Canım gecmis olsun.Günaydın kızlar ben raporumu aldım sinuzit olmuşum ilaç verdi antibiyotik ama ben icmicem çok kötü olursan icersin dedi aile hekimim kendi doktoruma ulasamadim soramadim ilaclari
günaydın annişler biz daha yeni kalktık oglusmla kızımla kahvaltı yaptk bugün benim dogum gunum kızım bana resim yapmıs cok guzel ben pastanın mumlarını üflerken bide eşimn msjyla uyandm cok güzel bi gün bide hayırlısıyla oglusumuzu alsak kucagımıza bugun kızımla alışverişe cıkcz sona kaldk bıraz ama kızıma elbıse alcm bıde kendıme gömlek pantoln bişeym olmyo inş fena olmamda alışverş yapabılırz
inşllah geçmiştir canım bende de oluyo son günlerde kasılma :94:günaydın canım da bebeğin zayıf falan değil maşallah benim ki de 31+1 de 1681 gr dı.Gayet de iyi bence daha 2 ayımız var bu aylarda alacaklar kilolarını hem çok tosun olmasınlar da nasıl doğuracaz
Ayrıca ultrason cihazlarının yanılma payı var bunu unutmayalım,..
Ben de şimdi kontrole gidicem bakalım erken başlayan kasılmalar ne durumda,erken doğum tehlikesi geçmiş mi.artık gelince okurum yazdıklarınızı kızlar fazla doldurmayın buraları okunmuyo
günaydın annişler biz daha yeni kalktık oglusmla kızımla kahvaltı yaptk bugün benim dogum gunum kızım bana resim yapmıs cok guzel ben pastanın mumlarını üflerken bide eşimn msjyla uyandm cok güzel bi gün bide hayırlısıyla oglusumuzu alsak kucagımıza bugun kızımla alışverişe cıkcz sona kaldk bıraz ama kızıma elbıse alcm bıde kendıme gömlek pantoln bişeym olmyo inş fena olmamda alışverş yapabılırz
Bence de kiloyu hiç takmamak gerek. En önemlisi saglikli sihhatli olmaları. Eli ayağı düzgün, vücut saglıgı, akıl saglıgı yerinde olsun bebeklerimizin. Gerisi kolay. Doğduktan sonra bol bol besleriz alırlar kiloları :)Günaydınnn,
takma sen kilosuna ulktrasonlar doğru netice vermiyor zaten. Sıkıntı yapma kendine. Sağlıklı olduğunu bil yeter sana. Açıkçası ben ne boya nede kiloya takmıyorum. Hayırlısı ile doğsunlar zaten öle böle büyüecekler. Bence içini ferah tut sende.
Nasıl oldun sebi?slm tatlı bebişlerin güzel annişleri
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN demişsin ya çok özledim bebeğimi diye aynen ben deeeeeeeeeee
çok sağol jasmincimmmm nasılsın? biraz fazla yatınca bel ağrır, ter basar uyanırsın, o biter nefesin daralır hepsi o zibidiler için
ahan da ondan bi tane de benim göbeğimde varrrr
merhaba kızlar ben de şimdi kontrolden geldim.... bebeğimiz 31+5 de. 1950gr ve 42 cm olmuş:) baş aşağı dönmüş... doğuma yaklaşıyoruz:)
Maasallah canım.merhaba kızlar ben de şimdi kontrolden geldim.... bebeğimiz 31+5 de. 1950gr ve 42 cm olmuş:) baş aşağı dönmüş... doğuma yaklaşıyoruz:)
Hosgeldin canım.selam annişler biz geldik kzımla anca kendimize gelebildik iki gündür halsizlik yüzünden uyu uyu bir hal olduk yaaa....sizlerde ne var yok bakim
ıpaposonercim maşallah bebişinene güzel gelişmiş özel olarak ya da rutinde yediğin şeyler neler ben de yapim minnakım da kilo alsın
Biz de ramazan olmasını fırsat bildik bursa da kapalı çarşı gece de açık bu hafta bayram oldugu için. eşimi de yakalamışken hepsini hallettik çok şükür onlar olur da beni strese sokan bebeğin kıyafetlerini hala yıkayıp hazırlamadım. hastane içn yani. onu da bayram dönüşü yaptım mı benden rahatı yoktatlım hayırlı olsun aldıkların ben daha alamadımiçbişey inşallah bayramdan sonra çıkıcaz alışverişe ramazan dolayısıyla çıkılmıyo bi yere annemleri bekliyorum ben de
ayıp ettin sezinimm ben de anlatmaya bayılıyorumkızzz adıle ne aldın kıznaaaa anlat bakayım bayılıyorum bebek eşyalarına bakmaya da dınlemeyede
ayy ne heyeecanlımerhaba kızlar ben de şimdi kontrolden geldim.... bebeğimiz 31+5 de. 1950gr ve 42 cm olmuş:) baş aşağı dönmüş... doğuma yaklaşıyoruz:)
Günaydın canlaarrrrrrrr
siz ve minikleriniz nasıll
kızlar dün en sonunda kızımızın beşiğini, dolabını, ana kucağını, bebek bakım çantasını ve küvet takımını aldık. pek bi eksiğimiz kalmadı artık çok şükür, üzerimden büyük bi yük kalktı. tabii bi de evimize yerleştirirsek stresi de biticek inş.
İnşallah kuzu
bende bugün yapacağım 5 gün bayram tatiline giriyorum. ancak bitiririm. Bayramın 1. günü ziyaretlerden sonra da 2. gün bebeğimizin odasını boyayacağız inşaallah.
oy maşallah yavruyaaa. Allah nazarlardan saklasın. benimkide 42 cm ama 1635 gr teyzesi :) kız sen onu normal nasıl doğuracaksın 3500 geçerse. Allah yardımcın olsun valla.
ama bayramın 1. gününe denk geliyor tam 32. haftam. Adam tatilde yaa öfff:18:
bu sabah daha iyiyim canımm sen nasılsın minnakın nasıl?Bence de kiloyu hiç takmamak gerek. En önemlisi saglikli sihhatli olmaları. Eli ayağı düzgün, vücut saglıgı, akıl saglıgı yerinde olsun bebeklerimizin. Gerisi kolay. Doğduktan sonra bol bol besleriz alırlar kiloları :)
Nasıl oldun sebi?
Aynen öyle yaa, zibidiler icin nelere katlaniliyor degil mı?
İnsan anne olduktan sonra anlıyor annelerimiz de bizim icin nelere katlanmış.
tatlım sıkma canını ya bebeğin zayıf değil haftasınagöre normal hem son aylarda kşlo alıyolar biz bebişler kilo alsınlar diyoruz ama sağlıklı olsunlar da önemli değil hem çok kilolu olurlarsa doğurmak o kadar zor olur
canım inanır mısın hamile kaldığımdan beri annemin beni ne ve kardeşlerimi ne kadaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr çok sevdiğini çok çok çok daha iyi anladım ben de o yüzden annemi öncekinden çok çok çok daha fazla seviyorumBence de kiloyu hiç takmamak gerek. En önemlisi saglikli sihhatli olmaları. Eli ayağı düzgün, vücut saglıgı, akıl saglıgı yerinde olsun bebeklerimizin. Gerisi kolay. Doğduktan sonra bol bol besleriz alırlar kiloları :)
Nasıl oldun sebi?
Aynen öyle yaa, zibidiler icin nelere katlaniliyor degil mı?
İnsan anne olduktan sonra anlıyor annelerimiz de bizim icin nelere katlanmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?