hoşgeldin canım uyku uykuyu getirio valla bende sızıp kalmışım gene laptopun karşısındaselam annişler biz geldik kzımla anca kendimize gelebildik iki gündür halsizlik yüzünden uyu uyu bir hal olduk yaaa....sizlerde ne var yok bakim
Arkadaşlar meraba
Perşembe akşamı karnımın sağ yanında ağrı oldu sabaha kadar sürdü.Böyle bıçak batar gibi geliyor sonra yavaş yavaş geçiyor 10-15 dakkada bir.Sbah doktora gittim ve idrar tahlili yaptılar.Temiz çıktı nst istedi doktor ve süpriz erken doğum sancısıymış.Tabii ben şok oldum hemen serum yaptılar tekrar nst aldılar.Sancılar sürüyor.Sonra erken doğumu engelleyici iğne yaptılar.Tekrar nst sancı devam.Doktor hastanede takip yapalım bu gece dedi.Neyse çok şükür sonra nst temiz çıktı.Bu iğne bir haftalıkmış.Haftaya tekrar olacağım.Yani Böyle ağrı filan olursa hafif bile olsa doğruuu doktora:Bende hiç bir sorun olmadı baştan beri birden böyle olunca çok şaşırdım.Bebişler süpriz yapmak istiyor bazen:))
canım çok geçmiş olsun sakın yüz verme bebeğine yüz bulup erkenden gelmesinArkadaşlar meraba
Perşembe akşamı karnımın sağ yanında ağrı oldu sabaha kadar sürdü.Böyle bıçak batar gibi geliyor sonra yavaş yavaş geçiyor 10-15 dakkada bir.Sbah doktora gittim ve idrar tahlili yaptılar.Temiz çıktı nst istedi doktor ve süpriz erken doğum sancısıymış.Tabii ben şok oldum hemen serum yaptılar tekrar nst aldılar.Sancılar sürüyor.Sonra erken doğumu engelleyici iğne yaptılar.Tekrar nst sancı devam.Doktor hastanede takip yapalım bu gece dedi.Neyse çok şükür sonra nst temiz çıktı.Bu iğne bir haftalıkmış.Haftaya tekrar olacağım.Yani Böyle ağrı filan olursa hafif bile olsa doğruuu doktora:Bende hiç bir sorun olmadı baştan beri birden böyle olunca çok şaşırdım.Bebişler süpriz yapmak istiyor bazen:))
:) adig_e valla ömürsün, sen gene iyi dayanmışsın ben olsam çoktan çıldırmıştımucuz atlatmışsın valla erken doğuma bile sebep olurdu
Adigecim mobilyan hayırlı olsun,miniğin güle güle kullansın inşallah
Çekirge mi girdi???Böceklerden her türlü hareketlilerden nefret ediyorum,yani bana yaklaşmasınlar yeter İnşallah kızın çok korkmamıştır..
Biz hiç konuşmadık henüz,bu konuyu konuşmak için erken bence..Doktorunun şimdiden sezaryen demesi de çok ilginç..ben normal doğum istiyorum şahsen,sonuna kadar da normal doğumu zorlarım ama sağlığımız söz konusuysa ve çok gerekliyse sezaryen anca..hayırlısı..kızlar selamlar,
sizlerin doktorları hep normal doğum mu yaparız diyorlar, benim doktorum sezeryan yapıcağını büyük ihtimal çünkü ben çok korkuyorum gerçi 38 de çatı muayenesi yapalımda netleşir diyor ama sezeryende tamamıyla uyutacağını söylüyor epidural yok çünkü hastande.. sizler nasıl yapıcaksınız kısmetse.. netleşenler var mı?
ben de şimdi birşeyler yedim tekrar geldimMaasallah canım.
Hosgeldin canım.
Bende öyle uyu uyu yeni geldim. Birşeyler atıştırıyorum.
iyiyim canım ikki gün biraz hastaydım şimdi iyileştim çok şüküruyu tatlım uyu bebiş te dinlenir bari ama iyisin dimi bi sorun yok
maşallah maşallah kuşumben de herşeyden tüketmeye çalışıyorum inşallah bebişlerimiz birer tosun olurlar doğduklarında hekesin gözünü kamaştırırlar oyyy ne tatlılarr yaa
evet nette okumuştum 32. haftadan sonra hareketler azalıyormuş bebeğin yeri azaldığı için ama böyle çok güzel yaa insanı sallıyor resmen tekmelerievet yaa baya büyümüş:) zaten hareketleri de çok yavaşladı artık tekmeleri yerine sürtünmelerini dönmelerini hissediyorum artık..
Arkadaşlar meraba
geçmiş olsun canım dikkat et kendine ben daha küçükken düşük tehlikesi geçirdiğimden (suyum gelmişti) artık en ufak durumda doktoru arıyorum. ilk çocuk olduğundan ne olduğunu anlamıyoruz bide boş versek vay halimize annelerimiz önceden ne yapıyorlarmış bilmiyorum? Umarım bebişin zamanını bekler canım 28. hafta çok erken, şimdi iğnelerini haftalık olarak vurulmaya devam edecek misin? Yoksa bir kerelik geçici bir durum mu?
Hoşbulduk canım,kıpırdıyor oyuyor bişeyler yapıyor orda işte kendince küçük minnakhoşgeldin canımmm napıyo Ecenur Hanımcımmmmm
sorma kısss aklım çıktı vallahi. korktu galiba çünkü kıpır kıpır
Selamlar annişler,nasılsınız? Bayrama az kaldı ohhh
Geçmiş olsun canım,aman sağlıcakla zamanında gelsin inşallah..
Hayırlı olsun canım,ohh artık evden bol bol yazışırızHazırlıkların da hızlanır...
ben de şimdi birşeyler yedim tekrar geldim
iyiyim canım ikki gün biraz hastaydım şimdi iyileştim çok şükür
evet nette okumuştum 32. haftadan sonra hareketler azalıyormuş bebeğin yeri azaldığı için ama böyle çok güzel yaa insanı sallıyor resmen tekmeleri
geçmiş olsun dikkat et kendine dinlen iş filan yapma allah korusun daha erken..canım ağrı kasıklarda mı oldu yoksa daha yukarda mı
Hmmm şimdi anladım,5 hafta çok değil çabuk geçer inşallah..Çalışmayalı çok olduğu için bu işleri unutmuşum ben meğeryok tatlım ya yanlış anlaşıldım galibaçalışabilir raporu aldım yani eğer bebiş beklerse daha 5 hafta daha çalışıp doğumdan sonraya aktarcaz kısmetse..
adilecim iyiki öldürmemişsin o da bir canlı sonuçta sana zararı yoksa öldürmek olmaz hem belki o da bir annedir yavruları vardır yazıııkcanım çok geçmiş olsun sakın yüz verme bebeğine yüz bulup erkenden gelmesin
sıkıldı yavrucaklar içerde tabii
vallahi yaaa mağazanın bi köşesine kadar ittirdim ama duruyo öylece öldürmeye de kıyamadım şimdi. bulmuş koca göbeği bi bakayım dedi ama avcunu yaladı
hoşgeldin canımmm napıyo Ecenur Hanımcımmmmm
Merhaba kızlar. Dün kontrolüm vardı. Son zamanlarda akıntım artmaya başlamıştı. Sarıya dönüktü rengi. Doktoruma söyledim fitil verdi 6 gün boyunca kullanıcam. Akıntı varsa eğer nadirde olsa erken doğumu tetikliyomuş. Bi kaç arkadaş daha kullanıyodu sanırım akıntı için fitil.
hoşgeldin tavuklum hadi güle güle çalış inş.
ben de yarın gidicem canım senin son adet tarihin neydi???
canım çok geçmiş olsun sakın yüz verme bebeğine yüz bulup erkenden gelmesin
sıkıldı yavrucaklar içerde tabii
vallahi yaaa mağazanın bi köşesine kadar ittirdim ama duruyo öylece öldürmeye de kıyamadım şimdi. bulmuş koca göbeği bi bakayım dedi ama avcunu yaladı
hoşgeldin canımmm napıyo Ecenur Hanımcımmmmm
Merhaba kızlar. Dün kontrolüm vardı. Son zamanlarda akıntım artmaya başlamıştı. Sarıya dönüktü rengi. Doktoruma söyledim fitil verdi 6 gün boyunca kullanıcam. Akıntı varsa eğer nadirde olsa erken doğumu tetikliyomuş. Bi kaç arkadaş daha kullanıyodu sanırım akıntı için fitil.
bazen kasıklarımı çekiştiriyo gibi hissediyorum.Hoşbulduk canım,kıpırdıyor oyuyor bişeyler yapıyor orda işte kendince küçük minnak
Çok küçükken kocaman bir kanatlı böcek girmişti tshirt içine,belki de o zaman nefret ettim hepsinden
geçmiş olsun canım bir şey dedimi peki bu akıntı içi doktorun benim de öyle oluyor sarı gibi ve fazla akıntım oluyor malesef
Yok kasıkta olmadı bende kasıkta olursa doğum belirtisi diye bilirdim.Sağ yanda üste oldu.Bıçak batıyor sonra yavaşça çıkıp ağrı bitiyor.Sonra birdaha işte böyle oldu bende
Haftaya bir iğne daha olacak sonrayı bilmiyorum.Tabii bu arada bol dinlenme ve kendini takibe devam dedi doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?