2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

cnm çok geçmiş olsun sanırım hatırlamışsındır bende de kasılmalar vardı..ben de yatıyorum bazen hiç olmuyo bazen deli gibi kasılıyo 34.haftayı bi atlatsak..ben hala yatıyorum cnm sanırım 2 ay da yatıcam..Rabbim hepimize şifa versin

geceleri ben çatı ağrısından dönemiyorum bile çat çat sesler geliyo ordan.. sanki kemikler birbirine girmiş gibi..doktoruma sordum normal dedi. artık olucakmış..

Kızlar nsılsınız
Bugün ramazanın sonuna geldik bu ay çok giremedim bugünü de tutarsam Allahın izniyle 30 günü tutmuş olucam geçen hafta doktora gittim iyi suyun yeterli bebek iyi dedi çok şükür bu ay reflü beni zorladı mide bulantısı filan yaptı bide bıcırık kızım biraz huysuzluk yapıyor onun dışında iyiydi çok şükür bebeğimin hareketlerinide maşallah çok hissediyorum yerinde durmuyor bir sağdan bir soldan hareketli mi olacak ne
bayramın 2. günü 2 Günlüğüne kaçıcaz istanbuldan değişiklik olur belki hastalıklarla geçen bir hamilelik oldu inş. İyi gelir bizden bu kadar

Bende ist. dan bursaya gidicem kısmetse yakın diye oraya gidiyoruz

aman canım sen gene de dikkat et

amin cnm sağ salim kavuşuruz inşallah meleklerimize

canım sağlık olsun buna mı üzülüyosun önemli olan bebişin 1 saatlik iş alışveriş..

selam kızlar ben de bugün doktora gittim karın ağrım ve kasılmalarım olduğu için ama çok şükür birşey yokmuş herşey yolunda minik kızım maşallah 40 cm olmuş 1462gr da kilosu var

kızlar selamlar nasılsınız ben çok sık giremedim ama aklım ve dualarım sizlerle bizde çok şükür iyiyiz prensesimle . yarın bayram şimdiden hepinizin ramazan bayramı kutlu olsun rabbim bizi çocuklarımızla nice bayramlara eriştirsin inşallah.

Şimdi hatırladım cAnım Dr tesadüfen fArketmişti kasılmalarını şimdi nasılsın gece seni düşündüm umarım yolunda herşey

Ezinecimm hayirli yolculuklar insaallah sag saglim gidip gelirsiniz dikkat et kendinede bebisede

Cok cok gecmis olsun canim insaallah suan hersey yolundadir..dikkat et kendine ve bebisine hep dinlen..hersey olur hic birseyi takma simdi sadece bebegini düsün bu ayi bi atlat hayirlisiyla insaallah dualarimiz seninle

Oyy oyy ne güzel bir haber bu allahim anali babali büyütmeyi nasip etsin canim cok sevindim hikayeni de bekliyoruz
selam kızlar ben de bugün doktora gittim karın ağrım ve kasılmalarım olduğu için ama çok şükür birşey yokmuş herşey yolunda minik kızım maşallah 40 cm olmuş 1462gr da kilosu var

Masaaallah tatlim kizina cok sükür kötü birsey yokmus ama dikkat et yinede

kızlarr ben ilk doğumumu 34. haftada yaptım. ve öncesinde hiç belirti yoktu.memlekete geldim bayram tatiline ve o gece suyum boşaldı sabaha kadar ama sancısızben hala doğumun basladığını fark edememiştim.sabah belime vuran sancılarla hastaneye gittik ve o gün doğum oldu..çok şükür küvezde kalmadık.sağlık durumu iyiydi. şimdi bunda da korkuyorum erken gelir mi diye.valla allahın dediği olur zamanı gelince geliyolar beklemeden.allahım hepimize zamanında sağlıklı doğumlar nasip eder insallah.

Merhaba kızlar, bugun burası sessiz biraz. Herkes Bayram hazırlığında anlaşılan. Benimde birazdan temizliğe kadın gelecek yarım gun.

Canım Allah analı babalı büyütsün insallah.
Dediğin gibi bel agrisi olmaması ucun onemli bak. Yoksa kambur durmak gerekiyor.
günaydın kızlar nasılsınız bu sabah bizde 1 saate yolculuga başlıcaz bakalım hayırlısıyla gidip dönseydik evimize
Hayırlı yolculuklar canım.
Canım Allah kabul etsin. Hepsini tuttun ne guzel. 2 gun tatil iyi gelebilir size.
Canım iyi olmanıza sevindim. Maasallah.
Bu arada eltin dium yaptı mı?

slmlar arkadaslar ne yapıyorsunuz.dr.demır hapı vermıs bana kullanan varmı?ya hıc ıcmek ıstemıyorum kabızlık yapıyor.bırde sızınde arada hala mıgdenız bulanıyomuagzıma garıp bır tat gelıyor butun keyfım kaçıyor bu bulantılardan ((((((

Selamlar,nasılsınız bayanlar?Ben alışveriş kısmını hallettim dün akşam,bugün de evi toparladık ütümü yaptım şimdi oturdum..Sizde ne var yok?

maşallah bebeğine çok şükür birşey yokmuş
sizinde bayramınız mübarek olsun
ben elevit kullanıyorum benimde ilk aylardaki gibi olmasada arada midem bulanıyor

inşallah iyi gelir cnm benim eşim çok yoğun çalıştığı için hiç tatili yok birtek bayramlar oda bir bayram onun memleketine gidiyoruz bir bayram burdayız kurbanda zaten doğum olacağı için kahınvalidem gelecek inanırmısın 8 yıllık evliyim ilk kez otele giiyoruz
sanada kolay gelsin benim temizlikçi gelemedi bende şöyle ir süpürge tutucam birazdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…