2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kızlar dün akşam ağda yaptım çok zorlandım göremiyorum göbişten sıcak. ayna koydum birbuçuk saatte yaptım başkasınada yaptıramam ben en iyisi doğuma kadar jilet

Kan değerlerimde hiçbir anormallik olmamasına rağmen ben demir hapını 16. haftadan beri kullanıyorum, bugün 29.haftam bitti. Evet kabızlık yaptığı, dışkının rengini değiştirdiği çok doğru fakat hiçbir şey bebeğinin önüne geçemez değil mi? Demir hapı kan hacminin artmasına destek oluyor, bu da bebeğine daha çok besin gitmesi demek.

sık sık xylitol içeren diş macunu ile dişini fırçala veya bu maddeyi içeren sakız çiğne 40dk kadar. Bu madde anne karnında bebeğin dişlerinin gelişmesinde güçlenmesinde yardımcı oluyor, kardeşim diş hekimi oradan biliyorum. Hem de ağzındaki kötü tat gider. Bazı gebelerde 3. trimesterda biraz bulantı olması normalmiş.

Demir hapını sakın ihmal etme !!!!

Kızlar bu arada ben kaçıyorum evi süpüreyim işlerim var
herkesin RAmazan bayramı şimdiden mübarek olsun kendinize ve bebişlerinize iyi bakın

cnm çok geçmiş olsun benmde ilk gebeliğimde 28.haftamda yaşamıştım sancıları ve 37 doğum oldu çok şükür sabretti oğlum şimdide sertleşmler çok oluyo gün içinde ama kendimi yoruyorum biliyorum yapmamam gerek ama yapıcak kimsem yokki bide bakmam gereken bi bebğim daha var evde hayırlısyla şu 34ü bi atlatsak diğer kontrolde söylicem bende doktoruma sanırım nst ye artık girerim 32den itibaren alıyolar genelde ama bakalım sende dinlen bol bol cnm maaşallah paşanda bi kaç günde hemen kilo artışı olmuş yerim ben onları ya sağlıkla gelsinler

hayırlı olsun bebişin cnm

günaydın kızlar nasılsınız bu sabah bizde 1 saate yolculuga başlıcaz bakalım hayırlısıyla gidip dönseydik evimize
hayırlı yolculuklar ezineee sağlıkla gidip gelin inş

günaydın kızlar

günaydın kıslar..nasılsınız..

günaydın hepinize dicem ama ben geç kaldım biraz tünaydınnnnnnnnn bugün arefe herkeste bi telaş vardır bende yavaş yavaş toparlamaya çalışıyorum evimi işteeşime süpürgeyi açtırayım bende silerim artık vileda ile
cnm Allah kabul eylesin maaşallah diyorum sana ya bizde en ksıa zamanda borçları öderiz inş sağlık olsun en başta

Bende ist. dan bursaya gidicem kısmetse yakın diye oraya gidiyoruz
,

hayırlı yolculuklar cnmm

selam kızlar ben de bugün doktora gittim karın ağrım ve kasılmalarım olduğu için ama çok şükür birşey yokmuş herşey yolunda minik kızım maşallah 40 cm olmuş 1462gr da kilosu var
oo maşaşşah prensese linacım dikkat et daha perdeye falan uzanma sakın cnm bende bazen çok ihmal ediyorum ama Rabbim pişman olucamız şeyler yaptırmasın

slmm saol cnm hepimiz birbirimize dua edelim inş Rabbim nice ramazanlar nasip etsin evlatlatrımızla eşlerimizle inş

Slm kızlar yola çıkanlaa iyi yolculuklar:))bende yarın yola çıkcsm üç saatçik:)evime gidiyorum artık tarilim bitti:))) inş hayırlısıyka gideriz

Selamlar,nasılsınız bayanlar?Ben alışveriş kısmını hallettim dün akşam,bugün de evi toparladık ütümü yaptım şimdi oturdum..Sizde ne var yok?
hayırlı olsun cnm aldıklarınız sağlıkla kullansın prensesin inş bende bugün ev işlerini biraz hallettimmi tamamdır bide tatlımı yapar şerbetini dökmeden dolaba koyarsam benden iisi yok:):)

Slm kızlar yola çıkanlaa iyi yolculuklar:))bende yarın yola çıkcsm üç saatçik:)evime gidiyorum artık tarilim bitti:))) inş hayırlısıyka gideriz

sanada hayırlı yolculuklaaaar

İyiyiz cnm ne güzel halletmişsin ben de çamaşır ve ütü işini dün hallettim şimdi evi süpürücem
Aman kendini fazla yorma
Kızlar dün akşam ağda yaptım çok zorlandım göremiyorum göbişten sıcak. ayna koydum birbuçuk saatte yaptım başkasınada yaptıramam ben en iyisi doğuma kadar jilet
Ben o işi geçen cuma ağdacıda hallettim,çok pratik ve çabuk oldu tavsiyemdir
Ben de demir hapını hiç bırakmadım hatta doktorum günde 2 ye çıkardı,kesinlikle çok önemli..Diş macununa daha dikkat edeyim ben o zaman,o da çok önemli:26:

Ah canım keşke kızımın alışverişi olsaydı..çikolata kolonya falan aldık kayınvalidemle..Gelecek hafta kayınvalidemle bebek alışverişine çıkıcaz inş. birkaç günde hallederiz..O işler bitse yıksak ütülesek benden rahatı yok

saat 2 de yemek yedim ama şuan elım ayagım tıtrıyo hanı sankı acıkırsında son haddeye gelırsın ya aynı öyle oldum şuan kızlar bu açlıkmıdır yoksa tansıyon falan mı dunde boyle oldum yarım saat oldu yıyelı 2 gundur bırde boyle luyorum ben yaa

kız jılet mi jileti nasıl görüp yapcanız ben daha once hiç jilet kullanmadımda nasıl yapılıyo bılmiyorum ben en son gorebılıyodum agdamı yaptım şimdi tam almalık deil onumuzdekı hafta yapıcam aynayla denıcem bakalım gıdemem bende kuafore acıpda bu karınla yaptıramam hıç yaptrmadım cunku daha once

:72
Atnısı bende de oluyo canım acıkıncada ıluyo bazen durup fururkende oluyo mağnezyum kullanıyomusun onun eksikliğide yapıyomuş ben olunca tansiyonumada baktım ama düşmemişti belki seninki düşmüştür( bide bu ara mide bulantım çok oluyo benimmmm(((

cok tsk ederım bılgılerın ıcın evet ne yapıp ne edıp ıcecegım mecbur.sakızı sureklı cıgnıyorum.ılk zamanları bana tekrar vermıstı demır hapını ama ben ıcemedım dr.umu bılgılendırdım öyle kalmıstı ınsallah bu sefer azımle devam edecegım

sezın aclıktan oluyor sanırım bende sureklı beynım ne yesem acaba da:) sen yınede tansıyon aletı varsa bır ölç derım ben bırseyler yıyorsun aradan 2 saat olmadan elım ayagım tıtrıyor

bu mıgde bulantısı bugun benıde mahvettı (((( 32.hafta bıtecek bulantılar devam

sezın aclıktan oluyor sanırım bende sureklı beynım ne yesem acaba da:) sen yınede tansıyon aletı varsa bır ölç derım ben bırseyler yıyorsun aradan 2 saat olmadan elım ayagım tıtrıyor

ama ac değildim canım yarım saat olmuştu yıyelı anlamadım noluyor yaaa acaba bu aylarda doyyuramıcaz mı kendımızı

sadece demır ılacı kullanıyorum canım ben magnezyum hiç kullanamdım hiç miğde bulantı olmadı benim

sadece demır ılacı kullanıyorum canım ben magnezyum hiç kullanamdım hiç miğde bulantı olmadı benim

sezinncim nasılsın canım. bugün sizin evlilik yıldönümünüz değil mi? tebrik ederim canım nice seneler. var mı akşama bir plan:)

galıba çalışan anneler arefe de yarım gun çalışıp evlere gıttılr kımıleri yollarda tatıle kımılerı annesıne babasına koşuyor memleketıne gıdıyor herkes de bır bayram telaşı başladı kimsecikler yoyk kulupte.... bense eşimin memleketınde oturuyorum yalnız annem uzakta babam ıse onsuz 2 ramazan bayramımız oyuzden istemıyorum yarın olsun svemıyorum boyle ozel gunlerii

sezinncim nasılsın canım. bugün sizin evlilik yıldönümünüz değil mi? tebrik ederim canım nice seneler. var mı akşama bir plan:)

merhaba canımm evet 3 yılımız bitti teşekkürler . planımız yarın canım kocacım dukkanı yarın kapatıcak bugun arife ya yoğun iftarda yoğun olucak oyuzden yarına kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…