınuşma tarzıyla karşılaştım herkes birbirine gayet saygılı bende de alışkanlık yaptı forum keşke önceden keşfetsetmişim((

ne guzel canımm boyle dusuncelı olması allah razı olsun yıne dusunmeyen dusunmuyor ıns hep boyle kalırlar huy degıstırmezler ozellıkle ılerleyen yaslarda
İnşallah canım..o biraz da bizim elimizde,eve geldiğinde huzur ve sevgi bekler erkekler,tabi bu karşılıklıdır ama kadınlara daha fazla rol düşüyor..

İnşallah canım..o biraz da bizim elimizde,eve geldiğinde huzur ve sevgi bekler erkekler,tabi bu karşılıklıdır ama kadınlara daha fazla rol düşüyor..
karsılıkdır ama ınsanın karakterıyle ılgılıdır bazı erkekler yas ılerleyınce antropoza felan gırıyor galıba evde ne olursa olsun gozu dısarı kayıyor

amın....vazgecmıs benım herıf gıtmeyecekmıs benden tatlı ıstemıstı bende gec gelecek dıye yapmadım keske gıtseydı

Son düzenleme:
Bugünkü gerginliği bende okudum ve ilk defa burda öle bi kınuşma tarzıyla karşılaştım herkes birbirine gayet saygılı bende de alışkanlık yaptı forum keşke önceden keşfetsetmişim((

cnım ben burdakı arkadaşları fazla benımseyınce onlara bişeyler söyleyenlere otamatık olarak korumaya gecıyorum onu farkettım de haksızlıgada gelemem ani çıkışlarım oluyo benımde ama gereksız ya urası mahkememe mı yargılıyolar yazdıklarıyla olmazkii bız bazen bırbırımıze öz eleştrı yapıyoz aaaa yapma kız falan dıyoz bırbırımızede ama hergun gorustugumuz için sankı tanıyoruz

iyi akşamlar herkese
benim gene mide ydanmaları başladı süt soda gaviscon yok fayda etmio bogazıma kadar yanıom

iyi akşamlar herkese
benim gene mide ydanmaları başladı süt soda gaviscon yok fayda etmio bogazıma kadar yanıom

benim de yanıyo gerçekten hiçbişey fayda etmiyor bazen çok gıcık bi durum.dün gece uykudan ağzıma acı su gelmesiyle uyandım öksüre öksüre yana yana boğuluyodum az daha hayatımda böle iğrenç bi tat almamıştım ıyyyyyyyyyyyyyy çok korkunçtu sonra hep iki yastıkla yattım.

kızlar size birşey sorucam iki gündür ishal ve karın ağrısı yaşıyorum yani dün akşam başladı hala devam ediyor kızımın hareketleri de az halsizlik de var acaba doktora gisemmi ki yarın önemli midir bu ishal

ewet 2 yastıkla yatmak lazım ama yatmadıgın zamanlarda kide çok fena. hamile olmadan önceki mide yanmasına benzemio

canım haşlama patates muz yesen belki faydalı olabilir bunları bi deneseydin denedikten sonra geçmezse doktora görün derim
üşütmüş olabilirsin

tam bır haftadır ıshalım canım ama ben kaşındım çunku kabız olmamak ıçın tedbır aldım hep malum şuankı meyveler ishal yapmaya elverişli ü.... m olsun k....ı olsun ve benımde gecen 2 gun çok cılız hareketler yaptı derınden derınden hiç düşünmemeye çalıştım ama 2 gundurde benı sallıyo resmen oyuzden dedıklerın bende de oldu ama yınede dr danışmak ıstersen en bılırsın

iyi akşamlar herkese
Geçmiş olsun canım..Geçen gün ben de çok fena olmuştum,yediklerimden midir nedir ,az yağlı yemeye çalışıyorum..2 soda içtim bir de doktorumun verdiği reflü hapını içtim de biraz rahatladım..

canım haşlama patates muz yesen belki faydalı olabilir bunları bi deneseydin denedikten sonra geçmezse doktora görün derim
üşütmüş olabilirsin

onları da denemedim canım çok aşırı bir ishalim yok ama halsizlik va karın ağrısı daha fazla bir de dediğim gibi bebeğimin hareketi varla yok arası

sezinin bende kabız olmuştum sonra geçsin diye yediklerimden mii oldu nedir ama iki gündür onları yemiyorum

Bence önemli canım. Besin ve su kaybı oluyor. Oruç da tutuyorsun sen sanırım. Bebiş iyice besinsiz kalmasın Allah korusun.
Yani sen yine de danış Dr'una bence.

Son düzenleme:
60 lara düşmüşüm daha geçenlerde 70lerı kutluyordum geçmeyen zaman nasıl su gıbi akmaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…