güle güle canımmmmmmmmmmmmmmHer ne kadar evde miskin kedi gibi mıyışsam da kocama gömlek bakmam lazım,çarşıya çıkayım ben yavaştan hem yürümüş olurum..Akşama görüşürüz,öpüyorum..
linacım cok saol ben de diyorum bu kızlar bu suratları nasıl yapıyolar oooooooohhh ben de gönlümce kullanayımmmm
linacım cok saol ben de diyorum bu kızlar bu suratları nasıl yapıyolar oooooooohhh ben de gönlümce kullanayımmmm
hiç görmedım o aletı hiç de bılmıyom ama nasıl tırsıyorum aynı senın gıbı bilsen canım arkadaşım mayısta epüdüralle sezeryan oldu belden uyusturdular ya onu takıldıgını hatrlamıyor bende dırek onu sordum dedım hatta normal dogumda hemen ayaga kalkıyosun ondada oluyomukı ama normal dogumdada habıre çatıya çıkmaktan tırsıyorum offffffff kadın olmak çok zormuş .buzamana kadar agdamı kendım yaptım ama henuz agdalık olmadım ve karnım bı anda buyudu nasıl yapıcam bılmıyorum gıdemem agdacıya da el yordamıyla yapıcam aynayla falan duydum
guralb ve sen bol bol kullanın artık canım çok eğlenceli bu hareketli suratlar
kocacığıma yakalanmadan mutfağımın da camını sildim perdesini yıkadım ütülediim astım ohh bee akşam da mutfak dolaplarını sildim mi işim kalmıyor sadece yarın bir süpürür silerim o kadar
kocacığıma yakalanmadan mutfağımın da camını sildim perdesini yıkadım ütülediim astım ohh bee akşam da mutfak dolaplarını sildim mi işim kalmıyor sadece yarın bir süpürür silerim o kadar
ben çalışmıyorum o yüüzden yavaş yavaş yapıyorum ama yoruyor beni o bile ama çalışsam hiç yapamam kışın dersaneye gidiyordum evi bile süpüreseim gelmiyordu yoruluyordum meselane güzel yaa siz böle dediniz mi ben üzülüyorum ben çok mu tembelim :18: hiç bişi yapamıorum işten gidince tv karşısında sızıp kalıormm
lına bende duramıyorum ama bence mutfak dolaplarını silmesandalyeye cıkman gerekecek degılmı?bende bugun küvetı cıfledım yıkadım oturdum öyle sungerle ovaladım ama yapmamamız gerekıyor
güle güleeeeaya akşamlar güzel annişler bende çıkayım en kısa zamanda görüşmek üzere inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?