Aynen,hissetmeden olmaaaz...yaptıran çok fazla arkadaşım akrabam var ve çok memnunlar hee ilerde bişey olur mu bilmem Allah korusun.
ama bi zararı olsa bu kadar yayılmazdı bence.
ben asıl orası hissizleşiyomuş diye duydum birinden biliyorum saçma ama insanın içine kurt düşüyo işte hissiz bi bölgeyi napalım di mi amaaaa
kızlar bırsey dıyecegım ya ben bu dogum öncesı ıslemlerden cok tırsıyorum afedersınız sonda falan fılan....nasıl yenecegım bu korkumu ben ya
ee öyle tabii kocamı çok özledim yan yanayken hasret kaldım zateeeennnnayyy cok guldurdun kız benı allahta senı guldursun hıssızlesırse kes at der gıbı
adiloşş sende mı kurtaj oldun buradkı herkesınde bı hıkayesı var eskıden bıtek benım başıma geldi kurtaj sanıyodum
ee öyle tabii kocamı çok özledim yan yanayken hasret kaldım zateeeennnn:26:
hepımız oyleyız ya hasret kaldık eşlere walla
Ben hasret kalmadım yola devam,eşim rahat bu konuda da ben az biraz hissisleştim hamilelik durumları..bebeğimi düşünüyorum sürekli kendimi veremiyorum..ee öyle tabii kocamı çok özledim yan yanayken hasret kaldım zateeeennnn:26:
canım kullanıcı kontrol paneline gir orda editör seçimini editör tolber yap çıkıyor
ee öyle tabii kocamı çok özledim yan yanayken hasret kaldım zateeeennnn:26:
sezinimm nerdesin kıss sen dünyayı yedin heralde
evet canım maalesef 10 haftalık bi kaybım vardı hiç kalp atışı alamamıştık amaaaaaaaaaaaaaaaaa senesine kızımızın kalp atışlarını duydukkkkkkkkkkkkktam bi kabustu 2012 benim için o yüzden hiç hatırlamak istemiyorumm
Ben minnağıma oda yaptım,yatak odasına da sepet beşik aldım,bir kaç ay misafirimiz olur sonra şirin odasına geçer diye düşündük
noldu kızzzzzzzzzzzzz
herkeste aynı durum var demek kiiiee öyle tabii kocamı çok özledim yan yanayken hasret kaldım zateeeennnn:26:
kızzzzzzzzzzz bi dur artıkBen hasret kalmadım yola devam,eşim rahat bu konuda da ben az biraz hissisleştim hamilelik durumları..bebeğimi düşünüyorum sürekli kendimi veremiyorum..aahhh ahhh ben de senin gibi diyodum ama bişey hissetmemeye başladım pes ettim
kocam da korkuyo artık zorla da atlamıcaksam üstüneee:26:
kız doğru dedın vallaya bugun elim ayagım tıtrıyoo tutmuyo uzandım canım aynı bılıyomusun .2012 de subat 7 de hamıle oldugumu öğrendım 8. haftada kontrole gıttık hiç kalp atışını alamadık 2013 8 şubatta tekrar hamıle oldugumu öğrendım tam bır yıl sonra aynı olmuşuz
kızzz ne çok ortak yönümüz varmışhiç kalp atışı almadığımız halde ısrarla 10. haftaya kadar bekledik ama olmayınca olmuyooo
o operasyon insanı mahvediyo zatenneyse kızlarımız mutlu etti bizi sağolsunlarr
adiloşş sende mı kurtaj oldun buradkı herkesınde bı hıkayesı var eskıden bıtek benım başıma geldi kurtaj sanıyodum
benim tam 31+7 28 ağustos a geliyo o zaman alacağım çalışabilir peki mesela 35 de kandimi kötü hissettim o zaman çalıştığım 3 hafta doğum sonrasına aktarıyo mu acaba ??
herkeste aynı durum var demek kiii
Olsun canım kocam için devam etmeye değerkızzzzzzzzzzz bi dur artıkaahhh ahhh ben de senin gibi diyodum ama bişey hissetmemeye başladım pes ettim
kocam da korkuyo artık zorla da atlamıcaksam üstüneee:26:
kızzz ne çok ortak yönümüz varmışhiç kalp atışı almadığımız halde ısrarla 10. haftaya kadar bekledik ama olmayınca olmuyooo
o operasyon insanı mahvediyo zatenneyse kızlarımız mutlu etti bizi sağolsunlarr
Ben hasret kalmadım yola devam,eşim rahat bu konuda da ben az biraz hissisleştim hamilelik durumları..bebeğimi düşünüyorum sürekli kendimi veremiyorum..
bıze dktr yasakladı tatlım malesef o yuzden yanı
Olsun canım kocam için devam etmeye değer
eferimm canımşu suratlardan ekleyemiyodum adige cim sağolsun öğrendim çok mutlu oldummmm
Her ne kadar evde miskin kedi gibi mıyışsam da kocama gömlek bakmam lazım,çarşıya çıkayım ben yavaştan hem yürümüş olurum..Akşama görüşürüz,öpüyorum..benim koca pes etti artık yapcak bişey yok ABİMMMM diye uyuyorum onla gülüyo pis pis
eferimm canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?