2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Günaydın kızlar ben raporumu aldım sinuzit olmuşum ilaç verdi antibiyotik ama ben icmicem çok kötü olursan icersin dedi aile hekimim kendi doktoruma ulasamadim soramadim ilaclari
canımmmmmmm hoşgeldinnn, evinde misin şimdi yani ?
çokkk geçmiş olsun. dogal yollardan geçirirsin sen onu.

sorun olmaz sanırım canım, olsa doktorun söylerdi heralde :44:

merhaba kızlar doğum iznini okudum 18 hafta + esnek çalışma bebeğiniz 2 yaşına gelinceye kadar sabah işte öğleden sonra evde oluyorsunuz.

Günaydın kızlar ben raporumu aldım sinuzit olmuşum ilaç verdi antibiyotik ama ben icmicem çok kötü olursan icersin dedi aile hekimim kendi doktoruma ulasamadim soramadim ilaclari

Geçmiş olsun zigzag cım . İnşallah ilaç kullanımına gerek kalmadan atlatırsın.

Sorma ya bana da daral geliyor adige cim korkmuyor baksana ütüden hayran oldum sana adigecim.
Şu batma olmasa oturduğum yerden tv karşısında yapıcam da batma herşeyi mahfediyor.
evde koca bi tepe var gözüm hiç korkmuyo ondan korksa hepsini yapardım
pazar günü biraz aazaltayım dedim ama 10 parça kadar ütüleyebildim sıcaktan resmen fenalaşıyorum
az az yapıyorum ama o sırada yıkananlar hemen sıraya giriyo

mrb kızlarrrr...bugun dr kontrolüm vardı.oğluşum 2 kilo ,42 cm olmuş.(boy tabi yaklaşık değeri)dr 3,500 geçer dedi.ve normal doğum pozisyonunu almış dedi,zaten hareketlerini sağ göğsümün altında hissediyodum,bacakalrı ordaydı bu sbh

Bende vantilatörü açıp karşımda yapmayı düşünüyorum yavaş yavaş. Ablam dayanamıyor o ütüler bitecek bu ne ya süründü resmen yapıp yerleştirelim biarn önce diyo :)

nice mutlu senelere canım eşin ve kızınla tabi bi de bebişinle Allah seneye doğum gününü oğlunu da kucağına alıp kutlarsın :)

canım 4 günün yanabilir çalışacaksan eğer

Kaçıncı haftadasin. Mssallah. Benimki 29+2de 1350 gr.dı.

selam kızlar :))

şu doğum izni olayını resmen uzata uzata cılkını çıkardılar ya ne bu sanki bi karara bağlıyamadılar ,i bizide strese sokuolar gereksiz yere ne olucaksa olsun artık , böyle sürekli umutlanmaktan çok gerildim ben .....

Selam canım hoşgeldin,
Aynen dediğin gibi uzata uzata hal oldular ablam hamileydi bu kanun çıktı ablam doğum yaptı çocuk 1 yaşına girdi hala konu ortada.
İstediklerini 1 gece de onaylıyorlar. Şimdide bir sürü değişiklik var. Bakalım bu kanun bizede yetişmez sürünür gider böyle.

Bende vantilatörü açıp karşımda yapmayı düşünüyorum yavaş yavaş. Ablam dayanamıyor o ütüler bitecek bu ne ya süründü resmen yapıp yerleştirelim biarn önce diyo :)
ben de aynı yöntemle bitiricem yoksa kalır onlar öylee

maşalaaahhh canım bebişine kocaman olmş

ben de aynı yöntemle bitiricem yoksa kalır onlar öylee

maşalaaahhh canım bebişine kocaman olmş

saolll canımmm ama dr um la hiçbişeyi konuşmuyoruz yaa gıcık ediyo benı.gerçi sona yaklaştık artık ama

Kaçıncı haftadasin. Mssallah. Benimki 29+2de 1350 gr.dı.

31+2 canım benım de 28,haftam da 1.250 idi.hızlı buyuyolar bu haftalarda

Canım beni de doktorum 32+1'de çağırdı. Raporumu o zaman vericek. Bence bi sıkıntı olmaz.
İnşallah kuzu
bende bugün yapacağım 5 gün bayram tatiline giriyorum. ancak bitiririm. Bayramın 1. günü ziyaretlerden sonra da 2. gün bebeğimizin odasını boyayacağız inşaallah.
oy maşallah yavruyaaa. Allah nazarlardan saklasın. benimkide 42 cm ama 1635 gr teyzesi :) kız sen onu normal nasıl doğuracaksın 3500 geçerse. Allah yardımcın olsun valla.
canım 4 günün yanabilir çalışacaksan eğer
ama bayramın 1. gününe denk geliyor tam 32. haftam. Adam tatilde yaa öfff:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…