Sezincim karnım taş gibi sertleşip çekiliyodu ya kaç haftadır gn içinde bir çok kez.kramp gibi kasılma gibi tabi ki canın hafif yanıyo kasılınca ama ben takmıyodum ne sancılar bilirim ben böbrek gibi o yüzden bu sivrisinek ısırığı.doktorum ultrason çekerken farketti kasıldığımı nts ye soktu orda çıktı geçen perşembe işte bi sürü ilaç verdi içtim bugnde kontrole çağırdı tekrar nts çekti yine sancı 32.hafta için çok fazla dedi evde suyun gelir aniden dedi sen evde napıyosun iş mi yapıyosun falan kızdı seni takibe alalım dedi işte şimdi yatıyorum hastane de ama sabah çıkararırım dedi bakalım öle işte canım
banada oluyo canım çatı gnişlemsi sanırım ama ben çok yoruldugumda oluyo çokca
akçakocaya gidiyoruz canım. benim doktorum gayet olumlu konuşunca bizde gitmeye karar verdik 5 günlük bi mola
saol canım teşekkür ederim
sen içini ferah tut sen boyle olucagını bılsen yaparmıydın buda bızım dıger kızlar örnek olsun ben bıgun balkonumu sıleyım dedım farketmeden kovayı çok doldurmuşum kaldırdım azcık dökmey usendım sıldıkten sonra karnım ağırlaştı sanki toplandı buzüştü ben onu bebegın harektı sandım yer değiştrıyo sandım meger o kasılmaymış ve kadın sılıyo haftada 1 de ben sılıyom cok toz oluyo balon dıye ama sabahları eşime kvyı dolduurtuyorum baalkona goturtuyorum orda sılıyom akşam gelınce boşaltıverıyo suyu
benimde düşük tehlikem vardı 3 kere kanamam oldu çok şükür oglum tutundu. bebegin eşide aşagıdaydı çok şükür oda çıktı yukarı.
sıkma canını bukadar bebeginde etkilenir sen üzüldükçe olacagı varmış rabbime emanetler merak etme inşallah sag salim dogacak
evet o yüzden birşey de diyemiyor insan işte memur kocacım da napsım ben bu ay ıvır zıvır kıyafet filan alalım öbür ay ayni eylülde de beşiğini alırız ekimde zaten doğacak kısmetse dedim ama bu ay kaldı sanırım da ben çok hevesliydim yaaa sizde de görünce iyice heves ediyorum işte
Bende ist. dan bursaya gidicem kısmetse yakın diye oraya gidiyoruz
İyi geceler kızlar bugün kontrole geldim kasılmalar için daha önce söylemiştim ilaç kullanıyorum diye işte bugün doktorum yatırdı beni çok sancım varmış evde doğurursun falan dedi çok endişelendi beni de korkuttu bu geceyi hastanede geçiricez yani.ilaçlar nst serumlar ve yatmak ii geldi herhalde sancılarım geçmiş.yarın çıkarım inşallah. Oğuluşum aceleci galiba duramıyo yerinde şu ağustosu bi atlatabilirsem ne ii olacak. Hiç bişeyim hazır değil onu dert ediyom. O kadar hayal kurdum 4 yıldır bebek odası diye nerdeyse doğuracam hiç bişey yapmamışım çok kızdım bugün kendime neyse sağlık olsun di mi kızlar bebişim iyi olsun da diyorum gerisi teferruat ..
İyi geceler kızlar bugün kontrole geldim kasılmalar için daha önce söylemiştim ilaç kullanıyorum diye işte bugün doktorum yatırdı beni çok sancım varmış evde doğurursun falan dedi çok endişelendi beni de korkuttu bu geceyi hastanede geçiricez yani.ilaçlar nst serumlar ve yatmak ii geldi herhalde sancılarım geçmiş.yarın çıkarım inşallah. Oğuluşum aceleci galiba duramıyo yerinde şu ağustosu bi atlatabilirsem ne ii olacak. Hiç bişeyim hazır değil onu dert ediyom. O kadar hayal kurdum 4 yıldır bebek odası diye nerdeyse doğuracam hiç bişey yapmamışım çok kızdım bugün kendime neyse sağlık olsun di mi kızlar bebişim iyi olsun da diyorum gerisi teferruat ..
Pazartesi sabahı saat: 9.45 de prensesim dünyaya geldi boyu 51 cm kilosu ultrasonda 3400 gramdi preneesimin ama dogumda 3150 gram dogdu kafa ölcusude 31 cm gamzeli kucuk bi kizdogum hikayemi yazicam kizlar bekleyin simdilik denizim aglyo
selam kızlar ben de bugün doktora gittim karın ağrım ve kasılmalarım olduğu için ama çok şükür birşey yokmuş herşey yolunda minik kızım maşallah 40 cm olmuş 1462gr da kilosu var
cnm çok geçmiş olsun sanırım hatırlamışsındır bende de kasılmalar vardı..ben de yatıyorum bazen hiç olmuyo bazen deli gibi kasılıyo 34.haftayı bi atlatsak..ben hala yatıyorum cnm sanırım 2 ay da yatıcam..Rabbim hepimize şifa versin
Canım Allah analı babalı büyütsün insallah.Pazartesi sabahı saat: 9.45 de prensesim dünyaya geldi boyu 51 cm kilosu ultrasonda 3400 gramdi preneesimin ama dogumda 3150 gram dogdu kafa ölcusude 31 cm gamzeli kucuk bi kizdogum hikayemi yazicam kizlar bekleyin simdilik denizim aglyo
Dediğin gibi bel agrisi olmaması ucun onemli bak. Yoksa kambur durmak gerekiyor.benim arkadaşım yarım ay şeklinde olanlardan kullanıyor, çokta memnun. Yastık olduğunda emzirme daha kolay, kolun ve bebek yastık üzerinde olduğundan kolunda yorulmuyor. Ayrıca bebeği yeterince kaldırabildiğinden, emzirme sırasında bel ağrında olmuyor, mecburen dik oturuyorsun.Bi de alırken biraz dolgun olmasına dikkat et ben baktım da bazıları şişik görünüyor ama içleri boş onlardan alma olur mu?
Hayırlı yolculuklar canım.günaydın kızlar nasılsınız bu sabah bizde 1 saate yolculuga başlıcaz bakalım hayırlısıyla gidip dönseydik evimize
Canım Allah kabul etsin. Hepsini tuttun ne guzel. 2 gun tatil iyi gelebilir size.Kızlar nsılsınız
Bugün ramazanın sonuna geldik bu ay çok giremedim bugünü de tutarsam Allahın izniyle 30 günü tutmuş olucam geçen hafta doktora gittim iyi suyun yeterli bebek iyi dedi çok şükür bu ay reflü beni zorladı mide bulantısı filan yaptı bide bıcırık kızım biraz huysuzluk yapıyor onun dışında iyiydi çok şükür bebeğimin hareketlerinide maşallah çok hissediyorum yerinde durmuyor bir sağdan bir soldan hareketli mi olacak ne
bayramın 2. günü 2 Günlüğüne kaçıcaz istanbuldan değişiklik olur belki hastalıklarla geçen bir hamilelik oldu inş. İyi gelir bizden bu kadar
Canım iyi olmanıza sevindim. Maasallah.selam kızlar ben de bugün doktora gittim karın ağrım ve kasılmalarım olduğu için ama çok şükür birşey yokmuş herşey yolunda minik kızım maşallah 40 cm olmuş 1462gr da kilosu var
Bizimkide yakın 4 saate gideriz yola çıktık zaten
maşallah bebeğine çok şükür birşey yokmuşselam kızlar ben de bugün doktora gittim karın ağrım ve kasılmalarım olduğu için ama çok şükür birşey yokmuş herşey yolunda minik kızım maşallah 40 cm olmuş 1462gr da kilosu var
sizinde bayramınız mübarek olsunkızlar selamlar nasılsınız ben çok sık giremedim ama aklım ve dualarım sizlerle bizde çok şükür iyiyiz prensesimle . yarın bayram şimdiden hepinizin ramazan bayramı kutlu olsun rabbim bizi çocuklarımızla nice bayramlara eriştirsin inşallah.
ben elevit kullanıyorum benimde ilk aylardaki gibi olmasada arada midem bulanıyorslmlar arkadaslar ne yapıyorsunuz.dr.demır hapı vermıs bana kullanan varmı?ya hıc ıcmek ıstemıyorum kabızlık yapıyor.bırde sızınde arada hala mıgdenız bulanıyomuagzıma garıp bır tat gelıyor butun keyfım kaçıyor bu bulantılardan ((((((
Merhaba kızlar, bugun burası sessiz biraz. Herkes Bayram hazırlığında anlaşılan. Benimde birazdan temizliğe kadın gelecek yarım gun.
Canım Allah analı babalı büyütsün insallah.
Dediğin gibi bel agrisi olmaması ucun onemli bak. Yoksa kambur durmak gerekiyor.
Hayırlı yolculuklar canım.
Canım Allah kabul etsin. Hepsini tuttun ne guzel. 2 gun tatil iyi gelebilir size.
Canım iyi olmanıza sevindim. Maasallah.
Bu arada eltin dium yaptı mı?
Selamlar,nasılsınız bayanlar?Ben alışveriş kısmını hallettim dün akşam,bugün de evi toparladık ütümü yaptım şimdi oturdum..Sizde ne var yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?