bu sabah çok daha iyiyim tatlım sen nasılsın minnakın nasıl ?slm canım nasıl oldun
bizde geldik tünaydınnnn
büşracım Rabbim dayanma gücü versin canım bi an önce bitsin inşallah bidahada ayırmasın sizi inşallah
büşümmmm zaman zaman kendını avutuyosun değil mi ama bır gun biyerden patlak veriyorsun guclu lmama lazım dıyosun düşünme beklemem lazım sabırla dıyosun oğlum etkılenmesın dıyosun bır anlık bişey oluyoor ve hoppalaaa büşra özledim dıye ağlıyooo belkı sokakta yanyana gıden karı koca bıle sınırını bozuyo senın ve orda bıle kocanı ne kadar cok ozledıgını anlıyosun
İnşallah kuzu
bende bugün yapacağım 5 gün bayram tatiline giriyorum. ancak bitiririm. Bayramın 1. günü ziyaretlerden sonra da 2. gün bebeğimizin odasını boyayacağız inşaallah.
oy maşallah yavruyaaa. Allah nazarlardan saklasın. benimkide 42 cm ama 1635 gr teyzesi :) kız sen onu normal nasıl doğuracaksın 3500 geçerse. Allah yardımcın olsun valla.
ama bayramın 1. gününe denk geliyor tam 32. haftam. Adam tatilde yaa öfff:18:
Dogumgünün kutlu olsun tatlim rabbim hayirli uzun ömürler nasip etsin esinle ve yavrularinla..cok mutlu olun insaallah..banada dua edin olurmu yine bugün kötü bir günümdeyim kocami cok özledim sabah kalktigimdan beri agliyorum nasil bitcek bu kadar gün düsün düsün ruhum daraliyor
Oyy masaallah tosuncuga annesi..hrseyin iyi olmasina sevindim canim insaallah bende cuma günü güzel haberler alirim
maşallah ogluşuna canım ne güzeel tombiş tombiş
saol canım benim..darısı sizin tombişlereee
canım dogum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice senelere
sakin ewet bugünlerde sakin gidiyoruz sabahları sayfaları yetiştiremezdim geçenlerde
bu sabah çok daha iyiyim tatlım sen nasılsın minnakın nasıl ?
oyy yerim ben on yaa benim oğluş ta öyle teyzesi gece gündüz kıpr kıpır fena bişey olcak bu diyo annemlerinşaat yapıyo içerde canım ne gece dınlıyo ne gunduz yenı uyandım bende herhalde gece uyumayan bebeklerden olucak zilli bır kız beklıyorum
Günaydınnn,
takma sen kilosuna ulktrasonlar doğru netice vermiyor zaten. Sıkıntı yapma kendine. Sağlıklı olduğunu bil yeter sana. Açıkçası ben ne boya nede kiloya takmıyorum. Hayırlısı ile doğsunlar zaten öle böle büyüecekler. Bence içini ferah tut sende.
ben bi bişeyler yıyem gari
ye kuzum aç bırakma kendini de bebişini deben bi bişeyler yıyem gari
kim dedi zayıf dıye bak arkadaşımın bebegi 32 de 120 ıdı 3 kilo doğdu kız cocugu zatn erkek gıbı ırı olmayabılıyodu hergun 1 muz yedı son ayında bırde doneme donem artış oluyo ve duruyo 25.haftamda 30 lan kızım 29 da 1 olasa barı dedım 1350 olmuşş 2 ye katlamış şaşırdım oyuzden her gıttıgınde farklı olabılır bak bıdaha dr gıttıgınde kaç dıcek sana
paposonercim maşallah bebişinesaol canım benimmvalla bende sordum 4 e yakın olursa sezeryan mi olur dedim o da 4 ün üstünü bile normal yaptığımız oluyo dedi.hayırlsıı bakalım canımm..
saooll teyzesii.elleri ayakalrı düzgün olsun sağlıklıkları yerinde olsun inş bebişelrimizin
iyiym tatlım sen nasılsın? aynı işe git gel. izni bekle sabırla sonra bebişi bekleeeyok kuşum uyanmıştım kahvaltı filan derken geciktim nasılsın kuzucum
tatlım sıkma canını ya bebeğin zayıf değil haftasınagöre normal hem son aylarda kşlo alıyolar biz bebişler kilo alsınlar diyoruz ama sağlıklı olsunlar da önemli değil hem çok kilolu olurlarsa doğurmak o kadar zor oluröyle sezın bakalım kaç kılo dogacaklar ben dıyorum kı annesı ne kı kızıda o olsun ben kendım 54.5 bucugum ılk aylarda kusmaktan 40 kıloya dusmustum anca toparladım kendımı.hayırlısı olsun
saol canım benimmvalla bende sordum 4 e yakın olursa sezeryan mi olur dedim o da 4 ün üstünü bile normal yaptığımız oluyo dedi.hayırlsıı bakalım canımm..
saooll teyzesii.elleri ayakalrı düzgün olsun sağlıklıkları yerinde olsun inş bebişelrimizin
ben de iyiym hamdolsun kuzu ne zaman çıkıcan izne ?iyiym tatlım sen nasılsın? aynı işe git gel. izni bekle sabırla sonra bebişi bekleeeizne çıkınca doğumumuza Allah kısmet ederse 3 hafta kalcak çok heyecanlııııııııııııııııııııııııı
ben bi bişeyler yıyem gari
Günaydın canlaarrrrrrrr
siz ve minikleriniz nasıll
kızlar dün en sonunda kızımızın beşiğini, dolabını, ana kucağını, bebek bakım çantasını ve küvet takımını aldık. pek bi eksiğimiz kalmadı artık çok şükür, üzerimden büyük bi yük kalktı. tabii bi de evimize yerleştirirsek stresi de biticek inş.
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN demişsin ya çok özledim bebeğimi diye aynen ben deeeeeeeeeeeben de iyiym hamdolsun kuzu ne zaman çıkıcan izne ?
ayy evet yaa sabırsızlıkla bekliyorum kuzenim doğum yaptı beni de bi heyecan sardı bi an önce ben de bebşimi kucağıma almak istiyorum tabi erken değil tam haftasında
çok sağol jasmincimmmm nasılsın? biraz fazla yatınca bel ağrır, ter basar uyanırsın, o biter nefesin daralır hepsi o zibidiler içinMerhaba arkadaslar herkes iyidir umarım.
Yataktan kalkarken bile çoğumuzda artık ağrılar sislikler oluyor.
O kadar uyuyorum dinlenmiş uyanmak yerine ağrıyla yorgun uyanıyorum sanki.
Canım hayırlı olsun aldıkların. Bir cok eksiğini tamamlamışsin.
ahan da ondan bi tane de benim göbeğimde varrrrinşaat yapıyo içerde canım ne gece dınlıyo ne gunduz yenı uyandım bende herhalde gece uyumayan bebeklerden olucak zilli bır kız beklıyorum
ben de yiyorum canımafiyetler olsun :) minişler çok acıktırıyorlar, gece yemek yiyen var mı? ben bu aralar sabaha karşı buzdolabı başındayım :)
gunaydın kızlar desem bıraz gec oldu gunaydın ıcın ama:) arkadaslar bebgınızın kılosu ne kadar 32.haftadayım ben 1650 dedı bıraz zayıfmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?