inş ya bu aylara gelmk bıle hayaldı ama bak 8le gıdyz vaktı zamanı gelınce dogcaklar bisekılde bızde dogum hıkayelerımızı yazcaz inş bakalım ılk doguran kım olck
günaydın annişler biz daha yeni kalktık oglusmla kızımla kahvaltı yaptk bugün benim dogum gunum kızım bana resim yapmıs cok guzel ben pastanın mumlarını üflerken bide eşimn msjyla uyandm cok güzel bi gün bide hayırlısıyla oglusumuzu alsak kucagımıza bugun kızımla alışverişe cıkcz sona kaldk bıraz ama kızıma elbıse alcm bıde kendıme gömlek pantoln bişeym olmyo inş fena olmamda alışverş yapabılırz
mrb kızlarrrr...bugun dr kontrolüm vardı.oğluşum 2 kilo ,42 cm olmuş.(boy tabi yaklaşık değeri)dr 3,500 geçer dedi.ve normal doğum pozisyonunu almış dedi,zaten hareketlerini sağ göğsümün altında hissediyodum,bacakalrı ordaydı bu sbh
içimden bi his benim kızın 38 de falan geleceğini söylüyo ama bakalım tabi Allah bilir sağlıkla doğsunlar da başka bi şey istemem tatlım:)
Dogumgünün kutlu olsun tatlim rabbim hayirli uzun ömürler nasip etsin esinle ve yavrularinla..cok mutlu olun insaallah..banada dua edin olurmu yine bugün kötü bir günümdeyim kocami cok özledim sabah kalktigimdan beri agliyorum nasil bitcek bu kadar gün düsün düsün ruhum daraliyor
Oyy masaallah tosuncuga annesi..hrseyin iyi olmasina sevindim canim insaallah bende cuma günü güzel haberler alirim
gunaydın kızlar desem bıraz gec oldu gunaydın ıcın ama:) arkadaslar bebgınızın kılosu ne kadar 32.haftadayım ben 1650 dedı bıraz zayıfmıs
maşallah ogluşuna canım ne güzeel tombiş tombişmrb kızlarrrr...bugun dr kontrolüm vardı.oğluşum 2 kilo ,42 cm olmuş.(boy tabi yaklaşık değeri)dr 3,500 geçer dedi.ve normal doğum pozisyonunu almış dedi,zaten hareketlerini sağ göğsümün altında hissediyodum,bacakalrı ordaydı bu sbh
canım dogum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice senelereamiiin canım inan tek istegim bu evlatlarmla kocamla huzurlu saglıklı bi yaşam şimdi hep hayal gibi geliyo hic dogmucakmıs gıbı gelıyo
Tunaydın kızlar.
Bayramustu topık bıraz sakın mı bana mı oyle geldi
ederım canım saol üzme kendını bak bebişndde üzülüyo sayılı gün cabuk gecer bişeylerle oyalanmaya calış cık gez kafanı dağıt kötü düşünme
tünaydın nacisssTunaydın kızlar.
Bayramustu topık bıraz sakın mı bana mı oyle geldi
merhaba güzeller anneler
Cok güclü olmaya calisiyorum canim ama bi yerde patliyorum..cok bunaliyorum bazen dayanilcak gibi degil ne diye 15 ay su askerlik hic anlamiyorum düsürmüyorlarda..yapacak birseyim yokki elimden hicbirsey gelmiyor sadece bekliyorum..insaallah cabuk biter
tünaydın nacisss
hatunlar tatildelerrr tabii herkes çalışmıyo ki bizim gibi
gunaydın kızlar desem bıraz gec oldu gunaydın ıcın ama:) arkadaslar bebgınızın kılosu ne kadar 32.haftadayım ben 1650 dedı bıraz zayıfmıs
Sezinimmm hosgeldin nasilsiniz anne kiz bugün bakalim
hoşgeldin sezinimminan çalışmak çok daha ıyı canım çalışan ınsan evde yapamıyor ben bu yıl çalşmadım anlaaşmadım hiç bir yerde huylarım değişti ınan bana hep şeyin hayalını kurardım öğlende ecde olsam şimdi yatarım alırım elıme kumandayıı oh keyfıme bakarım ınan bır yapıyosun 2 yapıysun 3. de senı tatmın etmıyoo
günaydın sebiiiiiiiiiiii anca uyandın di mi tembel seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiislm tatlı bebişlerin güzel annişleri
hoşgeldin sezinimm
haklısın aslında ben de evlendikten sonra 3 ay oturdum evde kafayı yiyodum gerçi eşim şehir dışına gitmişti kv de kalmıştım o yokken ve beni sürekli güne götürme çabasındaydı, hiç alışık olmadığım durumlargitmemek için hemen iş buldum kendime baktım bu kısır döngü olacak böyle, o bize birilerini getirecek biz gidicez falan dedim adige çalış kızım yoksa kafayı yersin bu düzenle sonra hep devam işte
günaydın sebiiiiiiiiiiii anca uyandın di mi tembel seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?