canım kendi adıma yapamıyorumağdacıya gidiyorumm :s
kızlar, benim şekerim yüksek çıktı ve doktor şeker diyeti için diyetisyene gitmemi önerdi. benim gibi şekeri olan arkadaşlar var mı? siz neler yaptınız?
çok enteresan bi şekilde benim de bacaklarım geç çıkmaya başladı hamilelikten beriben de ağdacıya gidiyorum canım benim tüyler Allah tanm azaldı 45 günde bi gidiyorum eskıden ayda bir giderdim şimdi yetiyo hatta zorlasam 2 ayda bir bile olabilir :)
ben de ağdacıya gidiyorum canım benim tüyler Allah tanm azaldı 45 günde bi gidiyorum eskıden ayda bir giderdim şimdi yetiyo hatta zorlasam 2 ayda bir bile olabilir :)
ayyy utanırım benya napcazkı ne guzel azalmıs senınkı tuy dokucu kremmı kullansamkı
canım daha önce şeker testi yaptırmamışmıydın sen o zman ne çıkmıştı..bence 5 eylülü bekleme bayram tatili dönüşü git görünselam kızlar nasılsınız? dün sağlık ocağına gittim gene şeker yüklemesi yaptılar.bugün sonuçları aldım tokluk kan şekerim yüksek çıktı doktor randevumda 5 eylülde.ne yapmalıyım sizce arkadaşlar tokluk kan şekeri yüksek olunca ilaçmı veriliyo ne yapılıyo?
ya kızlar bi şey soracağım size benim bu sıralar kasıklarım sürekli dolu gibi his var tuvalete gidiyorum azıcık bi şey geliyo 5 dakıka sonra yine sanki idrara sıkışmış gibi o his deli olucam sürekli tuvalete taşınıyorum bi de yine benim kız kasıklara çalışıyo böle ince ince vuruyo Allahım sanki ayakları çıkacak gibi hissediyorum ve daha cok sıkışıyorum anlamadım böle hisseden var mı aranızda ??
ayyy utanırım benya napcazkı ne guzel azalmıs senınkı tuy dokucu kremmı kullansamkı
valla ben adam olmam haa daha şu saate kadar hiçbirşey yapasım yoktu sabaha kadar da karın ağrımdan kıvranıyorsum gittim mutfağın camlarını sildim geldim perdelerini de makineye attım ütüsü var bir deen nefret ettiğim şey ama sohbete yetiştim hee ben çıktığımdan beri fazla kaynatmamışsınız
canım daha önce şeker testi yaptırmamışmıydın sen o zman ne çıkmıştı..bence 5 eylülü bekleme bayram tatili dönüşü git görün
ben varım canım çok acayip derecede sıkıştığımı hissediyorum hatta neredeyse ayıptır söylemesi altıma yapıcam sanırım ama tuvalete gidiyorum hiçbir şey yok
canım tüy dökücü kimyasal olduğu için gebelikte kullnılmasını önermiyorlar bence sen de kullanma ay utanıyosun başta ama inan alışıyosun acaip rahatlık be canım
ayy o konuyu hiç hatırlatma yaa normal doğumda da oluyormu ki bu sonda işikızlar bırsey dıyecegım ya ben bu dogum öncesı ıslemlerden cok tırsıyorum afedersınız sonda falan fılan....nasıl yenecegım bu korkumu ben ya
ya sen de bendensin desene valla soracağım bakalım bu kontrolde doktora ne diyecek ??
canım hamilelikte tüy dökücü kremi kullanmayı önermiyorlar
ya ben utanırım kıNapcaz
hım ben bunu bılmıyordum alacaktım nerdeyse ya ıyı oldu soyledıgınız
Jilete dokunmayalı yıllar oldu çok fazlalaştırıyor ve hemn çıkıyor,ağdaya alışsan çok rahat aslında hem zamanla azalıyor..Emzirmeden sonra lazere el atayım diyorum ama öyle heryerde değil,doktor nezdinde biryerde ama tüylerin çıkması daha sağlıklı deniliyor kafam karışıyor lazer de büyük rahatlık:26:canım ağdacıya gitmek istemiyorsan jilet kullan ben öyle yapıyorum valla o da rahat
çok doğru dedin canım vazgeçmiştim ama bu akşam gidip randevu alıcam yarın içincanım valla bende ne ter döktüm de napalım elim mahkum oldu biraz utanma artık onların da işi o hem sen ben gitmesek nerden ekmek yiyecekler :)
Jilete dokunmayalı yıllar oldu çok fazlalaştırıyor ve hemn çıkıyor,ağdaya alışsan çok rahat aslında hem zamanla azalıyor..Emzirmeden sonra lazere el atayım diyorum ama öyle heryerde değil,doktor nezdinde biryerde ama tüylerin çıkması daha sağlıklı deniliyor kafam karışıyor lazer de büyük rahatlık:26:
çok doğru dedin canım vazgeçmiştim ama bu akşam gidip randevu alıcam yarın için
umarım bu gaza geldiğim halim iş çıkışına kadar geçmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?