canımmmmmmm hoşgeldinnn, evinde misin şimdi yani ?Günaydın kızlar ben raporumu aldım sinuzit olmuşum ilaç verdi antibiyotik ama ben icmicem çok kötü olursan icersin dedi aile hekimim kendi doktoruma ulasamadim soramadim ilaclari
sorun olmaz sanırım canım, olsa doktorun söylerdi heralde :44:geçmiş olsun. bol bol dinleniyoruuuzz yatıyoruzz kalkmıyoruz tamam mı?
belliydi kızlar zaten benim hiç umudum yoktu 6 ay olacağına dair.
Evde 2 sepet ütü var aklıma geldi daraldım bak yine
beni de doktor 32+4 te çağırdı sıkıntı olmaz dimi?
Günaydın kızlar ben raporumu aldım sinuzit olmuşum ilaç verdi antibiyotik ama ben icmicem çok kötü olursan icersin dedi aile hekimim kendi doktoruma ulasamadim soramadim ilaclari
evde koca bi tepe var gözüm hiç korkmuyo ondan korksa hepsini yapardımSorma ya bana da daral geliyoradige cim korkmuyor baksana ütüden hayran oldum sana adigecim.
Şu batma olmasa oturduğum yerden tv karşısında yapıcam da batma herşeyi mahfediyor.
Günaydın kızlar ben raporumu aldım sinuzit olmuşum ilaç verdi antibiyotik ama ben icmicem çok kötü olursan icersin dedi aile hekimim kendi doktoruma ulasamadim soramadim ilaclari
evde koca bi tepe var gözüm hiç korkmuyo ondan korksa hepsini yapardım
pazar günü biraz aazaltayım dedim ama 10 parça kadar ütüleyebildim sıcaktan resmen fenalaşıyorum
az az yapıyorum ama o sırada yıkananlar hemen sıraya giriyo
günaydın annişler biz daha yeni kalktık oglusmla kızımla kahvaltı yaptk bugün benim dogum gunum kızım bana resim yapmıs cok guzel ben pastanın mumlarını üflerken bide eşimn msjyla uyandm cok güzel bi gün bide hayırlısıyla oglusumuzu alsak kucagımıza bugun kızımla alışverişe cıkcz sona kaldk bıraz ama kızıma elbıse alcm bıde kendıme gömlek pantoln bişeym olmyo inş fena olmamda alışverş yapabılırz
nice mutlu senelere canım eşin ve kızınla tabi bi de bebişinle Allah seneye doğum gününü oğlunu da kucağına alıp kutlarsın :)
nice mutlu senelere canım eşin ve kızınla tabi bi de bebişinle Allah seneye doğum gününü oğlunu da kucağına alıp kutlarsın :)
geçmiş olsun. bol bol dinleniyoruuuzz yatıyoruzz kalkmıyoruz tamam mı?
belliydi kızlar zaten benim hiç umudum yoktu 6 ay olacağına dair.
Evde 2 sepet ütü var aklıma geldi daraldım bak yine
beni de doktor 32+4 te çağırdı sıkıntı olmaz dimi?
mrb kızlarrrr...bugun dr kontrolüm vardı.oğluşum 2 kilo ,42 cm olmuş.(boy tabi yaklaşık değeri)dr 3,500 geçer dedi.ve normal doğum pozisyonunu almış dedi,zaten hareketlerini sağ göğsümün altında hissediyodum,bacakalrı ordaydı bu sbh
amiiin canım inan tek istegim bu evlatlarmla kocamla huzurlu saglıklı bi yaşam şimdi hep hayal gibi geliyo hic dogmucakmıs gıbı gelıyo
selam kızlar :))
şu doğum izni olayını resmen uzata uzata cılkını çıkardılar ya ne bu sanki bi karara bağlıyamadılar ,i bizide strese sokuolar gereksiz yere ne olucaksa olsun artık , böyle sürekli umutlanmaktan çok gerildim ben .....
ben de aynı yöntemle bitiricem yoksa kalır onlar öyleeBende vantilatörü açıp karşımda yapmayı düşünüyorum yavaş yavaş. Ablam dayanamıyor o ütüler bitecek bu ne ya süründü resmen yapıp yerleştirelim biarn önce diyo :)
maşalaaahhh canım bebişine kocaman olmşmrb kızlarrrr...bugun dr kontrolüm vardı.oğluşum 2 kilo ,42 cm olmuş.(boy tabi yaklaşık değeri)dr 3,500 geçer dedi.ve normal doğum pozisyonunu almış dedi,zaten hareketlerini sağ göğsümün altında hissediyodum,bacakalrı ordaydı bu sbh
ben de aynı yöntemle bitiricem yoksa kalır onlar öylee
maşalaaahhh canım bebişine kocaman olmş
Kaçıncı haftadasin. Mssallah. Benimki 29+2de 1350 gr.dı.
İnşallah kuzuCanım beni de doktorum 32+1'de çağırdı. Raporumu o zaman vericek. Bence bi sıkıntı olmaz.
bende bugün yapacağım 5 gün bayram tatiline giriyorum. ancak bitiririm. Bayramın 1. günü ziyaretlerden sonra da 2. gün bebeğimizin odasını boyayacağız inşaallah.evde koca bi tepe var gözüm hiç korkmuyo ondan korksa hepsini yapardım
pazar günü biraz aazaltayım dedim ama 10 parça kadar ütüleyebildim sıcaktan resmen fenalaşıyorum
az az yapıyorum ama o sırada yıkananlar hemen sıraya giriyo
oy maşallah yavruyaaa. Allah nazarlardan saklasın. benimkide 42 cm ama 1635 gr teyzesi :) kız sen onu normal nasıl doğuracaksın 3500 geçerse. Allah yardımcın olsun valla.mrb kızlarrrr...bugun dr kontrolüm vardı.oğluşum 2 kilo ,42 cm olmuş.(boy tabi yaklaşık değeri)dr 3,500 geçer dedi.ve normal doğum pozisyonunu almış dedi,zaten hareketlerini sağ göğsümün altında hissediyodum,bacakalrı ordaydı bu sbh
ama bayramın 1. gününe denk geliyor tam 32. haftam. Adam tatilde yaa öfff:18:canım 4 günün yanabilir çalışacaksan eğer
bana da bazen öle oluyo ama bi bakmısız doğmuslar büyümüşler bile :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?