benim şimdilik sezaryen gözüküyo canım kızım aşağıdaymış o yüzden gün bile verdi doktorumuz ekime kalmıycaz sanırımeylülün son haftası alıcak kısmetse.
Günaydın canlaarrrrrrrr
siz ve minikleriniz nasıll
kızlar dün en sonunda kızımızın beşiğini, dolabını, ana kucağını, bebek bakım çantasını ve küvet takımını aldık. pek bi eksiğimiz kalmadı artık çok şükür, üzerimden büyük bi yük kalktı. tabii bi de evimize yerleştirirsek stresi de biticek inş.
hayırlısı olsun canım, sağlıcakla gelsinler de doğum şekli çok önemli değil. kazasız belasız atlatalım inş. hepimizinş sağlıkla kucağına alırsın canım hakkımızda hayırlısı benim oğlumunda pozisyonu kötüymüş öyle söyledi son gittiğimde değişebilir ama bellide olmaz dedi ağustosun son haftasına kontrol yazdı bakalım o zaman karar verecek sezaryen veya normal diye
günaydın canımm, evet rahatladım ben de ama dedim ya eve de kuruldugunu göreyim stresim bitecekgünaydın cnmmmmm ohh ne güzel büyük eskiklerini bitirmişsin darısı banabizimde beşik puset küvet felan büyük şeyler kaldı. alsam rahatlıycam bende
Kızlar bu konuyu bende merak ediyorum. Birde şunu düşünüyorum ben. Şimdi tatildeyiz ya çalışabilir raporunu yinede 32.haftada mı alicaz.okullarin açılma yakını gidip alsak olurmu ki benim 34.haftsya denk geliyor sanırım okullarin açılması
sağol Neslimmmm seni burda görmek süperrrGünaydınnn güzel anneler ve sevgili minikleri.
Gününüzüb güzel geçmesi dileklerimle..,
Adigecim iyi günlerde kullanın inşallh. Benimde herşey bitti sayılır artık ütülerimi yapıp minnakımın dolabını yerleştirip doğum çantamı hazırlayacağım inşallah.
bu durm bi arkadaşımın başına geldi 32. hafta dolunca (33+1)gitmiş 1 haftası yanmış o yüzden. sen sen ol daha erken git diye aradı beniben öğrendiğim kadarıyla 32. haftada özellikle gitmen gerekiyor 34.haftada gidersen 32 den sonra çalıştığın iki hafta boşa gidermiş doktorlar o tarihi özellikle hesaplıyolar canım
bu durm bi arkadaşımın başına geldi 32. hafta dolunca (33+1)gitmiş 1 haftası yanmış o yüzden. sen sen ol daha erken git diye aradı beni
ben de yarın gidicem inş. 31+5 olcaz galiba, doktor bayramdan önce veriyo raporu 3-4 günüm yanmasın diye.
sağol Neslimmmm seni burda görmek süperrr
senin bi işin kalmamış yaa ne güzel ben de bayram sonrası hazır olucam inş.onları ütülemekten nolcakk kızz minicik minicik hepsi yardıma gelirim ben
herkese günaydın
Çalışan anneye müjde! | Seç Haber
Günaydın canımmmmmmmmmmm o ayak şişliğini hiç sorma yaa yeni spor ayakkabı aldım bilek bölümleri genişlemiş bile çok sinir bi durumgünaydın kızlar nasılsınız ben bugün baya bi şişuyandım sandaaetler ayağıma zor girdi ona canım biraz sıkkın
Adige canım hayrlı olsun bebişin eşyaları artık biz de bayramdan sonra hem benim cantam için hem de kızımın kalan ihtiyaçları için çarşıya çıkıcaz fazla da bi sey alamadım kı baya zorlu bi alış veriş beni beklıyo iyice şişip kalmadan halledeyim diyorum
bugün serap doktora gidecekti umarım güzel haberlerle gelir hepimize güzel bi gün olsun inşallah :)
geçmiş olsun. bol bol dinleniyoruuuzz yatıyoruzz kalkmıyoruz tamam mı?Günaydın kızlar ben raporumu aldım sinuzit olmuşum ilaç verdi antibiyotik ama ben icmicem çok kötü olursan icersin dedi aile hekimim kendi doktoruma ulasamadim soramadim ilaclari
Sabah bende okudum haberi. Rafa kalkacağı belliydi. Eylül e kaldı izin onayı dediklerinde fatma şahin e yazı yazdım özellikle.Ama hiç bir şekilde dönen olmadı. Neymiş 6 ay olunca kadının çalışma istihdamı düşermiş. Bence bunu işkolik yada işverenler söylemiştir.
Buralar bensiz boş kaldı adigecim. Fırsat buldukça giriyorum ancak özlüyorum da sizleri.
Onları ütülemekten ne olacak diyo ya :) Bütün gün touruyorum ya akşam oturamıyrum sadece yatış pozisyonundayım bunu düşününcede ütü insanın gözünde büyüyor
bu durm bi arkadaşımın başına geldi 32. hafta dolunca (33+1)gitmiş 1 haftası yanmış o yüzden. sen sen ol daha erken git diye aradı beni
ben de yarın gidicem inş. 31+5 olcaz galiba, doktor bayramdan önce veriyo raporu 3-4 günüm yanmasın diye.
dıkkat et canm gecmiş olsn dok sormadan içme derimGünaydın kızlar ben raporumu aldım sinuzit olmuşum ilaç verdi antibiyotik ama ben icmicem çok kötü olursan icersin dedi aile hekimim kendi doktoruma ulasamadim soramadim ilaclari
geçmiş olsun. bol bol dinleniyoruuuzz yatıyoruzz kalkmıyoruz tamam mı?
belliydi kızlar zaten benim hiç umudum yoktu 6 ay olacağına dair.
Evde 2 sepet ütü var aklıma geldi daraldım bak yine
beni de doktor 32+4 te çağırdı sıkıntı olmaz dimi?
beni de doktor 32+4 te çağırdı sıkıntı olmaz dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?