2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
inş ya bu aylara gelmk bıle hayaldı ama bak 8le gıdyz vaktı zamanı gelınce dogcaklar bisekılde bızde dogum hıkayelerımızı yazcaz inş bakalım ılk doguran kım olck

içimden bi his benim kızın 38 de falan geleceğini söylüyo ama bakalım tabi Allah bilir sağlıkla doğsunlar da başka bi şey istemem tatlım:)

Dogumgünün kutlu olsun tatlim rabbim hayirli uzun ömürler nasip etsin esinle ve yavrularinla..cok mutlu olun insaallah..banada dua edin olurmu yine bugün kötü bir günümdeyim kocami cok özledim sabah kalktigimdan beri agliyorum nasil bitcek bu kadar gün düsün düsün ruhum daraliyor

Oyy masaallah tosuncuga annesi.. hrseyin iyi olmasina sevindim canim insaallah bende cuma günü güzel haberler alirim

gunaydın kızlar desem bıraz gec oldu gunaydın ıcın ama:) arkadaslar bebgınızın kılosu ne kadar 32.haftadayım ben 1650 dedı bıraz zayıfmıs

ederım canım saol üzme kendını bak bebişndde üzülüyo sayılı gün cabuk gecer bişeylerle oyalanmaya calış cık gez kafanı dağıt kötü düşünme

gunaydın kızlar desem bıraz gec oldu gunaydın ıcın ama:) arkadaslar bebgınızın kılosu ne kadar 32.haftadayım ben 1650 dedı bıraz zayıfmıs

Günaydınnn,

takma sen kilosuna ulktrasonlar doğru netice vermiyor zaten. Sıkıntı yapma kendine. Sağlıklı olduğunu bil yeter sana. Açıkçası ben ne boya nede kiloya takmıyorum. Hayırlısı ile doğsunlar zaten öle böle büyüecekler. Bence içini ferah tut sende.

maşallah ogluşuna canım ne güzeel tombiş tombiş
amiiin canım inan tek istegim bu evlatlarmla kocamla huzurlu saglıklı bi yaşam şimdi hep hayal gibi geliyo hic dogmucakmıs gıbı gelıyo
canım dogum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice senelere
Tunaydın kızlar.
Bayramustu topık bıraz sakın mı bana mı oyle geldi

sakin ewet bugünlerde sakin gidiyoruz sabahları sayfaları yetiştiremezdim geçenlerde

ederım canım saol üzme kendını bak bebişndde üzülüyo sayılı gün cabuk gecer bişeylerle oyalanmaya calış cık gez kafanı dağıt kötü düşünme

Cok güclü olmaya calisiyorum canim ama bi yerde patliyorum..cok bunaliyorum bazen dayanilcak gibi degil ne diye 15 ay su askerlik hic anlamiyorum düsürmüyorlarda..yapacak birseyim yokki elimden hicbirsey gelmiyor sadece bekliyorum..insaallah cabuk biter

bizde geldik tünaydınnnn

büşracım Rabbim dayanma gücü versin canım bi an önce bitsin inşallah bidahada ayırmasın sizi inşallah

tünaydın nacisss
hatunlar tatildelerrr tabii herkes çalışmıyo ki bizim gibi

inan çalışmak çok daha ıyı canım çalışan ınsan evde yapamıyor ben bu yıl çalşmadım anlaaşmadım hiç bir yerde huylarım değişti ınan bana hep şeyin hayalını kurardım öğlende ecde olsam şimdi yatarım alırım elıme kumandayıı oh keyfıme bakarım ınan bır yapıyosun 2 yapıysun 3. de senı tatmın etmıyoo

kim dedi zayıf dıye bak arkadaşımın bebegi 32 de 120 ıdı 3 kilo doğdu kız cocugu zatn erkek gıbı ırı olmayabılıyodu hergun 1 muz yedı son ayında bırde doneme donem artış oluyo ve duruyo 25.haftamda 30 lan kızım 29 da 1 olasa barı dedım 1350 olmuşş 2 ye katlamış şaşırdım oyuzden her gıttıgınde farklı olabılır bak bıdaha dr gıttıgınde kaç dıcek sana

Sezinimmm hosgeldin nasilsiniz anne kiz bugün bakalim

büşümmmm zaman zaman kendını avutuyosun değil mi ama bır gun biyerden patlak veriyorsun guclu lmama lazım dıyosun düşünme beklemem lazım sabırla dıyosun oğlum etkılenmesın dıyosun bır anlık bişey oluyoor ve hoppalaaa büşra özledim dıye ağlıyooo belkı sokakta yanyana gıden karı koca bıle sınırını bozuyo senın ve orda bıle kocanı ne kadar cok ozledıgını anlıyosun

hoşgeldin sezinimm
haklısın aslında ben de evlendikten sonra 3 ay oturdum evde kafayı yiyodum gerçi eşim şehir dışına gitmişti kv de kalmıştım o yokken ve beni sürekli güne götürme çabasındaydı, hiç alışık olmadığım durumlar gitmemek için hemen iş buldum kendime baktım bu kısır döngü olacak böyle, o bize birilerini getirecek biz gidicez falan dedim adige çalış kızım yoksa kafayı yersin bu düzenle sonra hep devam işte

slm tatlı bebişlerin güzel annişleri
günaydın sebiiiiiiiiiiii anca uyandın di mi tembel seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

yok kuşum uyanmıştım kahvaltı filan derken geciktim nasılsın kuzucum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…