2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Araştırmak lazım gercekten. Tecrübeli annelerimizin fikirlerini bekliyiruz.
ama eylüle kalıyor alışverişin hepsi yaa ben çok heves etmiştim ciciler almak için keşke eşim de öyle olsaydı
Nasıl olsaydı esın canım? Ağustos'ta yapsanıza alışverişi neden eylülü bekliyorsunuz? Eylül de olsa basında halledin en iyisi. Hayırlısı olsun canım. Belki cok kötü olmayız.
slm kızlar napıyorsunuz nasılsını kımler var kımler yok

İyiz cok sukur. Sen nasılsın fasulye.

Bende aynı hergün alisverise gidebilir hergün gezebilirdim.ama ayni dedigin gibi 2adim atayim halsizlesiyorum birde kalabalık bile beni yoruyor artık(

.
Yok canım artık öyle olmadıgını anladım akşam eşime bayrımlık almaya gittık foruma çok yoruldum benelim ağrıdı yuruyemedım ama bu gecen hafta 3,4saat dışarıda gezebilmiştim

canım işte benim gibi bebek alışverişi için hevesli olsaydı eylüle bırakmamızın nedeni de o kadar söyledim eşime paranı alınca dedim bana alışveriş için para vereceksin ona göre ayarla diye ama çoktan bitirmiş parayı vereceği yerler varmış nasıl hevesim kırıldım anlatamam abırsızlıkla bayram sonunu bekliyodum

ben geldim kızlar işlerim bitti sayılır ama şimdiden ayaklarım şişti yarın yolda ne yapıcam bilmiyorum daha kalan işlerim var sabah 10 gibi çıkarız yola arada bakıp takip ederim sizi

Linacım ne dırdırı eldicek kocan edersede etsin bebekten önemlimiz bırak o assın perdeye neye çıkarak astın kımbilir mıllet kınamaz seni ne pis camı var dıye sen hamılesın otur oturduğun yerde arkadaşım süpürsen vıledala ama kapı cama gırme

ben geldim kızlar işlerim bitti sayılır ama şimdiden ayaklarım şişti yarın yolda ne yapıcam bilmiyorum daha kalan işlerim var sabah 10 gibi çıkarız yola arada bakıp takip ederim sizi
ohh ne güzel hadi geçmiş olsun yolun uzun mu canım

ah sezinim ah pişman oldum bile şu an akşamdan beri yine sancı şeklinde karın ağrısı var ortalama yarım saat arayla gidip geliyor

Annesi üzülme Eylül'de yaparsın hem ozaman kışlık için çıkıcak daha ıyı olur suan her yerde yazlık var Eylül'de kaşife tulumlar çıkıcakmış almıcam demedi ya napsınlar adamlarda ev gecındırıyorlar canım ya

evet o yüzden birşey de diyemiyor insan işte memur kocacım da napsım ben bu ay ıvır zıvır kıyafet filan alalım öbür ay ayni eylülde de beşiğini alırız ekimde zaten doğacak kısmetse dedim ama bu ay kaldı sanırım da ben çok hevesliydim yaaa sizde de görünce iyice heves ediyorum işte

Az dinlen kaç saat sürüyor yol canm
şuan dinleniyorum canım az bi kaç parça ütü var yarın giyeceklerimiz

ah sezinim ah pişman oldum bile şu an akşamdan beri yine sancı şeklinde karın ağrısı var ortalama yarım saat arayla gidip geliyor

yol biraz uzun sürecek demiştim ben ilçedeyim diye önce merkeze geçip bi kaç işimizi halletmemiz lazım 1 buçuk saat merkeze düzceyede arabayla 3 saate gideriz Allah kısmet ederse

linacım takma kafana geç olsunda güç olmasın eşinde muhakkak heves ediyodur ama ne yapsın eşin ödemeler varsa olur merak etme

yok bee çok da uzun değilmiş ben limdi anamın yanına gitmeye kalksam 12 saat sürer kayananamlar 24 saat sürüyor o yüzden bence uzun değil 5 saat idare edersin gibi geliyor umarım bir sıkıntı olmadan sağ salim gider gelirsiniz canım

linacım takma kafana geç olsunda güç olmasın eşinde muhakkak heves ediyodur ama ne yapsın eşin ödemeler varsa olur merak etme

bebek için hevesli canım çok şükür ama birşeyler alalım hazırlık yapalım gibii konularda hiç hevesli değil hatta uzak kalmak istiyor malesef

inşallah canım valla çantada yapmadım daha ben eşime dedim bebegin kıyafetlerinden götürsekmi ne olur ne olmaz dedim belli olmaz iki kişi gidip 3 kişi dönmek var dedimde aman Rabbim korusun zamanında dogsun oglum

bebek için hevesli canım çok şükür ama birşeyler alalım hazırlık yapalım gibii konularda hiç hevesli değil hatta uzak kalmak istiyor malesef

mümkünse zaten erkeklerle çıkmamak lazım alışverişe
ben eşimle çıktım ama erkekler ne anlar bebek alışverişinden 7 sene bekledik bu bebegi ama alışveriş zor geldi beyime

inşallah canım valla çantada yapmadım daha ben eşime dedim bebegin kıyafetlerinden götürsekmi ne olur ne olmaz dedim belli olmaz iki kişi gidip 3 kişi dönmek var dedimde aman Rabbim korusun zamanında dogsun oglum

ay allah korusun canım yaa şimdi daha çok erken allah korusun şimdi doğsalar bize vermezler onları küvezde kalırlar epey bir süre....o yüzden zamanında doğsunlar inşallah

Olsun canım ya uzme sen tatlı canını. Olur hersey. Geç olsun güç olmasın.
Canım dinlen biraz. Yol uzun mu? Kendi arabanızla mı gidiyorsunuz? Arkada oturur bacaklarını uzatırsın en iyisi. Arada da mola verin ve yürüyüş yap sen.

Canım sen yarın mutlaka Dr'a görün. Maden sancıların gidip geliyor. Allah korusun arkadaşların anlattığı sancılar gibi olmasın da.

Canım ya Kıyamam sana. Uzme kendini. Gecen bende buraya resim koyayım bebek kıyafetlerini diye söyledim esime, o da kızdı bana baskaları da özenir belki o an alamazsa diye.
İnsan burda görüp de özeniyor. Sen de bu ay degil de sonra alırsın kuzum. Üzülme lutfen. Bebeklerimiz saglikli olsun da gerisi dünya telaşı, hepsi olur. Bebek doğduktan sonra bile alınır.
Yeter ki sen ve bebegin saglikli olun.

Canım adam memur bızımde bi katkımız olmuyor okudukta noldu ben 3. Ayımda almaya başladım bırer birer birden alamayız dıye bi dışarı çıktığımda 1 tane tulum aldım bi çıktığımda 1tane bişey aldım harçlıklarımla hep ALlah eşine sağlık versınde başınızda canım gor bak herşeyı olur saha vaktımız var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…