2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Aynen,hissetmeden olmaaaz...

kızlar bırsey dıyecegım ya ben bu dogum öncesı ıslemlerden cok tırsıyorum afedersınız sonda falan fılan....nasıl yenecegım bu korkumu ben ya

hiç görmedım o aletı hiç de bılmıyom ama nasıl tırsıyorum aynı senın gıbı bilsen canım arkadaşım mayısta epüdüralle sezeryan oldu belden uyusturdular ya onu takıldıgını hatrlamıyor bende dırek onu sordum dedım hatta normal dogumda hemen ayaga kalkıyosun ondada oluyomukı ama normal dogumdada habıre çatıya çıkmaktan tırsıyorum offffffff kadın olmak çok zormuş .buzamana kadar agdamı kendım yaptım ama henuz agdalık olmadım ve karnım bı anda buyudu nasıl yapıcam bılmıyorum gıdemem agdacıya da el yordamıyla yapıcam aynayla falan duydum

ayyy cok guldurdun kız benı allahta senı guldursun hıssızlesırse kes at der gıbı
ee öyle tabii kocamı çok özledim yan yanayken hasret kaldım zateeeennnn :26:

adiloşş sende mı kurtaj oldun buradkı herkesınde bı hıkayesı var eskıden bıtek benım başıma geldi kurtaj sanıyodum

sezinimm nerdesin kıss sen dünyayı yedin heralde
evet canım maalesef 10 haftalık bi kaybım vardı hiç kalp atışı alamamıştık amaaaaaaaaaaaaaaaaa senesine kızımızın kalp atışlarını duydukkkkkkkkkkkkk tam bi kabustu 2012 benim için o yüzden hiç hatırlamak istemiyorumm

kız doğru dedın valla ya bugun elim ayagım tıtrıyoo tutmuyo uzandım canım aynı bılıyomusun .2012 de subat 7 de hamıle oldugumu öğrendım 8. haftada kontrole gıttık hiç kalp atışını alamadık 2013 8 şubatta tekrar hamıle oldugumu öğrendım tam bır yıl sonra aynı olmuşuz

adiloşş sende mı kurtaj oldun buradkı herkesınde bı hıkayesı var eskıden bıtek benım başıma geldi kurtaj sanıyodum

ben de 8 haftalıkken bi kayıp yaşadım kalbi durmuştu bebeğimin 19 ekim çok kötü günlerdi Allaha şükür şimdi kızım benimle ve her şey yolunda hep dua ediyorum isteyen herkese yaşatsın bu güzelliği Rabbim kimseyi karnı ve kucağı boş bırakmasın çok zor

benim tam 31+7 28 ağustos a geliyo o zaman alacağım çalışabilir peki mesela 35 de kandimi kötü hissettim o zaman çalıştığım 3 hafta doğum sonrasına aktarıyo mu acaba ??

evet cnm bu 5 hafta içinde kötü hissedersen tekrar bi raporla izne çıkabiliyor ve çalışarak geçirdiğin haftaları aktarabiliyorsun

benim koca pes etti artık yapcak bişey yok ABİMMMM diye uyuyorum onla gülüyo pis pis

eferimm canım
Her ne kadar evde miskin kedi gibi mıyışsam da kocama gömlek bakmam lazım,çarşıya çıkayım ben yavaştan hem yürümüş olurum..Akşama görüşürüz,öpüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…