2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
selam annişler biz geldik kzımla anca kendimize gelebildik iki gündür halsizlik yüzünden uyu uyu bir hal olduk yaaa....sizlerde ne var yok bakim
hoşgeldin canım uyku uykuyu getirio valla bende sızıp kalmışım gene laptopun karşısında

Adigecim mobilyan hayırlı olsun,miniğin güle güle kullansın inşallah
Çekirge mi girdi??? Böceklerden her türlü hareketlilerden nefret ediyorum,yani bana yaklaşmasınlar yeterİnşallah kızın çok korkmamıştır..

geçmiş olsun canım dikkat et kendine ben daha küçükken düşük tehlikesi geçirdiğimden (suyum gelmişti) artık en ufak durumda doktoru arıyorum. ilk çocuk olduğundan ne olduğunu anlamıyoruz bide boş versek vay halimize annelerimiz önceden ne yapıyorlarmış bilmiyorum? Umarım bebişin zamanını bekler canım 28. hafta çok erken, şimdi iğnelerini haftalık olarak vurulmaya devam edecek misin? Yoksa bir kerelik geçici bir durum mu?

Merhaba kızlar. Dün kontrolüm vardı. Son zamanlarda akıntım artmaya başlamıştı. Sarıya dönüktü rengi. Doktoruma söyledim fitil verdi 6 gün boyunca kullanıcam. Akıntı varsa eğer nadirde olsa erken doğumu tetikliyomuş. Bi kaç arkadaş daha kullanıyodu sanırım akıntı için fitil.

canım çok geçmiş olsun sakın yüz verme bebeğine yüz bulup erkenden gelmesin
sıkıldı yavrucaklar içerde tabii

:) adig_e valla ömürsün, sen gene iyi dayanmışsın ben olsam çoktan çıldırmıştım ucuz atlatmışsın valla erken doğuma bile sebep olurdu

vallahi yaaa mağazanın bi köşesine kadar ittirdim ama duruyo öylece öldürmeye de kıyamadım şimdi. bulmuş koca göbeği bi bakayım dedi ama avcunu yaladı

hoşgeldin canımmm napıyo Ecenur Hanımcımmmmm
sorma kısss aklım çıktı vallahi. korktu galiba çünkü kıpır kıpır

Biz hiç konuşmadık henüz,bu konuyu konuşmak için erken bence..Doktorunun şimdiden sezaryen demesi de çok ilginç..ben normal doğum istiyorum şahsen,sonuna kadar da normal doğumu zorlarım ama sağlığımız söz konusuysa ve çok gerekliyse sezaryen anca..hayırlısı..

Maasallah canım.

Hosgeldin canım.
Bende öyle uyu uyu yeni geldim. Birşeyler atıştırıyorum.
ben de şimdi birşeyler yedim tekrar geldim
iyiyim canım ikki gün biraz hastaydım şimdi iyileştim çok şükür
evet yaa baya büyümüş:) zaten hareketleri de çok yavaşladı artık tekmeleri yerine sürtünmelerini dönmelerini hissediyorum artık..
evet nette okumuştum 32. haftadan sonra hareketler azalıyormuş bebeğin yeri azaldığı için ama böyle çok güzel yaa insanı sallıyor resmen tekmeleri

geçmiş olsun dikkat et kendine dinlen iş filan yapma allah korusun daha erken..canım ağrı kasıklarda mı oldu yoksa daha yukarda mı

Haftaya bir iğne daha olacak sonrayı bilmiyorum.Tabii bu arada bol dinlenme ve kendini takibe devam dedi doktorum

hoşgeldin canımmm napıyo Ecenur Hanımcımmmmm
sorma kısss aklım çıktı vallahi. korktu galiba çünkü kıpır kıpır
Hoşbulduk canım,kıpırdıyor oyuyor bişeyler yapıyor orda işte kendince küçük minnak
Çok küçükken kocaman bir kanatlı böcek girmişti tshirt içine,belki de o zaman nefret ettim hepsinden

yok tatlım ya yanlış anlaşıldım galibaçalışabilir raporu aldım yani eğer bebiş beklerse daha 5 hafta daha çalışıp doğumdan sonraya aktarcaz kısmetse..

Yok kasıkta olmadı bende kasıkta olursa doğum belirtisi diye bilirdim.Sağ yanda üste oldu.Bıçak batıyor sonra yavaşça çıkıp ağrı bitiyor.Sonra birdaha işte böyle oldu bende

kızlar, benim şekerim yüksek çıktı ve doktor şeker diyeti için diyetisyene gitmemi önerdi. benim gibi şekeri olan arkadaşlar var mı? siz neler yaptınız?

yok tatlım ya yanlış anlaşıldım galibaçalışabilir raporu aldım yani eğer bebiş beklerse daha 5 hafta daha çalışıp doğumdan sonraya aktarcaz kısmetse..
Hmmm şimdi anladım,5 hafta çok değil çabuk geçer inşallah..Çalışmayalı çok olduğu için bu işleri unutmuşum ben meğer

adilecim iyiki öldürmemişsin o da bir canlı sonuçta sana zararı yoksa öldürmek olmaz hem belki o da bir annedir yavruları vardır yazııık ben de amma bir tuhaf oldum bu hamilelik hormonları herhalde çegirgenin yavrusunu bile düşündürüyor

geçmiş olsun canım bir şey dedimi peki bu akıntı içi doktorun benim de öyle oluyor sarı gibi ve fazla akıntım oluyor malesef

Çok hareketli teyzesi sorma sıkıldı herhal.İğneyi yiyince durdu yaramaz.Şaka biryana zamanında gelsinler daha minnaklar yaa

bendim o canım
mantar vardır da ondan oluyordur akıntın demişti doktor. benimki bembeyaz geliyo.
haftada bir zalain diye bi fitil ve kremini kullanıyrum azaldı gerçekten hatta dünden beri çok az geliyo. aaaa fitili almam lazım bak yine hatırlattın bana
Hoşbulduk canım,kıpırdıyor oyuyor bişeyler yapıyor orda işte kendince küçük minnak
Çok küçükken kocaman bir kanatlı böcek girmişti tshirt içine,belki de o zaman nefret ettim hepsinden
bazen kasıklarımı çekiştiriyo gibi hissediyorum.
bana da horoz saldırmıştı küçükken daha doğrusu ben kaşınmıştım o gün bugündür nerde görsem kaçarım kendilerinden

geçmiş olsun canım bir şey dedimi peki bu akıntı içi doktorun benim de öyle oluyor sarı gibi ve fazla akıntım oluyor malesef

Sağol canım. Doktorum her ihtimale karşı önlemimizi alalım dedi erken doğum riskine karşı. Ben de bıktım bu akıntıdan sürekli iç çamaşırı değiştirmekten. Günlük ped bile yetersiz kalıyo bazen. Umarım fitil bu akıntıyı azaltır.

Yok kasıkta olmadı bende kasıkta olursa doğum belirtisi diye bilirdim.Sağ yanda üste oldu.Bıçak batıyor sonra yavaşça çıkıp ağrı bitiyor.Sonra birdaha işte böyle oldu bende

benim de kasık da değilde üst kısımda öyle oluyor o yüzden sordum ama ben üşüttüm sanırım o yüzden

Haftaya bir iğne daha olacak sonrayı bilmiyorum.Tabii bu arada bol dinlenme ve kendini takibe devam dedi doktorum

dikkat et kendine beni de düşük tehlikesinde 10 gün yatırmıştı doktorum, minikler meraklılar biran evvel gelmek istiyorlar :) mis kokuluları bizde istiyoruz ama zamanında canım inş. haftaya tehlikeni atlatmış olur güzel haberlerini alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…