2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
selam annişler biz geldik kzımla anca kendimize gelebildik iki gündür halsizlik yüzünden uyu uyu bir hal olduk yaaa....sizlerde ne var yok bakim
uyu tatlım uyu bebiş te dinlenir bari ama iyisin dimi bi sorun yok
maşallah maşallah kuşum ben de herşeyden tüketmeye çalışıyorum inşallah bebişlerimiz birer tosun olurlar doğduklarında hekesin gözünü kamaştırırlar oyyy ne tatlılarr yaa

Bende kıyafet yıkama ütüleme işini bitirdim daha doğrusu annem bitirdi artık eve gidince odası geldin yerleştirmek kaldı benimde arabası, göğüs pompası , ateş ölçeri kaldı gecelikleride bugün halledicem inşş sonra çantadınıda haxırlarız artık anammmmm doğucak ya kızlar bu bebişlrrrrrr:))()

onu da yapınca bişey kalmıyo ne güzel şekercim gerisi bebişi beklemek

Adıge çekirge olayına cok güldüm :))
Demek alttan girmiş icine :))

Cok sukur bizde iyiz canım. Biraz eklem agrisi o kadar :)
gül sen gülll ömrümden ömür gitti yemin ederim
pis hayvan dolanıyo hala mağazanın içinde. sanki ormanda yaşıyoruz Allahtan içimde atlet var tenime değse iyice korkardım valla

darısı başına canımmm
çalışınca hiç bişey yetişmicek gibi geliyo insana gerçekten. bence sen yine de uzun vadeli bişeyler al canım.
küçük beşikte az yatacak mesela biz de bi tane küçük alıcaz ama babannesinin evine sanırım babanneyi bize getirince beşiği de getiririz heralde. ona gidince yatacağı rahat bi yer yok.

aynen canım ben de annemin değerini daha iyi anladım
Adıge çekirge olayına cok güldüm :))
Demek alttan girmiş icine :))

Cok sukur bizde iyiz canım. Biraz eklem agrisi o kadar :)
Allah daha iyi etsin canımm

Anam çekirgemi girmiş tabi bağırırsın ben olsam kesin bayılırdım çok korkarım :))))))

ooo sen final etmişsin bile bende daha uzun bir liste var tamamlamam gereken :) biz yeni yeni başladık. Arabamızı,biberon seti,biraz kıyafet,şampuan falan :) aldık.

onu da yapınca bişey kalmıyo ne güzel şekercim gerisi bebişi beklemek
ayyyyyyyyyy en heyecanlı kısmı o işteee

Anam çekirgemi girmiş tabi bağırırsın ben olsam kesin bayılırdım çok korkarım :))))))

ben de nasıl bayılmadım bilmiyorum Annemle telefonda konuşuyodum bi de çığlık çığlığa bağırıyorm, offffffff şaka maka çok korktum kızım kıpırdanıyo içerde tırstı çocuk da

Arkadaşlar meraba
Perşembe akşamı karnımın sağ yanında ağrı oldu sabaha kadar sürdü.Böyle bıçak batar gibi geliyor sonra yavaş yavaş geçiyor 10-15 dakkada bir.Sbah doktora gittim ve idrar tahlili yaptılar.Temiz çıktı nst istedi doktor ve süpriz erken doğum sancısıymış.Tabii ben şok oldum hemen serum yaptılar tekrar nst aldılar.Sancılar sürüyor.Sonra erken doğumu engelleyici iğne yaptılar.Tekrar nst sancı devam.Doktor hastanede takip yapalım bu gece dedi.Neyse çok şükür sonra nst temiz çıktı.Bu iğne bir haftalıkmış.Haftaya tekrar olacağım.Yani Böyle ağrı filan olursa hafif bile olsa doğruuu doktora:Bende hiç bir sorun olmadı baştan beri birden böyle olunca çok şaşırdım.Bebişler süpriz yapmak istiyor bazen:))

kızlar selamlar,
sizlerin doktorları hep normal doğum mu yaparız diyorlar, benim doktorum sezeryan yapıcağını büyük ihtimal çünkü ben çok korkuyorum gerçi 38 de çatı muayenesi yapalımda netleşir diyor ama sezeryende tamamıyla uyutacağını söylüyor epidural yok çünkü hastande.. sizler nasıl yapıcaksınız kısmetse.. netleşenler var mı?

:) adig_e valla ömürsün, sen gene iyi dayanmışsın ben olsam çoktan çıldırmıştım ucuz atlatmışsın valla erken doğuma bile sebep olurdu

Selamlar annişler,nasılsınız? Bayrama az kaldı ohhh

Geçmiş olsun canım,aman sağlıcakla zamanında gelsin inşallah..
merhba kıslar ve göbişlerinde bi o yana bi bu yana devrilen yavruları..

bugün 32. hafta bitti ve çalışabilir raporu aldım
Hayırlı olsun canım,ohh artık evden bol bol yazışırızHazırlıkların da hızlanır...

Canım gecmis olsun. Simdi iyi olmana sevindim. Son iki ay cok onemli, herseyi Dr'a bildirmek gerek demek. Neyin ne olacağını hiç bilemiyoruz.
merhba kıslar ve göbişlerinde bi o yana bi bu yana devrilen yavruları..

bugün 32. hafta bitti ve çalışabilir raporu aldım

Hosgeldin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…