2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar, benim şekerim yüksek çıktı ve doktor şeker diyeti için diyetisyene gitmemi önerdi. benim gibi şekeri olan arkadaşlar var mı? siz neler yaptınız?

Canım diyetisyene gittim ben ve diyet verdi bana.2haftada düzene girdi.ilk zamanlar günde 4kere olcuyordum şimdi gunde 1kere olcuyorum ve değerler normal çıkıyor.

ben de ağdacıya gidiyorum canım benim tüyler Allah tanm azaldı 45 günde bi gidiyorum eskıden ayda bir giderdim şimdi yetiyo hatta zorlasam 2 ayda bir bile olabilir :)
çok enteresan bi şekilde benim de bacaklarım geç çıkmaya başladı hamilelikten beri
diğer yerler tam gaz devam tabii

valla ben adam olmam haa daha şu saate kadar hiçbirşey yapasım yoktu sabaha kadar da karın ağrımdan kıvranıyorsum gittim mutfağın camlarını sildim geldim perdelerini de makineye attım ütüsü var bir deen nefret ettiğim şey ama sohbete yetiştim hee ben çıktığımdan beri fazla kaynatmamışsınız

canım daha önce şeker testi yaptırmamışmıydın sen o zman ne çıkmıştı..bence 5 eylülü bekleme bayram tatili dönüşü git görün

ben varım canım çok acayip derecede sıkıştığımı hissediyorum hatta neredeyse ayıptır söylemesi altıma yapıcam sanırım ama tuvalete gidiyorum hiçbir şey yok

merhaba anneler,

ben de bugün doktor kontrolüne gittim. 1300 gr olmuş bebek. iyiymiş çok şükür. elevit midemi bulandırıyo dedim içmesen de olur dedi. elevitle sorunu olan varsa doktoruna bi danışsın. 32. haftayı doldurup gel 37'ye kadar uzatma raporunu yazalım dedi. çok şükür bi problem yok :)

ya sen de bendensin desene valla soracağım bakalım bu kontrolde doktora ne diyecek ??

kızlar bırsey dıyecegım ya ben bu dogum öncesı ıslemlerden cok tırsıyorum afedersınız sonda falan fılan....nasıl yenecegım bu korkumu ben ya

kızlar bırsey dıyecegım ya ben bu dogum öncesı ıslemlerden cok tırsıyorum afedersınız sonda falan fılan....nasıl yenecegım bu korkumu ben ya
ayy o konuyu hiç hatırlatma yaa normal doğumda da oluyormu ki bu sonda işi
ya sen de bendensin desene valla soracağım bakalım bu kontrolde doktora ne diyecek ??

bir sor bakalım ben de sorucam bayram sonu kontrolüm unutmazsam sorarım doktora giince bütün soracaklarımı unutuyorum ben

canım ağdacıya gitmek istemiyorsan jilet kullan ben öyle yapıyorum valla o da rahat
Jilete dokunmayalı yıllar oldu çok fazlalaştırıyor ve hemn çıkıyor,ağdaya alışsan çok rahat aslında hem zamanla azalıyor..Emzirmeden sonra lazere el atayım diyorum ama öyle heryerde değil,doktor nezdinde biryerde ama tüylerin çıkması daha sağlıklı deniliyor kafam karışıyor lazer de büyük rahatlık:26:

Son düzenleme:
canım valla bende ne ter döktüm de napalım elim mahkum oldu biraz utanma artık onların da işi o hem sen ben gitmesek nerden ekmek yiyecekler :)
çok doğru dedin canım vazgeçmiştim ama bu akşam gidip randevu alıcam yarın için
umarım bu gaza geldiğim halim iş çıkışına kadar geçmez

canım ben zaten ağda kullanıyordum kendim yapıyordum onu da ama 6. aydan beri yapamaz oldum o yüzden mecburen doğum sonrasına kadar jilet hiç sevmiyorum ama mecbur...lazer de acaba kansorejen etki yapmazmı ben o bölgede güvenemiyorum lazere

çok doğru dedin canım vazgeçmiştim ama bu akşam gidip randevu alıcam yarın için
umarım bu gaza geldiğim halim iş çıkışına kadar geçmez

YOK CANIM GEÇMESİN VALLA aLLAH KORUSUN KENDİNE AĞDA YAPICAM DİYE ERKEN DOĞUM YAPAN KİŞİLERİ DUYDUM BAZI BÜNYELER AZCIK ZORLAMA IKINMAYA FALAN GELMİYO NE OLACAĞI BELLİ OLMAZ BENDE İLK DEFA GİTTİM AMA GERÇEKTEN BÜYÜK RAHATLIK JİLETLE KARNIMIZ BURNUMUZDA TAM TEMİZLİK DE ÇOK ZOR AÇIKÇASI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…