evet canım tutyordum da bugün tutmadım yarın da tutamam hala geçmedi karın ağrım olmazsa yarın doktorumu arayıp sorarım gel derse giderim bendeBence önemli canım. Besin ve su kaybı oluyor. Oruç da tutuyorsun sen sanırım. Bebiş iyice besinsiz kalmasın Allah korusun.
Yani sen yine de danış Dr'una bence.
60 lara düşmüşüm daha geçenlerde 70lerı kutluyordum geçmeyen zaman nasıl su gıbi akmaya başladı
saol canım Rabbim daha büyük sıkıntı vermesinde nasıl bişey bu mide yanması yaGeçmiş olsun canım..Geçen gün ben de çok fena olmuştum,yediklerimden midir nedir ,az yağlı yemeye çalışıyorum..2 soda içtim bir de doktorumun verdiği reflü hapını içtim de biraz rahatladım..
onları da denemedim canım çok aşırı bir ishalim yok ama halsizlik va karın ağrısı daha fazla bir de dediğim gibi bebeğimin hareketi varla yok arası
saol canım Rabbim daha büyük sıkıntı vermesinde nasıl bişey bu mide yanması ya
için ferahlıcaksa git bi doktora bol bol su iç bende suyu çok içince bebeiş oynuo bolca
sağolsun kızım yatmamı bekliyormuş az uzanim hiç halim yok diyodum ki içerde faaliyet başladı
evet canım tutyordum da bugün tutmadım yarın da tutamam hala geçmedi karın ağrım olmazsa yarın doktorumu arayıp sorarım gel derse giderim bende
son aylarda daha hızlı geçiyor sanki zaman bana ilk aylar geçmek bilmiyordu şimdi daha çabuk geçiyor gibi geliyor
sağolsun kızım yatmamı bekliyormuş az uzanim hiç halim yok diyodum ki içerde faaliyet başladı
soluma yatmaktan bıktım uyuşuo her yerim ayak tırnagımdan başıma kadar ya :2::2:
Kızlar balık yağı içeniniz var mı,doktorum balık yağı verdi gereksiz kilo yapar mı ki
Kızlar balık yağı içeniniz var mı,doktorum balık yağı verdi gereksiz kilo yapar mı ki
Canım ben baktım solumda rahat değilim donüyorum sagıma. Ne yapayım uyuyamiyorum yoksa.
bende uyku arasında dönüyorum sagıma biraz öle uyuyup tekrar sola dönüyorum 67 gün kaldı sabredecez ne yapalım.çevreme az naz yapıyım söyleniyim diyorum herkes eeee anne olmak kolay degil deyip kestirip atıo nazda yapamıom
günaydın feyzaacım, nasılsın?Günaydınnnnnn güzel anneler
günaydın feyzaacım, nasılsın?
ben de deterjan alıp yıkasam,ütüleyip kenara koysam çok rahatlıycam. huzursuz hissediyorum kendimi şu anda :)iyiyim canım sen nasılsın?bebeğin nasıl...sonunda doğum çantamın hazırlıklarınıda bitirdim ama günler geçmek bilmiyor sanki...
ben de deterjan alıp yıkasam,ütüleyip kenara koysam çok rahatlıycam. huzursuz hissediyorum kendimi şu anda :)
bayram dönüşü hazırlayıp çantamı kenara koyucam inş.
senin kız mıydı erkek miydi bebeğin? dogum tarihlerimiz aynıymış.
hazırlaman iyi olur canım kafan rahat olur en azından oğlumuz olacak inş bakalım belkide doğumumuz da aynı gün olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?