2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
benim ilk düşükten sonra kürtaj oldu baya lohusa gibi kanamalarım oldu 40 güne yakın o yüzden bi bıraktım daha da gidemedim ağdaya. bi lazerciye açalım bitsin gitsin artık yaa ben de ciddi ciddi düşünüyorum doğumdan sonra valla

Ben de o konuda henüz ikna olmuş değilim ki bir türlü el atamadım,öyle heryere de gidilmez zaten..Tamam ağda rahat da her ay gitmesi var maliyeti var..
Araştırmak lazım canım,ben hala tedirginim linanın dediği gibi..bakalım,olmazsa ağdaya devam..

bende o yuzden bıraz agdadan korkuyorum erken dogum falan olursa dıye ama artık eşim bı zahmet yardım edecek yada agdacıya gıdecegım

Adige cim yaa şu hareketli suratları nereden koyuyosunuz ben neden göremiyorum anlamadım ayarı mı var bunun (
canım cevap yazarken aşağıdaki resimdeki gibi bi ekran çıkması lazım. eğer çıkmıyosa kullanıcı profilinden ayar yapman lazım diye biliyorum. resimler gösterilsin tıklı olmazsa çıkmıyo sanırım

evet canım iyi araştırmak lazım güvenilir yerlerden bilgi almak lazım önemli sonuçta
bende o yuzden bıraz agdadan korkuyorum erken dogum falan olursa dıye ama artık eşim bı zahmet yardım edecek yada agdacıya gıdecegım

kız eşine yaptıracağına ağdacıya git adamı kendinden soğutma tiksinir senden allah korusun belli mi olur

makinenin programı bitti gideyimde perdeleri ütüleyeyim şimdi off bu sıcakta yaaa

yaptıran çok fazla arkadaşım akrabam var ve çok memnunlar hee ilerde bişey olur mu bilmem Allah korusun.
ama bi zararı olsa bu kadar yayılmazdı bence.
ben asıl orası hissizleşiyomuş diye duydum birinden biliyorum saçma ama insanın içine kurt düşüyo işte hissiz bi bölgeyi napalım di mi amaaaa

evet canım iyi araştırmak lazım güvenilir yerlerden bilgi almak lazım önemli sonuçta

kız eşine yaptıracağına ağdacıya git adamı kendinden soğutma tiksinir senden allah korusun belli mi olur

yok kız kendı dıyor ne ışın var agdacıda bellımı olur manyak cıkar sapık cıkar dıyor :1. ben yardımm ederım dıyor

adiloşş sende mı kurtaj oldun buradkı herkesınde bı hıkayesı var eskıden bıtek benım başıma geldi kurtaj sanıyodum

ayyy cok guldurdun kız benı allahta senı guldursun hıssızlesırse kes at der gıbı

hakkatten ya bir de o var dimi güvenilir bir yer tercih etmelisin

ya bırazda benım eşim pimpirıklı ve cok kıskanç ya bakalım bu mamak cevresınde vardır herhalde guvenılır bır yer arastırırım sorarız bırılerıne sureklı gıttıklerı bır yer olunca sorun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…