ben de pes edip yattım artık napayımallah seni napmasın emi adilgekrize soktun beni :)
maalesef hamilelikte daha da zor bende bir dönem kullandım mantar sorunu nedeniyle çok derine itmek lazım ve yatmak gerekiyor. Ben sabah işe gitmeden 2-3 saat önce kalkıp,atıp sonra yeniden uyuyordum minnoşunsağlığı için herşeye katlanıyoruz.
ağda için aç doktora aç evlenince bi açlıyo bi daha gören göreneDi mi ya?Kadınlık ne meşakatli iş..
aman bitsin fitil işkencesiiiii yeter haftada 1 bile yetiyo banaaaAdigeee bi fitil koymasını beceremedin be tühh sana ders vereyim sana biraz bu konuda
bekaelığımda kadınları anlamazdım ama şimdi çook iyi anlıyorum.
sanırım doğurunca daha da iyi anlayacağım.
Evett malesef,ağdacımdan hala çekiniyorum her gidişimdeağda için aç doktora aç evlenince bi açlıyo bi daha gören görene
Evett malesef,ağdacımdan hala çekiniyorum her gidişimdeDoktorum henüz görmedi doğumda kısmetse Eşimi saymayayım artık...
mrb kızlar nasılsınız bugun dayak yemış gıbıyım ayaklarım yok gıbı vucudumu kaldıracak derman yok oysakı çok ıyıydım
ben 3 doktora mecbur açtım valla yapcak bişey yokEvett malesef,ağdacımdan hala çekiniyorum her gidişimdeDoktorum henüz görmedi doğumda kısmetse Eşimi saymayayım artık...
bi cesaret gitsem utanmadan halledicem aamaaben de ilk gittiğimde çok utanmıştım ya ama rahatlığını alınca anammmm hem zamandan tasarruf hem de daha uzun sürüyo evde yapılandan valla hele de calısıyosan ve bı de hamişsim kı kımse bana artık evde yaptıramazzzzz
bebeğin dönmüş olabilir canımya kızlar bi şey soracağım size benim bu sıralar kasıklarım sürekli dolu gibi his var tuvalete gidiyorum azıcık bi şey geliyo 5 dakıka sonra yine sanki idrara sıkışmış gibi o his deli olucam sürekli tuvalete taşınıyorum bi de yine benim kız kasıklara çalışıyo böle ince ince vuruyo Allahım sanki ayakları çıkacak gibi hissediyorum ve daha cok sıkışıyorum anlamadım böle hisseden var mı aranızda ??
hosgeldin canım nezamandır görmedim seni iyisindir umarı 32+6 da mı aldın canım calısabilir raporunu kafam karısık da benım acaba yardımcı olabilir mısın calısan raporu alan bı hamiş olarak :)
31+7 de aldım cnm ben..bugün 32 doluyor ve böylece 40 hafta dolar diye düşünürsek 8 full hafta kalıyor..ben de 5 full haftayı doğuödan sonraya atmak içünnn bugün 5 hafta daha çalışabilir yazan bir rapor aldım vesselam
Evett malesef,ağdacımdan hala çekiniyorum her gidişimdeDoktorum henüz görmedi doğumda kısmetse Eşimi saymayayım artık...
ben de ilk gittiğimde çok utanmıştım ya ama rahatlığını alınca anammmm hem zamandan tasarruf hem de daha uzun sürüyo evde yapılandan valla hele de calısıyosan ve bı de hamişsim kı kımse bana artık evde yaptıramazzzzz
slm kızlar nasılsınız bakalım bız ıyız bırssey sorcam ya bu bukunı bolgesı temızlıgını nasıl yapıyorsunuz ben goremıyorum gobekten cok zorlanıyorum yaaaaa
31+7 de aldım cnm ben..bugün 32 doluyor ve böylece 40 hafta dolar diye düşünürsek 8 full hafta kalıyor..ben de 5 full haftayı doğuödan sonraya atmak içünnn bugün 5 hafta daha çalışabilir yazan bir rapor aldım vesselam
slm kızlar nasılsınız bakalım bız ıyız bırssey sorcam ya bu bukunı bolgesı temızlıgını nasıl yapıyorsunuz ben goremıyorum gobekten cok zorlanıyorum yaaaaa
ya kızlar bi şey soracağım size benim bu sıralar kasıklarım sürekli dolu gibi his var tuvalete gidiyorum azıcık bi şey geliyo 5 dakıka sonra yine sanki idrara sıkışmış gibi o his deli olucam sürekli tuvalete taşınıyorum bi de yine benim kız kasıklara çalışıyo böle ince ince vuruyo Allahım sanki ayakları çıkacak gibi hissediyorum ve daha cok sıkışıyorum anlamadım böle hisseden var mı aranızda ??
bebeğin dönmüş olabilir canım
yani başı kasıklarına doğrudur belki. doktora girdince görüürsünüz ztn .benimki döndü ve iki bardak su içsem saatlerdir wc ye gitmemiş gibi zor yetişiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?