benim de kasık da değilde üst kısımda öyle oluyor o yüzden sordum ama ben üşüttüm sanırım o yüzden
Sağol canım. Doktorum her ihtimale karşı önlemimizi alalım dedi erken doğum riskine karşı. Ben de bıktım bu akıntıdan sürekli iç çamaşırı değiştirmekten. Günlük ped bile yetersiz kalıyo bazen. Umarım fitil bu akıntıyı azaltır.
bendim o canım
mantar vardır da ondan oluyordur akıntın demişti doktor. benimki bembeyaz geliyo.
haftada bir zalain diye bi fitil ve kremini kullanıyrum azaldı gerçekten hatta dünden beri çok az geliyo. aaaa fitili almam lazım bak yine hatırlattın bana
Bende öyle düşünmüştüm.Sağlık ocağındaki hemşireye sordum.Siz yine doktora gidin dedi.İyiki demiş.
hmm benim de 27 aralık demek ki 3 ekim olcak buraya göre dğum tarihim neyse 3-5 farketmez ekimi beklemicek nasılsa benim kız25 Aralık bebegem..
Çok hareketli teyzesi sorma sıkıldı herhal.İğneyi yiyince durdu yaramaz.Şaka biryana zamanında gelsinler daha minnaklar yaa
kızz onu sokması dert değil içerde tutması dertSen miydin o kızzzzz adige
Benim de bi ara beyazdı akıntım ama son zamanlarda sarıya döndü rengi. Hayatımda ilk kez kullanıyorum fitil çok fenaaa yaaaDün birini kullanıdım. Kaldı 5 tane.
Pırt geri çıkıyo demek,çatlak hatunhmm benim de 27 aralık demek ki 3 ekim olcak buraya göre dğum tarihim neyse 3-5 farketmez ekimi beklemicek nasılsa benim kız
bence de zamanında sağlıcakla gelsinler inş. ne işi var erkenden sonra tez canlı olcak sen koşucaksın peşinden tut tutabildiğin kadarr
kızz onu sokması dert değil içerde tutması dert
bi güldün mü pırrttt geri çıkıyo deli ediyo insanı ayağa da kalkmıcan
Offf çok uykum var ya benim gibi olan var mı??? Özellikle bu saatlerde mutlaka uyku bastırıyor.
Hoşgeldin canımcım..Ben evde olduğum halde,geç kalktığım halde yine uykum var hep anlamadım..Eşimle sahura kalkmak da uyku düzenimi baya bozdu ama kaldı bir gece..Tekrar ilk aylara mı döndüm nedir,çok uyurdum o zamanlar hatırlarsınOfff çok uykum var ya benim gibi olan var mı??? Özellikle bu saatlerde mutlaka uyku bastırıyor.
Hoşgeldin canımcım..Ben evde olduğum halde,geç kalktığım halde yine uykum var hep anlamadım..Eşimle sahura kalkmak da uyku düzenimi baya bozdu ama kaldı bir gece..Tekrar ilk aylara mı döndüm nedir,çok uyurdum o zamanlar hatırlarsın
kızz sormaaa geçen akşam ne çektim elimi yıkıcam diye kalkmaya çalışıyorum çıkıyo deli oldum. sonra gittim ıslak mendil peçete ne varsa aldım sildim, baş edemedim. nefret ediyorum fitil işindenPırt geri çıkıyo demek,çatlak hatun
uyu kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmOfff çok uykum var ya benim gibi olan var mı??? Özellikle bu saatlerde mutlaka uyku bastırıyor.
Ayyy ilahi güldürdün beni deli kızzzzzzzz
Valla ben de hiç pırt diye çıkmadı baya bi gömmüşüm içeri demek ki
O zamanlar progestanın da çok etkisi vardı şimdi neyin etkisi var bilmemHatırlamam mı mutlaka her öğle saati en az iki saat yok olurdun. Uykucu seni. Sanırım vucut yoruluyor ve dinlenmeye ihtiyaç duyuyoruz. Ağzım ayrılıyor. Pzar günü geç kalkmama rağmen yine öğleden sonra uyudum mis gibi
hmm benim de 27 aralık demek ki 3 ekim olcak buraya göre dğum tarihim neyse 3-5 farketmez ekimi beklemicek nasılsa benim kız
bence de zamanında sağlıcakla gelsinler inş. ne işi var erkenden sonra tez canlı olcak sen koşucaksın peşinden tut tutabildiğin kadarr
Di mi ya?Kadınlık ne meşakatli iş..kızz sormaaa geçen akşam ne çektim elimi yıkıcam diye kalkmaya çalışıyorum çıkıyo deli oldum. sonra gittim ıslak mendil peçete ne varsa aldım sildim, baş edemedim. nefret ediyorum fitil işindenevlendikten sonra kadınların derdi zoru hep orası
kızz sormaaa geçen akşam ne çektim elimi yıkıcam diye kalkmaya çalışıyorum çıkıyo deli oldum. sonra gittim ıslak mendil peçete ne varsa aldım sildim, baş edemedim. nefret ediyorum fitil işindenevlendikten sonra kadınların derdi zoru hep orası
uyu kuzummmmmmmmmmmmmmmmmm
şişmanladık da ondan mı acaba yaaa
gömmüşsün hakkaten ben kıpırdadıkça çıktı pis şeyyy
doktorlar da fitil vermeye bayılıyolar küçüklükten beri ben fitil oluyorum asıl fitil verilmesine
merhba kıslar ve göbişlerinde bi o yana bi bu yana devrilen yavruları..
bugün 32. hafta bitti ve çalışabilir raporu aldım
O zamanlar progestanın da çok etkisi vardı şimdi neyin etkisi var bilmemKızım da kocaman oldu tabi o zaman göre,fındıkdı daha o şimdi tekmeliyor annesini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?