2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

bendede var kansızlık ama mevla sizede kucagınıza almayı nasip etsin inşallahh

yok canm bende sezeyanlıyım.ama doktorum doğumdan sonra karnımı sıkı sıkı sardı ve 1 hafta çıkarttırmadı.hem ameliyat yeri daha az ağrıyor hemde göbek kalmıyor dedi.nitekimde öyle oldu.hiç göbeğim kalmadı.olurda sezeryan olursanız aklınızda bulunsun.1 hafta sonra karnımdaki bezi çıkrdığımda göbeğim yok gibiydi.kilom vardı tabi belim kalındı ama sarkan bi göbek yoktu

nasıl yani sezeryan oldnz göbeği bagladınızmı dikişler acımadımı
benim ilk bebeğim daha şimdide doktor sezeryansız dedi

nasıl yani sezeryan oldnz göbeği bagladınızmı dikişler acımadımı
benim ilk bebeğim daha şimdide doktor sezeryansız dedi

slm tatlım hayırlı olsun bnm de sat 8 ocak ,henüz dr ye gtmedim 20 şubatta gideceğim kaç haftalıkmış ayyyhh sevindim )

öylemi sized hayırlı olsn valla kaç haftalık heyecandan soramadım aklım bi karış havada da
siz 20sinde giderseniz kalp atışını duyarsınız ne güzell

öylemi sized hayırlı olsn valla kaç haftalık heyecandan soramadım aklım bi karış havada da
siz 20sinde giderseniz kalp atışını duyarsınız ne güzell

aNlıyorum seni heyecandan ) tşk ederim tatlım , bnm de 2,çocuk ,oğlum 14 ekim 2009 doğumlu , onda da sat 5 ocaktı ,,,beta hcg değerim 31 0cakta 28 , 4 şubatta 79 ,9 şubatta 270 di bi daha da baktırmadım 1 hafta bekleyeceğim işte

Son düzenleme:

aynı ayda doğacaklar annesiiiiiii
bencede 1 hafta sonra git en iyisi
normal doğummu ilk çoçuguz

Canım paylaşımın için teşekkür ederim. çok sağol. Aklımızda olsun. Bakalım allah bize nasıl bir doğum nasip edecek. Benim doktorum normal doğum hastası :) Zorda kalmadıkça sezeryan yapmıyor ve önermiyorda bakalım hayırlısı olsun.

bikaç gündür anamı ağlatıyo walla kusucam kusamıyorum :) uslu dur diyorum dinlemiyo inatçı o da annesi gibi :) sizin bebişler nasıl bakalım

70 ve 90 ıncı günler arası hormonların tavan yaptığı dönemler merak etme azalacaktır , benm ağzımın tadı yok ,aşırı bi şekilde şerbetli tatlı yeme istemim var =)) çalışan biri için zor tabii ki uyku hali ama güseeel cok şükür

Bende de aşırı bir tatlı yeme isteği var normal yemek canım hiç istemiyor tatlı yedikten sonra daha çok midem bulanıyo ama vazgeçemiyorum ::):):)):):)

çok tatlı yaaaaaaaa maşallahh 4 kilo haaaa
nasıl becerdin annesii
ben genel anestezi istiormm

canım benim 60 kiloyla gebe kaldım 18 kilo aldım yaş 22 idi ,,, rahattı cok iyi beslendim , ortamım güzeldi deniz kenarıydı işyerim ,,,iskele , balık , roka , bol yeşillik ,,şuan ise doğuda bi ilçedeyim ,,,,,,,buz gibi ıııııııııvvvvvçç=)

Bende de aşırı bir tatlı yeme isteği var normal yemek canım hiç istemiyor tatlı yedikten sonra daha çok midem bulanıyo ama vazgeçemiyorum ::):):)):):)
oncelıkle tebrık ederım senı.. bende ılk ayda kasık kasık nutella yıyordumm onu kusmazdımm dıger herseyı kusardım ekmege surup surup yerdım yoksa acac gezıyordum benım kusmalarım 6 aya kadar surdu.. leblebı ve cubuk kraker yıyıp her dk kusardım allah yardımcın olsun.. bıde narr cok yedım poset poset ve dunyalar tatlısı kızım var sımdıi.i. senınkıde kızmı acaba

bende istiorm yaaaaa kilolu ama saglıklı bebekkkkkkkkkk
darısı başıma

lokal anestezi güzel bişidi yine onu isterm hersey yolunda seyrederse , düşünsene ayıksın bi tarafta müzik sesi bi tarfta seninle konuşan b
r
, karsında bi set ve arkanda dr ve anestezist , 15 dk kada yavrunu görüyorun ,ama şu çok komikti sedt,yeden yatağıma taşırken 3/2/1 hıhhh tamam ,bi çift bacak ,hissiz ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…