mümkünse zaten erkeklerle çıkmamak lazım alışverişe
ben eşimle çıktım ama erkekler ne anlar bebek alışverişinden 7 sene bekledik bu bebegi ama alışveriş zor geldi beyime
aynen canım okudukda ne oldu bir de adam beni iki senen dersaneye gönderdi geçen sene kılpayı kaçırdım bu sene de alan sınavı beni yaktı puanım düşük geldi bir de ilk dönemler mide bulantım yüzünden çalışamadım yani demem o ki tek başlarına baya bir yükün altındalarCanım adam memur bızımde bi katkımız olmuyor okudukta noldu ben 3. Ayımda almaya başladım bırer birer birden alamayız dıye bi dışarı çıktığımda 1 tane tulum aldım bi çıktığımda 1tane bişey aldım harçlıklarımla hep ALlah eşine sağlık versınde başınızda canım gor bak herşeyı olur saha vaktımız var
Olsun canım ya uzme sen tatlı canını. Olur hersey. Geç olsun güç olmasın.
Canım dinlen biraz. Yol uzun mu? Kendi arabanızla mı gidiyorsunuz? Arkada oturur bacaklarını uzatırsın en iyisi. Arada da mola verin ve yürüyüş yap sen.
Canım sen yarın mutlaka Dr'a görün. Maden sancıların gidip geliyor. Allah korusun arkadaşların anlattığı sancılar gibi olmasın da.
Canım ya Kıyamam sana. Uzme kendini. Gecen bende buraya resim koyayım bebek kıyafetlerini diye söyledim esime, o da kızdı bana baskaları da özenir belki o an alamazsa diye.
İnsan burda görüp de özeniyor. Sen de bu ay degil de sonra alırsın kuzum. Üzülme lutfen. Bebeklerimiz saglikli olsun da gerisi dünya telaşı, hepsi olur. Bebek doğduktan sonra bile alınır.
Yeter ki sen ve bebegin saglikli olun.
Allah korusun canım zamanında gelsin bebişler inşalllahay allah korusun canım yaa şimdi daha çok erken allah korusun şimdi doğsalar bize vermezler onları küvezde kalırlar epey bir süre....o yüzden zamanında doğsunlar inşallah
yol sanırım 6-7 saate gelecek arada oyalanmalarla kaynımın arabayla gidicez arkada oturucam zaten dktorum öle dedi kemer yok 1 buçuk saatte bi 10 dakika yürüyüşle bitircez inşallah yolculuguOlsun canım ya uzme sen tatlı canını. Olur hersey. Geç olsun güç olmasın.
Canım dinlen biraz. Yol uzun mu? Kendi arabanızla mı gidiyorsunuz? Arkada oturur bacaklarını uzatırsın en iyisi. Arada da mola verin ve yürüyüş yap sen.
Canım sen yarın mutlaka Dr'a görün. Maden sancıların gidip geliyor. Allah korusun arkadaşların anlattığı sancılar gibi olmasın da.
Canım ya Kıyamam sana. Uzme kendini. Gecen bende buraya resim koyayım bebek kıyafetlerini diye söyledim esime, o da kızdı bana baskaları da özenir belki o an alamazsa diye.
İnsan burda görüp de özeniyor. Sen de bu ay degil de sonra alırsın kuzum. Üzülme lutfen. Bebeklerimiz saglikli olsun da gerisi dünya telaşı, hepsi olur. Bebek doğduktan sonra bile alınır.
Yeter ki sen ve bebegin saglikli olun.
eşim dediğim gibi hevesli değildir ama biz hep beraber çıkarız alışverişe bana ya da ona birşey alırken hiç diğer erkekler gibi değildir istediğin kadar gezer dükkanları ben denerim bakarım gık demez ama böyle ağırdan alması beni deli ediyor
inşallah canım valla çantada yapmadım daha ben eşime dedim bebegin kıyafetlerinden götürsekmi ne olur ne olmaz dedim belli olmaz iki kişi gidip 3 kişi dönmek var dedimde amanRabbim korusun zamanında dogsun oglum
Allah korusun canım zamanında gelsin bebişler inşalllah
yol sanırım 6-7 saate gelecek arada oyalanmalarla kaynımın arabayla gidicez arkada oturucam zaten dktorum öle dedi kemer yok 1 buçuk saatte bi 10 dakika yürüyüşle bitircez inşallah yolculugu
daha zaman var diye belkide erkekler düşünemiyolar bazı şeyleri
aynen canım okudukda ne oldu bir de adam beni iki senen dersaneye gönderdi geçen sene kılpayı kaçırdım bu sene de alan sınavı beni yaktı puanım düşük geldi bir de ilk dönemler mide bulantım yüzünden çalışamadım yani demem o ki tek başlarına baya bir yükün altındalar
haklısın canım sağlık olsun gerisi hallolur..yarın gidicem canım hastaneye zaten eltim yarını bekleyemedi şimdi hastanede eşim götürdü onu doğum yapacak ayy ben de çok merak ediyordum nasıl bir şey bu doğuma gitmek napılıyor diye ama eşim beni götürmedi diğer eltimle o eşim gitti bakalım bugün doğuracak mı valla ben ondan önce doğurucam diye korkuyorum
İyi olmus canım sende gitmedin. Hastanede sende heyecan yapardın.
Allah yardımcısı olsun eltinin. Normal dogum anlaşılan.
Allah korusun canım zamanında gelsin bebişler inşalllah
yol sanırım 6-7 saate gelecek arada oyalanmalarla kaynımın arabayla gidicez arkada oturucam zaten dktorum öle dedi kemer yok 1 buçuk saatte bi 10 dakika yürüyüşle bitircez inşallah yolculugu
daha zaman var diye belkide erkekler düşünemiyolar bazı şeyleri
eet canım son anda bir değişiklik olmazsa normal doğum olacak ben de kaç gündür rahatsızım diye beni götürmedi orda iyice yorulur hasttalanırsın dei ama merak işte de tabi eşim haklı gitmemem gerekir bende heyecan yaparım çünkü
inşallah canımAman canım öyle düşünme. Sag sağlım gider gelirsiniz insallsh.
ewet canım iyi oldu bakalım ben şimdiden dönüşü düşünüyorum daha gitmeden hayırlısıyla gidip dönseydikaynen öyle düşünüyorlar daha zaman var diyorlar...bu arada özel arabayla gitmeniz çok iyi olmuş canım öbür türlü zorlanırdın ama böyle rahat edrsin ayakların da şişmez 1 buçuk saatte yürüyüş yaparsan
Kendi arabanızla girmeniz iyi canım. Arkada da rahat rahat gidersin insallsh.
Tabii canım sen zaten rahatsızsin. Evde uzanırsın falan. Orda koltuklarda rahat edemezsin. Ve disaridakiler dokuz doğurduğu icin stres olurdun. Birde normal dogum olunca sancıların ne kadar süreceği de belli degil. Sabaha kadar da devam edebilir.
aynen canım aynen burda rahatım sabah doğarsa bebiş görmeye giderim inşallah
ay minnacıktır o bebiş şimdi rabbim zaman geçsin bizde alalım hayırlısıyla kucagımıza
İyi geceler kızlar bugün kontrole geldim kasılmalar için daha önce söylemiştim ilaç kullanıyorum diye işte bugün doktorum yatırdı beni çok sancım varmış evde doğurursun falan dedi çok endişelendi beni de korkuttu bu geceyi hastanede geçiricez yani.ilaçlar nst serumlar ve yatmak ii geldi herhalde sancılarım geçmiş.yarın çıkarım inşallah. Oğuluşum aceleci galiba duramıyo yerinde şu ağustosu bi atlatabilirsem ne ii olacak. Hiç bişeyim hazır değil onu dert ediyom. O kadar hayal kurdum 4 yıldır bebek odası diye nerdeyse doğuracam hiç bişey yapmamışım çok kızdım bugün kendime neyse sağlık olsun di mi kızlar bebişim iyi olsun da diyorum gerisi teferruat ..
Evet canım. Miniği görürsün sabah insallah. Bizim de 2 ayımız kaldı kısmetse.aynen canım aynen burda rahatım sabah doğarsa bebiş görmeye giderim inşallah
Canım gecmis olsun. Neyse hastanede iyi bakarlar sana. Eve geçince de dikkatli ol. Dinlen hiç is yapma.İyi geceler kızlar bugün kontrole geldim kasılmalar için daha önce söylemiştim ilaç kullanıyorum diye işte bugün doktorum yatırdı beni çok sancım varmış evde doğurursun falan dedi çok endişelendi beni de korkuttu bu geceyi hastanede geçiricez yani.ilaçlar nst serumlar ve yatmak ii geldi herhalde sancılarım geçmiş.yarın çıkarım inşallah. Oğuluşum aceleci galiba duramıyo yerinde şu ağustosu bi atlatabilirsem ne ii olacak. Hiç bişeyim hazır değil onu dert ediyom. O kadar hayal kurdum 4 yıldır bebek odası diye nerdeyse doğuracam hiç bişey yapmamışım çok kızdım bugün kendime neyse sağlık olsun di mi kızlar bebişim iyi olsun da diyorum gerisi teferruat ..
2 ay su gibi akıp gitsin inşallahevet yaa o şimdi kavuşacak yavrusuna inşallah bende sabırsızlandım inanki
İyi geceler kızlar bugün kontrole geldim kasılmalar için daha önce söylemiştim ilaç kullanıyorum diye işte bugün doktorum yatırdı beni çok sancım varmış evde doğurursun falan dedi çok endişelendi beni de korkuttu bu geceyi hastanede geçiricez yani.ilaçlar nst serumlar ve yatmak ii geldi herhalde sancılarım geçmiş.yarın çıkarım inşallah. Oğuluşum aceleci galiba duramıyo yerinde şu ağustosu bi atlatabilirsem ne ii olacak. Hiç bişeyim hazır değil onu dert ediyom. O kadar hayal kurdum 4 yıldır bebek odası diye nerdeyse doğuracam hiç bişey yapmamışım çok kızdım bugün kendime neyse sağlık olsun di mi kızlar bebişim iyi olsun da diyorum gerisi teferruat ..
geçmiş olsun canım biraz daha sabretsin bebişin inşallah yaa ama ben de endişelendim şimdi benim d e kasılma ve ağrım oluyor kaç gündür gidip gelen ağrılar var ben üşüttüm mü acaba diyorum ama yarın kesin gidicem inşallah hastaneye böyle sizleri de görünce iyice tırstımİyi geceler kızlar bugün kontrole geldim kasılmalar için daha önce söylemiştim ilaç kullanıyorum diye işte bugün doktorum yatırdı beni çok sancım varmış evde doğurursun falan dedi çok endişelendi beni de korkuttu bu geceyi hastanede geçiricez yani.ilaçlar nst serumlar ve yatmak ii geldi herhalde sancılarım geçmiş.yarın çıkarım inşallah. Oğuluşum aceleci galiba duramıyo yerinde şu ağustosu bi atlatabilirsem ne ii olacak. Hiç bişeyim hazır değil onu dert ediyom. O kadar hayal kurdum 4 yıldır bebek odası diye nerdeyse doğuracam hiç bişey yapmamışım çok kızdım bugün kendime neyse sağlık olsun di mi kızlar bebişim iyi olsun da diyorum gerisi teferruat ..
Pinokyocum Hastanedemisin şimdi geçmiş olur inş hep kafam karıştı ne şikayetle gitmiştim tam bidaha anlatırmısın peki sancım varmış dıyosun hissetmıyomusun sancıyı
Evet canım. Miniği görürsün sabah insallah. Bizim de 2 ayımız kaldı kısmetse.
Canım gecmis olsun. Neyse hastanede iyi bakarlar sana. Eve geçince de dikkatli ol. Dinlen hiç is yapma.
Eşyalar da alınır annesi. Bebiş geldikten sonra da alınır. Sen onları düşünme. Stres üzüntü daha çok tetikler. Rahat ol. Dinlen. Hepsi teferruat dediğin gibi.
2 ay su gibi akıp gitsin inşallah
bebegin saglıklı olsunda canım gerisi olur merak etme. az daha sabretsin acele etmesin bebiş söyle
Sağolun kızlar normalde kasılma olurmuş korkmayın Ama doktorunuzu da bilgilendirin.ben dinlenme işini önemsemedim belki ondan oldu aman siz dikkat edin.geçmiş olsun canım biraz daha sabretsin bebişin inşallah yaa ama ben de endişelendim şimdi benim d e kasılma ve ağrım oluyor kaç gündür gidip gelen ağrılar var ben üşüttüm mü acaba diyorum ama yarın kesin gidicem inşallah hastaneye böyle sizleri de görünce iyice tırstım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?