2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

ayenen canım ped yetersiz kalıyor bazen adetliyken kullandığımız pedleri kullanıcam neredeyseneyse sen ilaçlarını düzenli kllan ihmal etme bende bayramdan sonra randevum var o zaman sorarım bakalım ne diyecek

Sen miydin o kızzzzz adige
Benim de bi ara beyazdı akıntım ama son zamanlarda sarıya döndü rengi. Hayatımda ilk kez kullanıyorum fitil çok fenaaa yaaa Dün birini kullanıdım. Kaldı 5 tane.

Bende öyle düşünmüştüm.Sağlık ocağındaki hemşireye sordum.Siz yine doktora gidin dedi.İyiki demiş.

hadi yaa bende bugün gidim diyordum ama düne göre daha iyi hissettiğim için kendimi gitmedim şimdi de kasılma oluyor özellikle mideme yakın yerde oluyor benim ve taş gibi sert oluyor orası

25 Aralık bebegem..
hmm benim de 27 aralık demek ki 3 ekim olcak buraya göre dğum tarihim neyse 3-5 farketmez ekimi beklemicek nasılsa benim kız

Çok hareketli teyzesi sorma sıkıldı herhal.İğneyi yiyince durdu yaramaz.Şaka biryana zamanında gelsinler daha minnaklar yaa

bence de zamanında sağlıcakla gelsinler inş. ne işi var erkenden sonra tez canlı olcak sen koşucaksın peşinden tut tutabildiğin kadarr
Sen miydin o kızzzzz adige
Benim de bi ara beyazdı akıntım ama son zamanlarda sarıya döndü rengi. Hayatımda ilk kez kullanıyorum fitil çok fenaaa yaaa Dün birini kullanıdım. Kaldı 5 tane.
kızz onu sokması dert değil içerde tutması dert
bi güldün mü pırrttt geri çıkıyo deli ediyo insanı ayağa da kalkmıcan

Kızlar Serap hiç uğramadı bugün. Doktor randevusu vardı. Hem de doğum günü ve nişan yıldönümüydü bugün. Kutlamalara erken mi başladılar yoksa

Pırt geri çıkıyo demek,çatlak hatun

Offf çok uykum var ya benim gibi olan var mı??? Özellikle bu saatlerde mutlaka uyku bastırıyor.

ben gidyim de namaz kılayım daha bu saat oldu kılmadım sonra da mutfağı toplayıp yine gelirim

Offf çok uykum var ya benim gibi olan var mı??? Özellikle bu saatlerde mutlaka uyku bastırıyor.
Hoşgeldin canımcım..Ben evde olduğum halde,geç kalktığım halde yine uykum var hep anlamadım..Eşimle sahura kalkmak da uyku düzenimi baya bozdu ama kaldı bir gece..Tekrar ilk aylara mı döndüm nedir,çok uyurdum o zamanlar hatırlarsın

Hatırlamam mı mutlaka her öğle saati en az iki saat yok olurdun. Uykucu seni. Sanırım vucut yoruluyor ve dinlenmeye ihtiyaç duyuyoruz. Ağzım ayrılıyor. Pzar günü geç kalkmama rağmen yine öğleden sonra uyudum mis gibi

Pırt geri çıkıyo demek,çatlak hatun
kızz sormaaa geçen akşam ne çektim elimi yıkıcam diye kalkmaya çalışıyorum çıkıyo deli oldum. sonra gittim ıslak mendil peçete ne varsa aldım sildim, baş edemedim. nefret ediyorum fitil işinden evlendikten sonra kadınların derdi zoru hep orası
uyu kuzummmmmmmmmmmmmmmmmm
şişmanladık da ondan mı acaba yaaa

Ayyy ilahi güldürdün beni deli kızzzzzzzz
Valla ben de hiç pırt diye çıkmadı baya bi gömmüşüm içeri demek ki

gömmüşsün hakkaten ben kıpırdadıkça çıktı pis şeyyy
doktorlar da fitil vermeye bayılıyolar küçüklükten beri ben fitil oluyorum asıl fitil verilmesine

O zamanlar progestanın da çok etkisi vardı şimdi neyin etkisi var bilmem Kızım da kocaman oldu tabi o zaman göre,fındıkdı daha o şimdi tekmeliyor annesini

allah seni napmasın emi adilge krize soktun beni :)
maalesef hamilelikte daha da zor bende bir dönem kullandım mantar sorunu nedeniyle çok derine itmek lazım ve yatmak gerekiyor. Ben sabah işe gitmeden 2-3 saat önce kalkıp,atıp sonra yeniden uyuyordum minnoşun sağlığı için herşeye katlanıyoruz.

Di mi ya?Kadınlık ne meşakatli iş..

Adigeee bi fitil koymasını beceremedin be tühh sana ders vereyim sana biraz bu konuda
bekaelığımda kadınları anlamazdım ama şimdi çook iyi anlıyorum.
sanırım doğurunca daha da iyi anlayacağım.

merhba kıslar ve göbişlerinde bi o yana bi bu yana devrilen yavruları..

bugün 32. hafta bitti ve çalışabilir raporu aldım

hosgeldin canım nezamandır görmedim seni iyisindir umarı 32+6 da mı aldın canım calısabilir raporunu kafam karısık da benım acaba yardımcı olabilir mısın calısan raporu alan bı hamiş olarak :)

O zamanlar progestanın da çok etkisi vardı şimdi neyin etkisi var bilmem Kızım da kocaman oldu tabi o zaman göre,fındıkdı daha o şimdi tekmeliyor annesini

Yokya progestan falan hikaye inan buna hamileliğin genel durumu bu ilk aylar bide son aylar uyku hali off. en rahat geçirdiğim dönem 6 ve 7 ayımdı. Artık zorlanmaya başladım baya baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…