2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ben de pes edip yattım artık napayım yatmadan olmuyo
kaşıntı yok bişey yok ama mantar var dedi enteresan :44:

Di mi ya?Kadınlık ne meşakatli iş..
ağda için aç doktora aç evlenince bi açlıyo bi daha gören görene

Adigeee bi fitil koymasını beceremedin be tühh sana ders vereyim sana biraz bu konuda
bekaelığımda kadınları anlamazdım ama şimdi çook iyi anlıyorum.
sanırım doğurunca daha da iyi anlayacağım.
aman bitsin fitil işkencesiiiii yeter haftada 1 bile yetiyo banaaa
ben en çok annemi çok iyi anlamaya başladım valla

selam kızlar nasılsınız? dün sağlık ocağına gittim gene şeker yüklemesi yaptılar.bugün sonuçları aldım tokluk kan şekerim yüksek çıktı doktor randevumda 5 eylülde.ne yapmalıyım sizce arkadaşlar tokluk kan şekeri yüksek olunca ilaçmı veriliyo ne yapılıyo?

Evett malesef,ağdacımdan hala çekiniyorum her gidişimdeDoktorum henüz görmedi doğumda kısmetseEşimi saymayayım artık...

ben de ilk gittiğimde çok utanmıştım ya ama rahatlığını alınca anammmm hem zamandan tasarruf hem de daha uzun sürüyo evde yapılandan valla hele de calısıyosan ve bı de hamişsim kı kımse bana artık evde yaptıramazzzzz

mrb kızlar nasılsınız bugun dayak yemış gıbıyım ayaklarım yok gıbı vucudumu kaldıracak derman yok oysakı çok ıyıydım

mrb kızlar nasılsınız bugun dayak yemış gıbıyım ayaklarım yok gıbı vucudumu kaldıracak derman yok oysakı çok ıyıydım

mrb cnm bugün bende öyleyim işteyim ama sandalyeme yapıştım resmen, uyumamak için göz kapaklarımla savaş veriyorum. Bıraksalar uyuycam havadan mıdır nedir?

Evett malesef,ağdacımdan hala çekiniyorum her gidişimdeDoktorum henüz görmedi doğumda kısmetseEşimi saymayayım artık...
ben 3 doktora mecbur açtım valla yapcak bişey yok ağda işine halaaa gidemedim yaa iki dk lık iş ben gitmeye üşeniyorum yine kendi başımın çaresine bakıcam bi sonrakine artık

bi cesaret gitsem utanmadan halledicem aamaa

ya kızlar bi şey soracağım size benim bu sıralar kasıklarım sürekli dolu gibi his var tuvalete gidiyorum azıcık bi şey geliyo 5 dakıka sonra yine sanki idrara sıkışmış gibi o his deli olucam sürekli tuvalete taşınıyorum bi de yine benim kız kasıklara çalışıyo böle ince ince vuruyo Allahım sanki ayakları çıkacak gibi hissediyorum ve daha cok sıkışıyorum anlamadım böle hisseden var mı aranızda ??

bebeğin dönmüş olabilir canım
yani başı kasıklarına doğrudur belki. doktora girdince görüürsünüz ztn .benimki döndü ve iki bardak su içsem saatlerdir wc ye gitmemiş gibi zor yetişiyorum

hosgeldin canım nezamandır görmedim seni iyisindir umarı 32+6 da mı aldın canım calısabilir raporunu kafam karısık da benım acaba yardımcı olabilir mısın calısan raporu alan bı hamiş olarak :)

31+7 de aldım cnm ben..bugün 32 doluyor ve böylece 40 hafta dolar diye düşünürsek 8 full hafta kalıyor..ben de 5 full haftayı doğuödan sonraya atmak içünnn bugün 5 hafta daha çalışabilir yazan bir rapor aldım vesselam

ben çalışabilir raporu alamıcam o kadar halsiz hissediyrum ki kendimi iş çok gözümde büyüyo bi de sıcaklar da malum 32 de ayrılcam

slm kızlar nasılsınız bakalım bız ıyız bırssey sorcam ya bu bukunı bolgesı temızlıgını nasıl yapıyorsunuz ben goremıyorum gobekten cok zorlanıyorum yaaaaa

Bende ağdacıdan utanmıştım açama demiştim ama mecbur kalınınca gidiliyor. Hala çekiniyorum ama kadın ın alıp beni odadan çıkarması 4 dakika en fazla. Alıştım artık çok büyük rahatlık.

benim tam 31+7 28 ağustos a geliyo o zaman alacağım çalışabilir peki mesela 35 de kandimi kötü hissettim o zaman çalıştığım 3 hafta doğum sonrasına aktarıyo mu acaba ??

slm kızlar nasılsınız bakalım bız ıyız bırssey sorcam ya bu bukunı bolgesı temızlıgını nasıl yapıyorsunuz ben goremıyorum gobekten cok zorlanıyorum yaaaaa

ben de ağdacıya gidiyorum canım benim tüyler Allah tanm azaldı 45 günde bi gidiyorum eskıden ayda bir giderdim şimdi yetiyo hatta zorlasam 2 ayda bir bile olabilir :)

ewet cnm bebişinin ayakları rahmine doğrudur yada başını kasık bölgene doğru koymuştur. Benimkinin ayakları rahmime doğru olduğundan daha şimdiden tuvalet sıklığı sorunumuz var. Birde benimki uyurken hep başını yumurtalıklarıma koyuyor bu nedenle yürüyüşlerim sırasında da kasık ağrılarımdan kıvranıyorum :44:

bebeğin dönmüş olabilir canım
yani başı kasıklarına doğrudur belki. doktora girdince görüürsünüz ztn .benimki döndü ve iki bardak su içsem saatlerdir wc ye gitmemiş gibi zor yetişiyorum

ayyy umarım dönmüştür ben normal doğum istiyorum çünkü sezeryan beni korkutuyo ya tabi herseyin hayırlısı bakalım Ela Hanım nasıl ve nezaman gelmek isteyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…