2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

ikiz oldugu ne zaman belli oldu? iki kese mi var? doktor bende tek kese bir kalp atısı bi tane de henüz kalp atısı olmayan bebek yapılanması görüyorum dedi kesin değilmiş ama bilemiyorum.dün bhcg baktırdım 39185 normalde 6+5 deolmam lazım ama doktor daha küçük gec döllenme olabilir diyor kese ise 4 mm.sabırla bekliyorum bakalım ne olacak? bi tane kzım var ikiz olursa seyret cümbüşü..

Allah kolaylık versin cnm, ilk çocuk ikiz neyse de ikinci kez ikiz çok zor.geçen ay usg de bir bayana ikiz olacak dedim kalpten gidicekti az kalsın iki çocuğum var zaten bu üçüncü gebeliğim dedi,
Rabbim hepimizein gönlüne ve gücüne göre versin. sanırım benim gibi ikinci kez anne olacak olan var topikte, siz de korkuyormusunuz kızlar, kızım 3 buçuk yaşında çok istiyor kardeş ama doğunca ne olur bilemiyorum tabii

tatlı ekşiyle cinsiyetin pek alakası olmaması gerek kızlar.bende oğluma hamileyken hep turşu yedim tatlıyı ağzıma almıyordum baştan ekşi yiyorsun ayşe gelecek dedi herkes..ama dünya tatlısı oğlum oldu..şimdi ne tatlı ne ekşi yiyebiliiyorum???

Günaydin herkese
Ben bugun4+3'üm sabah saglik ocaginda kan verdim sonuç yarin çikacak bakalim kac olmuş bhcg?
Bulantilardan bahsetmissiniz.Ben ilk gebeligimde 2. aydan 5. aya kadar istisnasiz hergun kustum saati bile belliydi aksam 6 ama kilo almaya da devam ettigim icin doktorum demekki bebek besleniyor bir sikinti yok demişti. Insallah bu sefer ayni seyi yasamam.
Ilk zamanlar da kuru incire aşermistim hergun 250 gr yiyordum bir sıkıntIm olmamisti paylasmak istedim

kızlar sağlık ocağına kaydınızı yaptırdınız mı? ben bi türlü işten fırsat bulup yaptıramadım ya....

gunaydin kizlar bugun tekrar sonuclarimi alip muayene olucam insallah gorurum keseyi :)
yeni gelen arkadaslari tebrik ediyorum insallah saglicakla kucaginiza da alirsiniz bebislerinizi :)
canm bugün bende 5te muayene olucam.inş ikimizde güzel haberlerle geliriz
sağolun kızlar 2 katından fazla artmışya kötü bişey yoktur değilmi
yok canm benimkide 2 katından fazla artmıştı
Benimde arkadaşım hamileliğini duyunca bi salmıştı kendini 22 kilo alıp gitti doğuma :) zaten hep şöyle söyledi 20 kilo ile gitsem doğuma ne iyi olacak dediğinide yaptı bide 30 olmadığına seviniyo
canm bende 54 kiloyla hamile kalmıştım 20 kilo aldım şimdi kaç kiloyum dersin 53.ve 10 ay oldu doğum yapalım.bebek büyüdükçe karnınız öyle bi acıkıyor ki kendinizi frenlemeniz imkansız.bu hamileliğimde hele hiç sınırlamıycam alayım kilo nasıl olsa gidiyor.benim sadece çatlaklarım oldu bana hediye kaldı onlar.göbeğimin altında ve bacaklarımda.ve hamileliğimi öğrenir öğrenmez bebek yağı kullanmama rağmen.oyüzden siz siz olun çatlağı ne önlüyorsa araştırın kullanın.kilo gidiyor bi şekildede çatlaklar hatıra kalıyor
canm hayırlı uğurlu olsun.benimde 2.hamileliğim ve oğlum 10 aylık.kazaya kurban gittim ben.ve şimdi kara kara düşünüyorum nasıl edicem nasıl başa çıkıcam diye.rabbim kolaylığını verir inş.ve oğlum çok fena benim.lakabı bile var fırtına kemal:)

Bence sen şanslıymışsın. Ama arkadaşım hala doğum yapmamış gibi vermedi. Ablamında 2 kilo fazlası kaldı doğumdan sonra . normal doğum ve sezeryan arasındaki fark bu sanırım. Sen normal mi doğum yaptın ?

ben çatlak için 12 haftadan sonra lierac phytolastil isimli bi krem kullandım, çatlağım olmadı ama doğumdan sonra da devam etmek gerektiğini bilmiyordum doğumdan sonra dikiş yerinin yakınında bi iki tane oluştu
yemek vakti geldi kaçayım size de afiyet olsun

10gün sonra kalp atışları için gel dinleyelim dedi

Hadi bakalım hayırlısı olsun. Benimde 25 şuabatta 3, kontrolum var sonra aylık kontrolle geçeceğiz. Bebeğin gelişimine bakılacak. Birde kızlar bende testlerde kansızlık çıktı. Biliyorsum zatende şaşırmadım. Size doktor ek takviye olarak hangi ilacı verir dersiniz? bilgisi olan var mı?

Bbebeğini iyi besle bakalım. Hadi afiyet olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…