2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
benim şimdilik sezaryen gözüküyo canım kızım aşağıdaymış o yüzden gün bile verdi doktorumuz ekime kalmıycaz sanırım eylülün son haftası alıcak kısmetse.

inş sağlıkla kucağına alırsın canım hakkımızda hayırlısı benim oğlumunda pozisyonu kötüymüş öyle söyledi son gittiğimde değişebilir ama bellide olmaz dedi ağustosun son haftasına kontrol yazdı bakalım o zaman karar verecek sezaryen veya normal diye

günaydın cnmmmmm ohh ne güzel büyük eskiklerini bitirmişsin darısı banabizimde beşik puset küvet felan büyük şeyler kaldı. alsam rahatlıycam bende

hayırlısı olsun canım, sağlıcakla gelsinler de doğum şekli çok önemli değil. kazasız belasız atlatalım inş. hepimiz

günaydın cnmmmmm ohh ne güzel büyük eskiklerini bitirmişsin darısı banabizimde beşik puset küvet felan büyük şeyler kaldı. alsam rahatlıycam bende
günaydın canımm, evet rahatladım ben de ama dedim ya eve de kuruldugunu göreyim stresim bitecek
eşimi yakalamışken hepsini bi yerden aldırdım biliyorum bi daha pek denk gelmicek

Günaydınnn güzel anneler ve sevgili minikleri.
Gününüzüb güzel geçmesi dileklerimle..,
Adigecim iyi günlerde kullanın inşallh. Benimde herşey bitti sayılır artık ütülerimi yapıp minnakımın dolabını yerleştirip doğum çantamı hazırlayacağım inşallah.

ben öğrendiğim kadarıyla 32. haftada özellikle gitmen gerekiyor 34.haftada gidersen 32 den sonra çalıştığın iki hafta boşa gidermiş doktorlar o tarihi özellikle hesaplıyolar canım

sağol Neslimmmm seni burda görmek süperrr
senin bi işin kalmamış yaa ne güzel ben de bayram sonrası hazır olucam inş. onları ütülemekten nolcakk kızz minicik minicik hepsi yardıma gelirim ben

günaydın kızlar nasılsınız ben bugün baya bi şişuyandım sandaaetler ayağıma zor girdi ona canım biraz sıkkın
Adige canım hayrlı olsun bebişin eşyaları artık biz de bayramdan sonra hem benim cantam için hem de kızımın kalan ihtiyaçları için çarşıya çıkıcaz fazla da bi sey alamadım kı baya zorlu bi alış veriş beni beklıyo iyice şişip kalmadan halledeyim diyorum
bugün serap doktora gidecekti umarım güzel haberlerle gelir hepimize güzel bi gün olsun inşallah :)

ben öğrendiğim kadarıyla 32. haftada özellikle gitmen gerekiyor 34.haftada gidersen 32 den sonra çalıştığın iki hafta boşa gidermiş doktorlar o tarihi özellikle hesaplıyolar canım
bu durm bi arkadaşımın başına geldi 32. hafta dolunca (33+1)gitmiş 1 haftası yanmış o yüzden. sen sen ol daha erken git diye aradı beni
ben de yarın gidicem inş. 31+5 olcaz galiba, doktor bayramdan önce veriyo raporu 3-4 günüm yanmasın diye.

Son düzenleme:

evet canım bu tarih önemli tam 31+6 da gidince olur 32 in dolmuş oluyor o tarihte gitmek gerekiyor.

sağol Neslimmmm seni burda görmek süperrr
senin bi işin kalmamış yaa ne güzel ben de bayram sonrası hazır olucam inş. onları ütülemekten nolcakk kızz minicik minicik hepsi yardıma gelirim ben

Buralar bensiz boş kaldı adigecim. Fırsat buldukça giriyorum ancak özlüyorum da sizleri.
Onları ütülemekten ne olacak diyo ya :) Bütün gün touruyorum ya akşam oturamıyrum sadece yatış pozisyonundayım bunu düşününcede ütü insanın gözünde büyüyor

Sabah bende okudum haberi. Rafa kalkacağı belliydi. Eylül e kaldı izin onayı dediklerinde fatma şahin e yazı yazdım özellikle.Ama hiç bir şekilde dönen olmadı. Neymiş 6 ay olunca kadının çalışma istihdamı düşermiş. Bence bunu işkolik yada işverenler söylemiştir.

Günaydın kızlar ben raporumu aldım sinuzit olmuşum ilaç verdi antibiyotik ama ben icmicem çok kötü olursan icersin dedi aile hekimim kendi doktoruma ulasamadim soramadim ilaclari

Günaydın canımmmmmmmmmmm o ayak şişliğini hiç sorma yaa yeni spor ayakkabı aldım bilek bölümleri genişlemiş bile çok sinir bi durum
yaparsın alışverişini sen de canım hepsi bi günde hallolur inş.

günaydın annişler biz daha yeni kalktık oglusmla kızımla kahvaltı yaptk bugün benim dogum gunum kızım bana resim yapmıs cok guzel ben pastanın mumlarını üflerken bide eşimn msjyla uyandm cok güzel bi gün bide hayırlısıyla oglusumuzu alsak kucagımıza bugun kızımla alışverişe cıkcz sona kaldk bıraz ama kızıma elbıse alcm bıde kendıme gömlek pantoln bişeym olmyo inş fena olmamda alışverş yapabılırz

Günaydın kızlar ben raporumu aldım sinuzit olmuşum ilaç verdi antibiyotik ama ben icmicem çok kötü olursan icersin dedi aile hekimim kendi doktoruma ulasamadim soramadim ilaclari
geçmiş olsun. bol bol dinleniyoruuuzz yatıyoruzz kalkmıyoruz tamam mı?

belliydi kızlar zaten benim hiç umudum yoktu 6 ay olacağına dair.

Evde 2 sepet ütü var aklıma geldi daraldım bak yine

beni de doktor 32+4 te çağırdı sıkıntı olmaz dimi?

Sorma ya bana da daral geliyor adige cim korkmuyor baksana ütüden hayran oldum sana adigecim.
Şu batma olmasa oturduğum yerden tv karşısında yapıcam da batma herşeyi mahfediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…