2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
tatlım hayırlı olsun aldıkların ben daha alamadım içbişey inşallah bayramdan sonra çıkıcaz alışverişe ramazan dolayısıyla çıkılmıyo bi yere annemleri bekliyorum ben de

Günaydın kızlar ben raporumu aldım sinuzit olmuşum ilaç verdi antibiyotik ama ben icmicem çok kötü olursan icersin dedi aile hekimim kendi doktoruma ulasamadim soramadim ilaclari
Canım gecmis olsun.

Dogum gunun kutlu olsun panikliiii :))
Ailenle nice guzel senelere insallah. Bak kızcağızın da sana resim yapmış ne guzel. Çık biraz da alışveriş yap al kendine guzel guzel seyler. Oh....

inşllah geçmiştir canım bende de oluyo son günlerde kasılma :94:

doğum günün kutlu olsun panikli :) ailenle nice güzel yaşlara, sağlıkla zamanında minişini de kucağına alırsın inş.
mutlu yıllar

kızzz adıle ne aldın kıznaaaa anlat bakayım bayılıyorum bebek eşyalarına bakmaya da dınlemeyede

merhaba kızlar ben de şimdi kontrolden geldim.... bebeğimiz 31+5 de. 1950gr ve 42 cm olmuş:) baş aşağı dönmüş... doğuma yaklaşıyoruz:)

selam annişler biz geldik kzımla anca kendimize gelebildik iki gündür halsizlik yüzünden uyu uyu bir hal olduk yaaa....sizlerde ne var yok bakim

Bence de kiloyu hiç takmamak gerek. En önemlisi saglikli sihhatli olmaları. Eli ayağı düzgün, vücut saglıgı, akıl saglıgı yerinde olsun bebeklerimizin. Gerisi kolay. Doğduktan sonra bol bol besleriz alırlar kiloları :)
slm tatlı bebişlerin güzel annişleri
Nasıl oldun sebi?

Aynen öyle yaa, zibidiler icin nelere katlaniliyor degil mı?
İnsan anne olduktan sonra anlıyor annelerimiz de bizim icin nelere katlanmış.

merhaba kızlar ben de şimdi kontrolden geldim.... bebeğimiz 31+5 de. 1950gr ve 42 cm olmuş:) baş aşağı dönmüş... doğuma yaklaşıyoruz:)
Maasallah canım.
selam annişler biz geldik kzımla anca kendimize gelebildik iki gündür halsizlik yüzünden uyu uyu bir hal olduk yaaa....sizlerde ne var yok bakim
Hosgeldin canım.
Bende öyle uyu uyu yeni geldim. Birşeyler atıştırıyorum.

paposonercim maşallah bebişine ne güzel gelişmiş özel olarak ya da rutinde yediğin şeyler neler ben de yapim minnakım da kilo alsın
ı

saoll kuzucumm..aslında çok yiyorum herşeyi de yiyorum.hergün yarım litre süt mutlaka içiyorum en çok onun faydası oluyo galıba.yoğurt ve ayran da çok tuektıyorum.fındık,fıstık en çok da çikolataonun dışında meyve çok yiyorum..ama ben de çok fazla kılo aldım canım yaa sadece bebeğe olsa iyi

tatlım hayırlı olsun aldıkların ben daha alamadım içbişey inşallah bayramdan sonra çıkıcaz alışverişe ramazan dolayısıyla çıkılmıyo bi yere annemleri bekliyorum ben de
Biz de ramazan olmasını fırsat bildik bursa da kapalı çarşı gece de açık bu hafta bayram oldugu için. eşimi de yakalamışken hepsini hallettik çok şükür onlar olur da beni strese sokan bebeğin kıyafetlerini hala yıkayıp hazırlamadım. hastane içn yani. onu da bayram dönüşü yaptım mı benden rahatı yok

kızzz adıle ne aldın kıznaaaa anlat bakayım bayılıyorum bebek eşyalarına bakmaya da dınlemeyede
ayıp ettin sezinimm ben de anlatmaya bayılıyorum
belis mobilyadan aldık beyaz mobilya beşik büyümeyenlerden, iki kapılı dolap, bi tarafı seninki gibi cam :))) kızz onlar cam değil mikaymış çocuklar kırarsa diye öyle üretiliyomuş içim rahatladı.
sunny baby den ana kucağı aldık, kendime bi bebek çantası aldım, sonraaaa küvetini aldık, maşrapası, kovası filesi takım satıyolarmış süper oldu.
uyku seti, cibinliği falan filan hepsine 1450 tl verdik geldik. çok tutmadığı için daha bi mutlu ayrıldık karı koca
ağustosun sonuna doğru da ben bi izin günü ayarlayınca kurmaya gelicekler inş.

kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr göbek giydiğim gömleği önden kaldırdığı için içime çekirge girmiş alttan, dışarda telefonda konuşurken veee ben masama geçtiğimde içimde bişey kıpırdanınca bi açtım ki çekirgeee çıkmaya çalışıyooo attığım çığlığı duymayan var mı burdan
Allahım ömrümden ömür gitti resmeeennnnnnnnnnnnnnnnn

ay ne güzel en büyük ve en zor olan bölümleri tamamlamışsın :) darısı başıma :) beşik için çok kararsızım, beşik mi, oyun parkı mı yoksa sepet mi alsam karar veremiyorum. Hem çalışan anne hem de odasını daha sonra yapabileceğimden kısa vadede çözüm arıyorum.

Kızlar dun bi bilgi paylaşmıştım, onu gene paylaşayım.

Arkadaslar okudum bir kitaptan bir kac bilgiyi sizle de paylaşmak istiyorum.
Simdi okudum da bel ve sırt ağrıları icin arkaliksiz bank yada tabureye oturmayın diyor.
Bir de asla bacak bacak üstüne atmayın yazıyor. Bacak bacak üstüne atmak yalnızca dolaşım sorununuzu artirmakla kalmaz, kalçanızın sırt ağrılarını artıracak sekilde ileri doğru itilmesine de yol acar diyor.
Mümkünse bacaklarınız biraz yüksekte duracak sekilde oturun diyor. Resim de var orda 3-4 kitap yuksekliginde tabure koymus ayaklarının altına.

Açıkcası ben arada bacak bacak üstüne atıyordum (

canım sıkıntı yapma o zaman zaten sen de tatildesin çalışmıyosun ki çalışılan günler aktarılabilir zaten ancak

bu sabah daha iyiyim canımm sen nasılsın minnakın nasıl?

bence de en önemlisi sağlıklı olması eli ayağı düzgün olsun yeter..bir de şöyle derer küçük doğan bebeklerin gelişimiz hızlı olurmuş..

Doğum günün kutlu olsun canım çocuklarınla ve eşinle sağlıklı uzun ömürler versin rabbim:)))

canım inanır mısın hamile kaldığımdan beri annemin beni ne ve kardeşlerimi ne kadaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr çok sevdiğini çok çok çok daha iyi anladım ben de o yüzden annemi öncekinden çok çok çok daha fazla seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…