2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Her ne kadar evde miskin kedi gibi mıyışsam da kocama gömlek bakmam lazım,çarşıya çıkayım ben yavaştan hem yürümüş olurum..Akşama görüşürüz,öpüyorum..
güle güle canımmmmmmmmmmmmmm
ben de eşimi sürükleyerek alışverişe çıkartıcam bu akşam kendime bişey alamıyorum hamile kıyafeti yok piyasada ben bulamıyorum
onu düzelim bari

canım ben o sondayı cok gördum cunku hastanede calısıyordum :) ama sezeryan olursak mecbur takıyorlar. normal dogum a gırdım ben arkadasımın dogumuna gırdım.ama daha hıc alttan muayene olmadım.benım buyuk bır ıhtımal spınal sezeryan olacak ben öyle ıstıyorum ama bakalım kısmet daha konusulmadı dogum

kocacığıma yakalanmadan mutfağımın da camını sildim perdesini yıkadım ütülediim astım ohh bee akşam da mutfak dolaplarını sildim mi işim kalmıyor sadece yarın bir süpürür silerim o kadar

ne güzel yaa siz böle dediniz mi ben üzülüyorum ben çok mu tembelim :18: hiç bişi yapamıorum işten gidince tv karşısında sızıp kalıormm

lına bende duramıyorum ama bence mutfak dolaplarını silmesandalyeye cıkman gerekecek degılmı?bende bugun küvetı cıfledım yıkadım oturdum öyle sungerle ovaladım ama yapmamamız gerekıyor

ne güzel yaa siz böle dediniz mi ben üzülüyorum ben çok mu tembelim :18: hiç bişi yapamıorum işten gidince tv karşısında sızıp kalıormm
ben çalışmıyorum o yüüzden yavaş yavaş yapıyorum ama yoruyor beni o bile ama çalışsam hiç yapamam kışın dersaneye gidiyordum evi bile süpüreseim gelmiyordu yoruluyordum mesela
lına bende duramıyorum ama bence mutfak dolaplarını silmesandalyeye cıkman gerekecek degılmı?bende bugun küvetı cıfledım yıkadım oturdum öyle sungerle ovaladım ama yapmamamız gerekıyor

canım kıştan beri çok yağ olmuş yaa ilk zamanlar düşük tehlikem vardı ev battı o dönemde sonra da kpss hazırlık derken yapamadım çok kötü zaten çok incelemicem valla zaten iki gündür hastaydım öyle üstün körü silicem çok pis görünmesin yeter kızımı da düşünmek zorundayım sonuçta allah korusun birşey olsa naparım ben

aferin sana temiz kısçe
bende yaptım bu gün az az kociş görmesin die kızıyo sonra

temizlikyaan arkadaşlar dıkkat edın olur mu eğilirken eğilmeyın hatta kafaları aşagıda olanlar ozellıkle bebeğin kafası sıkışıyormuş sızın kocalarınızdan habrsız yaptıgınız işler aslında sız bebek ıcın nekadar tehlıkelı eşiniz glinc uzanamadıgınız eğilemedıgınız yerlerı olara yaptırın kovalara su çok doldurmamyın hatrlıyormusunuz rken dogum rıskı olan bı arkadaş vardı burda dr agır mı kaldırdın demiş lına nasıl perde asabıldın nanın hayretlr ıcerısındeyım ınanamıyrum sana

iyi akşamlar kızlar
bende şimdi eşimi gönderdim işe. yarına yolculuk var valiz falan hazırlıcam evi derleyip toplamam lazım sabaha kadar anca yaparım artık yavaş yavaş dinlene dinlene inşallah hayırlısıyla gider geliriz sıkıntısız

selam kızlar nasılsınız ben anca geldim bugün annemleri yolcu ettim memlekete 25 yaşındayım hala annemlerden ayrılınca ağlıyorum eşim çok kızıyor alışamadın gitti şu ayrılığa diyor.evet hep ağlamıcam çocukmuyum diyorum ama çok fena oluyorum vedalaşırken..artık doğuma gelir doğuma yakın..siz neler yapıyosunuz kızlar artık kızım hareket ettikçe göbeğim oynuyor benim çok hoşuma gidiyor göbeğimin şekşlden şekile girişini izlemek..

Temizlik yapan arkadaşlar..ben de bir zamanlar sizin gibiydim ve şuan yatıyorum...o zaman bişey olmaz beni mi bulur demiştim ama şuan kasılmalardan erken doğum riskini taşıyorum ve çok pişmanım vicdanım sızlıyor...lütfen dikkatli olun lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…