2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

sendın dmı arkadaşım dr agır mı tasıdın dedığı yanlışmı hatrladın söyle arkadaşım yapılır tamam ustten egılmeden supur ve vıledala ama cam sılme perde takma mutfak dolabı sılme ben normalde de perde asamamkı bırak şimdı uzaanmak

oh nekadar keyıflısındır şimdı ama dıkkat et hazrlıgını yaparken cnm

hoşgeldin canım Allah kavuştursun.benim oglumda hareketlerini bariz belli ediyo artık dogsada mıncıklasam diye gün sayıyorum

canım inşallah senin bebişte zamanında gelir yat dinlen ben 6 ay yattım ne yapalım canları sag olsunda yeterki olacagı varmış demekki sen içini ferah tut

cnm ben namazları da eğilerek kılardım..annem oturarak kıl diye yalvarırdı dengesiz eğilir uzanırdım şimdi doktorum buna bağlıyor durumu ..çünkü temizlikten hemen sonra doğumu başlayanlar aoluyormuş Allah korusn hala ara ara oluyor yatıyorum ama bu vicdan azabı beni bitirecek..

ben dıkkat edıyorum sadece toz alıyorum yada camasır asıyorum oda c.demırıne egılmemeye dıkkat edıyorum supurgeyı esım yapıyor benımde ıcımde rahat etmıyor ama önemlı degıl annem gelecek zaten onumuzdekı ay cam sılmek perde asmak gercekten cok tehlıkelı Allahım korusun bencede yapma arkadasım lına silme bırak mutfak dolaplarını kalsın yada baskasına sıldır anlıyorum senı hemde cokkk ıcın rahat etmıyor degılmı?ama dıkkat etmemız gerekıyor

ayyy utanırım ben ya napcazkı ne guzel azalmıs senınkı tuy dokucu kremmı kullansamkı

Canım hamilelik süresince tüy dokucu krem kesinlikle yasak kimyasal oldugu icin. Ben şimdilik jilet ile alıyorum. Agdaciya da utanıyorum iyice kalınlasti benimkiler çünkü. Birde korkuyorum. Acırsa kasarmiyim kendimi diye de endişe ediyirum.

yapcak bişi yok zaten yatmaktan başka...(((((( amin cnm sen neden yattınki

sen içini ferah tut sen boyle olucagını bılsen yaparmıydın buda bızım dıger kızlar örnek olsun ben bıgun balkonumu sıleyım dedım farketmeden kovayı çok doldurmuşum kaldırdım azcık dökmey usendım sıldıkten sonra karnım ağırlaştı sanki toplandı buzüştü ben onu bebegın harektı sandım yer değiştrıyo sandım meger o kasılmaymış ve kadın sılıyo haftada 1 de ben sılıyom cok toz oluyo balon dıye ama sabahları eşime kvyı dolduurtuyorum baalkona goturtuyorum orda sılıyom akşam gelınce boşaltıverıyo suyu

oh nekadar keyıflısındır şimdı ama dıkkat et hazrlıgını yaparken cnm

ewet canım sorma iyi gelecek bana ah beni görsen kaplumbaga gibiyim iş yaparken alıştım öle gidio millet şaşırıo tuba nasıl yavaşlamışsın diye ne yapıyım dikkat etmek gerek. yoksa evde pır dönerdim iki dakikada bi ton iş yapardım ah ah bebişler dogsunda hızlanalım böle işler bitmio :))

yapcak bişi yok zaten yatmaktan başka...(((((( amin cnm sen neden yattınki

benimde düşük tehlikem vardı 3 kere kanamam oldu çok şükür oglum tutundu. bebegin eşide aşagıdaydı çok şükür oda çıktı yukarı.
sıkma canını bukadar bebeginde etkilenir sen üzüldükçe olacagı varmış rabbime emanetler merak etme inşallah sag salim dogacak

canım ağdacıya gitmek istemiyorsan jilet kullan ben öyle yapıyorum valla o da rahat
Canım bende jiletle kullanıyorum. Ama çabuk çıkıyor ve kalın oluyor. Simdi göbekten görmemeye de başladım, bir yerimi keseceğim diye korkuturum bazen.
Ama simdi bu kadar kalınlasmisken agdacidan da korkuyorum. Kasilir falan diye.

ay korktum şimdi ben bütün evin perdelerini kendim astim yerleri elimle sildim ağır kaldirdim koltuklari falan aslında dr 5 ayda hiç eğilme dedi acaba birşey olmuş mudur

hepinize merhabalar kızlar.. son sayfa yazılanlara göz gezdirdim bende pipirik biriyim bi temizlik yapıyorum akşam yatağımı zor buluyorum hatta bulamıyorum sızıp kalıyorum.. azaltmam lazım benimde işleri... dikkat edin sizde kendinize...içimiz rahat etmiyo ama sabır...

napim canım tırsıyorum ama evim berbat durumdaydı temizlikçi de gelmiyor benim eve mecburen yapıyorum işte öyle de yaşanmıyor ki kirli kirli perdeyi de asması kolaydı canım o yüzden astım uzanmaya gerek kalmıyordu yoksa asmazdım eşime yaptırırdım da onun da dırdırı beni bitiriyor bir iş yapacak demediği kalmıyor yani
hayırlı yolculuklar canım sağ salim gidin gelin inşallah ne güzel heyecanlıdır şimdi sizin için biz evdeyiz bu bayramda
aynen yaa şimdi çok acır doğmdan sonra nasıl dönücem ağdaya bilemiyorum çok acıyor çünkü o zaman
ay korktum şimdi ben bütün evin perdelerini kendim astim yerleri elimle sildim ağır kaldirdim koltuklari falan aslında dr 5 ayda hiç eğilme dedi acaba birşey olmuş mudur
ben de mecburen kendim yapıyorum canım allah korusun artık bizi ve bebişleri de allah korusun birşey olsa eşim beni bitirir ben de çok ama çok üzülürüm vicdan yaparım yani

zulluuu koltukları kaldırma canım onlar çok ağır ben ağır kaldırmıyorum iş yapıyorum ama buna da dikkat ediyorum bir de bütün işleri aynı gün yapmıyorum hergün bir odanın camını sildim mesela hepsini yapıp bitirmedim sen de öyle yap eğer yapacaksan

hadi ben çıkar gidip yemeği ocağa koyayım iftar yakın herkese hayırlı iftarlar

amin Cnm ama ne yapalım insan bütün gün karpuz gibi yatmaktan sıkılıyor birde benim kinsem yok yardım edecek

Bende arada giriyorum okumaya çalışıyorum cevap yazıyorum. Sonra çıkıyorum. Nerde kaldım diye bakıyorum. İyice koptum bugun. Geriden geliyorum hep galiba :))

Fena acıyor canım. Agdaciya gitsem kasilirim dogumu tetikler diye korkuyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…