2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
bizde geldik tünaydınnnn

büşracım Rabbim dayanma gücü versin canım bi an önce bitsin inşallah bidahada ayırmasın sizi inşallah

Amin ezinecimm amin rabbim kimseyi birbirinden ayirmasin cok zormus anlatilacak gibi degil..

Aynen öyle kuzum..hep güclü olmam gerek diye kendimi paraliyorum en cokta oglum icin bunu yapmam gerek diyorum ama bi an geliyo patliyorum ve cok kötü patliyorum inanki sabahtan beri zor aglamayi kestim..zaten sokaktaki o mutlu kari kocalar benim boynumu bükmeme neden oluyor..hamileyim ama esim yok doktorda herkes esiyle geliyor ben yalniz

saol canım benimmvalla bende sordum 4 e yakın olursa sezeryan mi olur dedim o da 4 ün üstünü bile normal yaptığımız oluyo dedi.hayırlsıı bakalım canımm..

saooll teyzesii.elleri ayakalrı düzgün olsun sağlıklıkları yerinde olsun inş bebişelrimizin

inşaat yapıyo içerde canım ne gece dınlıyo ne gunduz yenı uyandım bende herhalde gece uyumayan bebeklerden olucak zilli bır kız beklıyorum
oyy yerim ben on yaa benim oğluş ta öyle teyzesi gece gündüz kıpr kıpır fena bişey olcak bu diyo annemler olsunlar kuzu olsunlar sağlıklı sıhhatli olsunlar da çok özledim ben bebişimi bi an önce görselk şu haftaların sonunu alsak minnaklarımızı kucağımıza

öyle tabı..dr soyleyınce bıraz moralım bozuldu.hayırlısıyla dogsunlar saglıklı sıhhatlı yeter bana............

öyle sezın bakalım kaç kılo dogacaklar ben dıyorum kı annesı ne kı kızıda o olsun ben kendım 54.5 bucugum ılk aylarda kusmaktan 40 kıloya dusmustum anca toparladım kendımı.hayırlısı olsun

paposonercim maşallah bebişine ne güzel gelişmiş özel olarak ya da rutinde yediğin şeyler neler ben de yapim minnakım da kilo alsın

yok kuşum uyanmıştım kahvaltı filan derken geciktim nasılsın kuzucum
iyiym tatlım sen nasılsın? aynı işe git gel. izni bekle sabırla sonra bebişi bekleee izne çıkınca doğumumuza Allah kısmet ederse 3 hafta kalcak çok heyecanlııııııııııııııııııııııııı

öyle sezın bakalım kaç kılo dogacaklar ben dıyorum kı annesı ne kı kızıda o olsun ben kendım 54.5 bucugum ılk aylarda kusmaktan 40 kıloya dusmustum anca toparladım kendımı.hayırlısı olsun
tatlım sıkma canını ya bebeğin zayıf değil haftasınagöre normal hem son aylarda kşlo alıyolar biz bebişler kilo alsınlar diyoruz ama sağlıklı olsunlar da önemli değil hem çok kilolu olurlarsa doğurmak o kadar zor olur

Amin canim benim insaallah sonrada etlerini öpe öpe issira issira yeriz minnaklarimizin

ben de iyiym hamdolsun kuzu ne zaman çıkıcan izne ?
ayy evet yaa sabırsızlıkla bekliyorum kuzenim doğum yaptı beni de bi heyecan sardı bi an önce ben de bebşimi kucağıma almak istiyorum tabi erken değil tam haftasında

Merhaba arkadaslar herkes iyidir umarım.
Yataktan kalkarken bile çoğumuzda artık ağrılar sislikler oluyor.
O kadar uyuyorum dinlenmiş uyanmak yerine ağrıyla yorgun uyanıyorum sanki.

Canım hayırlı olsun aldıkların. Bir cok eksiğini tamamlamışsin.

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN demişsin ya çok özledim bebeğimi diye aynen ben deeeeeeeeeee

çok sağol jasmincimmmm nasılsın? biraz fazla yatınca bel ağrır, ter basar uyanırsın, o biter nefesin daralır hepsi o zibidiler için

inşaat yapıyo içerde canım ne gece dınlıyo ne gunduz yenı uyandım bende herhalde gece uyumayan bebeklerden olucak zilli bır kız beklıyorum
ahan da ondan bi tane de benim göbeğimde varrrr

gunaydın kızlar desem bıraz gec oldu gunaydın ıcın ama:) arkadaslar bebgınızın kılosu ne kadar 32.haftadayım ben 1650 dedı bıraz zayıfmıs

günaydın canım da bebeğin zayıf falan değil maşallah benim ki de 31+1 de 1681 gr dı.Gayet de iyi bence daha 2 ayımız var bu aylarda alacaklar kilolarını hem çok tosun olmasınlar da nasıl doğuracaz
Ayrıca ultrason cihazlarının yanılma payı var bunu unutmayalım,..

Ben de şimdi kontrole gidicem bakalım erken başlayan kasılmalar ne durumda,erken doğum tehlikesi geçmiş mi.artık gelince okurum yazdıklarınızı kızlar fazla doldurmayın buraları okunmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…