- 11 Temmuz 2013
- 263
- 0
- 46
Pazartesi sabahı saat: 9.45 de prensesim dünyaya geldi boyu 51 cm kilosu ultrasonda 3400 gramdi preneesimin ama dogumda 3150 gram dogdu kafa ölcusude 31 cm gamzeli kucuk bi kizdogum hikayemi yazicam kizlar bekleyin simdilik denizim aglyo
ne güzel yaa siz böle dediniz mi ben üzülüyorum ben çok mu tembelim :18: hiç bişi yapamıorum işten gidince tv karşısında sızıp kalıormm
selam kızlar nasılsınız ben anca geldim bugün annemleri yolcu ettim memlekete25 yaşındayım hala annemlerden ayrılınca ağlıyorum eşim çok kızıyor alışamadın gitti şu ayrılığa diyor.evet hep ağlamıcam çocukmuyum diyorum ama çok fena oluyorum vedalaşırken.. artık doğuma gelir doğuma yakın..siz neler yapıyosunuz kızlar artık kızım hareket ettikçe göbeğim oynuyor benim çok hoşuma gidiyor göbeğimin şekşlden şekile girişini izlemek..
Haa bir de birsey soracağım kızlar. Bebek emzirme yastığı aldınız mı? Nasıl birsey almak lazım. Koldan geceni falan var. Bir çok çeşidi var sanırım. Hangisi kullanislidir. Yada gerekli mı ki onu bile bilmiyorum.
bebek için hevesli canım çok şükür ama birşeyler alalım hazırlık yapalım gibii konularda hiç hevesli değil hatta uzak kalmak istiyor malesef
İyi geceler kızlar bugün kontrole geldim kasılmalar için daha önce söylemiştim ilaç kullanıyorum diye işte bugün doktorum yatırdı beni çok sancım varmış evde doğurursun falan dedi çok endişelendi beni de korkuttu bu geceyi hastanede geçiricez yani.ilaçlar nst serumlar ve yatmak ii geldi herhalde sancılarım geçmiş.yarın çıkarım inşallah. Oğuluşum aceleci galiba duramıyo yerinde şu ağustosu bi atlatabilirsem ne ii olacak. Hiç bişeyim hazır değil onu dert ediyom. O kadar hayal kurdum 4 yıldır bebek odası diye nerdeyse doğuracam hiç bişey yapmamışım çok kızdım bugün kendime neyse sağlık olsun di mi kızlar bebişim iyi olsun da diyorum gerisi teferruat ..
Pazartesi sabahı saat: 9.45 de prensesim dünyaya geldi boyu 51 cm kilosu ultrasonda 3400 gramdi preneesimin ama dogumda 3150 gram dogdu kafa ölcusude 31 cm gamzeli kucuk bi kizdogum hikayemi yazicam kizlar bekleyin simdilik denizim aglyo
günaydın kızlar nasılsınız bu sabah bizde 1 saate yolculuga başlıcaz bakalım hayırlısıyla gidip dönseydik evimize
bende de aynı sorun vardı canım dr a göründüm idrar yolu enfeksiyonu var dedi ayrıca çatı genişlemesi oluyomuş benim oğluş henüz dönmemiş baskı yapıyo ayaklarıyla çoğu ağrın da ona bağlı dediSize de günaydın kızlarrrr. Topik durgun baya bugün. :26:
Bi kaç gündür bacağımın kasıklara yakın iç kısmında ağrı var. Sanki böyle spor yapmışım da hamlamışım gibi. Siz de yaşıyomusunuz böyle bi sorun. Acaba çatı genişlemesi mi bilemedim :26:
İyi geceler kızlar bugün kontrole geldim kasılmalar için daha önce söylemiştim ilaç kullanıyorum diye işte bugün doktorum yatırdı beni çok sancım varmış evde doğurursun falan dedi çok endişelendi beni de korkuttu bu geceyi hastanede geçiricez yani.ilaçlar nst serumlar ve yatmak ii geldi herhalde sancılarım geçmiş.yarın çıkarım inşallah. Oğuluşum aceleci galiba duramıyo yerinde şu ağustosu bi atlatabilirsem ne ii olacak. Hiç bişeyim hazır değil onu dert ediyom. O kadar hayal kurdum 4 yıldır bebek odası diye nerdeyse doğuracam hiç bişey yapmamışım çok kızdım bugün kendime neyse sağlık olsun di mi kızlar bebişim iyi olsun da diyorum gerisi teferruat ..
bende de aynı sorun vardı canım dr a göründüm idrar yolu enfeksiyonu var dedi ayrıca çatı genişlemesi oluyomuş benim oğluş henüz dönmemiş baskı yapıyo ayaklarıyla çoğu ağrın da ona bağlı dedi
günaydın kızlar nasılsınız bu sabah bizde 1 saate yolculuga başlıcaz bakalım hayırlısıyla gidip dönseydik evimize
olabilir canımAnladım canım. Bende de akıntı vardı, fitil verdi onu kullanıyorum iki gündür. Ama bu ağrı çok farklı kemikler ağrıyo resmen. Benim bebişin başı aşağıda teyzesi koca kafası mı baskı yapıyo sıpanın acep
banada oluyo canım çatı gnişlemsi sanırım ama ben çok yoruldugumda oluyo çokcaSize de günaydın kızlarrrr. Topik durgun baya bugün. :26:
Bi kaç gündür bacağımın kasıklara yakın iç kısmında ağrı var. Sanki böyle spor yapmışım da hamlamışım gibi. Siz de yaşıyomusunuz böyle bi sorun. Acaba çatı genişlemesi mi bilemedim :26:
akçakocaya gidiyoruz canım. benim doktorum gayet olumlu konuşunca bizde gitmeye karar verdik 5 günlük bi molanereye gidiosun cnm..benm dr içime kurt düşürdü..gidemiyoruz 5 saatlik yola..:26:inşallah annemgil gelironlara da ısrar etmek istemiorum biz iyiyiz gitceğimz arkadaşlar var filan diorum
günaydın cnm hayırlı yolculuklar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?