Temizlik yapan arkadaşlar..ben de bir zamanlar sizin gibiydim ve şuan yatıyorum...o zaman bişey olmaz beni mi bulur demiştim ama şuan kasılmalardan erken doğum riskini taşıyorum ve çok pişmanım vicdanım sızlıyor...lütfen dikkatli olun lütfen...
iyi akşamlar kızlar
bende şimdi eşimi gönderdim işe. yarına yolculuk var valiz falan hazırlıcam evi derleyip toplamam lazım sabaha kadar anca yaparım artık yavaş yavaş dinlene dinlene inşallah hayırlısıyla gider geliriz sıkıntısız
hoşgeldin canım Allah kavuştursun.benim oglumda hareketlerini bariz belli ediyo artık dogsada mıncıklasam diye gün sayıyorumselam kızlar nasılsınız ben anca geldim bugün annemleri yolcu ettim memlekete25 yaşındayım hala annemlerden ayrılınca ağlıyorum eşim çok kızıyor alışamadın gitti şu ayrılığa diyor.evet hep ağlamıcam çocukmuyum diyorum ama çok fena oluyorum vedalaşırken.. artık doğuma gelir doğuma yakın..siz neler yapıyosunuz kızlar artık kızım hareket ettikçe göbeğim oynuyor benim çok hoşuma gidiyor göbeğimin şekşlden şekile girişini izlemek..
Temizlik yapan arkadaşlar..ben de bir zamanlar sizin gibiydim ve şuan yatıyorum...o zaman bişey olmaz beni mi bulur demiştim ama şuan kasılmalardan erken doğum riskini taşıyorum ve çok pişmanım vicdanım sızlıyor...lütfen dikkatli olun lütfen...
sendın dmı arkadaşım dr agır mı tasıdın dedığı yanlışmı hatrladın söyle arkadaşım yapılır tamam ustten egılmeden supur ve vıledala ama cam sılme perde takma mutfak dolabı sılme ben normalde de perde asamamkı bırak şimdı uzaanmak
sendın dmı arkadaşım dr agır mı tasıdın dedığı yanlışmı hatrladın söyle arkadaşım yapılır tamam ustten egılmeden supur ve vıledala ama cam sılme perde takma mutfak dolabı sılme ben normalde de perde asamamkı bırak şimdı uzaanmak
ayyy utanırım benya napcazkı ne guzel azalmıs senınkı tuy dokucu kremmı kullansamkı
hoşgeldin canım Allah kavuştursun.benim oglumda hareketlerini bariz belli ediyo artık dogsada mıncıklasam diye gün sayıyorum
canım inşallah senin bebişte zamanında gelir yat dinlen ben 6 ay yattım ne yapalım canları sag olsunda yeterki olacagı varmış demekki sen içini ferah tut
cnm ben namazları da eğilerek kılardım..annem oturarak kıl diye yalvarırdı dengesiz eğilir uzanırdım şimdi doktorum buna bağlıyor durumu ..çünkü temizlikten hemen sonra doğumu başlayanlar aoluyormuş Allah korusn hala ara ara oluyor yatıyorum ama bu vicdan azabı beni bitirecek..
oh nekadar keyıflısındır şimdı ama dıkkat et hazrlıgını yaparken cnm
yapcak bişi yok zaten yatmaktan başka...(((((( amin cnm sen neden yattınki
Canım bende jiletle kullanıyorum. Ama çabuk çıkıyor ve kalın oluyor. Simdi göbekten görmemeye de başladım, bir yerimi keseceğim diye korkuturum bazen.canım ağdacıya gitmek istemiyorsan jilet kullan ben öyle yapıyorum valla o da rahat
napim canım tırsıyorum ama evim berbat durumdaydı temizlikçi de gelmiyor benim eve mecburen yapıyorum işte öyle de yaşanmıyor ki kirli kirli perdeyi de asması kolaydı canım o yüzden astım uzanmaya gerek kalmıyordu yoksa asmazdım eşime yaptırırdım da onun da dırdırı beni bitiriyor bir iş yapacak demediği kalmıyor yanitemizlikyaan arkadaşlar dıkkat edın olur mu eğilirken eğilmeyın hatta kafaları aşagıda olanlar ozellıkle bebeğin kafası sıkışıyormuş sızın kocalarınızdan habrsız yaptıgınız işler aslında sız bebek ıcın nekadar tehlıkelı eşiniz glinc uzanamadıgınız eğilemedıgınız yerlerı olara yaptırın kovalara su çok doldurmamyın hatrlıyormusunuz rken dogum rıskı olan bı arkadaş vardı burda dr agır mı kaldırdın demiş lına nasıl perde asabıldın nanın hayretlr ıcerısındeyım ınanamıyrum sana
hayırlı yolculuklar canım sağ salim gidin gelin inşallah ne güzel heyecanlıdır şimdi sizin için biz evdeyiz bu bayramdaiyi akşamlar kızlar
bende şimdi eşimi gönderdim işe. yarına yolculuk var valiz falan hazırlıcam evi derleyip toplamam lazım sabaha kadar anca yaparım artık yavaş yavaş dinlene dinlene inşallah hayırlısıyla gider geliriz sıkıntısız
aynen yaa şimdi çok acır doğmdan sonra nasıl dönücem ağdaya bilemiyorum çok acıyor çünkü o zamanCanım bende jiletle kullanıyorum. Ama çabuk çıkıyor ve kalın oluyor. Simdi göbekten görmemeye de başladım, bir yerimi keseceğim diye korkuturum bazen.
Ama simdi bu kadar kalınlasmisken agdacidan da korkuyorum. Kasilir falan diye.
ben de mecburen kendim yapıyorum canım allah korusun artık bizi ve bebişleri de allah korusun birşey olsa eşim beni bitirir ben de çok ama çok üzülürüm vicdan yaparım yaniay korktum şimdi ben bütün evin perdelerini kendim astim yerleri elimle sildim ağır kaldirdim koltuklari falan aslında dr 5 ayda hiç eğilme dedi acaba birşey olmuş mudur
bende o yuzden bıraz agdadan korkuyorum erken dogum falan olursa dıye ama artık eşim bı zahmet yardım edecek yada agdacıya gıdecegım
napim canım tırsıyorum ama evim berbat durumdaydı temizlikçi de gelmiyor benim eve mecburen yapıyorum işte öyle de yaşanmıyor ki kirli kirli perdeyi de asması kolaydı canım o yüzden astım uzanmaya gerek kalmıyordu yoksa asmazdım eşime yaptırırdım da onun da dırdırı beni bitiriyor bir iş yapacak demediği kalmıyor yani
hayırlı yolculuklar canım sağ salim gidin gelin inşallah ne güzel heyecanlıdır şimdi sizin için biz evdeyiz bu bayramda
aynen yaa şimdi çok acır doğmdan sonra nasıl dönücem ağdaya bilemiyorum çok acıyor çünkü o zaman
ben de mecburen kendim yapıyorum canım allah korusun artık bizi ve bebişleri de allah korusun birşey olsa eşim beni bitirir ben de çok ama çok üzülürüm vicdan yaparım yani
napim canım tırsıyorum ama evim berbat durumdaydı temizlikçi de gelmiyor benim eve mecburen yapıyorum işte öyle de yaşanmıyor ki kirli kirli perdeyi de asması kolaydı canım o yüzden astım uzanmaya gerek kalmıyordu yoksa asmazdım eşime yaptırırdım da onun da dırdırı beni bitiriyor bir iş yapacak demediği kalmıyor yani
hayırlı yolculuklar canım sağ salim gidin gelin inşallah ne güzel heyecanlıdır şimdi sizin için biz evdeyiz bu bayramda
aynen yaa şimdi çok acır doğmdan sonra nasıl dönücem ağdaya bilemiyorum çok acıyor çünkü o zaman
ben de mecburen kendim yapıyorum canım allah korusun artık bizi ve bebişleri de allah korusun birşey olsa eşim beni bitirir ben de çok ama çok üzülürüm vicdan yaparım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?