slmlar arkadaslar ne yapıyorsunuz.dr.demır hapı vermıs bana kullanan varmı?ya hıc ıcmek ıstemıyorum kabızlık yapıyor.bırde sızınde arada hala mıgdenız bulanıyomuagzıma garıp bır tat gelıyor butun keyfım kaçıyor bu bulantılardan ((((((
cnm çok geçmiş olsun benmde ilk gebeliğimde 28.haftamda yaşamıştım sancıları ve 37 doğum oldu çok şükür sabretti oğlum şimdide sertleşmler çok oluyo gün içinde ama kendimi yoruyorum biliyorum yapmamam gerek ama yapıcak kimsem yokki bide bakmam gereken bi bebğim daha var evde hayırlısyla şu 34ü bi atlatsak diğer kontrolde söylicem bende doktoruma sanırım nst ye artık girerim 32den itibaren alıyolar genelde ama bakalım sende dinlen bol bol cnm maaşallah paşanda bi kaç günde hemen kilo artışı olmuş yerim ben onları ya sağlıkla gelsinlerSezincim karnım taş gibi sertleşip çekiliyodu ya kaç haftadır gn içinde bir çok kez.kramp gibi kasılma gibi tabi ki canın hafif yanıyo kasılınca ama ben takmıyodum ne sancılar bilirim ben böbrek gibi o yüzden bu sivrisinek ısırığı.doktorum ultrason çekerken farketti kasıldığımı nts ye soktu orda çıktı geçen perşembe işte bi sürü ilaç verdi içtim bugnde kontrole çağırdı tekrar nts çekti yine sancı 32.hafta için çok fazla dedi evde suyun gelir aniden dedi sen evde napıyosun iş mi yapıyosun falan kızdı seni takibe alalım dedi işte şimdi yatıyorum hastane de ama sabah çıkararırım dedi bakalım öle işte canım
hayırlı olsun bebişin cnmPazartesi sabahı saat: 9.45 de prensesim dünyaya geldi boyu 51 cm kilosu ultrasonda 3400 gramdi preneesimin ama dogumda 3150 gram dogdu kafa ölcusude 31 cm gamzeli kucuk bi kizdogum hikayemi yazicam kizlar bekleyin simdilik denizim aglyo
hayırlı yolculuklar ezineee sağlıkla gidip gelin inşgünaydın kızlar nasılsınız bu sabah bizde 1 saate yolculuga başlıcaz bakalım hayırlısıyla gidip dönseydik evimize
günaydın kızlar
günaydın kıslar..nasılsınız..
günaydın hepinize dicem ama ben geç kaldım biraz tünaydınnnnnnnnn bugün arefe herkeste bi telaş vardır bende yavaş yavaş toparlamaya çalışıyorum evimi işteSize de günaydın kızlarrrr. Topik durgun baya bugün. :26:
Bi kaç gündür bacağımın kasıklara yakın iç kısmında ağrı var. Sanki böyle spor yapmışım da hamlamışım gibi. Siz de yaşıyomusunuz böyle bi sorun. Acaba çatı genişlemesi mi bilemedim :26:
cnm Allah kabul eylesin maaşallah diyorum sana ya bizde en ksıa zamanda borçları öderiz inş sağlık olsun en baştaKızlar nsılsınız
Bugün ramazanın sonuna geldik bu ay çok giremedim bugünü de tutarsam Allahın izniyle 30 günü tutmuş olucam geçen hafta doktora gittim iyi suyun yeterli bebek iyi dedi çok şükür bu ay reflü beni zorladı mide bulantısı filan yaptı bide bıcırık kızım biraz huysuzluk yapıyor onun dışında iyiydi çok şükür bebeğimin hareketlerinide maşallah çok hissediyorum yerinde durmuyor bir sağdan bir soldan hareketli mi olacak ne
bayramın 2. günü 2 Günlüğüne kaçıcaz istanbuldan değişiklik olur belki hastalıklarla geçen bir hamilelik oldu inş. İyi gelir bizden bu kadar
,Bende ist. dan bursaya gidicem kısmetse yakın diye oraya gidiyoruz
oo maşaşşah prensese linacım dikkat et daha perdeye falan uzanma sakın cnm bende bazen çok ihmal ediyorum ama Rabbim pişman olucamız şeyler yaptırmasınselam kızlar ben de bugün doktora gittim karın ağrım ve kasılmalarım olduğu için ama çok şükür birşey yokmuş herşey yolunda minik kızım maşallah 40 cm olmuş 1462gr da kilosu var
kızlar selamlar nasılsınız ben çok sık giremedim ama aklım ve dualarım sizlerle bizde çok şükür iyiyiz prensesimle . yarın bayram şimdiden hepinizin ramazan bayramı kutlu olsun rabbim bizi çocuklarımızla nice bayramlara eriştirsin inşallah.
hayırlı olsun cnm aldıklarınız sağlıkla kullansın prensesin inş bende bugün ev işlerini biraz hallettimmi tamamdır bide tatlımı yapar şerbetini dökmeden dolaba koyarsam benden iisi yok:):)Selamlar,nasılsınız bayanlar?Ben alışveriş kısmını hallettim dün akşam,bugün de evi toparladık ütümü yaptım şimdi oturdum..Sizde ne var yok?
Slm kızlar yola çıkanlaa iyi yolculuklar:))bende yarın yola çıkcsm üç saatçik:)evime gidiyorum artık tarilim bitti:))) inş hayırlısıyka gideriz
Aman kendini fazla yormaİyiyiz cnm ne güzel halletmişsin ben de çamaşır ve ütü işini dün hallettim şimdi evi süpürücem
Ben o işi geçen cuma ağdacıda hallettim,çok pratik ve çabuk oldu tavsiyemdirKızlar dün akşam ağda yaptım çok zorlandım göremiyorum göbişten sıcak. ayna koydum birbuçuk saatte yaptım başkasınada yaptıramam ben en iyisi doğuma kadar jilet
Ben de demir hapını hiç bırakmadım hatta doktorum günde 2 ye çıkardı,kesinlikle çok önemli..Diş macununa daha dikkat edeyim ben o zaman,o da çok önemli:26:Kan değerlerimde hiçbir anormallik olmamasına rağmen ben demir hapını 16. haftadan beri kullanıyorum, bugün 29.haftam bitti. Evet kabızlık yaptığı, dışkının rengini değiştirdiği çok doğru fakat hiçbir şey bebeğinin önüne geçemez değil mi? Demir hapı kan hacminin artmasına destek oluyor, bu da bebeğine daha çok besin gitmesi demek.
sık sık xylitol içeren diş macunu ile dişini fırçala veya bu maddeyi içeren sakız çiğne 40dk kadar. Bu madde anne karnında bebeğin dişlerinin gelişmesinde güçlenmesinde yardımcı oluyor, kardeşim diş hekimi oradan biliyorum. Hem de ağzındaki kötü tat gider. Bazı gebelerde 3. trimesterda biraz bulantı olması normalmiş.
Demir hapını sakın ihmal etme !!!!
Ah canım keşke kızımın alışverişi olsaydı..çikolata kolonya falan aldık kayınvalidemle..Gelecek hafta kayınvalidemle bebek alışverişine çıkıcaz inş. birkaç günde hallederiz..O işler bitse yıksak ütülesek benden rahatı yokhayırlı olsun cnm aldıklarınız sağlıkla kullansın prensesin inş bende bugün ev işlerini biraz hallettimmi tamamdır bide tatlımı yapar şerbetini dökmeden dolaba koyarsam benden iisi yok:):)
sanada hayırlı yolculuklaaaar
Kızlar dün akşam ağda yaptım çok zorlandım göremiyorum göbişten sıcak. ayna koydum birbuçuk saatte yaptım başkasınada yaptıramam ben en iyisi doğuma kadar jilet
saat 2 de yemek yedim ama şuan elım ayagım tıtrıyo hanı sankı acıkırsında son haddeye gelırsın ya aynı öyle oldum şuan kızlar bu açlıkmıdır yoksa tansıyon falan mı dunde boyle oldum yarım saat oldu yıyelı 2 gundur bırde boyle luyorum ben yaa
Kan değerlerimde hiçbir anormallik olmamasına rağmen ben demir hapını 16. haftadan beri kullanıyorum, bugün 29.haftam bitti. Evet kabızlık yaptığı, dışkının rengini değiştirdiği çok doğru fakat hiçbir şey bebeğinin önüne geçemez değil mi? Demir hapı kan hacminin artmasına destek oluyor, bu da bebeğine daha çok besin gitmesi demek.
sık sık xylitol içeren diş macunu ile dişini fırçala veya bu maddeyi içeren sakız çiğne 40dk kadar. Bu madde anne karnında bebeğin dişlerinin gelişmesinde güçlenmesinde yardımcı oluyor, kardeşim diş hekimi oradan biliyorum. Hem de ağzındaki kötü tat gider. Bazı gebelerde 3. trimesterda biraz bulantı olması normalmiş.
Demir hapını sakın ihmal etme !!!!
saat 2 de yemek yedim ama şuan elım ayagım tıtrıyo hanı sankı acıkırsında son haddeye gelırsın ya aynı öyle oldum şuan kızlar bu açlıkmıdır yoksa tansıyon falan mı dunde boyle oldum yarım saat oldu yıyelı 2 gundur bırde boyle luyorum ben yaa
:72
Atnısı bende de oluyo canım acıkıncada ıluyo bazen durup fururkende oluyo mağnezyum kullanıyomusun onun eksikliğide yapıyomuş ben olunca tansiyonumada baktım ama düşmemişti belki seninki düşmüştür( bide bu ara mide bulantım çok oluyo benimmmm (((
sezın aclıktan oluyor sanırım bende sureklı beynım ne yesem acaba da:) sen yınede tansıyon aletı varsa bır ölç derım ben bırseyler yıyorsun aradan 2 saat olmadan elım ayagım tıtrıyor
:72
Atnısı bende de oluyo canım acıkıncada ıluyo bazen durup fururkende oluyo mağnezyum kullanıyomusun onun eksikliğide yapıyomuş ben olunca tansiyonumada baktım ama düşmemişti belki seninki düşmüştür( bide bu ara mide bulantım çok oluyo benimmmm (((
sadece demır ılacı kullanıyorum canım ben magnezyum hiç kullanamdım hiç miğde bulantı olmadı benim
sezinncim nasılsın canım. bugün sizin evlilik yıldönümünüz değil mi? tebrik ederim canım nice seneler.var mı akşama bir plan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?