benim ilk düşükten sonra kürtaj oldu baya lohusa gibi kanamalarım oldu 40 güne yakın o yüzden bi bıraktım daha da gidemedim ağdaya. bi lazerciye açalım bitsin gitsin artık yaa ben de ciddi ciddi düşünüyorum doğumdan sonra vallaJilete dokunmayalı yıllar oldu çok fazlalaştırıyor ve hemn çıkıyor,ağdaya alışsan çok rahat aslında hem zamanla azalıyor..Emzirmeden sonra lazere el atayım diyorum ama öyle heryerde değil,doktor nezdinde biryerde ama tüylerin çıkması daha sağlıklı deniliyor kafam karışıyor lazer de büyük rahatlık:26:
canım ağdacıya gitmek istemiyorsan jilet kullan ben öyle yapıyorum valla o da rahat
canım valla bende ne ter döktüm de napalım elim mahkum oldu biraz utanma artık onların da işi o hem sen ben gitmesek nerden ekmek yiyecekler :)
Ben de o konuda henüz ikna olmuş değilim ki bir türlü el atamadım,öyle heryere de gidilmez zaten..Tamam ağda rahat da her ay gitmesi var maliyeti var..canım ben zaten ağda kullanıyordum kendim yapıyordum onu da ama 6. aydan beri yapamaz oldum o yüzden mecburen doğum sonrasına kadar jilet hiç sevmiyorum ama mecbur...lazer de acaba kansorejen etki yapmazmı ben o bölgede güvenemiyorum lazere
Araştırmak lazım canım,ben hala tedirginim linanın dediği gibi..bakalım,olmazsa ağdaya devam..benim ilk düşükten sonra kürtaj oldu baya lohusa gibi kanamalarım oldu 40 güne yakın o yüzden bi bıraktım daha da gidemedim ağdaya. bi lazerciye açalım bitsin gitsin artık yaa ben de ciddi ciddi düşünüyorum doğumdan sonra valla
jeletle görebılıyormusun pekı gobekten ben goremıyorum ya
YOK CANIM GEÇMESİN VALLA aLLAH KORUSUN KENDİNE AĞDA YAPICAM DİYE ERKEN DOĞUM YAPAN KİŞİLERİ DUYDUM BAZI BÜNYELER AZCIK ZORLAMA IKINMAYA FALAN GELMİYO NE OLACAĞI BELLİ OLMAZ BENDE İLK DEFA GİTTİM AMA GERÇEKTEN BÜYÜK RAHATLIK JİLETLE KARNIMIZ BURNUMUZDA TAM TEMİZLİK DE ÇOK ZOR AÇIKÇASI
canım cevap yazarken aşağıdaki resimdeki gibi bi ekran çıkması lazım. eğer çıkmıyosa kullanıcı profilinden ayar yapman lazım diye biliyorum. resimler gösterilsin tıklı olmazsa çıkmıyo sanırımAdige cim yaa şu hareketli suratları nereden koyuyosunuz ben neden göremiyorum anlamadım ayarı mı var bunun(
evet canım iyi araştırmak lazım güvenilir yerlerden bilgi almak lazım önemli sonuçtaBen de o konuda henüz ikna olmuş değilim ki bir türlü el atamadım,öyle heryere de gidilmez zaten..Tamam ağda rahat da her ay gitmesi var maliyeti var..
Araştırmak lazım canım,ben hala tedirginim linanın dediği gibi..bakalım,olmazsa ağdaya devam..
bende o yuzden bıraz agdadan korkuyorum erken dogum falan olursa dıye ama artık eşim bı zahmet yardım edecek yada agdacıya gıdecegım
göbeğim çok büyük olmadığı için imdilik zar zor idare ediyorum el yordamıyla o da
canım cevap yazarken aşağıdaki resimdeki gibi bi ekran çıkması lazım. Eğer çıkmıyosa kullanıcı profilinden ayar yapman lazım diye biliyorum. Resimler gösterilsin tıklı olmazsa çıkmıyo sanırım
Eki Görüntüle 773822
yaptıran çok fazla arkadaşım akrabam var ve çok memnunlar hee ilerde bişey olur mu bilmem Allah korusun.Ben de o konuda henüz ikna olmuş değilim ki bir türlü el atamadım,öyle heryere de gidilmez zaten..Tamam ağda rahat da her ay gitmesi var maliyeti var..
Araştırmak lazım canım,ben hala tedirginim linanın dediği gibi..bakalım,olmazsa ağdaya devam..
evet canım iyi araştırmak lazım güvenilir yerlerden bilgi almak lazım önemli sonuçta
kız eşine yaptıracağına ağdacıya git adamı kendinden soğutma tiksinir senden allah korusun belli mi olur
canım benim çok sağol bende böle bi ekran çıkmıyo da ben bi bakıyım nerden olabilir
benim ilk düşükten sonra kürtaj oldu baya lohusa gibi kanamalarım oldu 40 güne yakın o yüzden bi bıraktım daha da gidemedim ağdaya. bi lazerciye açalım bitsin gitsin artık yaa ben de ciddi ciddi düşünüyorum doğumdan sonra valla
yok kız kendı dıyor ne ışın var agdacıda bellımı olur manyak cıkar sapık cıkar dıyor :1. ben yardımm ederım dıyor
yaptıran çok fazla arkadaşım akrabam var ve çok memnunlar hee ilerde bişey olur mu bilmem Allah korusun.
ama bi zararı olsa bu kadar yayılmazdı bence.
ben asıl orası hissizleşiyomuş diye duydum birinden biliyorum saçma ama insanın içine kurt düşüyo işte hissiz bi bölgeyi napalım di mi amaaaa
canımcım profile gel seçenekleri düzenleye gir konu görünüm seçeneklerinden grafikleri gösteri tıklacanım benim çok sağol bende böle bi ekran çıkmıyo da ben bi bakıyım nerden olabilir
hakkatten ya bir de o var dimi güvenilir bir yer tercih etmelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?