Hadi bakalım hayırlısı olsun. Benimde 25 şuabatta 3, kontrolum var sonra aylık kontrolle geçeceğiz. Bebeğin gelişimine bakılacak. Birde kızlar bende testlerde kansızlık çıktı. Biliyorsum zatende şaşırmadım. Size doktor ek takviye olarak hangi ilacı verir dersiniz? bilgisi olan var mı?
Bence sen şanslıymışsın. Ama arkadaşım hala doğum yapmamış gibi vermedi. Ablamında 2 kilo fazlası kaldı doğumdan sonra . normal doğum ve sezeryan arasındaki fark bu sanırım. Sen normal mi doğum yaptın ?
Merhaba annişler bebişimle bende geldim :) Nasılsınız bakalım
yok canm bende sezeyanlıyım.ama doktorum doğumdan sonra karnımı sıkı sıkı sardı ve 1 hafta çıkarttırmadı.hem ameliyat yeri daha az ağrıyor hemde göbek kalmıyor dedi.nitekimde öyle oldu.hiç göbeğim kalmadı.olurda sezeryan olursanız aklınızda bulunsun.1 hafta sonra karnımdaki bezi çıkrdığımda göbeğim yok gibiydi.kilom vardı tabi belim kalındı ama sarkan bi göbek yoktu
slm arkadalar ben 8 ocakta adet olmştm dün doktora gittim
8mm kesesini gördümm
slm tatlım hayırlı olsun bnm de sat 8 ocak ,henüz dr ye gtmedim 20 şubatta gideceğim kaç haftalıkmış ayyyhh sevindim)
öylemi sized hayırlı olsn valla kaç haftalık heyecandan soramadım aklım bi karış havada da
siz 20sinde giderseniz kalp atışını duyarsınız ne güzell
aNlıyorum seni heyecandan) tşk ederim tatlım , bnm de 2,çocuk ,oğlum 14 ekim 2009 doğumlu , onda da sat 5 ocaktı ,,,beta hcg değerim 31 0cakta 28 , 4 şubatta 79 ,9 şubatta 270 di bi daha da baktırmadım 1 hafta bekleyeceğim işte
aynı ayda doğacaklar annesiiiiiii
bencede 1 hafta sonra git en iyisi
normal doğummu ilk çoçuguz
yok canm bende sezeyanlıyım.ama doktorum doğumdan sonra karnımı sıkı sıkı sardı ve 1 hafta çıkarttırmadı.hem ameliyat yeri daha az ağrıyor hemde göbek kalmıyor dedi.nitekimde öyle oldu.hiç göbeğim kalmadı.olurda sezeryan olursanız aklınızda bulunsun.1 hafta sonra karnımdaki bezi çıkrdığımda göbeğim yok gibiydi.kilom vardı tabi belim kalındı ama sarkan bi göbek yoktu
hoşgeldiniz cnm... sefalar getirdiniz..........
biz iyiyiz siz nasılsınız bakalım...........
bebiş nasıl yaramazlık yapıyo mu annesi....
bikaç gündür anamı ağlatıyo walla kusucam kusamıyorum :) uslu dur diyorum dinlemiyo inatçı o da annesi gibi :) sizin bebişler nasıl bakalım
yok tatlım iri bebekti 4,130 doğdu spinal anestezi ile sezaryan oldum ,,,
70 ve 90 ıncı günler arası hormonların tavan yaptığı dönemler merak etme azalacaktır , benm ağzımın tadı yok ,aşırı bi şekilde şerbetli tatlı yeme istemim var =)) çalışan biri için zor tabii ki uyku hali ama güseeel cok şükür
çok tatlı yaaaaaaaa maşallahh 4 kilo haaaa
nasıl becerdin annesii
ben genel anestezi istiormm
oncelıkle tebrık ederım senı.. bende ılk ayda kasık kasık nutella yıyordumm onu kusmazdımm dıger herseyı kusardım ekmege surup surup yerdım yoksa acac gezıyordum benım kusmalarım 6 aya kadar surdu.. leblebı ve cubuk kraker yıyıp her dk kusardım allah yardımcın olsun.. bıde narr cok yedım poset poset ve dunyalar tatlısı kızım var sımdıi.i. senınkıde kızmı acabaBende de aşırı bir tatlı yeme isteği var normal yemek canım hiç istemiyor tatlı yedikten sonra daha çok midem bulanıyo ama vazgeçemiyorum ::):):)):):)
canım benim 60 kiloyla gebe kaldım 18 kilo aldım yaş 22 idi ,,, rahattı cok iyi beslendim , ortamım güzeldi deniz kenarıydı işyerim ,,,iskele , balık , roka , bol yeşillik ,,şuan ise doğuda bi ilçedeyim ,,,,,,,buz gibi ıııııııııvvvvvçç=)
canım benim 60 kiloyla gebe kaldım 18 kilo aldım yaş 22 idi ,,, rahattı cok iyi beslendim , ortamım güzeldi deniz kenarıydı işyerim ,,,iskele , balık , roka , bol yeşillik ,,şuan ise doğuda bi ilçedeyim ,,,,,,,buz gibi ıııııııııvvvvvçç=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?