2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
güle güle canımmmmmmmmmmmmmm
ben de eşimi sürükleyerek alışverişe çıkartıcam bu akşam kendime bişey alamıyorum hamile kıyafeti yok piyasada ben bulamıyorum
onu düzelim bari

Bugun de herkes kocasına alışveriş yapıyor
Bizde çıktık kocişle ona gömlek falan aldık.
Bugun onun günüydü :))

Yarın benimde temizliğe kadın gelecek yarım gun. Bende arada yapıyorum temizlik ama ufak tefek seyler. Çok yormamaya ve agir isler yapmamaya çalışıyorum.
Kolay bulmadık bebeklerimizi öyle degil mı ama. 2 ay daha sabredelim.

saol canım inşallah

Kızlar siz saatlerce dolaşıp slışveriş yapabiliyo musunuz ben bugün kusföre gittim biraz orda bekledim sınra alışverile gidelim dedik söa ben duramadım bacaklarım artık titremeye bsşladı bayılacak gibi oldum hiç gezemeden geri getittirdim kendimi babama sizde oluyor mudunuz önceden ne kadar çok gezerdim sabah çıkar akşam ılmadsn girmezdim kendimi çok kötü hissettim:;(((;(14:

amin Cnm ama ne yapalım insan bütün gün karpuz gibi yatmaktan sıkılıyor birde benim kinsem yok yardım edecek
benim de öyle canım kendi ailem burda değil eltim filan var biri haile hatta yarın doğum yapacak diğerinin de iki çocuğu var gelse ben daha çok yorulurum bir de eltimi çağırmak istemiyorum iş için hangi bir zaman çağırayım bir de o var yani utanır insan kendi ailen olsa yine çağırırsın ama bu başka sağolsun çok iyidir eltim ama ben çekiniyorum yine de
boşver o zman canım doğuma şurda iki ay kaldı iki ay daha idare et sonra bakarsın çaresine
ben gezemiyorum fazla kasıklarım çok ağrıyor geçen 1 saatliğine çıktık dışarı eve kendimi zor attım kendimi kasıklarım çok ağrıdı doğuracam sandım hatta

Canım artık eskisi gibi değiliz. Kemiklerimiz, eklemlerimiz, dolayısıyla bel, ayak, bacak ne varsa ağrıyor. Bende eskiden gez babam gez hiç birsey olmazdı. Simdi biraz dolanıyorum pert oluyorum. İki gun üst üste çıktım bugun yatıyorum simdi koltukta. Yarın da temizliğe kadın gelecek artık onunla da yorulursam biterim herhalde yarın aksama. Ütüm falan var Bayram icin.

off benim yine karnım ağrımaya başladı bıçak saplanıyor sanki galiba iş yapmak bana yaramadı yarın görünsem mi doktoruma yaa yarın hastanedeymiş ama yarın eltim de doğum yapacak hiç kendimi katmasam mı:26:

İnsanin kendi ailesi gibi olmuyor eltiler yine de. Bende çekinirim eltilerimden.

Aynen öyle canım iki ay daha idare edeyim dediğin gibi. Sonra bakarım çaresine.

Kızlar demek bir kac hafta sinra hiç halimiz kalmayacak birsey yapmaya.

Canım zaten hastaneye gidiyorsan göster bence kendini.
Cok yormamaliyiz artık kendimizi canım. Sonra ağrıdan sızıdan duramıyoruz. Birde öyle birsey ki insan sancı mı degil mı diye karar veremedigi icin kuşkuya düşüyor. Endişe ediyiruz sonra.
Bence aynı hastsnedeysen göster kendini, hem Dr da hastanedeymis.

bence de ben de bayram sonu alışveriş yapayım diyodum ki babamız paracıkları bitirmiş galiba yapamicaz o kadar heves etmiştim ben yaa

doktorlarımız aynı canım o yüzden diyorum zaten kendimi katmasam mı diye onun bir de günü geçmiş bebek daha doğmadı sanırım yarın sunni sancıyla doğum yapacak o telaşede sen nerden çıktın derlerse

sonrasında bayramın gecmesnı bekleyeceksın canım ıcınde supheyle bayram gecırecegıne gorun bence hem doktor koca gunu ona ayırmamıstır sen muayene saatınde gıder gorunursun

sonrasında bayramın gecmesnı bekleyeceksın canım ıcınde supheyle bayram gecırecegıne gorun bence hem doktor koca gunu ona ayırmamıstır sen muayene saatınde gıder gorunursun

evet kaç gündür şüphe var zaten içimde bir de allah korusun birşey olursa tüh keşke gitseydim demek daha acı

bence de ben de bayram sonu alışveriş yapayım diyodum ki babamız paracıkları bitirmiş galiba yapamicaz o kadar heves etmiştim ben yaa
Olsun canım yavaş yavaş yaparsınız gene alışverişi. Dinlene dinlene. Oruç tutan da yok bu yüzden arada Cafe'de falan dinlenir devam edersiniz.

Sonuçta onun saati bellidir canım. Bence sen arada göster. Allah korusun birsey olacağına emin olursun bebeğinin iyi olduguna.

Haa bir de birsey soracağım kızlar. Bebek emzirme yastığı aldınız mı? Nasıl birsey almak lazım. Koldan geceni falan var. Bir çok çeşidi var sanırım. Hangisi kullanislidir. Yada gerekli mı ki onu bile bilmiyorum.

evet aklında kalıp sıkıntı yapacagına gıt canım

evet eşim gelsin ona da söylim bakim o ne diyecek olmazsa ona göre giderim kızlar

gereklimi ki o yastık acaba desteklemek için sanırım ama fazla kullanışlı olmayabilir her seferinde onu kullanacağımızı sanmıyorum ilk zamanlar heves eder kullanırız ama sonra pratiklik yapıp kucağımızda emziriveririz bebişleri gibi geliyor ama yine de sormak araştırmka lazım kullanışlı mı diye

ama eylüle kalıyor alışverişin hepsi yaa ben çok heves etmiştim ciciler almak için keşke eşim de öyle olsaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…